Pääministeri Marin aktiivisesti Uniper-neuvotteluissa?

Anonyymi

SDP:
"Sanna Marin on vaikuttanut koko ajan kulisseissa."
"Marinin rooli on ollut ratkaiseva."
"Marin on osallistunut tähän prosessiin juuri sillä painoarvolla, mikä häneltä vaaditaan."
"Marin on ollut neuvotteluissa mukana loppumetreille asti."

Totuus:
Sanna oli Saksaan yhteydessä kaksi kertaa: 12. heinäkuuta, kun neuvottelut alkoivat ja 22. heinäkuuta, kun päätös oli syntynyt. Kun Tuppuraiselta ja Marinilta on kysytty yhteydenpidosta, tämä kaksikko ei ole antanut mitään tietoja, pelkästään ympäripyöreää seliseliä. Pääministeri ei ole vaikuttanut neuvotteluihin juurikaan millään tavalla, eikä myöskään päätöksiin.

Sanna on lomaillut "perheensä" kanssa Italiassa ja bilettänyt raskaasti. Muun muassa HS:n uutisoi vahvasti päihtyneestä pääministeristä. Tässä Bile-Sanna on parhaimmillaan. Politiikassa pääasiassa larppaajabarbi.

7

78

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Huono oli neuvottelutulos, johon Marin osallistui bileistä ilmeisesti ajatuksen voimalla. Kaikki on mahdollista, kun on kysymys Marinin faneista.

   Todellisesti fyysisesti paikalla oli Uniperin neuvotteluissa Eu-ministeri Tuppurainen ja Tuppuraisen tyylillä neuvoteltiin , että EU säilyttää yhtenäisyytensä, oman kansan edun ajattelu on vahingollista ja Saksa on ensisijaisesti Uniper- neuvottelutulokseen tyytyväinen, lopputulos oli se mikä oli.

  • Anonyymi

   Mä ihmettelin tuota tuheroisen ulostuloa, että marinin puhelulla oli ratkaiseva merkitys. Toisaalta Marin on tunnettu siitä, ettei käteensä pskaan upota eli ei varmasti halua nimeään mainittavan unipersotkujen ohessa.

  • Anonyymi

   Mitä Marin olisi edes osannut sanoa neuvotteluissa, ei sitäkään vähää kuin Töppöröinen.

  • Anonyymi

   Luuletko sinä, että hän olisi voinut rimputella Scholzille päivittäin ja sanoa suorat sanat? Jestas miten tyhmää. Eihän sinne ollut kutsuttu Suomesta edes Tuppuraista. Vastaava saksalainen ministeri, jonka kanssa olisi voinut neuvotella oli koronassa.
   Eihän Fortumin sotkuja ole saanut aikaiseksi kuin huonot johtajat päätöksillään; Lilius, Kuula, Lundmark, Rauramo ja kyvytön ja utopiaan uskova Fortumin hallitus.

   Luetteko te ulkomaalaisia lehtiä? Ette ihan oikeasti.
   https://www.hs.fi/talous/art-2000009031700.html

   Yksinkertaisesti tämä on näin. Jos Fortum on jollekin tietyllä hinnalla myynyt (sopimus) sähköä,( ts. johdannaiset,) niin jos hinta on ollut 12 s/kWh ja Fortum sitten tuottaa sähköä 25 s/kWh, niin valtion pussista pitäisi maksaa erotus, Valtion pitäisi siis antaa Fortumille vakuudet!!! Fortumin toimitusjohtaja selitteli tänään kuin pikkupoika virheitä joita Fortumin johto on tehnyt. Valtio ei ole yksin osakkeenomistaja, siellä on myös 49,5 % omistus muilla. Millaiset takuut Fortum vaatisi heiltä. Fortumin johtoa on joka taholta varoitettu yli kymmenen vuoden aikana yltiöpaisen uhkarohkeista toimista ja sijoituksista. Nyt sitten toteutui se, mitä pitkin matkaa on sanottu. Päin honkia mennyt. Valtion saamat tulot on häipyneet kankkulan kaivoon ja nyt sitten pitäisi antaa apuja, joista ei kansalle ole mitään hyötyä. Nykyhallitus ei ole saattanut Fortumia nykyiseen surkeaan tilaan, onko vaikea ymmärtää.

   Pitäisikö sinun mielestä Sanna Marinin johtaa myös Fortumia ja Uniperia vaikka hän ei ole Fortumin sekoiluissa ollut mukana, mutta nyt kaikkivoipana pääministerinä pitää nyt "mennä vetämään turpiin" Rauramoa?

   • Anonyymi

    https://dynamic.hs.fi/a/2022/Fortum/

    Eipä tarvitse nyt Marinia syyttää, kun 2008 alkoi utopistinen riskienoton sääntöjen unohtaminen laitettiin käyntiin, Marinkin taisi olla silloin hiukan yli kaksikymmentä vuotias. Tämäkö yltiöpainen, Fortumin ja isojen poikien leikin syy on nyt Marinin annettavana, Fortumin johdon virheiden seurauksena.

    On ihan uskomatonta, miten tyhmiä jotkut ovat, varsinkin persut. Kokoomus ei uskalla sanoa mitään, kun on kusi sukassa hiljaa, ei ehkä muka huomata kokoomuksen osuutta koko asiassa.


   • Anonyymi

    Kun johtajat ovat surkeita vätyksiä:
    "Fortumin johdossa ei nähty, että Venäjän sotatoimet tulisivat kuitenkaan koskettamaan yhtiötä ennen kuin helmikuussa, kun Ukrainan sota alkoi.

    ”Vasta Venäjän hyökkäys tämän vuoden helmikuussa mullisti tilanteen. Toukokuussa kerroimme, että tulemme vetäytymään Venäjältä kokonaan”, Rauramo sanoi.

    Vielä huhtikuun lopussa julkaisemassaan pörssitiedotteessa Fortum piti Uniperia koskevan tulosohjauksensa kuluvalle vuodelle ennallaan. Kaksi kuukautta sodan syttymisen jälkeen Uniperin siis odotettiin tekevän tänä vuonna miljardivoitot".

    Enää puuttuu, että Uniper menee konkurssiin ja Fortum uppoaa siinä samalla. Ruotsalaiset tulee ja ostaa rippeet halvalla tai sitten Norjalaiset.


   • Anonyymi

    >>Fortumin toimitusjohtaja selitteli tänään kuin pikkupoika virheitä joita Fortumin johto on tehnyt<<

    Oliko puheena myös se, että miksi kaasuasiakassopimukseen ei ole kirjattu Force Majeure- lauseketta? Sehän vapauttaisi Uniperin sopimuksesta kaasun hinnan suhteen. Sota ja pakotteet aiheuttivat syntyneen tilanteen. Jos taas ko. lauseketta ei sopimuksessa ole, niin sitä on kyllä mahdoton ymmärtää. Jos lauseke onkin sopimuksessa, niin miksi Suomi otti taloudellisen vastuun?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   314
   1448
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   59
   1125
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   951
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   413
   909
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   82
   872
  6. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   839
  7. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   839
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   58
   777
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   66
   729
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   686
  Aihe