Hah hah! Vai että "rajat kiinni".

Dragutinovic

Halla-aho maksoi jo heti hintaa mustan auton takapenkistä. Turvapaikkakiintiöt nousevat. Mutta se mitä vielä persut eivät tiedä on että myös turvapaikkashoppailu jatkuu kuten tähänkin asti.

19

<50

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tempest

      Eikö teitä persut yhtään v--uta. Luulitte laittavanne Suomen rajat kiinni pakolaisvyöryltä mutta saattekin todennäköisesti joka vuosi 5 000 kiintiöpakolaista. Laskekaa siihen sitten perheiden yhdistämiset ym niin näette että monikulttuurisuus on vuorenvarmasti todellisuutta.

      Herätkää illuusioistanne - Suomi muuttuu monikulttuuriseksi maaksi!

      • Vassarit edelleen pienpuolue 16. Persut 39. LOL


      • persu.pepulisti

        persut pettää lupaukset samaan tahtiin kuin soinin aikana


      • takkikääntyi

        Valeoppositio PS. Takki kääntyy muillakin puolueilla jos lähtevät hallitukseen. Sdp ei halua kokoomusta tai ps. Vihervasemmisto ei halua kokkareita ja sensellaista.


      • Se.jostakin

        Muuttukoon vaan kunhan se monikulttuurinen ei tarkoita raiskauksia ja ihmisten keittämistä, eli rajoille valvontaa että oikeasti tiedetään keitä sieltä tänne tulee veronmaksajiksi, ei loisiksi.


      • takkikääntyi kirjoitti:

        Valeoppositio PS. Takki kääntyy muillakin puolueilla jos lähtevät hallitukseen. Sdp ei halua kokoomusta tai ps. Vihervasemmisto ei halua kokkareita ja sensellaista.

        Ei ole pelkoa, että Antti ottaisi persut hallitukseen, vaikka hän ei olekaan kuusen kirkkain kynttilä, hän tietää että Halla- aho on häntä monin verroin älykkäämpi ja hän vaikuttaisi enempi nolojen tilanteiden mieheltä Halla-ahon hallituskumppanina.Samoin voi, Antille käydä Li:n kanssa.


    • realismi______

      Turvapaikka shoppailu on monin verroin vahingollista kuin aidot pakolaiset hallitusti varojen mukaan tosin yhden hengen tänne ottamalla jättää 100 heitteille lähtömaassa?

    • JohtajanPalvontaa

      Halla-ahon kannattajat ovat huvittavaa porukkaa. Kun tämä "mestari" sanoo jotain niin "opetuslapset" nyökyttelevät päätään kuin Stalinin komennon alla olevat NKP:n Keskuskomitean jäsenet. Jos Halla-aho komentaisi fanejaan hyppäämään alas kalliolta nämä varmaan tottelisivat.

      • Ei ne mitään vassareita sentään ole.Eikä puolueohjelmaansa repimässä, niinkuin eräs puoluejohtaja teki aikoinaan päästäkseen hallitukseen. P Arhinmäki !


      • åäöyå

        Missä voisin tavata näitä perussuomalaisia nyökyttelijöitä? Enempi olen tavannut niitä demarien 100euron nyökyttäjiä, joka varsinkin nyt odottavat korotusta pieniin eläkkeisiinsä.
        Mamu-politiikkaa taas ei voi yksi puolue lopettaa tai lisätä, vaan siiden tarvitaan eri puolueitten yhteistoimintaa. Myös EU päättää sen, paljonko mamuja on otettava vastaan!


      • persu-pepulisti

        ai..tätä pakoloisteemaa Allah aho ei huomannut mainita ennen vaaleja äänestäjilleen joista onkin yhtäkkiä tullutkin ullatus ullatus SUVAKKEJA jotka selittää mamujen ottamista suomeen parhain päin!!


      • ruisrääkkä
        åäöyå kirjoitti:

        Missä voisin tavata näitä perussuomalaisia nyökyttelijöitä? Enempi olen tavannut niitä demarien 100euron nyökyttäjiä, joka varsinkin nyt odottavat korotusta pieniin eläkkeisiinsä.
        Mamu-politiikkaa taas ei voi yksi puolue lopettaa tai lisätä, vaan siiden tarvitaan eri puolueitten yhteistoimintaa. Myös EU päättää sen, paljonko mamuja on otettava vastaan!

        Taitaa Antin lupaama vappusatanen kuihtua jo alkumetreillä kympiksi.Työnantajat sen sijaan kiittävät, kun työllistettävät tuovat Antin palkkatukisetelin töihin tullessaan, tosin toiset työantajat kiroavat, koska se vääristää yritysten keskinäistä kilpailua markkinoista.


      • oha-allaH

        Halla-ahosta tulisi hyvä kotimaan isis-päällikkö, olisi soturit valmiina;)


    • Kohta alkavat tehostetut rajatarkastukset Eu-puheenjohtajuuden takia, niitä pitää jatkaa seuraaviin eduskuntavaaleihin asti vähintään.

      • Pelottava-jakso-tulee

        Eli matkoille pitää lähteä ja palata ennen heinäkuuta, että tällainen kanta suomalainen pääsee lähtemään ja palaamaan ilman kynnyskysymystä ja kynnysrahaa.
        Minulla on passissa sen verran vanha kuva, että takuulla pidättäisivät rajalla epäiltynä vakoilusta, vankikarkuruudesta, ties millaisin verukkein.


    • vbncvbnc

      Paljon merkittävämpää kuin vuoden 2015 kaltainen aalto on hitaasti mutta varmasti ja lisääntyvästi lisääntyvä turvapaikkamatkailu. Ja on oikeastaan aika falskia persujen tulla väittämään että kiintiöpakolainen olisi jokin parempi ratkaisu kun todellisuudessa kiintiöpakolaisuus tulee vain 100%:lla varmuudella kun taas turvapaikkamatkailijoiden määrä liikkuu vuositasolla nykyisestä 50-5000%:n välillä. Tulee jatkossakin lyhyitä suuria aaltoja mutta määrällisesti enemmän yksittäisi matkailijoita.

      Mikäli haluaisitte takaisin Eila Kännön aikaan pitäisi Suomen erota EU:sta, hylätä Schengen-sopimus sekä ylipäätänsä palata 1970-luvun erittäin tiukkaan systeemiin. Mutta niin talouselämän kuin markkinavoimat reagoisivat tähän. Suomen talouselämän hyötyy halpatyövoimasta. Ay-liike ei hyödy mutta Ay-liike on tämän globalismin edessä voimaton.

      • Tuhojatkuu

        Niimpä mutta sitäpä ei ihmiset tajua.


    • vbxvcbx

      Olisihan se huvittavaa jos hallituksen muodostavat: SDP, PS, Vihreät sekä RKP.

    • Mylvivää-.-Naurua

      Olemme saaneet uuden matelijalajin Jussius Sivarius.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      411
      2326
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      71
      2038
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      220
      1586
    4. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      157
      1304
    5. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      87
      1197
    6. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      81
      1185
    7. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      56
      1103
    8. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      1008
    9. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      66
      980
    10. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      283
      970
    Aihe