"Tuhoaa koko Euroopan sosiaalisen mallin”

SOINI_pakolaisista

Soinilta jyrkkä lausunto pakolaistilanteesta SU:ssa: ”Tuhoaa koko Euroopan sosiaalisen mallin”


Timo Soini sanoo, että Suomen maahanmuuttolinja kiristyy huomattavasti.
Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini kertoo puolueen Suomen Uutiset -verkkolehdessä, että Suomen maahanmuuttolinja kiristyy huomattavasti. Maahanmuuttajien etuisuuksien kiristysmallit ovat Soinin mukaan valmistelussa.

Soini arvostelee Euroopan unionia siitä, ettei se noudata sääntöjään.

– Alkavan viikon sisäministeri- ja päämieskokoukset ovat ratkaisevia siinä, löydetäänkö yhteinen ratkaisu. Aikaa vatulointiin ei ole, Soini kirjoittaa.

Hänen mukaansa jokainen maa tekee omat päätöksensä, jos yhteistä ratkaisua ei synny.

– Nykymeno ei voi jatkua. Se tuhoaa koko Euroopan sosiaalisen mallin.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1442714644763.html

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghjfghjfghjfg

      PS pääsi hallitukseen eikä kyennyt estämään sitä että muutamassa viikossa maahan on tullut toistakymmentä tuhatta muslimia ja afrikkalaista. PS:stä ei ole yhtään mihinkään.

    • tomtegubbe
    • sutkautinpavain

      Kato onko se herännyt jostain? Sutkautteliko mukavia sutkauksia?

    • entäMVlehti

      Kaikkien mielipteitä IS julkaisee tuossa mamutuksen invaasioissaan mutta ei lainaa yhtään juttua MV-lehdestä?

    • AivanTurhaa

      Turhaa uhoamista Soinilta. Ei se mihinkään kiristy, koska Suomi haluaa olla mieliksi Saksalle. Saksahan se vaatii noilta Itä-Euroopan mailta, että rajat pysyvät auki tai muuten tulee stoppi rahoitukselle. Tämä tarkoittaa sitä, että rajat ovat ja pysyvät auki. Siksi ministerit vain kääntelevät käsiään, koska Suomi valtiona on - kuten ulkomailla jo lehdet ovat todenneet - ärsyttävä Merkelin jalkojen juurella louskuttava puudeli.

      Ongelma on myös siinä, että Suomella ei ole Irakin kanssa palautussopimusta, mutta Ruotsilla, Saksalla ja monella muulla maalla on. Kerran kun ovat tänne päässeet, niitä ei voi palauttaa mitenkään, koska Irak ei ota vastaan. Ja vaikka ne karkoitettaisiinkin, niin moni katoaa "maan alle", tuttaviensa nurkkiin tai muualle, eikä poliisi niitä etsi. Ruotsissa näitä karkoituksia ja palautuksia tehdään tuhansia vuosittain ja aina nämä henkilöt palaavat takaisin.

      Saksa voi kiristää maahantulijoiden sisäänpääsyä, mutta ongelma ovat Italia, Kreikka ja Espanja, jotka päästävät sisään, mutta eivät ota sormenjälkiä. Kun on kerran päässyt sisään, siitä on helppo jatkaa matkaansa. EU vuotaa kuin siivilä ja luultavasti Euroopassa on jo miljoonia paperittomia, jotka seilaavasta sinne ja tänne, koska ei ole rajatarkastuksia.

      Edellisten lisäksi Suomella on varsin korkeahko sosiaaliturva näissä tapauksissa - oli jo Thorsin aikana, jolloin siitä teetettiin selvitys. Suomi maksoi paremmin kuin Ruotsi ja huomattavasti paremmin kuin Saksa, niinpä nuo miljoonat jo EU:n sisällä olevat paperittomat suunnistanevat tänne. Viidakkorumpu pärisee lujaa, on pärissyt Sipilän talon luovuttamisesta lähtien. Suomi tunnetaan jo kaikissa suuremmissa arabialaisissa medioissa kuten myös sekin, että meillä ei ole luovutussopimusta Irakin kanssa.

      Viimeisin ja tärkein tekijä on kuitenkin maamme yliopistoista valmistunut humanistijoukko, joka on miehittänyt tärkeimmät virkamiespaikat, jotka jollain tavalla liittyvät pakolaisuuteen, siirtolaisuuteen tai maahanmuuttoon. Ne ovat mahdottoman uppiniskaisia ämmiä, jotka eivät usko sen enempää silmiään, korviaan tai järkeään. Niillä on missio ja halu muuttaa maailmaa, eikä siinä paljoa Suomen ja suomalaisten etu paina. Jonkinlainen uusi versio taistolaisuudesta, jota on haudutettu ja kypsennetty pitkään maamme yliopistoissa.

      Soinin höpinät voi kuitata sillä, että kaatunutta maitoa on turha itkeä. Ei se enää tästä miksikään muutu. Tarvittaisiin ero Schengenistä, rajatarkastukset, pesäero Saksaan, leikkauksia etuuksiin ja paljon, paljon muuta. Nämä olisi pitänyt tehdä vuosia sitten.

    • mnbmnbmnb

      "Nykymeno ei voi jatkua. Se tuhoaa koko Euroopan sosiaalisen mallin."

      No shit!

      "Alkavan viikon sisäministeri- ja päämieskokoukset ovat ratkaisevia siinä, löydetäänkö yhteinen ratkaisu. Aikaa vatulointiin ei ole, Soini kirjoittaa."

      Silti on pahempaa kuin vatuloitu kolme viikkoa, on vain pahennettu tilannetta entisestään, sen sijaan että sitä olisi pyritty edes hoitamaan, tulevan ennaltaehkäisemästä puhumattakaan. Tänne on sinä aikana päässyt jo yli 10 000 hyvin potentiaalista ongelmaihmistä, joista osa on huolestuttavasti teillä tietymättömillä, ja lisää on vielä tulossa sen ansiosta, että hallitus on näiden kolmen viikon aikana pyrkinyt aktiivisesti pahentamaan käsillä olevaa tilannetta.

      "Timo Soini sanoo, että Suomen maahanmuuttolinja kiristyy huomattavasti."

      Sen kun näkisin. Ja jos jotain tehdään, olisi toivottavaa saattaa se voimaan HETI eikä joskus vaalikauden lopulla (seuraavia vaaleja tällä menolla tuskin enää edes nähdään).

      • Sitä-Saa-Mitä-Tilaa

        "Timo Soini sanoo, että Suomen maahanmuuttolinja kiristyy huomattavasti."

        VS.

        "Matti Vanhanen sanoo, että Suomen pitää varautua 200 000 tulijaan"


        ------------------------------------------


        Kumpi mahtaa olla oikeassa? Vai onko niin, että jos ei varauduta, niin tänne tuleekin Vanhasen "vain" 200 000 sijasta 2 000 000 tulijaa?

        Samaan aikaan vaaditaan, että maamme duunareiden pitää leikata palkkojaan 5%, koska olemme vararikon partaalla. Jokin näissä puheissa ja jutuissa ei nyt oikein täsmää.

        Kansaa pannaan taas halvalla as usual. Kuka hemmetti meni nuo äänestämään tuonne???


    • jiasdfjksad

      Miksi Soini vaan puhuu eikä tee mitään asialle? Politiikassa yksi teko on tärkeämpi kuin 10 vuotta puhetta.

      • cbcnbvnbvnb

        Nimenomaan. Kyllä saatana on ulkoministerillä ja yhden kolmesta hallituspuolueesta puheenjohtajalla, hyvinkin valtaa hallituksen politiikkaan, vaikeassa taloustilanteessa jossa Sipilä ja Kokoomus eivät halua hajottaa hallitusta. Soinin täytyisi laittaa "all in" ja ilmoittaa, että PS lähtee hallituksesta, jos nyt ei toimita. Jos Sipilä ja/tai Kokoomus sitten päättäisivät hajottaa hallituksen, olis PS oppositiossa järkevän maahanmuuttopolitiikan kantava voima niin eduskunnassa kuin halutessaan myös sen ulkopuolella kansanliikkeen tasolla. Vielä ei ole PS:n myöhäistä rohkeilla peliliikkeillä pelastaa kasvojaan äänestäjiensä edessä, mutta vähiin aika käy.


    • kysynn

      Jos miettii Eu-alueen eri maiden vanhaa historiikkia ja kulttuureja, onko
      mitään yhtenäistä mallia ikiinä edes ollut olemassa - tai kansallistuntoa
      - siinä missä suomalaiset ovat maitoa ja piimää litkineet, etelämmässä eläneet muutaman viinipullon päivävauhtikierteess
      - ihan vaikeita sosongelmia kyllä sillä saralla Suomessakin - miksi juuri koulutetut naiset mainitaan ensisijaisiksi ongelmien aiheuttajiks - eikö enempikin syy ole poliittinen - kaaokseen, sotiin, sisällissotiin ajetut maat ja niiden seurauksena pakolaisvirrat maailmassa?

    • hbobo

      Kun puhun kehitysavusta, tulee jälleen mieleeni vertaus Jeesus Nasaretilaiseen. Samalla lailla kun hän puhdisti temppelin rahanvaihtajista, samalla lailla Vihreä liike on puhdistettava kehitysapulaisista, sillä heidän mukanaan liike onnistuu luonnonvarain ehdyttäjänä ajamaan kaikkien muiden poliittisten puolueittenkin edelle.

      Vain eloon jäämisestä on kysymys (puhe Vihreän liikkeen yleiskokouksessa Turussa kesäkuussä 1985)[4]

      Missään asiassa järjetön ja itsetuhoinen ihminen ei niin puhdaspiirteisesti ja yksiselitteisesti kaiva omaa hautaansa kuin pakolaisten vastaanotossa. Ennen kaikkea muuta kansainvälistä yhteistyötä olisi kaikkien valtioiden solmittava sopimus, joka kieltää kuolleen maan väestön uudelleensijoittamisen, joka takaa myös väestön menehtymisen sitä mukaa kuin tuottava maa-ala menetetään.

      Johdatus 90-luvun ajatteluun (1988-1999)[4]

      Sitä vastoin ei useinkaan huomata, että teollisuusmaiden vaurasta väestöä ja sen kuormitusta kasvattavat kaikkein kiivaimmin köyhistä maista saapuneet siirtolaiset, joiden syntyvyys noudattaa heidän lähtökulttuuriensa tasoa tai sosiaalihuollon korkeamman tason ansiosta ylittääkin sen. Matti Kuusi koetti jo kauan sitten muistutella, että ei pidä tuijottaa saapuvien siirtolaisten lukumääriin rajoilla, vaan heidän lastenkamareissaan sen jälkeen.

      Eloonjäämisoppi ja lääkärietiikka (1992)[3]

      Jokainen syntymättä jäänyt lapsi ja jokainen köyhästä maasta kerskakulutukseen tunkeutumatta jäänyt siirtolainen antaa elämälle lisäaikaa.

      Ja kaikesta huolimatta toivon, kun vanhenen, rukoilen palavasti, että varjeltuisin loppuun saakka kuolemansynniltä nimeltä suvaitsevaisuus. Että varjeltuisin ikinä rantautumasta tuolle suloiselle pumpulirannalle, jolla velttouden ja helppouden seireenit ihanasti laulavat. Että en koskaan lakkaisi tuomitsemasta vääriä ja vahingollisia asioita, vääriä ja vahingollisia ihmisiä.

      Mitäs se Ville Niinistö ja vihervasurit puhuivatkaan perussuomalaisista?

      https://fi.wikiquote.org/wiki/Pentti_Linkola

    • Soini ei suinkaan ole tämän valtiolaivan peräsimessä. Pääministeri Vispilä on luvannut oman kotinsa joskus tulevaisuudessa kansainvaeltajien ja interreilaajien asuttavaksi.

      Luuletteko, että ulkoministeri voi sanella päähallituspuolueelle ja pääministerille, miten olisi maahanmuuttotulvan kohdatessa toimittava? Oikeastaan tämä asia on enemmän sisäasiainministeriön heiniä. Luulisi Kokoomuksesta löytyvän muitakin kuin kansainvälisen rikkauden perään kuuluttavia hymypoikia. Ikävä kyllä asiassa on sisäministeriössä herätty todella hitaasti, eikä asiaa ole vieläkään ymmärretty.

      Tässä kaikessa Soinin arvostelussa voisitte samalla miettiä, että mitä tämä kansainvaellus olisi meille tarkoittanut jos hallituspuolueina olisivat vihreät, vasemmistoliitto ja sdp? Tuskinpa rajoja oltaisiin ainakaan sulkemassa.

      • TussuniKuivuiLopullise

        Sitten pitää luoda toinen puolue, sitä varten on olemassa demokratia. Perussuomalaisilla ei tee enää mitään. Pilattu.

        Kokoomuksen ikioma joulukalkkuna, joka keräsi äänet kiertämästä pienituloisemmalta joukolta, joka nyt oli aika laittaa "lihoiksi", jotta kokoomus saa kuprunsa läpi.

        Vanha neuvo politiikassa on, älkää kuunnelko puheita vaan katsokaa tekoja. Onko kokoomus oikeasti koskaan ollut sanojensa mukainen puolue? Tottahan toki siellä on joukko kaikkeen menoon, mutta eiköhän se linja tullut selväksi jo Kataisen aikana, joka totesi pääministerinä, että Suomi tarvitsee 1.8 miljoonaa tulijaa. Tässä ne 1.8 miljoonaa nyt sitten ovat.


      • cvcvbcvbcb

        Vasemmisto voisi halutessaan sulkea rajat ja suvaitsevaisto mukautuisi siihen. Oikeistohallitus ei voi niin helposti tehdä ollessaan jo valmiiksi epäsuosiossa leikkauksien takia erittäin vaikeassa taloustilanteessa. Saisi vielä unelmasuvaitsevaiston leppymättömät vihat päälleen sulkemalla rajat liian aikaisin. Mutta PS on jo valmiiksi suvaitsevaiston sylkykuppi, ja se voisi aivan hyvin ottaa syyt niskoilleen siitä, että kiristää hallituksen suostumaan maahanmuuton huomattavaan tiukennukseen uhkaamalla lähteä hallituksesta. Jos löytyisi johtajuutta.


      • 10-10

        Jos vihreät, RKP ja demarit olisivat hallituksessa, niin maailmalle kiirisi Sipilän ja heidän viesti. Meillä on harvaan asuttu maa, tänne mahtuu ja Suomi yrittäisi laittaa Saksaakin paremmaksi.


      • OikeistoSyyllinenMyös

        Kyllä se oikeisto kuule tekee ihan saman ja annanpa vieläpä esimerkin ulkomailta. Labourin aikana Englantiin tuli satoja tuhansia joka vuosi. Yksi syy miksi Cameronia ja konservatiiveja äänestettiin oli se, että Cameron lupasi rajoituksia maahanmuuttoon ja maan pitämistä englantilaisena.

        Ei tarvittu kuin tasan yksi parlamenttikausi, kun Englanti rikkoi kaikki sisääntuloennätykset, ja tämä Cameronin aikana. Jollain ihmeen tavalla Cameron onnistui jälleen keplotella itsensä vielä uudestaan pääministeriksi ja rajat ovat olleet apposen selällään, kuten Calais'n satamasta nähdään.

        Lontoo on muuttumassa jo kaupungiksi, missä englantilaiset ovat vähemmistö. Taitaa häämöttää muutaman vuoden päässä tämä kyseenalainen "ennätys".

        Kyllä ne Cameronit, Labourit ja lipilaarit ovat kaikki samasta puusta veistettyjä. Tällä hommalla on jokin kätketty tarkoitus, siitä ei ole epäilystäkään, koska se näyttää olevan nro. 1 jokaisen suuren puolueen agendalla.

        Varmaankin osaltaan Euroopan unionin hommia. Ranskan Le Pen totesi Merkelin sekoilusta ykskantaan, että Saksa on hakemassa itselleen halpaa työvoimaa, mikä luultavasti on yksi syy. Oikeisto on tässä maahanmuuttoruljanssissa ihan yhtä syyllinen kuin vasemmistokin.


    • nopeaatoimintaa

      Unkari rakensi aidan. Mitäs siihen Eu? Ei vissiin mitään.

      • JälkimmäistäJoukkoa

        Kyllä se jotain. Victor Orban on kuitenkin osoittanut aikaisemminkin, että on toiminnan mies ja vähän välittää siitä, mitä muut sanovat. Maa on ollut jo pitkään EU:n silmätikkuna sen vuoksi, ettei suostu toimimaan tiettyjen periaatteiden vuoksi.

        Unkari on myös Itä-Euroopan maista se, joka on vähiten taloudellisesti riippuvainen Saksasta. Sitä ei ole pilattu - eikä se päättäjiä ostettu - halvalla velkarahaeurolla. Se oli jo itäblokin aikana maa, jolla meni vähintään yhtä hyvin kuin Tsekeillä. Ei laisinkaan Romaniaan tai Bulgariaan verrattavissa oleva maa.

        Ennenkaikkea Unkari ei ole myytävänä. Suomi on ollut jo pitkään. Oikeistoakin on olemassa monenlaista; on sitä konservatiivista ja sitten lipeävänliukasta liberaalia. Suomessa ei taida muuta ollakaan kuin jälkimmäistä joukkoa.


      • välkommentacktack

        Suomessa päätöstenteko kestää ja kestää asiassa kuin asiassa. Monesti otetaan mallia Ruotsista. Näyttää otettavan myös tässä asiassa.


    • demarisetä

      Suomi kestää, sosiaalinen malli on jo 1900 luvun alussa päätetty SDP:n Forssan kokouksessa ja se pitää. Otto-Ville Kuusinenkin oli mukana, joten ei siellä aivan turhat päättäneet.
      Rahat otetaan rikkailta, ja sillä sipuli.

    • voiyhdenkerran

      Soini puhuu vain jotain äänestäjiään miellyyttäkseen, mutta tosiasiassa haluaa vain jatkaa virassaan, tiedostaessaan samalla puolueensa kannatuksen hiipuneen tämän hallitsemattoman maahanpyrkijäjoukon edessä.
      Soinin vetämä perussuomalaisten puolue petti äänestäjänsä pahemmin kuin kukaan muu puolue, koska oli mielletty luotettavimmaksi kuin muut kilpailijat ja täten muiden puolueiden menestys ei johdu heidän omista saavutuksistaan, vaan perussuomalaisten totaalisesta äänestäjien pettämisestä.

    • ÄläSössötä

      Älä Soini sössötä, vaan toimi.

    • Luottamus EU:n yhteisponnistuksiin on aika lailla rapistunut, kun ei Dublin eikä Schengen päde. Tuhlautuu vain kallista aikaa?

      Vaan jos Rajamäki (SDP) olisi sisäministerinä, nukkuisin yöni paremmin.

    • nopeampilänttä

      Näin voi haastaa, kun on oma mutka kainalossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      143
      2202
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      172
      1304
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1157
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      168
      1047
    5. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      70
      990
    6. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      95
      982
    7. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      77
      967
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      47
      892
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      860
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      59
      753
    Aihe