Pääministeri Marin aktiivisesti Uniper-neuvotteluissa?

Anonyymi

SDP:
"Sanna Marin on vaikuttanut koko ajan kulisseissa."
"Marinin rooli on ollut ratkaiseva."
"Marin on osallistunut tähän prosessiin juuri sillä painoarvolla, mikä häneltä vaaditaan."
"Marin on ollut neuvotteluissa mukana loppumetreille asti."

Totuus:
Sanna oli Saksaan yhteydessä kaksi kertaa: 12. heinäkuuta, kun neuvottelut alkoivat ja 22. heinäkuuta, kun päätös oli syntynyt. Kun Tuppuraiselta ja Marinilta on kysytty yhteydenpidosta, tämä kaksikko ei ole antanut mitään tietoja, pelkästään ympäripyöreää seliseliä. Pääministeri ei ole vaikuttanut neuvotteluihin juurikaan millään tavalla, eikä myöskään päätöksiin.

Sanna on lomaillut "perheensä" kanssa Italiassa ja bilettänyt raskaasti. Muun muassa HS:n uutisoi vahvasti päihtyneestä pääministeristä. Tässä Bile-Sanna on parhaimmillaan. Politiikassa pääasiassa larppaajabarbi.

16

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huono oli neuvottelutulos, johon Marin osallistui bileistä ilmeisesti ajatuksen voimalla. Kaikki on mahdollista, kun on kysymys Marinin faneista.

      Todellisesti fyysisesti paikalla oli Uniperin neuvotteluissa Eu-ministeri Tuppurainen ja Tuppuraisen tyylillä neuvoteltiin , että EU säilyttää yhtenäisyytensä, oman kansan edun ajattelu on vahingollista ja Saksa on ensisijaisesti Uniper- neuvottelutulokseen tyytyväinen, lopputulos oli se mikä oli.

    • Anonyymi

      Mä ihmettelin tuota tuheroisen ulostuloa, että marinin puhelulla oli ratkaiseva merkitys. Toisaalta Marin on tunnettu siitä, ettei käteensä pskaan upota eli ei varmasti halua nimeään mainittavan unipersotkujen ohessa.

    • Anonyymi

      Mitä Marin olisi edes osannut sanoa neuvotteluissa, ei sitäkään vähää kuin Töppöröinen.

    • Anonyymi

      Luuletko sinä, että hän olisi voinut rimputella Scholzille päivittäin ja sanoa suorat sanat? Jestas miten tyhmää. Eihän sinne ollut kutsuttu Suomesta edes Tuppuraista. Vastaava saksalainen ministeri, jonka kanssa olisi voinut neuvotella oli koronassa.
      Eihän Fortumin sotkuja ole saanut aikaiseksi kuin huonot johtajat päätöksillään; Lilius, Kuula, Lundmark, Rauramo ja kyvytön ja utopiaan uskova Fortumin hallitus.

      Luetteko te ulkomaalaisia lehtiä? Ette ihan oikeasti.
      https://www.hs.fi/talous/art-2000009031700.html

      Yksinkertaisesti tämä on näin. Jos Fortum on jollekin tietyllä hinnalla myynyt (sopimus) sähköä,( ts. johdannaiset,) niin jos hinta on ollut 12 s/kWh ja Fortum sitten tuottaa sähköä 25 s/kWh, niin valtion pussista pitäisi maksaa erotus, Valtion pitäisi siis antaa Fortumille vakuudet!!! Fortumin toimitusjohtaja selitteli tänään kuin pikkupoika virheitä joita Fortumin johto on tehnyt. Valtio ei ole yksin osakkeenomistaja, siellä on myös 49,5 % omistus muilla. Millaiset takuut Fortum vaatisi heiltä. Fortumin johtoa on joka taholta varoitettu yli kymmenen vuoden aikana yltiöpaisen uhkarohkeista toimista ja sijoituksista. Nyt sitten toteutui se, mitä pitkin matkaa on sanottu. Päin honkia mennyt. Valtion saamat tulot on häipyneet kankkulan kaivoon ja nyt sitten pitäisi antaa apuja, joista ei kansalle ole mitään hyötyä. Nykyhallitus ei ole saattanut Fortumia nykyiseen surkeaan tilaan, onko vaikea ymmärtää.

      Pitäisikö sinun mielestä Sanna Marinin johtaa myös Fortumia ja Uniperia vaikka hän ei ole Fortumin sekoiluissa ollut mukana, mutta nyt kaikkivoipana pääministerinä pitää nyt "mennä vetämään turpiin" Rauramoa?

      • Anonyymi

        https://dynamic.hs.fi/a/2022/Fortum/

        Eipä tarvitse nyt Marinia syyttää, kun 2008 alkoi utopistinen riskienoton sääntöjen unohtaminen laitettiin käyntiin, Marinkin taisi olla silloin hiukan yli kaksikymmentä vuotias. Tämäkö yltiöpainen, Fortumin ja isojen poikien leikin syy on nyt Marinin annettavana, Fortumin johdon virheiden seurauksena.

        On ihan uskomatonta, miten tyhmiä jotkut ovat, varsinkin persut. Kokoomus ei uskalla sanoa mitään, kun on kusi sukassa hiljaa, ei ehkä muka huomata kokoomuksen osuutta koko asiassa.


      • Anonyymi

        Kun johtajat ovat surkeita vätyksiä:
        "Fortumin johdossa ei nähty, että Venäjän sotatoimet tulisivat kuitenkaan koskettamaan yhtiötä ennen kuin helmikuussa, kun Ukrainan sota alkoi.

        ”Vasta Venäjän hyökkäys tämän vuoden helmikuussa mullisti tilanteen. Toukokuussa kerroimme, että tulemme vetäytymään Venäjältä kokonaan”, Rauramo sanoi.

        Vielä huhtikuun lopussa julkaisemassaan pörssitiedotteessa Fortum piti Uniperia koskevan tulosohjauksensa kuluvalle vuodelle ennallaan. Kaksi kuukautta sodan syttymisen jälkeen Uniperin siis odotettiin tekevän tänä vuonna miljardivoitot".

        Enää puuttuu, että Uniper menee konkurssiin ja Fortum uppoaa siinä samalla. Ruotsalaiset tulee ja ostaa rippeet halvalla tai sitten Norjalaiset.


      • Anonyymi

        >>Fortumin toimitusjohtaja selitteli tänään kuin pikkupoika virheitä joita Fortumin johto on tehnyt<<

        Oliko puheena myös se, että miksi kaasuasiakassopimukseen ei ole kirjattu Force Majeure- lauseketta? Sehän vapauttaisi Uniperin sopimuksesta kaasun hinnan suhteen. Sota ja pakotteet aiheuttivat syntyneen tilanteen. Jos taas ko. lauseketta ei sopimuksessa ole, niin sitä on kyllä mahdoton ymmärtää. Jos lauseke onkin sopimuksessa, niin miksi Suomi otti taloudellisen vastuun?


    • Anonyymi

      tämä on vuoden vanha sähköpost tai blogki teksti
      ylöstys

    • Anonyymi

      Marinin ainoa rooli oli lähetellä pienessä hiprakassa tekstareita Ruisrockista Uniperiin liittyen. Hitaalla käyvä Tuppurainen oli pompoteltavana älykkäiden Saksalaisten ansiosta

      • Anonyymi

        Silloin ei ollut Ruisrockia.


    • Anonyymi

      Yksi kalleimpia mokia Suomen talouhistoriassa. Sama tyyppi joka on ollut mukana pitkään kaikissa tapahtumissa näkyy edelleen pyörivän johdossa ?

      • Anonyymi

        Tarkoitat Orpoa? Hänhän oli vaikuttamassa Uniperin ostoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitat Orpoa? Hänhän oli vaikuttamassa Uniperin ostoon.

        Miten?


    • Anonyymi

      Käskyt tulleet Wefistä luovuttaa miljarditappioilla Uniper, joka on taas Saksan lypsylehmä miljardivoitoillaan.

    • Anonyymi

      Tuppurainen kuitenkin kävi hitaalla

    • Anonyymi

      Yhdysvalloissa oli aikoinaan sellainen kun 6 miljoonan dollarin mies. Mutta meilläpä onkin 12 miljardin euron tyttö!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      368
      4543
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1600
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      213
      1397
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe