Tyytyväisetkin persut ovat aggressiivisia

Perssoni

Persut ovat pian vuorokauden verran kohkanneet hallitusneuvotteluissa mukasaavuttamistaan merkittävistä tulevista tiukennuksista maahanmuuttopolitiikkaan. He ovat Isä Timoa ja liimaletti-Eerolaa ylistäen ilmaisseet tyytyväisyytensä suureen voittoonsa neuvotteluissa.

Vaikka persut väittävät olevansa hyvin tyytyväisiä neuvottelutuloksiin, he kuitenkin samaan aikaan kiukkuisina selittelevät somessa saavutettuja ratkaisuja. MIKSI??

Jos persut ovat tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin, miksi he eivät voi myöntää, että puolue joutui luopumaan kaikista keskeisistä vaatimuksistaan maahanmuuton suhteen?

Vai olisiko kuitenkin niin, etteivät persut oikeasti olekaan tyytyväisiä hallitusneuvottelujen kulkuun? Olisiko käynyt niin, että persut hallituskimassaan vain esittävät tyytyväistä ja todellisuudessa käsi puristuu nyrkkiin taskussa?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seöohoiöegw

      Eii mene niinku luvattiin... pieniä muutoksii vain tuli mamutkseen. Kyl mä voin sen myöntää ja vituttaahan tää.iso laiva muka kääntyy hitaasti ja tärkeetä on olla hallituksessa??????

    • Mitäsvalehtelet

      Varmaan siksi pitää selitellä kun se ei avaudu yksinkertaiselle antipersulle. Hän kun väittää ettei mitään muutoksia tullut mutta media ja vihreä puoluekin ovat jo uutisoineet maahanmuuton tiukentuvasta linjasta ja siitä kuinka mamu ja eu asiat ajetaan tulevan hallituksen taholta rahapussi edeltä. Tämänkin jousuin taas sinulle selvittämään. Mutta täytyyhän sitä lähimmäiselle apua antaa vaikka yksinkertaisiissa selityksissäkin. Vaikka vähän tyhmemmällekin lähimmäiselle!

      • Rivipersu lienee saavuttanut uskossaan jo tason, josta häntä ei voida takaisin enää käännyttää, joten Soini tähtää retoriikkansa seuraavaksi persuja äänestämättömiin henkilöihin? - vai mitä nimimerkki Mitäsvalehtelet selittää?


      • ei.soiniuskovainen

        ISIS porukka uskossaan on kevyttä kamaa näin soiniuskovaisiin verrattuna, joiden fanattista Soini uskoaan eivät mitkään todisteet Soinin valhellisuudesta pysty horjuttamaan.


      • Perssoni

        Jos asia on selvä, sitä ei tarvitse selitellä. Tämä on ollut persujen ja jo SMP:n periaatteena. Muiden puolueiden edustajia on aina syytetty selittelystä. Rehellinen poliitikko ei joudu selittelemään.


      • seliselihö
        Perssoni kirjoitti:

        Jos asia on selvä, sitä ei tarvitse selitellä. Tämä on ollut persujen ja jo SMP:n periaatteena. Muiden puolueiden edustajia on aina syytetty selittelystä. Rehellinen poliitikko ei joudu selittelemään.

        Miks persut selittää???


      • seppolehtonenko
        Perssoni kirjoitti:

        Jos asia on selvä, sitä ei tarvitse selitellä. Tämä on ollut persujen ja jo SMP:n periaatteena. Muiden puolueiden edustajia on aina syytetty selittelystä. Rehellinen poliitikko ei joudu selittelemään.

        Jos sataa ja on märkää, ei kukaan rupea sitä erikseen selittämään. Paitsi teoreettisen filosofian ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat. Ja sellaisia opiskelijoita ei persuporukoissa ole, takaan sen.


    • LogiikkaOhoi

      Persujen oli pakko mennä hallitukseen säilyttääkseen uskottavuutensa. Sen sijaan rivipersujen sujuva 180 asteen käännös takinkäännöistä kieltäytymisestä selittelemään kompromissien välttämättömyyttä hakee vertaistaan. Se on vähän kuin Wahlroosin muuttuminen kommunistista äärikapitalistiksi eli osto- ja myyntiliikettä parhaimmillaan.

      • polvijärvinen

        En mäkään johtopersujen touhuja ja takin rullaamista ihmettele. Oi ministeriaudi, oi ministeriaudi. Tää tavallisten perssuäänestäjien tarve selitellä asioita parhain päin se ihmetyttää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      63
      1668
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      73
      1146
    3. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1044
    4. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      13
      924
    5. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      31
      817
    6. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      255
      778
    7. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      19
      749
    8. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      59
      719
    9. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      66
      706
    10. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      208
      706
    Aihe