Venäjä vai Nato?

Anonyymi

"Meneillään on Venäjän aiheuttama tilanne, joka järkyttää maailmanrauhaa. Aivan kuin Putin pelkäisi, että joku taho olisi hyökkäämässä Venäjälle. Mutta koko Venäjän sekä kaikkien ihmisten tulee tietää, ettei mikään valtio ole aikeissa miehittää Venäjää tai hyökätä sitä vastaan. Ihmisten tulee nähdä tosiasia, että Venäjän naapurimaiden on pakko aseistautua ja valmistautua vihamielisiin Venäjän toimiin. Ukraina, Ruotsi, Baltian maat ja myös Suomi ovat pakotetut toiminaan Venäjän uhkaa vastaan.
Venäjä siis on aiheuttanut nykyiset selkkaukset, jotka sen olisi helppo korjata. MITEN?
Mikä olisi tilanteen OIKEA ratkaisu, josta olisi kaikille pelkkää hyötyä? Sanon sen:
Venäjän pitäisi lopettaa kaikki uhkaavat sotatoimensa sekä vetää joukkonsa pois Ukrainasta sekä muiden maiden rajoilta. Putinin ilmoitus tulisi kuulua näin:
"ME EMME ENÄÄ KOSKAAN UHKAA NAAPURIVALTIOITA SODALLA. EMMEKÄ MIEHITÄ YHTÄKÄÄN ITSENÄISEN VALTION ALUETTA."
Tällainen julkilausuma johtaisi ennen näkemättömään Venäjän nousuun ja kukoistukseen kaikilla sektoreilla. Liike-elämä ja vienti alkaisi kukoistaa. Varallisuus lisääntyisi huippuunsa. Aseteollisuus ei enää nielisi köyhän kansanosan toimeentuloa. Ja Venäjä olisi paremmassa turvassa kuin koskaan ennen. Yksikään valtio ei olisi myöskään uhkaamassa Venäjää, kuten ei ole tälläkään hetkellä."

19

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjä on aggressiivisuudellaan "pakottamassa" Suomea Natoon.

      • Anonyymi

        Putin - tuo paras Naton mainosmies Suomessa.


    • Anonyymi

      Natoon

    • Anonyymi

      Putin mainostaa Natoon liittymistä kaikille eurooppalaisille. Venäläisiltä Putin ei tosin kysy mitään ja jos joku vastaa kysymättä, joutuu pitkälle koppilomalle.

    • Anonyymi

      No joo..... Kuka siitä Venäjän hyökkäämisestä toitottaa, Venäjä on todistanut joka käänteessä, ettei se ole hyökkäämässä minnekkään. Suomen valtamedia rummuttaa päivittäin Venäjä uhkaa, näin on ollut jo vuosia.

      • Anonyymi

        Venäläisten suustahan on aina tosiaan kuultu totuus. Ei se ollut 1939 hyökkäämässä Suomeenkaan mutta kuinka sitten kävikään. Mainilassa lavastettiin vielä homma suomalaisten syyksi että se venäläisestä luotetavuudesta. Työnnä poika vain pää syvemmälle sinne puskaan ja laita vielä silmätkin kiinni.


    • Anonyymi

      Suomella on sen historian aikana ollut aina tapana liittoutua tulevan häviajän kanssa. Näin tapahtui I-maailmasodan jälkimainingeissa kun jääkärit yrittivät tehdä suomesta saksan vasallivaltiota.
      II- mailmansodassa liittouduttiin taas Saksan kanssa ja tuli " torjuntavoitto" ja sen myötä Valvontakomissio Helsinkiin.
      Nyt ollaan yrittämässä USA johtoiseen Natoon joka sai viimeeksi turpiinsa Afganistanissa (maksoi suomelle lähes miljardin tästä Naton mukana seikkailusta). Mitään ei olla historiallisesti opittu.

    • Anonyymi

      Jenkit haluavat määräillä, miten Euroopan valtiot suhtautuvat Venäjään. Tiukimmassa puristusotteessa on Saksa. Ranskan Macron uskaltaa yrittää diplomaattista ratkaisua.

    • Anonyymi

      Suomessa isänmaallisuus ei ole nykyään muodissa. Pirää olla joko nato- tai usatrolli.

    • Putinin naamasta näkee ja puheista kuulee, että sillä on järjen valo himmenemässä. Joissain aiemmissa kommenteissani olin vielä luottavainen sen suhteen, että Putin on sen verran viileä ettei ala ihan järjettömästi riehumaan. Nyt en ole enää ihan varma. Diktaattorin henkinen tasapaino näyttäisi olevan aika selvästi järkkymässä. Niin on käynyt aika monelle itsevaltiaalle. Asian tekee vielä pahemmaksi se, että Putin todella ON itsevaltias. Tarttuisiko kukaan kaveri Putinin käteen jos se alkaisi hamuilla sitä nappia, joka käynnistää ydintuhon? "Äläs nyt Volodja hei!"

      • Anonyymi

        Putin pelkää tässä kohtaa demokraattisesti toimivaa valtiota naapurissaan. Ukraina on näyttänyt, että demokratia toimii. Korruptio ja muut vaivat on saatu vähennettyä maassa. Tämä on suora uhka venäjää ja Putinin diktatuuria kohtaan. Tuollainen ajatus voi tarttua venäjän kansaan ja sellainenhan ei käy lainkaan. Uskoo myös siihen, että demokratiajuonen takana on USA ja sen liittolaiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putin pelkää tässä kohtaa demokraattisesti toimivaa valtiota naapurissaan. Ukraina on näyttänyt, että demokratia toimii. Korruptio ja muut vaivat on saatu vähennettyä maassa. Tämä on suora uhka venäjää ja Putinin diktatuuria kohtaan. Tuollainen ajatus voi tarttua venäjän kansaan ja sellainenhan ei käy lainkaan. Uskoo myös siihen, että demokratiajuonen takana on USA ja sen liittolaiset.

        Putin suojelee kansaansa demokratialta.


    • Anonyymi

      Kaikki diktaattoriot tulevat vainoharhaisiksi loppujen lopuksi. Stalin teloitutti perheen jäsenet ja lähipiirinsä. He sokaistuvat omalle vallalle ja luulevat, että kaikki uhkaavat hänen valtaansa. Näin kävi nyt myös putinille. Eikä hänen sotaretki valitettavasti lopu Ukrainaan...

      • Anonyymi

        Näin taisi käydä. Ei käy ihan kaikilla sylintereillä kyseinen herra.


    • Anonyymi

      Venäjähän yritti juuri vuodenvaihteessa saada turvatakuut länsimailta. Tähän turvatakuuesitykseen länsimaat eivät suhtautuneet vakavasti vaan uhittelevasti ilmoittivat että he tekevät mitä haluavat. No Venäjä tekee samoin. USAn ja EUn ei pitäis ruikutella kun ovat itse aiheuttaneet tämän tilanteen.
      YYA - kyllä Nato EI

    • Anonyymi

      Sota piristää uutisia .

    • Anonyymi

      Suomen nykyjohto on saattanut toimillaan, Suomen ja Venäjän suhteet lähestulkoon kaikkien aikojen huonoimmalle tasolle (jos mistään tasosta tässä yhteydessä voi ollenkaan puhua).
      Päättäjien vastuu suomen turvallisuudesta on samalla täysin hakusessa. Sen taso on laskenut sen historialliseen alapisteeseen. Se mitä suomen hallitus ja johto tekee nyt on rusofobian huipentuma vailla järjen hitustakaan kansan tulevaisuudesta, suuren naapurinsa vieressä. Etualalle tässä on asetettu toisten maiden edut ja tavoitteet, jolla suomen turvallisuus on täydellisen piittamattomuuden piirissä.

    • Anonyymi

      Usa on valjastanut nato kiimaan koko piskuisen euroopan, kuin ronald reagan!💩💩

      • Anonyymi

        Hulluilta pitää suojautua. Venäjä itse aiheuttaa asioita.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      136
      2163
    2. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      204
      1973
    3. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1566
    4. Ilouutinen: Sohvaperunat Soile ja Jorma taas TV:ssä - Sohvikset jo 18 kautta - Onnea!

      Onnea Sohvikset 18 kautta! Ja ihana Soile (ja Jorma!) taas mukana! Lue lisää ja katso Soilen hauska kuva tästä: https:
      Sohvaperunat
      9
      1095
    5. Elokapinan kielto aloite kerää nimikirjoituksia kovaa vauhtia !

      Nyt klo 14 mennessä nimiä on jo liki 17000 allekirjoitusta. Nyt niitä nimiä vaan lisää meille riittää no
      Maailman menoa
      312
      1018
    6. Piupali Paupali

      Kun en mä tunne teitä... Hyvät huomenet ja mukavat päivät ja hyvät viikonloput, arvoisat naiset ja herrat. 😊🎩🎪🤹🏼‍♂️
      Ikävä
      164
      974
    7. Mitä muuttaisit kaivattusi

      Ulkonäössä tai persoonassa
      Ikävä
      75
      878
    8. Elokapinan lakkautusaloite 50 000 nimeä

      Ja lisää tulee, kohta on Ylenkin uutisoitavaa aloitteesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143
      Maailman menoa
      260
      864
    9. Hei, mies, kirjoita jotain minusta

      Plus jokin tunnistemerkki/kirjain nimessäni. En todellakaan ymmärrä, pidätkö minusta vai toisesta naisesta. Et ole koska
      Ikävä
      42
      863
    10. Näyttääkö kaivattusi

      Iloiselta vai surulliselta?
      Ikävä
      56
      816
    Aihe