Puolustusvoimat tekivät ennakkopäätöksen

Kuvottavaa

Pride kulkueeseen ei saa osallistua virkapuvussa ,joku ylikersantti joka ilmeisesti on hintti osallistui virkapuvussaan marsille ,ei muuta kuin lähete ja lääkäri määrää virkavapaata ja eläkepaperit ,ei tällaset sovi Suomen armeijaan .

34

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tällesuomi.nauraa

      Ihan oikea hinttihomppeli kantamassa lippua hhe ,tulee mieleen toinen pölvästi Paavo Arhinmäki joka nolasi itsensä heiluttelemassa hinttilippua ,noille hinteile nauraa koko Suomi . Seuravissa kovapanosammunnoissa olisivat mainio kohde hehhee

      • öhöhö.ääh

        No eivätpä teidän fobiakeissien jutut edes jaksa paljon naurattaa. On kuin änkyttävät kalistimet puhuisi. Onneksi kaltaisillenne ei anneta asetta, sovittekin paremmin hylsyjen keräilijöiksi yms. hyttysansoiksi...


    • Antipersux

      Höpö höpö höpö. Väärä tieto. Puollutusvoimat perui nopeasti kannanotton ja astui nykyaikaan. Joten te pellet voitte taas kerran joutua toteamaan että mitä sitä nyt tulikaan taas kirjoitettua? Ei muuta kuin takaisn 1960-luvun Suomeen ja heinäpellolle hanko kouraan...

      PS. Siis mistä näitä "älynjättiläisiä" oikein tulee jotka peruskoulun kesken jättäneinä luulevat omaavansa lääkärin pätevyyden ja määrittelevät kuka joutuu eläkkeelle ja mistäkin syystä.

      • Antipersux

      • VäpäVaan

        Iso osa näistä pelleistä ja arvostelijoista on siviilipalvelusmiehiä.


      • fobiset.ressukat

        Tuskin ovat saaneet yhtään minkäänlaista palvelusta suoritettua.


    • Antipersux

      Mihin jäi kommentit nimimerkeiltä "Tällesuomi.nauraa" ja "Kuvottavaa"? Menikö pupu taas pöksyyn? Vai pitikö lähteä heinätöihin sinne 60-luvun Suomeen...

    • hjmnb

      Jep. Puolustusvoimista voisi tuollaisiin marseihin osallistua pataljoonan verran homoja omana osastonaan. Kukin tietysti yksityishenkilönä univormu päällä.

    • kunnonsetailua

      Pitäähän nyt hinttikappareiden saada homoilla virkapuvuissaan, (ja kumisaappaat ja kaasunaamari naamallaan).

      • Antipersux

        Mistä sinä tiedät että homppelit ovat tykästyneet moisiin tekstiileihin? Onko sinulla kenties omaa kokemusta asiasta?


    • NormaaliNuorimies

      Varusmiespalvelusta voi kieltätyä tästälähin sillä perusteella että ilmoittaa ettei voi osallistua varusmiespalvelukseen koska puolustusvoimat tukee julkisesti miesten peräaukon viihdekäyttöä. Itselläni on kutsunnat syksyllä ja ilmoitan siellä tämän kantani, enkä meinaa perääntyä siitä päätöksestäni tuumaakaan.

      • Antipersux

        Heh heheh heheh hehe heheh hee. Ompas sulla syy hakeutua sivariin. Ja kun tällä palstalla on aina aikaisemmin hehkutettu kuinka kaikki sivarit ovat vähintään nyt puolihomppeleita koko porukka. Sinä haluat siis samaan porukkaa "rasvaamaan röörisi". Onnea matkaan...


      • rööripäisyys

        Niin se "isänmaallisen" perusfasistin takki kääntyilee. Eikä tuumaakaan anna periksi, heeh, hyvä hyvä... ;D

        Varmaan ihan sama, mitä kelojanne ilmoitatte kutsunnoissa; kyllä niillä vapautus tulee.


    • Näin_on

      Armeija ei tarvitse sinua, eikä se tule sinua kaipaamaankaan.

      • persoonajaos

        Onko teillä fobikoilla päidenne sisällä oikein kokonainen armeija?


      • persoonajas

        Pieniä mutta uhkaavia homoja kummittelee takaraivon täydeltä? ;)


    • JärkiHoi

      Pervoilu on ehtinyt siis pilaamaan puolustusvoimatkin ja tekemään niistä hinttiaatteen "puolusteluvoimat".

      Kun itse kävin intin, ekan loman yhteydessä selvitettiin, että varusmies voi käyttää lomalla omia siviilivaatteita tai univormua. Kuitenkin varoitettiin, että mihinkään, siis mihinkään, mielenosoituksiin ei saa mennä univormussa. Jos niin tekisi puolustusvoimat ottaisi henkilöllisyyden selville ja antaisi rangaistuksen.

      Siten ihan käsittämätön lausunto tuolta Gahmbergilta, että pervomarssille voisi mennä univormussa. Mitä tuo onneton sönkötys että "medianäkyvyys johti kannan lieventämiseen" oikeastaan on? Jos puolustusvoimat kerran kieltää osallistumisen univormussa erilaisiin mielenosoitustilaisuuksiin (Kuten Pride kuitenkin on) niin sitten se kieltää eikä siinä sen enempää ole selittelemistä.

      Tuo solttu, Juho Pylvänäinen, muuten on esiintynyt myös hameeseen pukeutuneena aiemmissa yhteyksissä. Se olisi ollut luuserille parempi asu tuonne marssillekin kuin hänen häpäisemänsä univormu.

      • älä.ruikuta

        Pidäpä sinäkin fobikkoluuseri huolta vain omista hameistasi. Vai onko niissä koita?


    • JärkiHoi

      Tähän saakka pidin Romanian armeijan käytäntöä ensimmäisen maailmansodan aikana pervona. Siellähän oli ohjesääntö, jonka mukaan majuria alemmat upseerit eivät saaneet meikata.

      Romanian puolustusvoimat taisi olla kuitenkin normaalimpi tapaus kuin nykysuomen.

    • JärkiHoi

      Tsekkasin mitä tästä sotilaspuvun käytöstä siviilissä sanotaan. Kannattaa katsoa sivulta 6 osa 2.4:

      http://puolustusvoimat.fi/documents/1948673/2258496/PEVIESTOS-Sotilas-ja-virkapukunormit-20160330.pdf/c38d3ebb-f93f-4bbd-a7b1-a0c88105f39a

      Siteerataanpa suoraan (2 mom):

      "Sotilaspuvun ja siihen kuuluvan pukineen käyttö on kielletty puoluepoliittisessa
      toiminnassa sekä vaalimainonnassa ja mielenosoituksissa. Poliittisessa tilaisuudessa sotilaspukua voidaan kuitenkin käyttää esiinnyttäessä puolustusvoimien edustajana. "

      Tämä Pylvänäinen siis ilmeisesti oli mennyt tuonne häröilemään ilman virallista valtuutusta puolustusvoimien edustajana. Pride-marssi voidaan katsoa ainakin puoluepoliittiseksi tilaisuudeksi sekä mielenosoitukseksi, luultavimmin myös vaalimainonnaksi.

      Ihan selvä tapaus, että tämä homo-Pylvänäinen rikkoi tieten tahtoen kieltoa osallistua mielenosoitukseen ja puoluepoliittiseen toimintaan univormussa. Siten Gahmbergin sönkötys "tilaisuuden luonteesta" on täysin avuton jälkikäteinen hätäpaska housuihin. Pukeutumisohje kieltää tuon "luonteiset" tilaisuudet, joten Pölvänäinen tulisi toimittaa oikeuteen vastaamaan.

      • vai.vaalimainontaakin

        Jauhat ihan täyttä paskaa. Turha ähistä, jos ei ole mitään sanottavaa.


    • JärkiHoi

      Päätös lieventää aiempaa kantaa Homo-Pylvänäisen virkapukuhäröilyssä osoittaa, että puolustusvoimat ovat poliittisessa talutusnuorassa. Se on myös merkki rappiosta poliittisessa järjestelmässä.

      Puolustusvoimien tulisi tavan mukaan pysyä erillään siviilielämästä. Siten ammattisotilaat eivät voi esimerkiksi asettua ehdolle eduskuntaan ollessaan vakituisessa palveluksessa. Tämä Pylvänäis-häröily lähettää vaarallisen viestin yhteiskuntaan, että armeija sekaantuu nyt siviilielämään ja politiikkaan.

      Näistä syistä katson itse, että Pylvänäistä pitäisi ankarasti rangaista tästä virkapukunsa häpäisemisestä.

      • Antipersux

        Voi herran tuuteli sentään. Sinulta jää kokonaan huomaamatta että kyseessä on poliisin mukaan yleisötapahtuma. Eli verrattasissa esim tansseihin ja konserttiin. Ei siis mikään mielenosoitus. Ketä vastaan sinusta tuossa nyt osoitetaan mieltä?

        Ihmeellisistä on se että katsot armeijan olevan "poliittisessa talustusnuorassa". No niinhän sen pitää ollakkin. Ei demokraattisessa yhteiskunnassa voi olla valtion ylläpitämää laitosta, joka olisi erillinen valtiosta. Tuohan on aivan naurettava ajatus.

        Armeijan tarkoitus on puolustaa demokraattista yhteiskuntaa ja se arvoja. Ei armeija voi siis säädellä mikä on yhteiskunnassa sallittua ja mikä kiellettyä. Kai sinä nyt tämän edes tajuat?

        PS. Siis mistä näitä loikein tulee???


    • 14-11

      Eilen A-studiossa haastateltiin puolustusministeri Niinistöä. Sanoi virka-asussa essintymisestä Pride-kulkueessa Puolustuvoimien sisäiseksi asiaksi. Tosi persumainen vastaus.

    • polliisimyös

      Katselin lehdestä kulkuetta... olihan siellä poliisikin edustettuna virkapuvussa...ja kukaan ei moiti niitä veijareita...ihmettelempä minä.

    • Törkeäteko

      Olipa typerä kommentti ,kyllä puolustusvoimien uskottavuus alkaa mennä kun tälläiset hintit häpäisevät Suomenarmeijan ,tällänen hintti ei saisi mielestäni lähteä välittömästi tälläsia ei armeija kaipaa. Noista homoista alkaa saaman tarpeeksi tästä on tullut joku vällitys aina on joku julkihomo tai Lespoämmä julistamassa tätä sairautta.

    • 1311

      Ylikersantti Pride-kulkueessa. Siis alimman sotilasarvon kapiainen. Ylennykset ovat tiukassa.

      • jaapa.jaa

        Ylennysten perusteita ei varmaan kuitenkaan kysytä sinulta. Vai meinaatko, että puolustusvoimat syrjii ihmisiä seksuaalisuuden perusteella, kuten umpimieliset tallukat täällä perusroskapalstalla?


      • Antipersux

        kyllä hän meinaa koska on pölhöpersu...


    • Myötähäpeää

      Saisi menettää sotilasarvon .

    • mistä.kiikastaa

      Miksei armeijaan muka saisi osallistua Katupartiopoikien univormussa? Kyllähän se loisi turvallisuutta ja näin latva-ampujatkin pääsisivät mukaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      317
      10696
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2361
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      43
      2189
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1944
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1868
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      162
      1838
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1398
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      18
      1335
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1334
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1329
    Aihe