3. Maailmansota alkaa?

Anonyymi

Joidenkin asiantuntia arvioiden mukaan, mikäli sota Ukrainassa alkaa se leviää hyvin nopeasti suursodaksi Euroopassa. Jopa ydinaseiden käyttöä pidetään mahdollisena. Mitä ajatuksia, leviääkö sota?

24

1524

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei leviä, tai leviää jos usa sotkeentuu mukaan ja miksei Biden sekaantuisi, sen verran kuoleva vanha mies, että mielellään tapattaa kaikki maailman ihmiset samalla kun itsekin heittää veivin.

    • Anonyymi

      Jos te olette sen ansainneet; niin petaa kuin kukkuu.

      • Anonyymi

        Auto ainakin käy ja kukkuu.


    • Anonyymi

      Doomsday taitaa olla jo lähellä,ei varmaan montaa kymmentä sekuntia enää puutu.
      Alkakaa kaivaa vaan kerrostalojen ja muiden ydinsuojien varastohäkkejä tyhjiksi ,kohta voi tulla äkkikäyttöä bunkkereille.
      Ja varatkaa sitä ruokaa joksikin aikaa,niin kun ohje on ja joditabletteja.
      Paniikki ww3:sta alkaa pikkuhiljaa kohottaa päätään.

      • Anonyymi

        Ei ole mitään hätää. Putin ja kumppanit ovat myyneet ohjusten rakettipolttoaineetkin ahneuksissaan. Omissa siiloissaan ne pamahtelevat jos vanhentuneet sytyttimet edes toimivat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole mitään hätää. Putin ja kumppanit ovat myyneet ohjusten rakettipolttoaineetkin ahneuksissaan. Omissa siiloissaan ne pamahtelevat jos vanhentuneet sytyttimet edes toimivat.

        Jenkkien Defcon valokin on jo 3: ssa ,ei ole ollut pitkiin aikoihin,viimeksi ehkä joskus Persianlahdensodan aikoihin. 5:ssa on jo täysi ydinsota päällä. 1: nenkin merkitsee että aseissa ja asejärjestemissä jo "liikkuvia vedetään latinkiin",eli käyttövalmiutta on alettu nostaa sodanajan oloihin.


    • Anonyymi

      Ei mitään hätää.
      USA n himoitsema sota ei ala, Venäjä ei ole huökkäämässä mihinkään.
      Biden tulee pettymään....

    • Anonyymi

      Ei siitä sodasta niin tiedä. Putleria ottaa vaan pannuun kun muut maat eivät halua liittyä Venäjän ja Valkovenäjän kolmatta valtakuntaa ihannoivaan perheeseen.

    • Yhdysvaltojen helpompi räiskiä euroopassa kun itse ovat turvassa. Vai paljon on ydinkärkien kantomatka? Euroopan Nato maat ovat frontline..

      • Anonyymi

        Sukellusveneistä ammutut ydinohjukset yltävät usaankin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sukellusveneistä ammutut ydinohjukset yltävät usaankin.

        Juu, eipä tullut aateltua..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sukellusveneistä ammutut ydinohjukset yltävät usaankin.

        Venäjällä ei ole tällähetkellä kuin muutama taistelukuntoinen ohjussukellusvene ja niiden ollessa valtamerillä on niillä aina NATOn sukellusveneet lähettyvillä valmiina toimintaan jos tarve vaatii.


    • Ei se ehkä hyvin nopeasti leviä. Putin on diktaattori, Putin käyttää voimaa ja tykkää sotimisesta, mutta Putin ei ole Aatu. Putin toimii vähän toisin. Putin haluaa laajentaa imperiumiaan, mutta ei kerta heitolla vaan mieluummin vähä vähältä ja pala palalta. Ukrainan valtausta tai osittaista miehitystä seuraa todennäköisesti tauko, jolloin käydään propagandasotaa ja hybridisotaa. Ei sekään vaesinaisesti rauhanaikaa ole, mutta ei ihan täyttä sotaakaan. Suomelle varsinkin se on erittäin ikävää ja haastavaa aikaa. Putin miettii seuraavaa siirtoaan. Katse ehkä kohdistuu liittoutumattomaan Suomeen. Alkaako painostus? Lisääntyykö jännitys? Kyllä oma ehdoton näkemykseni on, että Suomen pitäisi olla Natossa. Se olisi selkeä tilanne. Olisi demokraattisten valtioiden aukoton rintama militaristista diktatuuria vastaan, kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta. Suomi olisi omalla paikallaan ja omassa joukossaan. Nyt Suomi jää outoon välitilaan, josta ei oikein tiedä missä ollaan. Semmoinen välitila on Putinin mieleen. Siinä on saumaa pelata. Se pelailu Suomen epämääräisellä asemalla tulee olemaan epämiellyttävää Suomen kannalta.

      • Anonyymi

        Putin ei välttämättä ole suuri sotimisen fani. Hän vain käyttää sitä peliliikkeenä silloin, kun oma asema on alamäessä oman valtakunnan politiikassa. Mielenkiintoista vain on, miten nykyvenäläiset eivät tajua tuota temppua, jonka tuloksena on myös talouden alamäki ja lisää kuolleita sotilaita ja siviilejä.


    • Anonyymi

      "miksei Biden sekaantuisi, sen verran kuoleva vanha mies, että mielellään tapattaa kaikki maailman ihmiset samalla kun itsekin heittää veivin."

      Putin haluaa sotaa, ei Biden tai kukaan muu länsimaan johtaja.

    • Anonyymi

      Valitettavasti Venäjä yrittää taas uutta sotaa aloittaa, vaikka vanhatkin ovat kesken.

    • Anonyymi

      Ihan selvä asia. Ei kahta ilman kolmatta ja nyt on jo kulunut toisesta maailmansodasta niin paljon aikaa,....alkaa ilmeisesti siis kolmas maailmansota, varmaa tietoahan ei ole, mutta huolestuttava tilanne oikeesti.
      Korona on tehnyt tehtävänsä. Maailman johtajat presidentit ja muut ovat menettämässä järkensä. Koronan piina on kestänyt jo yli kaksi vuotta ja se on ollut kova koettelemus myöskin suurvaltojen presidenteille. Kyllä siinä pinna palaa, kun ei tiedetä, miten tuo virus aikoo käyttäytyä ja nyt jo kuolemia esimerkiksi Amerikoissa on tullut enemmän kuin toisessa maailmansodassa. Hermostuttaa kaikkia ihmisiä ja pinnat / hermot ovat kireällä.
      Ei mikään ihme, jos tulee kolmas maailmansota ydinpommeineen. Spekulointia tietenkin, mutta totta on toinen puoli.

    • Anonyymi

      Äkkiä miinalaivat miinoittamaan Pellinki -Tallinnan väliä ettei Vanja pääse Kronstadtista ulos .-Ja ydinpommit Kaliningradiin heti ! Samoin Muurmanskiin ! Jollei riitä niin Bosporinsalmi tukkoon ja miinat Juutinraumaan ja Tanskan salmiin ! Kyllä ryssänperkeleille kuri löytyy !

      Nirri poes

    • Anonyymi

      Seuraavan suuren sodan tavoitteena on:

      - Venäjän tuhoaminen. Viimeinen suuri ja voimakas kansallisvaltio on globaalille kultille kuin piikki lihassa. Sen poistamiseksi olemassaolosta ei säästellä eikä jarrutella. "We must destroy Russia, this must be OUR primary OBJECTIVE" sanoo Globaali Kultti. Ja näin he ovat päättäneet ja näin tapahtukoon.

      - viimeisten itsenäisten kansallisvaltioiden poistaminen ja tuhoaminen. Katsokaas, teillä eläimillä (niin kultti teidät näkee) ei tarvitse olla mitään kansallisvaltioita, joten ne on poistettava. Ja teidät eläimet laitetaan sellaiseen globaaliin karsinaan, eli johonkin World Union tyyppiseen lodjaan, ja siellä saatte suorittaa työaskareita ohjauksen mukaisesti Kultin valvovan silmän alla. Saatte lisääntyä vain jos Kultti siihen suostuu ja jos tulee kauniita tyttäriä niin ne varataan vain Kultin johdon käyttöön. Ja näin he ovat päättäneet ja näin tapahtukoon.

      - kansallisvaltioiden maa-alueiden haltuunotto. Ei teillä "eläinkansoilla" ennenkään mitään maata ole ollut niin miksi nyt sitten? Haltuunotto tehdään käyttämällä tekosyynä valtioiden velkoja. Maksatte velat maa-alueina. Se siitä, sinne män maat. Ja näin he ovat päättäneet ja näin tapahtukoon.

      - viimeisten itsenäisten kansojen alistaminen globaaliin tahtotilaan. Vain virallisesti hyväksytyt mielipiteet ja tunteet sallittuja. Teidän kuuluu ajatella ja tuntea siten kuin teille sanotaan. Mielipiteet kuuluu olla niitä mitkä teille opetaan, ihan niinkuin tähänkin asti. Tätähän on harjoiteltu jo vuosikymmeniä ja hyvinhän olette oppineet, joten ei tässä mitään uutta ole. Helppo rasti. Ja näin he ovat päättäneet ja näin tapahtukoon.

      - alkuperäisten kulttuurien hävittäminen ja näiden korvaaminen neo-marxilaisella "kulttuurilla" eli selkokielellä = tervetuloa kenkälaatikkoasuntoon, jossa on 6 neliötä ja vessa on 15 cm reikä huoneen keskellä (luxusmallit) ja 10 cm reikä huoneen keskellä (perusmalli). Lisämaksusta reiän voi peittää levyllä. Peittolevyjen toimitusajat 14 vuotta. Omaa levyä ei saa asentaa tai käyttää ja jos niin tekee tulee tuhdit sakot. Vieraiden ollessa paikalla te "eläinkansojen" ihmiset voitte toimia kuten eläimet yleensäkin... Ja näin he ovat päättäneet ja näin tapahtukoon.

      Niinpä.

      Saatte vähän kotiläksyjä:

      1. Selvittäkää, että missä ideologisessa järjestelmässä muita kansoja pidetään eläiminä?

      2. Mikä ideologinen ryhmä tai ryhmät pitävät oikeutenaan saada haltuunsa koko maailman?

      Saatte käyttää internettiä apuna sekä paikallista kirjastoa. Kirjasto on sellainen, jossa pidetään niitä paperikirjoja kirjahyllyssä.

      Kotiläksyjen palautus ensi maanantaina.

      • Anonyymi

        1. Venäjällä ei ole kansalaisilla ihmisarvoa. Todisteena mm. Syyriassa ja Ukrainassa venäläisten pommittamat päiväkodit tai ikkunoista putoavat tai myrkytettävät ihmiset. Venäjän valtakoneisto järjestää myös asuttujen kerrostalojen räjäytyksiä ja täysien matkustajakoneiden tuhoamisia. Ylimystöllä taas on mahdollista tehdä melkein mitä vain lain ulkopuolellakin.

        2. Venäjän hallinto- ja väkivaltakoneisto on jo pitkällä aikavälillä käynyt sotaa naapurivaltoja vastaan saadakseen lisää alueita ja uusia orjuutettavia valtakoneistoa ruokkimaan. Nyt Venäjä pyrkii kieltämään muiden puolustusliitot voidakseen valloittaa maailmaa tehokkaammin.


    • Anonyymi

      En ole ennustaja, en edes säveltäjä.

    • Anonyymi

      Meillehän se olisi todella pahapaikka jos alkavat sotimaan ja siitä paisuisi laajemmaksi konfliktiksi . Koskaan ei tuosta naapurista tiedä mitä päähänsä saisi tehdä.

    • Anonyymi

      Antaa sodan tulla vaa ! Jollei heti täysosuma nii ei tartte kuolla selvinpäin :)

      Jeppe

    • Anonyymi

      Kaikki viittaa nyt siihen, että sotasuunnitelma on valmis ja hyökkäyskäsky enää puuttuu. Olettaisin, että Putinin tarkoitus ei ole aloittaa kolmatta maailmansotaa, mutta kaikki kyllä viittaa siihen, että hän on valmis ottamaan isoja riskejä. Lännellä on edessä tosi vaikea valinta. Toisaalta ei länsikään halua laajentaa sotaa, mutta entä jos käy samoin kuin Hitlerin kanssa kävi? Jos regoidaan liian lepsusti kuten tehtiin ennen toista maailmansotaa niin Putin tulkitsee sen Hitlerin tavoin demokratian heikkoudeksi ja jatkaa agressiivista politiikkaansa Neuvostoliiton imperiumin palauttamiseksi. Putinin toiminta on samansuuntaista kuin Hitlerin. Hitler halusi pystyttää uuden jätti-imperiumin, Putin haluaa palauttaa vanhan imperiumin entiseen loistoonsa. Konflikti saattaa kärjistyä yleiseurooppalaiseksi sodaksi jos Putin valloittaa koko Ukrainan tai saartaa sen etenemällä Valko-Venäjältä Puolan rajalle. Putin voi vaatia Nato-joukkoja vetäytymään Ukrainan länsirajoilta (itse asiassa on jo vaatinut) jotta Nato-maat eivät voisi sekaantua sotaan ja auttaa "Kiovan fasisteja". Putinin vaatimuksiin ei tietenkää voida suostua. Jollei suostuta niin siinä sitten ollaan napit vastakkain.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      136
      2163
    2. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      204
      1973
    3. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1566
    4. Ilouutinen: Sohvaperunat Soile ja Jorma taas TV:ssä - Sohvikset jo 18 kautta - Onnea!

      Onnea Sohvikset 18 kautta! Ja ihana Soile (ja Jorma!) taas mukana! Lue lisää ja katso Soilen hauska kuva tästä: https:
      Sohvaperunat
      9
      1095
    5. Elokapinan kielto aloite kerää nimikirjoituksia kovaa vauhtia !

      Nyt klo 14 mennessä nimiä on jo liki 17000 allekirjoitusta. Nyt niitä nimiä vaan lisää meille riittää no
      Maailman menoa
      312
      1018
    6. Piupali Paupali

      Kun en mä tunne teitä... Hyvät huomenet ja mukavat päivät ja hyvät viikonloput, arvoisat naiset ja herrat. 😊🎩🎪🤹🏼‍♂️
      Ikävä
      164
      974
    7. Mitä muuttaisit kaivattusi

      Ulkonäössä tai persoonassa
      Ikävä
      75
      878
    8. Elokapinan lakkautusaloite 50 000 nimeä

      Ja lisää tulee, kohta on Ylenkin uutisoitavaa aloitteesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143
      Maailman menoa
      260
      864
    9. Hei, mies, kirjoita jotain minusta

      Plus jokin tunnistemerkki/kirjain nimessäni. En todellakaan ymmärrä, pidätkö minusta vai toisesta naisesta. Et ole koska
      Ikävä
      42
      863
    10. Näyttääkö kaivattusi

      Iloiselta vai surulliselta?
      Ikävä
      56
      816
    Aihe