Voiko Nato iskeä Venäjää vastaan?

Anonyymi

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Serbeillä ei oikein ollut valmiutta puolustautua, venäjällä lienee on, kosto tulee heti eikä ens viikolla.

    • Anonyymi

      Lännen olisi pitänyt jo ihan alussa mennä puolustamaan Ukrainaa. On aivan turha pelätä jotain ydinsotaa, kun se tulee jos on tullakseen, vaikka tehtäisiin mitä. Kun laittaa heti kovan kova vastaan, niin näkee kumpi määrää.

      • Pitkälti asia on juuri noin. Venäjä kunnioittaa vain voimaa. Ukrainalle olisi pitänyt antaa heti turvatakuut. Riittävästi vain ilmavoimia Puolaan lähelle Ukrainan rajaa ja Venäjälle ilmoitus, että luvatta rajan ylittävät joukot tuhotaan heti. Luultavasti emme olisi tässä nyt.

        Samalla massiivinen hakkerien isku Venäjän järjestelmiin. Sähköt poikki Moskovasta niin sotainto laantuu. Samalla olisi Kiinakin sitten nähnyt, mitä seuraa, kun alkaa silmille hyppiä.


      • Anonyymi
        TruthReallyHurts kirjoitti:

        Pitkälti asia on juuri noin. Venäjä kunnioittaa vain voimaa. Ukrainalle olisi pitänyt antaa heti turvatakuut. Riittävästi vain ilmavoimia Puolaan lähelle Ukrainan rajaa ja Venäjälle ilmoitus, että luvatta rajan ylittävät joukot tuhotaan heti. Luultavasti emme olisi tässä nyt.

        Samalla massiivinen hakkerien isku Venäjän järjestelmiin. Sähköt poikki Moskovasta niin sotainto laantuu. Samalla olisi Kiinakin sitten nähnyt, mitä seuraa, kun alkaa silmille hyppiä.

        "Luultavasti emme olisi tässä nyt."

        Nimenomaan, nyt olisi eliitti maan alla ja jäljelle jääneet kansat vaeltaisi etsien paikkaa missä ei olisi säteilyä ja turhaan koska laskeumat on ilmavirtojen välityksellä levinnyt ympäri maapallon.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Luultavasti emme olisi tässä nyt."

        Nimenomaan, nyt olisi eliitti maan alla ja jäljelle jääneet kansat vaeltaisi etsien paikkaa missä ei olisi säteilyä ja turhaan koska laskeumat on ilmavirtojen välityksellä levinnyt ympäri maapallon.

        Sitä on vaikea sanoa. En jaksa uskoa, että Venäjänkään kaikki sotilasjohtajat koko ydinaseiden käyttöä koskevassa komentoketjussa ovat valmiita ydinaseiden käyttöön. Jos ovat, niiden käyttö sitten ennemmin tai myöhemmin väkisinkin realisoituu.


      • Anonyymi

        Jenkit ei voi vielä luottaa 100% heidän ydinohjuspuolustus ja ydintorpedopuolustus järjestelmiinsä,heti kun he voi ,he voi huoletta julistaa ydinsodan sekä Venäjälle että Kiinalle ja muille vihollisvaltioilleen koska tuolloin vihollisen ydinaseet menettää merkityksensä ja pelkästään maa -ja merivoimilla ei voiteta mitään sotia maailmassa enää koskaan.
        Mutta siihen asti Natokin joutuu pitämään matalaa profiilia ja yrittää olla provoomatta vihollisiaan täyteen sotaan pienistä valrioista huolimatta kuten Ukraina,Suomi,ynnä kaikki muut jotta ei vain tulisi takkiin.

        Kun tekniikka on kehittynyt tarpeeksi ,mahdollistaa se jopa sotien ehkäisyn ja loppumisen hyödyttömyyteen vedoten ja riidat on saatava loppumaan vain diplomaattisia keinoja käyttäen.
        Kauhun tasapainosta tulee siten ehkä maailmanpelastus vielä.


      • Anonyymi

        Ukrainassa on sisällissota menossa, glopalistit vastaan Ukrainalaiset.
        Esimerkiksi, jos Saamenmaa ilmoittautuisi Autonomiseksi alueeksi, niin silloinko Suomen puolustusvoimat hyökkäisivät Lappiin?


    • Anonyymi

      Hyökkäysestä viis, mutta sille ei pitäisi olla estettä, että Nato-joukot saapuvat rauhanturvaajiksi Länsi-Ukrainaan takaamaan mm. Odessan sataman vapaan käytön Ukrainalle.

      Sillä erotuksella, että Nato-joukot saapuvat maahan Ukrainan valtion luvalla - toisin kuin murhaamaan ja miehittämään tunkeutuneet Venäjän joukot. Nato-maat ovat myös luovuttaneet Ukrainaan jo niin paljon aseita, että on paikallaan, että Nato-joukot pääsevät myös epävarmassa tilanteessa seuraamaan, etteivät Ukrainaan lähetetyt aseet ja muu kalusto päädy vääriin käsiin.

      Jos Venäjä päättää hyökätä Nato-joukkojen kimppuun Ukrainan maaperällä, Venäjä vastaa seurauksista kaikilla niillä alueilla joilla Venäjän sotavoimia on.

    • Anonyymi

      Sebian sota oli aivan käsittämättömän julma sota, toki venäjä silloinkin kieltäytyi nimeämästä toimia kansanmurhaksi, vaikka siellä oli suuri määrä keskitysleirejä. Ilmeisesti venäjän mielestä natsisaksankin toimet olivat vain ilahduttavia.

    • Anonyymi

      Voihan se, jos venäjä iskee natomaahan. Silloin se on jopa todennäköistä, koska nato puolustaa hyökkäyksen kohteeksi joutuvia maita.

    • Kansanmurhassa, joka iskulla pysäytettiin kuoli paljon enemmän ihmisiä. Entisestä Jugoslaviasta itsenäistyneiden valtioiden välillä on edelleen isoja ongelmia, mutta uutta kansanmurhaa ei sentään ole pantu käyntiin.

      • Anonyymi

        Tuoihan sieltä natolla väärään kohti osuneita iskuja, mikä tietysti on aika väistämätöntä, kun ne keskenään tappelevat osapuolet asuivat ristiin rastiin, niin ei ollut selkeitä alueita, mihin olisi voinut iskeä.
        Ensinhän ne vain saivat YK:lta tehtävän valvoa lentikieltoalueita, se vissiin sujui ihan hyvin.

        En ihan tunne tuota proseduuria, mutta voihan olla, että jos aletaan joihinkin rauhanneuvotteluihin, niin YK'.n antamana toimeenpanona Natokin voisi UKrainassa olla.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Ei voi iskeä Venäjää vastaan silloin NATO rikkoo Venäjän kanssa tehtyä rauhankumppanuus sopimusta.

      • Anonyymi

        Mitä vitun rauhankumppanuus sopimusta, Venäjä on irtautunut kaikista sopimuksista.


    • Anonyymi

      Naton on vielä pakko puuttua peliin, Putin ei Ukrainaan lopeta valtaustaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      329
      1554
    2. Milloin on kaivattusi nimi päivä?

      Otsikossa kysymys. Osumien kautta illaksi viä treffeille 💁💁💁
      Ikävä
      64
      1193
    3. Alan kyllästyä ihmisiin

      Hyvää yötä ja loppuiltaa. ☀️🥱🌌💤🌃✨🍁👍👎👐🫶🖖🧟‍♀️🫅🏼❄️💫
      Ikävä
      176
      1067
    4. Vanhan Mestarin porttikieltolaiset?

      VM lopettaa ja uutta tulee tilalle. Onnea uudelle yrittäjälle! Tuli vaan tuossa mieleen, että säilyvätkö vanhat porttiki
      Suomussalmi
      35
      1023
    5. Mitä pidät

      Siitä että suhde alkaa pettämisen kautta
      Ikävä
      146
      946
    6. Sofia Virta sanoi totuuden suoraan....

      ....Suomessa ei tarvita Persuja maamme taloutta hoitanaan. Hyvin sanottu.
      Maailman menoa
      320
      930
    7. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      265
      890
    8. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      64
      852
    9. Venäjän ydinaseet??

      Tuntuvat olevan muutamille jonkinlainen lähes seksuaalinen fantasia ja kierouma. Uskonnollinen (?) fetissi. Niillä sit
      Maailman menoa
      235
      828
    10. Millon näit kaivattusi viimeksi? Missä??

      saitko vihdoin kerrottua häälle mitä tunnet? Oliko hetki lämmin vai kylmä.
      Ikävä
      28
      710
    Aihe