Kuka tietää onko se yksi Oulussa raiskattu lapsi kuollut?

MikäOulunTilanne

Kysynpähän vaan, kun huhua on ollut koko aja liikkeellä. Eikä KUKAAN ole huhua kiistänyt, vaan keskustelut on poistettu.

28

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitääneikerrota

      Teitä vitun isänmaallisia Suomen lipun ystäviä ei tarvitse miellyttää sillä, että tapauksesta kerrottaisiin mitään. Kyse on taistelusta isänmaallista rasismia vastaan. Teille ei tulla kertomaan mitään. Teidän ei kuulu tietää. Tämä on sota isänmaatanne ja isänmaallisia vastaan.

      • pääomat.puhuu

        Teidät isänmaalliset laitetaan ruotuun, tulee lisää aktivointitoimia ja ilmaistyötä, palkkaa maksetaan vain ulkoa tuodulle halpatyövoimalle, teidän aikanne planeetalla alkaa nyt olla ohitse.


      • kuralla.ollaan
        pääomat.puhuu kirjoitti:

        Teidät isänmaalliset laitetaan ruotuun, tulee lisää aktivointitoimia ja ilmaistyötä, palkkaa maksetaan vain ulkoa tuodulle halpatyövoimalle, teidän aikanne planeetalla alkaa nyt olla ohitse.

        Jaa jaa, Sinäkin haaveilet omasta tummahipiäisestä aivokirurgista. On teillä viher-komukoilla typeriä suunnitelmia....


      • Hgfgjjhkjh

        Ja te isänmaattomat suvakit saatte painua lammaspainiksi Irakiin!


      • tänn.e

        Oletko rssä? Puheesi kuulostaa siltä. Milloin aiotte hyökätä?


    • olet.täysin.ulkopuolinen

      Asia ei millään tavalla ulkopuoliselle aloittajalle edes kuulu.

      • Muslimien Suomen valtaus kyllä kuuluu jokaiselle kanta Suomalaiselle, usko se sinäkin aasin tökkijä !

        Late Lapista.


      • olehan.kunnolla
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Muslimien Suomen valtaus kyllä kuuluu jokaiselle kanta Suomalaiselle, usko se sinäkin aasin tökkijä !

        Late Lapista.

        Kun käyttäydyt asiallisesti, saat sitten aikanaan vanhainkodissa ruokasi ilman ylimääräisiä eritteitä.


      • kanos007

        Suvakkien mielestä muslimi lähettelijäs rauhan, ja rasismi on syynä pedofiliaan ja raiskaksiin


      • mitentämämenee

        No no, kyllä se pikkasen kuuluu meille jokaiselle, mitä yhteiskunnassamme tapahtuu. Että pikkasen tiedämme, voiko tyttölapsi mennä yksin kouluun tms.
        Pari vuotta sitten poliisi antoi ohjeen, että jokaisen tulee raitilla liikkuessaan miettiä, mihin pakenee, mitä tekee jos rysähtää.
        Nyt ei ole ohjeistettu, pitääkö meidän vielä paremmin varustautua kun lähdemme kodista ulos. Kotiinkin toki pyrkivät, sekin vielä.
        Järkikin sanoo, ettei lapsi kovin hyvässä kunnossa ole jos useampi mies on toistuvasti porukalla kuukausikaupalla käsitellyt.
        Mitä taas siihen yleiseen heittoon tulee, että meillä on kautta aikain tehty julmuuksia, miksi siis pitää rahdata tällaiseen onnetomaan maahan lisää onnettomia.


    • ykxkaxkol

      ja kiinnostaako jonkun lapsen kuolema ketään päättäjää, pääasia, että saamme tänne luku- ja kirjoitustaidottomia partasuulapsia sosiaaliturvamme pariin, se on päättäjiemme ykköstavoite ja hyvin ovat onnistuneet..

    • Tuo on hyvin ikävä tapa levittää valheellisia huhuja.

      "Olen kuullut, että... . Onko totta?"

      Näkyy olevan myös hyvin tehokas tapa. Suoraan terroristien käsikirjasta, muuten.

      • pahuudenhallitus

        Kun yksi tapaus on tiedossa niin loput toistot ovat vähintäänkin todennäköisiä.

        Eihän se poikkea mitenkään teidän elitistien uskonnosta :" uskon myynnin kohenevan ensivuonna ja talouden kasvavan 1,5%. Tulos varoituksemme on siis positiviinen. ostakaa osakkeitamme, meillä on parhaat ennustajat".


      • monimonimoni

        Mikä tässä oli se valheellinen huhu, Kollimaattori?


    • MelKol

      En Ymmärrää, teitä kaikenlaisia uskovaisia!!! Täytyy sanoaa, että meillä Neuvostoliitossa oli silloin aika kovat rankaistukset!!! Ja oikein olivat!!! Esimerkiksi raiskauksesta 8 vuottaa vankilaa-ja istui täyden...jos ei kuollut... Murhastaan raiskaus...15-20 vuottaa-eli kuolemantuomio!!! Nykyista menoaa ajattelleen, toivon sitä vanhaa aikaa takaisin!!! Silloin oli järjestystää ja kuriaaa!!!... ...

    • Ehkä_jotenkin

      Raiskattu lapsi voi kuolla henkisesti mutta hanet voidaan herättää henkiin rakkaudella ja välittämisellä (suvakkia jolta kaula on nirhattu poikki ei voida herättää henkiin ja kuka isänmaallinen suomalainen niitä rakastaisikaan).

      • elinikänen.karkotus

        millaista on elää kun taka ja etu osa suku elimistä on kursittu kokoon, kun monta ukkoa yhtä aikaa teki väkivaltaa lapselle. elukatkaan ei tee yhtä pahaa.


    • Totuusesiin

      Oulun lestapoliisit päästivät tämä pedofiin Saksassa vapaaksi

      Oulunlestapoliisit suojelee näitä raiskaajia ovat samaa rinkiä nämä lestat
      Pimittelee näitä raiskauksia Kanta Suomalaisilta
      Nämä lestapoliisit torille koirankusitolpaksi ja käpyperseseen ei näillä muuta virkaa ole Suomalaisessa yhteiskunnassa saatanan pedofiilit

      Mitä tekee Mykkänen ei mitään kun pitäs erottaa Olunlestapoolisit viroistaan ja itsekin ottaa ero vai onko Mykkänenkin lesta joka suojelee näitä poliiseja

      inä, S**** P*********, vannon ja vakuutan, että tekstin sisältö on totta ja tapahtumat olen yrittänyt kirjoittaa niin hyvin kuin muistan. Tekstiä saa käyttää ja kirjoitusvirheitä saa korjata.

      Sivari rikkoo vaitiolovelvollisuutensa

      Kevät, 2018

      Huomioni kiinnittyy uutistauluun metrossa. Otsikko pukee miespuoliselle turvapaikan hakijalle raiskauksen uhrin viittaa.
      Tunnen raivon kasvavan sisälläni. ”Miten ne kehtaa! Miksi tuo ansaitsee uutisoinnin, kun..” Jotain epämiellyttävää vuosien takaa sisälläni pyrkii pintaan, mutta tukahdutan tunteen, ennen kuin se saa ajatuksen muodon.

      Digiboxi ei ole taaskaan tallentanut Pikku kakkosta ja 4-vuotiaan poikani kärsivällisyys ei riitä kuulemaan selitystä, kuinka isin mielestä kaikki digitaalinen on turhaa.
      Lapsi rauhoittuu nähdessään tutut kasvot aamu-teeveessä ja siinä samalla sohvalla istuu myös intiaani. Mutta mitä ne puhuvat? Intiaani ja kaverit on vedetty pois, lakaistu maton alle.
      Mitä helvettiä? Se oli sensuuria. Yle sanoo, ettei ollut, vaikka se oli.
      Olen usean päivän ajan kiukkuinen tapahtuneesta.

      Kirjoitan Ylelle palautetta asiasta.
      En kuitenkaan mainitse intiaania, vaan huomaan perään kuuluttavani lahjomatonta toimittajan työtä ja sitä, että kaikkien rikosten pitäisi tulla päivän valoon, olivatpa ne kenen tahansa tekemiä.
      Ja minä satun tietämään kuitenkin jotain aiheesta, sillä työskentelinhän aikoinani vastaanottokeskuksessa. Tai oikeastaan se oli siviilipalvelus.

      Neljä kuukautta. Keskeytynyt lääkärin lausunnolla.

      1993, Joulukuu , Vastaanottokeskus

      Johtaja ottaa minut vastaan, pitää alku-infon puhuen välillä kaarrellen ja epäselvemmin asioista, joiden on tarkoitus jäädäkin sellaisiksi. Allekirjoitan vaitiolositoumuksen.

      Haemme palvelutoverini kanssa läheiseltä koululta (pakastettua) ruokaa, koska palveluspaikka ei sitä pysty tarjoamaan. Asutamme kahteen pekkaan entisen B-mielisairaalan kokonaista osastoa ylimmässä kerroksessa.

      Kaikki 102 turvapaikan hakijaa, joista 97 miehiä, ovat alemmissa kerroksissa, päivät nukkuen ja yöt valvoen, eikä pohjoisen lähes päivänvaloton vuodenvaihde helpota normaalin päivärytmin löytämistä.

      Meidän tehtävänämme on mm. toimia öisin – ensin vakituisten työntekijöiden alaisuudessa lääkkeiden ja pesuaineiden jaossa tuloaulan vahtikopissa ja toimia sitten myöhemmin yökköinä itsenäisesti.

      Näin talo säästää pitkän pennin, meille kerrottiin.
      Lyhyt perehdytysaika jätti paljon arvailujen varaan, miten mm. toimia poikkeustilanteissa ja itseäni askarrutti se, että siviilipalveluskoulututuksessa oli meitä opastettu, ettei sivareita saisi edes laskea oikeiksi työntekijöiksi työvuorolistassa.

      No, käytäntö on varmaan sitten toisin, ajattelin.

      1994, alkuvuosi, Vastaanottokeskus

      Samassa työvuorossa olevan henkilön kertomaa:
      ”Muistatko ne asukkaat, jotka on lähteneet sillä punaisella nissanilla viikonloppuisin pillurallia kaupungille ajeleen ja muistatko ne kaikki lääkkeet, joita on tästä luukusta tullut niille jaettua.

      No nyt on tullut meidän tietoon ainakin parisenkymmentä tapausta, joissa samat kaverit on terästäneet suomi-neitojen drinkkejä niillä lääkkeillä ja sitten kun on jalat pettäneet, niin on kannettu autoon, raiskattu ja tehty vaikka mitä ja sitten on jätetty sammuneena katuojaan tai lumihankeen. Aika noloa, mutta näistä ei sitten saa puhua sen enempää.”

      Poliisi

      Eräänä päivänä kaksi poliisia kävelee vastaanottokeskuksen aulaan, jossa neljä miestä pelaa biljardia.

      Poliisit pysähtyvät viidennen luo, joka istuu ja polttaa tupakkaa sohvalla.
      Toinen poliiseista sanoo miehelle: ” Tuolla koululla on taas tyrkytetty lapsille pillereitä ja huumeita. Meille on ihan samantekevää, mitä näiden seinien sisällä tapahtuu, mutta se teidän huumekauppa koulujen läheisyydessä saa luvan loppua.”

      Mies nousee sohvalta seisomaan aivan kasvotusten häntä puhutelleen poliisin kanssa ja puhaltaa savut virkavallan kasvoille. Poliisit seisovat hetken neuvottomina paikoillaan ja kävelevät sitten ulos.

      Jäin tämän absurdin tilanteen jälkeen pohtimaan, että onko Suomen laki voimassa palveluspaikassani vai ollaanko tässä ei kenenkään-maalla.

      Oletin silloin asukkaiden polttaneen jotain tuntemattomampaa irtotupakkaa hajun ollessa niin omintakeinen, mutta paljon myöhemmin elämässä tajusin sen olleen hasista.

      Yöv

    • Ei kaikki Suomessa olevat irakilaiset ole raiskaajia, suurin osa on edelleen Irakissa ja se huolestuttaa vihervassareita, miten saada ne tänne Suomeen Kelalle töihin.

    • SPR on pelkkä loisi suomalaisten "lihassa".

    • Hihihiitä

      Late on kyllä hulvaton!

    • puskista

      Aloittaja, katso facesta oulun puskaradiosta.

    • pelkkähuhu

      Kyseessä on pelkkä huhu jota viranomainen ei ole millään tavoin vahvistanut, eikä asiasta ole uutisoitu. Ja koska kyse on huhusta niin sen levittely tällä palstalla on vastuutonta. Mikään ei viittaa siihen, että lapsi olisi kuollut ja toisaalta teidän ei kuulu tietää jos niin olisi, asia ei kuulu mitenkään uteliaille isänmaallisille.

      • kansa.huippukuntoon.nyt

        Ei tietenkään viranomaisille kuulu vahvistaa yksityishenkilöiden perheiden asioita. Parempi lopettaa asiasta vatvominen, mikään ei kuitenkaan paranna nykyisen suomen tilaa.
        Huolehtikoon nyt jokainen omistaan, perheistään ja asioistaan. Parhaan tietonsa ja kykynsä mukaan, kuulemma poliisi ei enää ehdi selvittää meille tavallisille ihmisille sattuvia rikoksia, joten hoitakaa nyt itsenne siihen kuntoon, ettei mitään pääse tapahtumaan. Liikenneonnettomuudet niiden on ehkä pakko selvittää, vakuutusyhtiöiden takia.


      • priorisointia

        Poliisin resursseja on leikattu Sipilän hallituksen toimesta rajusti, joten kyllä, rikosten selvittämisessä on annettu ohje jättää pikkurikkeet selvittämättä jotta voidaan keskittyä vakaviin rikoksiin kuten väkivaltarikollisuuden, huumerikosten jne selvittämiseen. Rikokset selvitetään yhä, mutta ei enää joka pikkuasiaa jonka voi hoitaa ilmankin poliisin puuttumista asiaan. Suomalaiset vaan ovat tottuneet siihen, että poliisi tulee selvittämään joka pikkujutun ja silittelemään päätä. Näin ei jatkossa enää ole. Jatkossa täytyy osata käyttää omaa harkintaa ja oppia neuvottelemaan muiden ihmisten kanssa jotta ei tule poliisin selvitettäviä riitoja.


    • Kauankonaurattaa

      Vaalien alle ei jaksa keksiä mitään kevyttä vitsiä.

    • Vihapuhe_on_rikos

      Kaikki me kuollaan joskus, turha tollasia on miettiä.

    • Palkki

      Mennäkseni itse keskusteluavauksen aiheeseen: Kuka tietää onko se yksi Oulussa raiskattu lapsi kuollut?
      MikäOulunTilanne
      27.12.2018 0:59

      Kysynpähän vaan, kun huhua on ollut koko aja liikkeellä. Eikä KUKAAN ole huhua kiistänyt, vaan keskustelut on poistettu.


      Vastaan: Minä.

      On kuollut. 13.5 v. ikäinen kempeleläistyttö, joka ei enää raiskauksen jälkeen jaksanut kestää katumustaan jouduttuaan naiviuttaan, identeteettivalheiden myötävaikutuksesta niin masentavan häpeän ja katumuksen kouriin,ettei kestänyt niitä vaan lähti tuonpuoleisuuteen oman käden kautta :(

      Olen nähnyt täysin viattoman ja syyttömän kanasuomalsien pikkutytön kuolinilmoituksenkin Facebookissa, mutta se vedettiin muutamaa päivää myöhemmin pois sivuilta, että lähiomaiset voisivat surra menetystään rauhassa.

      Tiedän tytön nimenkin kuin myös hänen hautajaispäivänsä.

      Minulle voi lähettää Facebook-sivujeni kautta (Seppo Olavi Palkki) Messengerviestin, niin kerron asiasta enempi kiinnostuneille.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      365
      12339
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2522
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      60
      2482
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2037
    5. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      169
      1970
    6. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      80
      1927
    7. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      132
      1847
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1475
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1440
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1414
    Aihe