Viihtyykö joku tosissaan täällä Suomen "hallinnon" alaisena?

Anonyymi

Siis "oikeesti"?, "Maailman onnellisin kansa" (itsemurhatilastot maailman kärki), Hyvinvointi=? (Käsittääkseni..., ja kirjanpitäjäni kommentin mukaan hyvin voivat ne jotka nauttivat etuuksia, EI ne jotka maksavat, eli tekevät ne työt jotta muut saavat loisia)
Suomen 5 miljoonaista kansaa valvoo ja holhoaa 600.000 virkamiestä. MIKSI?
Miksi virkamieskoneisto, joka aiheuttaa kokonaisen valtion velan summan kymmenessä vuodessa.
Miksi Suomen kansa on niin paska että tarvitaan 5 miljoonan kansaa varten maailman suurin määrä holhoavia virkamiehiä virkamieskoneistona?
Teen kaikkeni että pääsen pois....

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ruotsin tuhatvuotinen kuningaskunta ja pikku Suomi ovat periaatteessa aivan saman pitkän perinteen jatkajia eikä mikään voi tätä muuttaa. Mutta jostain 1990-luvulta alkaen Suomi ja Ruotsi ovat erkaantuneet uudella tavalla. Ruotsi toteutti kansanäänestyksen euro-valuutasta, Suomi ei. Ruotsi on maksanut pois valtion velkaa, Suomi ottanut velkaa lisää järkyttäviä määriä.

      Varmaa on se, että jos Suomi taas jotenkin romahtaa, Ruotsi parhaan kykynsä mukaan pitää huolta myös pikku suomalaisista. Näin on aina ollut.

      • Anonyymi

        Ruotsin kuningashuone on yllättävän nuori.

        Miksi sitä ihaillaan ja kumarretaan sokeasti?


      • Anonyymi

        Häh? Pitää huolta suomalaisista? Wau, niin kuin 1939-1945 vai mitä? Stella Polarismiesten karkoitus olikin filantropiaa? En tiedä, millä Hannu Hanhimaa nykyään pärjää, ehkä tuottaa hävittäjiä kolmanteen maailmaan, samalla tavalla, kun tuotti Natsi-saksalle malmia ja terästä sotien aikana. Pelkkä Suomen sijainti on auttanut Svärjeä kautta aikojen. Sodat Ryssää vastaan on käyty täällä, tai suomalaiset ovat käyneet sitä yksin, ettei vain rusinaleipäväki tahraa hyväosaisia näppejään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsin kuningashuone on yllättävän nuori.

        Miksi sitä ihaillaan ja kumarretaan sokeasti?

        Ruotsin kuningaskunta on vanhempi kuin Venäjä. Tietenkin nykyinen Bernadotte-suku on ollut vallassa vasta Napoleonin sotien jälkeen.


    • Anonyymi

      Mitä sitte, onhan algerialaiset, uruguaylaiset, malawilaiset ja kambotshalaisetkin maailman onnellisin kansa jos/kun niiltä itseltä kysytään.

      • Anonyymi

        Ei onnellisuustutkimuksissa keneltäkään mitään kysellä. Valtion palvelut useilta eri sektoreilta pisteytetään ja laitetaan paremmuusjärjestykseen. Onnellisuutta sinänsä ei voi mitata, mutta edellytyksiä hyvälle elämälle voi. Tutkimukset kartoittavat koulutusta, elinajanodotetta, tasa-arvoa, terveydenhuoltoa, tuloeroja, demokratian toteutumista, korruptiota jne. Siitä näissä tutkimuksissa on kyse. Pohjoismaissa hyvän elämän edellytykset toteutuvat paremmin kuin useimmissa muissa maissa. Samat valtiot ovat kärkikahinoissa vuodesta toiseen: pohjoismaiden lisäksi Uusi-Seelanti ja Sveitsi ainakin.


    • Anonyymi

      Kysyttäessä pohjois-korealaisilta niin nekin on maailman onnellisin kansa ja heillä on ihan ylivertainen elintaso ja maailman ainoa toimiva demokratia.

      • Anonyymi

        "Demokratia" jossa yksi despootti ammuttaa toiset ilmatorjuntatykeillä.


      • Anonyymi

        :D aivan!


      • Anonyymi

        Tuohan vain todistaa sen, että Suomessa homma toimii paremmin, koska teitä öyhöjä ei kukaan ammu millään vaikka kuinka kiljutte isänmaanne olevan joka suhteessa täysin persiistä.


    • Anonyymi

      Suomi on kaatunut viimeistään 7 vuoden päästä.

    • Anonyymi

      Emme jää kaipaamaan, hyvää matkaa. Oma maa mansikka, muu maa mustikka!

    • Anonyymi

      Kyllä viihtyy, Paitsi tietenkin persut sun muut öyhöt. Mutta heitä taas on niin vähän.

      • Anonyymi

        Pitäähän maan hiljaisilla olla edes jokin kanava purkaa tuskansa, koska suomalainen ei rupea sellaisiin tekoihin, joiden takia useat tänne muuttaneet ulkomaalaiset ovat täällä. Siksi on hyvä olla edes PERSUkanava. Suomi romahtaa muutaman vuoden kuluttua, ellei itänaapuri ojenna auttavaa kättänsä ennen sitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitäähän maan hiljaisilla olla edes jokin kanava purkaa tuskansa, koska suomalainen ei rupea sellaisiin tekoihin, joiden takia useat tänne muuttaneet ulkomaalaiset ovat täällä. Siksi on hyvä olla edes PERSUkanava. Suomi romahtaa muutaman vuoden kuluttua, ellei itänaapuri ojenna auttavaa kättänsä ennen sitä.

        Hmm,.. Nyt maailmantalous syöksyy sellaisella vauhdilla, että koko maailman taloudellinen rakenne horjuu. Maailma on pian syvässä taantumassa ja vähän myöhemmin stagflaatio johtaa maailmanlaajuiseen lamaan. Sota voi levitä Ukrainasta. Joten Suomen kaatuminen on mahdollista.

        Toisaalta pidän Venäjän federaation tulevaisuuden näkymiä paljon huonompina, kuin Suomen näkymiä. Suomi voi romahtaa, mutta Venäjä romahtaa ensin. Suomi kesti pidempään kuin Neuvostoliitto ja kestää pidempään kuin Venäjän federaatio. Yksinvaltaiset diktatuurit kaatuvat aina.


    • Anonyymi

      Onnellisuuden aste vaihtelee eri ihmisten välillä. Keskimäärin suomalaiset ovat onnellisia. Te jotka valitatte kurjuuttanne, niin miettikääpä millaista elämänne olisi jossakin muualla. Se voisi olla vielä nykyistäkin paljon kurjempaa.

    • Anonyymi

      Tiede- lehdessä käsiteltiin tätä vaikiaa kysymystä ja kaikkein eniten tässä Onnellisuus- tilastossa tuloksesta olivat yllättyneitä me suomalaiset itse. Valitetaan joka asiasta kuin saamelaiset. Se sitä onnea kait on, ettei laiteta vankilaan Hallinnon kritiikistä.

      • Anonyymi

        - vielä. Mutta kristillisen vakaumuksensa tunnustamisesta yritetään kyllä panna telkien taakse. Jumal'auta tätä maata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        - vielä. Mutta kristillisen vakaumuksensa tunnustamisesta yritetään kyllä panna telkien taakse. Jumal'auta tätä maata.

        Lopeta tuollainen lahkolaispaskanjauhanta.


    • Osaakohan aloittaja nimetä maan, jonka hallinnon alaisena viihtyisi paremmin? Minä en osaa.

      • Anonyymi

        Venäjä?


      • Anonyymi

        Kyllä tämä maa on toistaiseksi ollut paras, kaikkine puutteineen, mitä minä ole kokenut. Me emme ole Ruotsista 10v jäljessä maahanmuuttajaongelmamme kanssa, vaan 40 vuotta. Asuin 90-luvulla Tukholmassa, eikä tilanne täällä ole, Jumalan kiitos, vieläkään niin paha kuin se oli silloin siellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä?

        JOs olisin Vladimir Suuri, olisin onnellinen Venäjällä. Muista ei niin väliä olisikaan.


    • Anonyymi

      Kun sairaat vanhukset ja eläkeläiset eivät vastaa kyselyihin, tulos voi olla mitä tahansa, ja suomalainen eläkeläinen on niin ujo, ettei uskalla ilmaista mielipidetään, ettei vain joku suutu, Ovatkohan nuo suomalaiset eläkeläiset leipäjonossa kertoakseen kuinka onnellista on asua tässä "pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa?Kertokoon joku, onko tullut nähtyä afrikkalaisia leipäjonossa? Itse en taida olla. Vähäosaisten helvetti tästä maasta on tullut, eikä asiasta saa edes puhua, kun rasismi .

    • Anonyymi

      Virkakoneisto työllistää.

    • Anonyymi

      Hyvä. Lähde vain! Mitä nopeammin lähdet, sen parempi. Emme tarvitse tänne putinisteja.

      Suomen itsemurhatilastot olivat maailman kärkeä sotien jälkeen viime vuosisadan puolivälistä n. 1980-luvulle, jolloin elimme jonkinlaisessa Moskovan etupiirin näennäisdemokratiassa. Tämä oli vitun ahdistava maa, synkkä ja suljettu yhteiskunta.

      EU-jäsenyyden myötä maamme on muuttunut valoisammaksi ja paremmaksi. Myös itsetuntomme on kasvanut, eikä meidän tarvitse enää myydä persettä Vanjalle kopeekoista. Itsemurhatilastoissa Suomi on Euroopan keskitasolla.

      Kirjanpitäjäsi ei osaa ammattiaan. Anna sille potkut. Tosiasiassa Suomessa menestyy korkeasti koulutetut, yrittäjät ja erityisesti sijoittajat.

      Suomessa on iso julkinen sektori. Samoin Tanskassa ja Ruotsissa. Valtiot, jotka takaavat turvaverkkoja heikoimmassa asemassa oleville ja tasaavat tuloja suuri- ja pienituloisten välillä ovat vuodesta toiseen top-kympissä erilaisissa hyvinvointi- ja onnellisuustutkimuksissa. Se ei varmaan ole sattumaa. Pohjoismaissa tuloerot rikkaimpien ja köyhimpien välillä eivät ole yhtä suuret, kuin Venäjällä tai Yhdysvalloissa.

    • Anonyymi

      Suomi on ylivoimaisesti paras maa maailmassa elää, tehdä työtä ja kasvaa. Siitä ei ole epäilystäkään. Tanska, Norja ja vielä Ruotsikin seuraavat. Tosin Ruotsi on putoamassa minun listallani. Ja mitä tulee hallitukseen on se parhaista paras. Toivottavasti äänestäjät pystyvät erottamaan hallituksen kyvykkyyden ja maailman tapahtumat toisistaan joihin meidän hallituksella ei ole mahdollista vaikuttaa. Hyvä Sanna ja muut.

    • Anonyymi

      Ei mikään maa ole täydellinen, mutta asuat ovat täällä länsimaa-tasossa katsottuna hyvin ja jos virkamiesten määrä on pahin asia niin asiat on hyvin.

    • Anonyymi

      Suomi hallinto probagandan ykkösvaltio.

    • Anonyymi

      Täydellistä maata tuskin löytyy mistään päin. Tuolla asenteella, et tule viihtymään missään, kun kuitenkin löydät aina jotain valitettavaa.

    • Anonyymi

      Pois mekin lähdemme mutta vaikeaa on näinä aikoina mitään myydä. Kaikkemme teemme. Lopuksi viemme kaiken kaatopaikalle jos mikään muu ei auta tai toimi.

      • Anonyymi

        Se on oikein, muuta venäjälle niin kummassakin maassa älykkyysosamäärä nousee.


    • Pohjimmiltaan alottajanyymillä ja elämäntapatyöttömillä ei ole mitään eroa, asenne on aivan sama. Se asenne on irtisanoutuminen kaikesta vastuusta omaa yhteiskuntaa kohtaan. Vastuuttomia ihmisiä erottaa vain omaisuuden määrä.

      Poliittisesti oikealla olevat itsekkäät ja vastuuttomat ajattelevat, että kaikki omaisuus, jonka he ovat onnistuneet laillisin ja laittomin keinoin itselleen haalimaan on täysin ja kokonaan heidän omaa ansiotaan eikä yhteiskunnalla ole siihen osaa eikä arpaa. Heidän mielestään "hallinnon" ainoa tehtävä on suojella heidän omaisuuttaan vaikka se olisi hankittu huijaamalla ja varastamalla,

      Poliittisesti vasemmalla olevat vastuuttomat taas vaativat, että yhteiskunnan on maksettava heille kuuluvat korvaukset ja tuet ajallaan ja lyhentämättöminä vaikka he eivät itse tekisi yhteiskunnan hyväksi yhtään mitään. Heidän mielestään yhteiskunnan velvollisuus on mahdollistaa heidän joutilas elämäntapansa.

      Ainakin vielä suomalaisten enemmistö kantaa vastuuta sekä itsestään ja perheestään että yhteiskunnastaan. Siksi suomalainen yhteiskunta toimii. "Onnellisuus" on viime kädessä ihmisten yksityisasia. Yhteiskunta voi vain toimia niin, että mahdollisimman monella on mahdollisuus rakentaa oma onnellisuutensa. Vastuuttomuuden seuraus on korruptoitunut rappiovaltio, joissa vain varkailla menee hyvin.

    • Anonyymi

      No yle julisti aamulla, että kaikkien suomalaisten lasten on saatava mielenterveyshoitoa. Eihän siinä mitään pahaa olisi, mutta kun hoitajia ja rahaa ei ole, niin kannattaisi pyytää samalla kuun taivaalta iloksemme vaikka Puijon tornin päälle köllöttelemään.

      • Anonyymi

        Yle ei "julista", vaan uutisoi. Te öyhöt ilmeisesti kuvittelette että Ylen toimitus keksii asioita, joista tekevät juttuja. Tuokin uutinen koski Itä-Suomen yliopistossa tehtyä väitöskirjaa. Jos haluat vttuilla asiasta, osoita änkytyksesi väitöskirjan tekijälle ja todista hänen olevan väärässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yle ei "julista", vaan uutisoi. Te öyhöt ilmeisesti kuvittelette että Ylen toimitus keksii asioita, joista tekevät juttuja. Tuokin uutinen koski Itä-Suomen yliopistossa tehtyä väitöskirjaa. Jos haluat vttuilla asiasta, osoita änkytyksesi väitöskirjan tekijälle ja todista hänen olevan väärässä.

        Näiden nettikouhojen mielestä Ylen (tai minkään muunkaan median) ei saisi kertoa mistään muusta kuin maahanmuuttajien tekemistä rikoksista, Venäjän ihanuudesta ja Hakkaraisen uusista hampaista.


    • Anonyymi

      Maailman onnellisin kansa ja muita Pohjois-Korealaisia titteleitä.

    • Anonyymi

      Onkohan yksikään persu ollut koskaan tyytyväinen mihinkään?

    • Anonyymi

      Kyllä täältä pääset, kunhan tuomio on lusittu.
      " Suomi on kaikista vähiten epäonnistunut yhteiskunta"

    • Anonyymi

      Katso tästä, ketkä meitä oikeasti johtavat: https://t.me/DUMBSandCloning/447706
      Nämä meidän politikot ovat vain näiden sukujen käsikassaroita ja heidän vasallien kouluttamia nuoria johtajia. Niitä, jotka lukevat samaa julistusta maasta riippumatta kulloisenkin päivän ohjeleistuksen mukaisesti.
      Toivottavasti tämä teatteri loppuu pian. Loppunäytös ainakin on jo meneillään ympäri maailman.

    • Anonyymi

      Minä viihdyn ja erityisen viihdyttävää on tämä kaikkien osaamattomien luusereiden suoli24 palsta. Täällä esitetyt täysin asiattomat ja täydellistä osaamattomuutta mihin tahansa asiaan liittyvät kommentit huvittavat minua suuresti. Jatkakaa vain, olkaa hyvä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      421
      2502
    2. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      88
      2345
    3. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      226
      1679
    4. Turun tunnin juna toteutetaan

      Köyhiltä viedään mutta tunnin juna Turkuun viedään läpi. Puhaltakaa PS nyt tämä poikki! https://www.hs.fi/politiikka/ar
      Perussuomalaiset
      167
      1490
    5. Oletko kertonut tästä

      Meidän oudosta jutusta kenellekään? Olen kertonut ystävälleni, että olet saanut minut sekaisin…, mutta tästä hän ei tied
      Ikävä
      70
      1350
    6. T mies missä oot

      T mies pääsetkö lähtemään sieneen villasukat tein sulle 💕🐶
      Ikävä
      83
      1297
    7. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      89
      1285
    8. huono vai hyvä juttu

      Miten ulkopuoliset reagoisivat jos olisit kaivattusi kanssa yhdessä....?
      Ikävä
      86
      1229
    9. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      58
      1085
    10. Homouden synti

      Kerrotaan faktoja alkuun. On olemassa vain kaksi sukupuolta ja aviolIiitto on vain ja ainoastaan miehen ja naisen välin
      Luterilaisuus
      286
      1065
    Aihe