Iso-Britania harkitsee itsenäisen Palestiinan tunnustamista

Anonyymi-ap

Ylivoimainen valtaenemistö kaikista maailman maista on tunnustanut itsenäisen Palestiinan. Nyt myös Iso-Britania harkitsee liittymistä tuohon valtaenemistöön.

Britannia on valmis edistämään kahden valtion mallia ja Palestiinan valtion tunnustamista.
Asiasta kertoo Britannian ulkoministerin David Cameron BBC:n mukaan.
Britannia on jo pitkään kannattanut kahden valtion ratkaisua. Kahden valtion mallissa israelilaiset ja palestiinalaiset voisivat asua rinnakkain eri maissa.
Cameronin mukaan Britannia voisi antaa muodollisen diplomaattisen tunnustuksen Palestiinan valtiolle erillisten neuvottelujen aikana. Ulkoministeri myös perusteli tiistaina, että palestiinalaisille on annettava poliittinen horisontti rauhan edistämiseksi Lähi-idässä.
– Kun niin tapahtuu, me tarkastelemme liittolaistemme kanssa kysymystä Palestiinan valtion tunnustamisesta myös YK:ssa.

YK:n 193 jäsenvaltiosta itsenäisen Palestiinan on tunnustanut 138 maata.

28

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Palestiinalaiset on vihan lapsia ja he vihaan tuhoutuvat. Oma valinta. Ainakin nuo jotka uutisissa näkyy. He haluavat taistella. Miksi he valittavat? Onko se tyhmyyttä?

      • Anonyymi

        Oikein! Palestiinalaisethan niitä vihan lapsia ovat olleet koska eivät piittaa kansainvälisistä laeista vaan miehittävät laittomasti ja väkivaltaisesti Israelia. Nytkin nuo vihan lapset tekevät kansanmurhaa Gazan alueella.


      • Anonyymi

        Miten palestiinalaiset niin vihan lapsia olisi koska Israel on kohdellut palestiinalaisia niin oikeudenmukaisesti heti alusta asti?


      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        😍 ­­N­­­y­m­­­f­­­o­­­m­­a­­­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18244618

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Englannilla oli oma kahdenvaltion malli jo vuodesta 1922 kun Kansainliitto päätti jakaa juutalaisomisteisen alueen Palestiinan kahtia sen oman kahdenvaltion ratkaisuna siten että arabit saivat Palestiinasta 77% ja juutalaiset 23%. Juutalaiset antoivat valtiolleen nimeksi Eretz Yisrael (Israelin maa) ja arabit antoivat omalleen nimeksi Transjordanian Hashemiittinen kuningaskunta. Juutalaiset päättivät tehdä valtiostaan sekulaarin parlamentaarisen sosiaalidemokratian ja sen ehdottomasti suurimmaksi puolueeksi muodostui nopeasti työväenpuolue Histadrut joka sitten organisoi yhteiskunnan siten että koulutus, sairaanhoito jne. oli kollektiiviset ja he loivat kibbutsi ja moshavi systeemin, kuten NL sovhoosit ja kolhoosit. Juutalaiset päättivät luoda valtiostaan vapaan ja demokraattisen valtion, toisin kuin NL joka valitsi diktatuurin.

      Israelin alueella asui jo ennestään arabeja ja juutalaiset tarjosivat yhteistyötä, ystävyyttä ja avunantoa tasavertaisina Israelin kansalaisina, mutta arabit vastasivat sodalla ja he perustivat aseistettuja ryhmiä, Fedayyeneja, valloittamaan Israel islamiin ja tappamaan juutalaiset siitä pois. Arabit valitsivat tiukan islamilaisen teokratian hallitusmuodokseen ja islamilainen Sharia on sen laki. Syy siihen miksi arabit eivät hyväksyneet juutalaisia löytyy koraanista joka on Allahin sanaa kannesta kanteen jonka heidän profeettansa Mohammad oli saanut enkeli Jibrililtä (Gabriel).

      Allah kirosi juutalaiset apinoiksi ja koiriksi ja käski tappaa heidät. Ja edelleen, se maa johon muslimi tulee ja rakentaa moskeijan on pyhitetty islamille Viimeiseen päivään saakka ja sen asukkaat alistettava muslimeiksi aseellisesti (Jihad) pyhällä sodalla, Jihad on jokaisen muslimin pakollinen tehtävä, siviilejä ei ole. Allah palkitsee Jihadissa surmansa saaneet Paratiisi osakkeilla ja joka kieltäytyy Jihadista on pettänyt islamin on surmattava ja samalla se menettää osakesalkkunsa. Helevetti on kamala paikka ja sinne ei kunnon muslimi oikein halua päästä, mutta, viimekädessä Allah päättää siitä kuka pääsee Paratiisiin ja jos häntä sattuu huvittaan niin hän heittää muslimin Helevettiin riippumatta meriiteistä.

      Mohammad ei itsekkään ollut siitä niin varma pääseekö hän Paratiisiin vai Helevettiin ja pelkäsi pahinta sekä toivoi parasta, siis että Allah olisi hyvällä tuulella eikä pahalla päällä. Allah on kuunjumala ja hän on naimisissa auringonjumalatar Allatin kanssa ja pariskunnalle on siunaantunut kolome tytärtä ja jos Allahin rouva on kiukutellut ja pihdannut ja Allah on puutteessa, niin, ja voi niitä muslimeja jotka Paratiisin vastaanotolla sattuu silloin olemaan. Kaikilla muilla kuin muslimeilla on ohituskaista Helevettiin BTW. Mutta, jos kaikesta huolimatta muslimi pääsee Paratiisiin niin häntä odottaa upea marmoripalatsi, 72 mustasilmäistä ihanaa ja suloista tyttöistä valmiina kaikkiin mahdollisiin niihin mielitekoihin mitä ikänä Allahin soturille mieleen tulee, viini virtaa ja poppi pauhaa, siistiä.

      Kukapa kunnon muslimi voisi vastustaa sellaista riemua, iloa, onnea ja autuutta. Juopottelulla on seurauksensa, delirium tremens, ja yli tuhannen vuoden aikana kertyneistä muslimeista kaikki ovat d.t riivaamia joita tyttöset pelkää henkensä edestä. En tiijä sitten kumpi on loppujen lopuksi pahempi Paratiisi vai Helevetti enkä pijä kiirettä kumpaankaan hyvin vointini takia. Mutta niin, muslimit eivät ikinä suostu mihinkään "kahden valtion malliin" vaan se palestiina on vallattava juutalaisilta ja liitettävä islamiin eli Ummaan. Arabit ovat siis Allahin valittua kansaa ja heidän luvattu maa on koko maailma joka on vallattava ja alistettava islamiin, kantona kaskessa on vain Israel joka ei alistu tapettavaksi suosiolla vaan kapinoi Allahin tahtoa vastaan.

      YKn jäsenvaltioista 138 on siis auttamassa islamin asiaa alistaa maailma Allahin armoille. Vasemmisto tukee ehdottomasti Hamasia, PIJ, PLFP sekä PLOta Israelin nujertamiseksi ja sen alueen liittämiseksi Ummaan. Arafat julisti laittomasti sen palestiinansa Israelin tilalle vuonna 1988, palestiina on vain toinen nimi das Endlösung der Judenfrage agendalle. Mahmud Abbas sanoi sen suoraan "juutalaisille ei ole tilaa tulevassa palestiinassa" ja Auschwitz on luvattu jokaiselle juutalaiselle Israelissa joka poistuu kartalta ja palestiina on sitten Judenfrei alue vasemmiston riemuksi.

      Mutta, sinä päivänä Israelin Jumalan mitta tulee täyteen, vasemmisto ja muslimit ovat härnänneet Jumalaa reagoimaan jakamalla Israelin maan muslimeille, Jumalan viha syttyy eikä sammuttajaa ole. Hän on antanut Pyhän maan juutalaisille ikuisiksi ajoiksi ja Hän on sen valalla vannonut. Jumala on kärsivällinen mutta kaikella on aikansa, vasemmisto-islamisti koalition röyhkeys, ylimielisyys ja Pride (Ylpeys) saa tuomionsa. Sama Jumala vannoi Abrahamille "Se joka sinua siunaa sitä Minä siunaan ja joka sinua kiroo sitä Minä kiroon" ja vasemmisto-islamisti koalitio on kironnut kauan juutalaisia ja murhannut heitä ja ovat riistämässä juutalaisilta heidän maansa hävitettäväksi.

      • Anonyymi

        Kun Jumalan mitta tulee täyteen, tuhoaa Jumala Israelin perkeleen riivaaman kansan niin ettei kiveäkään jää kiven päälle! Pohja se on Jumalankin säkissä!


      • Anonyymi

        Aloituksessa olisi pitänyt lukea MYÖS Iso-Britania harkitsee tunnustavansa itsenäisen Palestiinan koska itsenäisen Palestiinan ovat tunnustaneet jo ylivoimainen valtaenemistö kaikista maailman valtioista ja kaikista maailman ihmisistä. Myöskin Yhdysvallat, Israelin tärkein liitolainen ja vasalli suosittaa Israeli hyväksymään kahden valtion mallin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa olisi pitänyt lukea MYÖS Iso-Britania harkitsee tunnustavansa itsenäisen Palestiinan koska itsenäisen Palestiinan ovat tunnustaneet jo ylivoimainen valtaenemistö kaikista maailman valtioista ja kaikista maailman ihmisistä. Myöskin Yhdysvallat, Israelin tärkein liitolainen ja vasalli suosittaa Israeli hyväksymään kahden valtion mallin.

        Suomi on kristillisdemokraattien piinaama maa jossa joka paikkaan mennään risti edellä. Eduskunta on täynnä hurmoksellisia kielilläpuhujia jotka lyövät kiilaa alkoholin vapaaseen myyntiin ja muuhun päihdepolitiikkaan mutta samalla vaikutetaan myös polittisiin päätöksiin joista Itsenäisen Palestiinan tunnustamisen estäminen on yksi esimerkki.


      • Anonyymi

        Mene lääkäriin, mene heti lääkäriin, psykiatrille. Sinua vaivaa mm. traumaperäinen sukurasite.


      • Anonyymi

        Länsirannan siirtokunnista luopuminen avaisi mahdollisuuden kestävään rauhaan Israelin ja uuden palestiinalaisvaltion välillä. Rauhan tiellä ovat siirtokuntiin muuttaneet aatteelliset uudisasukkaat ja ortodoksijuutalaiset, jotka eivät hyväksy maallista hallintoa.

        Kansainvälinen yhteisö on laajasti yksimielinen siitä, että Israelin miehitys palestiinalaisalueilla on yksi merkittävimpiä esteitä rauhan saavuttamiselle Lähi-idässä. Kansainvälisen oikeuden näkökulmasta Israelin siirtokunnat Länsirannan palestiinalaisalueilla ovat yksiselitteisesti laittomia, sillä Geneven sopimus kieltää siirtämästä väestöä miehitetylle alueelle


      • Anonyymi

        Tämä komentti kertoo sinusta enemän kuin tuhat kuvaa. En voi tuntea kuin säälin sekaista myötätuntoa sinua kohtaan. Olet tyypillinen uskonnon uhri.

        Ota yhteyttä meihin uskonnon uhrit ry. Me autamme sinua ja kaltaisisasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun Jumalan mitta tulee täyteen, tuhoaa Jumala Israelin perkeleen riivaaman kansan niin ettei kiveäkään jää kiven päälle! Pohja se on Jumalankin säkissä!

        YK jakoi Palestiinalaisalueen nimenomaan Ison-Britanian antamalla mandaatilla jossa juutalaiset sai 55% alueesta ja palestiinalaisille alkuperäisasukkaille jätettiin 45% alueesta. Monen mielestä jako ei ollut reilu ja se herätti laajaa mielipahaa aluen väestössä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa olisi pitänyt lukea MYÖS Iso-Britania harkitsee tunnustavansa itsenäisen Palestiinan koska itsenäisen Palestiinan ovat tunnustaneet jo ylivoimainen valtaenemistö kaikista maailman valtioista ja kaikista maailman ihmisistä. Myöskin Yhdysvallat, Israelin tärkein liitolainen ja vasalli suosittaa Israeli hyväksymään kahden valtion mallin.

        Myöskin Yhdysvalloissa ollaan taipumassa tuohon kahden valtion malliin jota Israel vastustaa kaikilla mahdollisilla keinoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun Jumalan mitta tulee täyteen, tuhoaa Jumala Israelin perkeleen riivaaman kansan niin ettei kiveäkään jää kiven päälle! Pohja se on Jumalankin säkissä!

        Kun Iso-Britaniakin tunnustaa viimein itsenäisen Palestiinan, seuraa loputkin pelokkaat jäärät perässä ja ehkä vihdoin päästään toteuttamaan YK:n päätös kahden valtion, Palestiinan ja Israelin malli jota Israelin siionistit niin kiivaasti vastustavat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa olisi pitänyt lukea MYÖS Iso-Britania harkitsee tunnustavansa itsenäisen Palestiinan koska itsenäisen Palestiinan ovat tunnustaneet jo ylivoimainen valtaenemistö kaikista maailman valtioista ja kaikista maailman ihmisistä. Myöskin Yhdysvallat, Israelin tärkein liitolainen ja vasalli suosittaa Israeli hyväksymään kahden valtion mallin.

        Yhdysvalloissa voidaan puhua kahden valtion mallista, Israel-Palestiina, mutta Yhdysvallat ei kykene tekemään minkäälaista päätöstä ilman Israelin hyväksyntää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloituksessa olisi pitänyt lukea MYÖS Iso-Britania harkitsee tunnustavansa itsenäisen Palestiinan koska itsenäisen Palestiinan ovat tunnustaneet jo ylivoimainen valtaenemistö kaikista maailman valtioista ja kaikista maailman ihmisistä. Myöskin Yhdysvallat, Israelin tärkein liitolainen ja vasalli suosittaa Israeli hyväksymään kahden valtion mallin.

        Palstalla joku epätietoinen kyseenalaistaa väsymättä Palestiinan ja palestiinalaisten olemassaoloa. Nyt olisi loistava tilaisuus tiedustella asiaa Britanian konsulaatista koska Myös Britanialla aikomus tunnustaa itsenäisen Palestiinan olemassaolo. Kysy siisi sieltä, missä tämä Palestiina sijaitsee minkä Britaniakin aikoo tunnustaa?


    • Anonyymi

      Toinen Iran olisi varsin omituinen valtio. Mikään ei siis muuttuisi.

      • Anonyymi

        Kyseessä ei olisi tietenkään toinen Iran, eikä toivottavasti edes toinen Israel. Kyseessä olisi oma itsenäinen Palestiina palestiinalaisille.


      • Anonyymi

        Israel vastustaa nk. kahden valtion mallia ja varoittaakin nyt länsimaisia liittolaisiaan tunnustamasta itsenäistä Palestiinaa. Israelin pääministeri Netanjahu perustelee kantaansa siten, että kahden valtion politiikka estäisi rauhan Israelin ja palestiinalaisten välille. Tarkoittaako Netanjahu että kahden valtion politiikka estäisi Israelia tappamasta kaikkia palestiinalaisia vai minkälaisesta "rauhasta" Netanjahu nyt valehtelee? Israelhan on miehittänyt palestiinalaisalueita jo vuosikymmeniä eikä mistään rauhasta ole pienintäkään tietoa, päinvastoin!


    • Anonyymi

      No totta kai.
      Enemmistö alkaa noissa maissa olla muslimeja. Kai nyt paleatiinan puolesta äänestää.
      Mutta mitä palestiina tekee "itsenäisyydellä".
      Nehän on jo itsehallintoja.
      Anna kun arvaan mitä siellä tulee olemaan.
      Diktatuuri, alistettu kansa, köyhyys, sota, sisällissota tai sota Israelia vastaan.
      Nykyiset, vielä Israelin osana olevat alueet, mutta muslimien asuttamia, tietää jo hyvin että nyt on parempi, demokaatia ja hyvä elinkeino. Tulevaisuus tulee olemaan surkea.

      • Anonyymi

        Ovatko muslimit vääräuskoisia jotka pitää tappaa tai ainakin juutalaisilla on täysi oikeus tappaa vääräuskoisia, jopa suoranainen velvollisuus murhaamiseen, palestiinan kansan murhaamiseen? Näinkö teille tulkitaan sitä kirjojen kirjaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ovatko muslimit vääräuskoisia jotka pitää tappaa tai ainakin juutalaisilla on täysi oikeus tappaa vääräuskoisia, jopa suoranainen velvollisuus murhaamiseen, palestiinan kansan murhaamiseen? Näinkö teille tulkitaan sitä kirjojen kirjaa?

        Niin Britania kuin muut maat ovat päätyneet Israelin vastustamaan kahden valtion malliin ja tunnustavat valtavirtaa seuraten itsenäisen Palestiinan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ovatko muslimit vääräuskoisia jotka pitää tappaa tai ainakin juutalaisilla on täysi oikeus tappaa vääräuskoisia, jopa suoranainen velvollisuus murhaamiseen, palestiinan kansan murhaamiseen? Näinkö teille tulkitaan sitä kirjojen kirjaa?

        Jos ja kun Iso-Britania tunnustaa viimein itsenäisen Palestiinan, koetaan se todennäköisesti suuren luokan pettymyksenä kiilusilmäisten hihhuleiden keskuudessa joiden mielestä Jumala on omalla sormellaan piirtänyt Israelin valtion rajat. Tuo on se syy miksi noissa seurakunnissa, lahkoissa, tempeleissä ja kulteissa saadaan liki orgasmiin johtaneita erektioita kun Israel on murhannut ennaltaehkäisevissä ilma-iskuissaan tuhansia palestiinalaissiviileitä. Lopullinen tavoite on "kitkeä tai neutralisoida" kaikki vääräuskoiset pois uusien siirtokuntien tieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ovatko muslimit vääräuskoisia jotka pitää tappaa tai ainakin juutalaisilla on täysi oikeus tappaa vääräuskoisia, jopa suoranainen velvollisuus murhaamiseen, palestiinan kansan murhaamiseen? Näinkö teille tulkitaan sitä kirjojen kirjaa?

        Milloin Suomi saa Yhdysvalloilta luvan tunnustaa itsenäinen Palestiina? Ensin Yhdysvallat tarvitsee luvan Palestiinan tunnustamiseen tietysti Israelilta, ei ennen.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Nyt myös moni muu länsimaa Englanin ohessa harkitsee tunnustavansa itsenäisen Palestiinan minkä suurin osa maailman valtioista ovat jo tehneet. Onko Yhdysvallat toiseksi viimeinen valtio joka tunnustaa itsenäisen Palestiinan? Israel vastustaa kahden valtion mallia koska siionistella on tarkoitus valloittaa kaikki palestiinalaisalueet itselleen joten on luultavaa, että Israel tunnustaa Palestiinan valtion olemassaolon viimeisenä, jos ollenkaan.


    • Anonyymi

      Niin kauan kuin iran pappeineen häärää palestiinassa, ei siellä saada minkäänlaisia valtiosopimuksia aikaan. Enhän minäkään tykkäisi naapufista joka kokoajan vannoisi tappavansa minut!

    • Anonyymi

      Palestiina ei itse halua omaa valtiota; eikä Israel sitä niille myöntäisikään. Palestiinalainen on sama asia kuin Israelin vastainen terroristi, eikä niillä muuta tarkoitusta olekaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3339
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3071
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2318
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1814
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1456
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1365
    Aihe