MOT kolesterolipommi youtubessa

nähtävissä

23

1222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • virovoro

      koska sydäntautiliiton pj proffa on siinä mukana, ei se valehtelis, eihän ???

      • leivissä

      • virovoro
        leivissä kirjoitti:

        "koska sydäntautiliiton pj proffa on siinä mukana, ei se valehtelis, eihän ???"

        Katso mistä proffa saa rahansa, kohdasta n. 11 min. 20 sek. alkaen:

        http://www.youtube.com/watch?v=uhnJthJEltk&feature=related

        breznevin aika meillä ja naapurissa:))) vieläkö on tuollaisia dinoja, jotka vedättää ihmisiä? se varmaan perustaa kauneusleikkausfirman tallinnaan kohta.
        eikä valvova viranomainen ota kantaa mitenkään? kukas kukkahattu vastaa tästä alueesta, siis nainen se täytyy olla...


      • miljoonilla
        virovoro kirjoitti:

        breznevin aika meillä ja naapurissa:))) vieläkö on tuollaisia dinoja, jotka vedättää ihmisiä? se varmaan perustaa kauneusleikkausfirman tallinnaan kohta.
        eikä valvova viranomainen ota kantaa mitenkään? kukas kukkahattu vastaa tästä alueesta, siis nainen se täytyy olla...

        "eikä valvova viranomainen ota kantaa mitenkään? kukas kukkahattu vastaa tästä alueesta, siis nainen se täytyy olla... "

        Jos kolesterolilääkkeiden markkinointi on perustunut vääristeltyihin ja ostettuihin "tutkimuksiin", niin eikö oikea viranomainen ole silloin rikospoliisi ja syyttäjä.


      • Proffalla alkaa

      • kansa päättää
        Proffalla alkaa kirjoitti:

        otsa hikoilemaan kun summista kysytään.

        "otsa hikoilemaan kun summista kysytään."

        Pisti kyllä silmään että haastateltava oli sen näköinen kuin olisi löylyssä istunut.
        Onkohan mitään lääkemyyntitilastoa, mistä voisi nähdä kolesterolilääkkeiden myynnin romahduksen laajuuden? Varmasti kyseisten turhakkeiden myynti vähintään puolittuu, nyt kun totuus on paljastettu. Kuka järkevä nyt turhaa myrkkyä vapaaehtoisesti söisi.


      • Faktaa!

        "koska sydäntautiliiton pj proffa on siinä mukana, ei se valehtelis, eihän ???"

        Ei näköjään edes lääkärikunta arvosta noita käypähoitotyöryhmän proffia:

        "Käypä hoito on mystinen suomalainen käytäntö. Kun selaa suosituksia yhtä hyvin sydäntautien, psykiatrian, kivunhoidon kuin diabeteksenkin hoidon kannalta, niin taustalla häärivät professorit, joilla on vahvat kytkennät alan teollisuuteen. Hoitosuositukset ovat hyvin yksipuolisia: lääkkeitä, lääkkeitä ja taas lääkkeitä. Tietysti tekopyhästi suositellaan terveellistä ruokavaliota, jonka nuo proffat ovat itse määritelleet sellaiseksi, että selvitäkseen potilaan on aina pakko turvautua lääkkeisiin. Siten voi oikeutetusti puhua lääketehtaiden suosituslistasta, eikä aidosta kokemukseen perustuvasta lääketieteellisen tiedon välittämisestä."

        "Kolesteroli on yksi esimerkki äärimmilleen viedystä yksipuolisuudesta. Tässä mielessä MOT teki historiaa sillä ensimmäistä kertaa näitä asioita käsiteltiin avoimesti tässä salaisuuksien ja hyväveli- ja auktoriteettiuskoisten Suomessa. Katsoi kolesteroliasiaa miltä kantilta tahansa, löytää vain tyhjää. Yksi hoitosuositusryhmän jäsen, professori Strandberg, on itse todennut jo -90-luvulla JAMA:ssa julkaisemassaan tutkimuksessa, että kolesterolin keinotekoinen alentaminen on hengenvaarallista. Lääkittyjen sydänkuolemat olivat 2,5-kertaiset lääkitsemättömiin verrattuna."

        "Ymmärtääkseni Suomessa statinoituja alkaa olla jo 700.000, mikä kertoo lääketieteen tason romahtamisesta. MOTin jälkeen statiini- professorit julkaisivat vastineensa. Syy oli taas median, mutta miksi sitten professorit eivät puolustaneet kantaansa ja miksi he kieltäytyivät ohjelmaan mukaan tulemisesta. Ainoa ruutuun saatu professori oli ohjelmassa yhtä pihalla kuin Puska taannoisessa A-talkissa."

        http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=208


    • kyvyt menee

      Statiinien haittavaikutukset ovat huomattavat, haimatulehduksista impotenssiin, joka viides statiinien käyttäjä menettää kyvyt:

      "Erään tutkimuksen mukaan 20 prosenttia statiinia käyttävistä miehistä saa impotenssin."

      http://blogit.yle.fi/mot/keta-tohtori-edustaa

    • heh heh heh..

      juuttu kuin suurin osa kansalaista voi edes ymmärtää. Kyse on järjettömän isoista rahoista, ja kaikki bisnes missä pyörii isot rahat, pyörii myös isot kusipäät eli valtioiden/maailman johto. Taitaa lääkebisnes olla todellisuudessa maailman suurin bisnes, suurempi kuin sotabisnes. Nauran päin naamaa teille sikarokotteiden ottajille ja muille turhien lääkkeiden popsijoille, ja niitähän riittää!

      • ostaa

        "Nauran päin naamaa teille sikarokotteiden ottajille ja muille turhien lääkkeiden popsijoille, ja niitähän riittää!"

        Näin on. Ihmiset tunkevat kehoonsa sikarokotteet, kolesterolilääkkeet ja muut turhat roskavalmisteet. Rahaa palaa ja sitten vielä noiden turhien lääkkeiden haittavaikutuksiin pitää saada uudet rohdot, niin lääkebisnes porskuttaa ja kansa on entistä sairaampaa lääkehaitoista.
        Kuluttajien pitäisi laittaa ryhtiliike pystyyn eli kukkaron nyörit kiinni turhien lääkkeiden suhteen, niin lääkemafian valta lopahtaisi siihen.


    • sadoittain

      "Ohjelmassa siteerattu amerikkalaistutkimus osoittaa, että statiinihoitoon liittyvät haimatulehdukset eivät suinkaan ole harvinaisia, kuten käypähoitotohtorit väittävät. Suomessa ne aiheuttavat laskennallisesti 218 haimatulehdusta vuodessa. Olisi suotavaa, että käypähoitotyöryhmä ottaisi tämän riskin vakavasti ja käynnistäisi tutkimuksen siitä, mikä yhteys 62 prosentilla kasvaneella haimatulehdusten esiintyvyydellä on satiinihoidon yleistymiseen.

      Haimatulehduksen riskiä ei voida poistaa vaihtamalla statiini toiseen, sillä haitta on kaikkia statiineja koskeva luokkahaitta."

      http://blogit.yle.fi/mot/pelkkaa-kolesteroliarvoa-ei-pida-hoitaa

      • vakavia

        " http://ohjelmat.yle.fi/mot/viime_viikon_mot "

        Kiitos hyvistä linkeistä, tässä tuosta linkistä painavaa faktaa:

        "Kolesterolin syyllisyys sydänkohtauksiin ja –kuolemiin ei ole niin itsestään selvää, kuin meille on pitkään opetettu. MOT tutustui tuoreimpaan kolesterolitutkimukseen ja havaitsi, että tutkimuksista voi vetää virallisesta linjasta täysin poikkeavat johtopäätökset.

        Kolesteroli on sepelvaltimotautiin liittyvä riskitekijä, mutta vain pienelle ryhmälle, nuorehkoille miehille. Mm. naisten ja vanhusten sydäntautiriskiä kolesteroli ei lisää. Erityisesti ikääntyneet naiset tarvitsevat suhteellisen korkea kolesterolitasoa elääkseen pitkään ja terveinä.

        Kolesterolin laskemiseen kehitetyt lääkkeet, statiinit, pudottavat kyllä tehokkaasti kolesterolia, mutta muuten terveillä ihmisillä niiden sydänkohtauksia vähentävä teho jää lähes olemattomaksi. Sen sijaan statiinien sivuvaikutukset ovat osoittautuneet selvästi toivottua vakavimmiksi.

        Erityisesti viime vuosien lääke-tutkimukset ovat tuottaneet statiinien valmistajille pettymyksiä toisensa jälkeen. Lääkkeet ovat osoittautuneet tehottomiksi sydänkohtausten ja -kuolemien ehkäisyssä.

        Statiinit ovat lääketeollisuuden kukoistavin bisnes. Suurten lääkeyritysten epäilläänkin aikaisemmin vääristäneen rahoituksellaan lääketutkimusten tuloksia. Myös suomalaisten johtavien sydänlääkärien sidonnaisuudet suurimpiin statiineja valmistaviin yrityksiin saavat kulmakarvat kohoamaan."


    • sillain

      Onko tieto kolesterolimömmöistä tai muistakaan lääkkeistä objektiivista, kun mediakin on voideltu:

      ""Ovatko teollisuuden sponsoroimat toimittajat sitoutuneet terveysongelmien ja lääkkeiden markkinoijiksi?", kysyy tamperelainen toimittaja Mikko Määttälä toukokuun Journalistissa.

      Lääketeollisuus tukee taloudellisesti Lääketieteen toimittajien yhdistystä ja voitelee terveystoimittajia, kirjoittavat lääketiedetoimittajat Liisa Koivula ja Mikko Määttälä Journalisti-lehdessä.

      ”Lääketeollisuus sponsoroi yhdistykselle koulutusta ja tukee sitä epäsuorasti yhdistyksen rahaston kautta”, sanoo Koivula (Journalisti 4/2008). Ilmeisesti yhdistys saa edelleen tukea teollisuudenalalta, jota sen jäsenten pitäisi valvoa, tulkitsee Määttälä.

      "Lääketeollisuus yrittää saada kaikin keinoin maksukykyiset terveet ihmiset tuntemaan itsensä sairaiksi tai riskiryhmiin kuuluviksi ja tarpeettomien lääkkeiden käyttäjiksi. Tähän sillä on valtava propagandakoneisto ja voitelukeinot, joihin se osoittaa rahaa enemmän kuin uusien lääkkeiden kehittelyyn.

      "Voitelun kohteina ovat siis myös Suomen lääketiedetoimittajat. Sadat tuhannet suomalaiset syövät kolesteroli- ja verenpainelääkkeitä hyötymättä niistä lainkaan. Osteoporoosia, eturauhassyöpää ja impotenssia teollisuus markkinoi kestämättömin menetelmin. Missä ovat tätä kehitystä ruotivat jutut?", kysyy Määttälä.

      Journalisti 22.5.2008"

      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=861

    • Hyvä!

      "Vielä kerran on nostettava hattua Ylen MOT -ohjelman toimittaja Martti Backmanille. Minullekin hän on täysin uutena asiana kyennyt kaivamaan esille niin terveellisiksi ja vaarattomiksi mainostettujen statiinien pimeän puolen. Statiinit aiheuttavat kaiken muun lisäksi haimatulehdusta, johon moni menehtyy. Professoritkaan eivät olleet huomioineet tätä ikävää tosiasiaa, koska se häiritsee heidän ja lääkeyhtiöiden niin auvoista symbioosia. Tarvitaan siis toimittaja, joka opettaa lääkäreille, missä mennään! Niin sokeaksi todellisuudelle on ammattikunta muuttunut.

      Itse pidän koko käypähoitoa täysin yksipuolisena, ja kuten nähtiin ohjelmassa, niin syykin on selvä: Suomesta puuttuu puolueeton taho. Vallan ovat ottaneet lääketeollisuuden palkkalistoilla olevat ”asiantuntijat”. Kun selaa käypähoito -suosituksia sydäntautien, diabeteksen, kivun, psykiatrian ja ortopediankin osalta, järkyttyy suositusten yksipuolisuudesta. Lääkkeitä, lääkkeitä, lääkkeitä, sitten leikkauksia, ja sitten taas lääkkeitä. Mitään muita vaihtoehtoja ei esitetä. Se tosin ei ole ihme, tulevathan suositukset professoreilta, joilla ei juuri ole kokemusta käytännön lääkärin-työstä. Täytyy sääliä nuoria lääkäreitä, jos joutuvat yksinomaan nojautumaan moiseen työssään."

      http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=207

    • kiitos tästä

      Palautetta Ylelle!

      • näkyy

        On se hyvä tuo youtube, voi lähettää ne linkit tutuille, jos joku ei ole vielä nähnyt tuota MOT:ia.


      • Elävällä arkistolla

        "Viikko Areenassa on liian lyhyt!
        Palautetta Ylelle!"

        Nyt asia on kunnossa, ohjelma näkyy elävässä arkistossa:

        "Kolesterolin laskemiseen kehitetyt lääkkeet, statiinit, pudottavat kyllä tehokkaasti kolesterolia, mutta muuten terveillä ihmisillä niiden sydänkohtauksia vähentävä teho jää lähes olemattomaksi. Sen sijaan statiinien sivuvaikutukset ovat osoittautuneet selvästi toivottua vakavimmiksi.

        Toimittaja Martti Backmanin ohjelmassa Kolesterolipommi selviää, että erityisesti viime vuosien lääketutkimukset ovat tuottaneet statiinien valmistajille pettymyksiä toisensa jälkeen. Lääkkeet ovat osoittautuneet tehottomiksi sydänkohtausten ja -kuolemien ehkäisyssä.

        Statiinit ovat lääketeollisuuden kukoistavin bisnes. Suurten lääkeyritysten epäilläänkin aikaisemmin vääristäneen rahoituksellaan lääketutkimusten tuloksia. Myös suomalaisten johtavien sydänlääkärien sidonnaisuudet suurimpiin statiineja valmistaviin yrityksiin saavat kulmakarvat kohoamaan."

        http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=28&t=501&a=9790


    • haittoja

      "Kuopion yliopiston dosentillla Markku Myllykankaalla on kovat piipussa: hän väittää, että lääketeollisuus keksii uusia sairauksia:
      - Ennen tietystä sairaudesta kärsiviä katsottiin olleen kolme prosentttia, mutta kun markkinoille tulee uusi lääke, lääkefirma väittää määrän nousseeen kymmeneen ja enempäänkin

      - Aikaisemmin puhuttiin impotensssista, mutta kun Viagra tuli markkinoillle, alettiin puhua erektiohäriöstä. Näin saatiin sairaiden määrä moninkertaistettua

      -Suurin osa niistä, jotka käyttävät kolestorilääkitystä ennalta ehkäisevästi, eli heillä ei ole sydän- ja verisuonisairauksia taustalla, käyttää lääkitystä turhaan ja kuittaa vain lääkkeiden käytön mahdolliset haitat, Myllykangas avaa"

      http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/laeaekitaeaenkoe-meidaet

    • tutkitusti

      "Kolesterolilääkkeet (statiinit) aiheuttavat luultua useammille potilaille lihasvaurion, osoittaa Kanadan Lääkärilehdessä julkaistu sveitsiläis-amerikkalainen tutkimus. Noin 10–15 % statiinien käyttäjistä raportoi lihaskipuja ja -heikkoutta ja pienempi osa potilaista vakavampaa myopatiaa (lihastautia). Lihasvaurio ei aina näy veren kreatiinifosfaatin nousuna, kuten tähän asti on uskottu."

      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=1428

    • ♥♥♥♥♥

      Kiitos aloittajalle! Hieno juttu kaiken tämän muun suomi24 jauhannan joukossa. Nyt erottui jyvät akanoista.

      • tyystin

        Tärkeä aihe todellakin ja tuo MOT toi esiin asioita jotka todennäköisesti romahduttavat statiinien myynnin. Kansantalous ja kansanterveys ovat voittajia, jos ei enää pumpata tolkuttomia rahamääriä statiineihin kun niistä ei saada vastineeksi rahalle muuta kuin terveyshaittoja.


      • Tärkeä keskustelu

        >Kiitos aloittajalle! Hieno juttu kaiken tämän muun suomi24 jauhannan joukossa. Nyt erottui jyvät akanoista.<

        Samaa mieltä, aihe on todella tärkeä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe