Uusi koronavariantti syntynyt ROKOTTAMATTOMASSA Afrikassa

Anonyymi

Kun virus pääsee rokottamattoman elimistöön, jossa ei ole rokotuksen tuottamia vasta-aineita, immuunijärjestelmä toimii viiveellä ja virus ehtii lisääntyä ja siinä ohessa mutatoitua paljon nopeammin ja enemmän kuin rokotuksella suojatussa elimistössä,, jossa on jo valmiiksi vasta-aineita heti hyökkäämään kyseistä virusta vastaan.

Rokottaminen on nykyaikaa ja joka sitä pelkää, elää jossain keskiajalla ja tauditkin pääsevät kehittymään sen mukaisiksi. Afrikassa ei ole ehkä ollutkaan rokotteita. Suomessa on, ja jotkut eivät silti ota rokotetta tyhmyyttään.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vaikea ymmärtää, että suomalaisista10-20 % on niin heikkoälyisiä, etteivät luota lääketieteeseen vaan enemmän uskovat trolleja.

      • Anonyymi

        Onko rokotteet vertaisarvioitu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko rokotteet vertaisarvioitu

        On!


      • Anonyymi

        Nämä 10-20% tulevat myös jäämään henkiin.
        Koronarokotetut ovat vaarassa saada infulenssan vaikean muodon kun altistuvat tavallisille muille viruksille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko rokotteet vertaisarvioitu

        Tottakai. Kaikki tieteelliset tutkimukset ovat vertaisarvioituja. Rokotteista on tehty
        alkuperäisen tutkimusten jälkeen myös lukemattomia riippumattomia tutkimuksia. Niiden tehoa ja sivuvaikutuksia on esim. tutkittu erilaisten perussairauksien yhteydessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä 10-20% tulevat myös jäämään henkiin.
        Koronarokotetut ovat vaarassa saada infulenssan vaikean muodon kun altistuvat tavallisille muille viruksille.

        Suurin osa koronarokotteen ottaneista on riittävän fiksuja ottaakseen myös influenssarokotteen. Otin itse viime viikolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nämä 10-20% tulevat myös jäämään henkiin.
        Koronarokotetut ovat vaarassa saada infulenssan vaikean muodon kun altistuvat tavallisille muille viruksille.

        Lähes kaikki virukset ovat oikeassa isännässä harmittomia. Osa voi olla hyödyllisiä ja osa ehkä välttämättömiä. Ihmisen viromissa on kymmeniä biljoonia viruksia luontaisesti. Me hengitämme joka päivä miljardeja viruspartikkeleita. Niistä ei ole mitään haittaa. Mutta,..

        Eläimiltä ihmisiin siirtyvät virukset ja mutatoituvat virukset ovat vaarallisia, koska ihmiselimistö ja immuunijärjestelmä eivät ole adaptoituneet niihin. Tämän vuoksi lintuinfluenssat ja sikainfluenssat herättävät aina suurta huolta. SARS-CoV-2 on lähtöisin lepakoilta, joista se siirtyi jonkin välittävän eläimen välityksellä ihmisiin. Välittävä eläin tarvitaan, koska lepakoiden koronaviruksilta puuttuu reseptori, jolla ne voisivat kiinnittyä suoraan ihmisen soluihin. Viruksen on siis pitänyt matkalla muuttua jonkin välittävän eläimen sisällä.

        Mutatoituneet virukset altistavat mm. syöville. Ne voivat olla riittävän vahvoja infektoidakseen solun, mutta niiltä voi puuttua geneettinen valmius lisääntyä; jos ne eivät aiheuta solun tuhoavaa sytotoksista immuunivastetta, eivätkä pysty tappamaan solua, solusta voi tulla pahanlaatuinen syöpäsolu. Monet virukset ovat ns. onkogeenisiä kasvainviruksia, jotka aiheuttavat useita syöpiä leukemiasta lymfoomiin. Näitä ovat mm. B- ja C-hepatiitit, HIV, HPV, EBV ja herpes-virukset.

        Virukset voivat lisääntyä vain isäntäorganismin spesifit ominaisuudet omaavissa kohdesoluissa. Ne eivät voi lisääntyä solun ulkopuolella tai missä tahansa solussa. Päästäkseen soluun viruksella pitää olla jonkin solureseptorin kanssa yhteensopiva pintareseptori (vähän kuin avain). SARS-CoV-2-viruksen piikkiproteiini on yhteensopiva ihmisen angiotensiinireseptorin (ACE2) kanssa. Solun reseptoriin kiinnittyvä virus voi vallata solun joko fuusioitumalla solun kanssa tai endosytoosissa. Solussa viruksen geneettinen materiaali kaappaa solun proteiinikoneiston tuottamaan tuhansia viruskopioita, jotka vapautuvat vereen virioneina eksosytoosissa ja tartutavat uusia soluja. Näin infektio leviää eksponentiaalisesti.

        Influenssavirusten väylä soluun poikkeaa koronaviruksista. Niiden kohdereseptorina toimii useita siaalihappoja ilmentäviä solureseptoreita. Lintuinfluenssavirusten kiinnittymisproteiineina on useita hemagglutiniineja. Ne ovat hengitystieoireyhtymiä, sillä influenssat voivat infektoida vain hengitysteiden soluja - muualta elimistöstä kun ei löydy soluja, joihin ne voisivat kiinnittyä. Koronavirus voi infektoida soluja hengitysteiden ja keuhkojen lisäksi ainakin verisuonten seinämissä, maksassa, munuaisissa, sydämessä ja aivoissa. Kyse on kahdesta hyvin erilaisesta viruksesta. ACE2-reseptoreita löytyy kaikkialta elimistöstä. Tämän vuoksi koronavirus aiheuttaa monielimellisiä oireita.

        Rokotteen indusoiman vasta-ainevälitteisen immuniteetin valmistuminen rokotuksen jälkeen vie 1-3 viikkoa (mikään ei toimi valon nopeudella). B-solujen valmistamat vasta-aineet kiinnittyvät viruksen antigeeniin - eli piikkiproteiiiin. Se estää viruksen pääsyn soluun ja lisääntymisen. Vasta-aineet toimivat myös tunnisteina immuunijärjestelmän syöjäsoluille. Virukset, joihin on kiinnittynyt vasta-aine syödään. Näin rokotteiden kehittämä vasta-ainevälitteinen immuniteetti neutraloi tehokkaasti virukset. Sen lisäksi soluvälitteinen immuniteetti tuhoaa sairastuneet solut.

        Rokottamattomilla ei ole veressään automaattisesti koronaviruksen vasta-aineita - rokottamattomalla infektion sairastavalla immuunijärjestelmän valmistuminen kestää saman ajan kuin rokottamattomalla, eli 1-3 viikkoa, mutta usein siihen liittyy sairastelua, kuumetta jne. Rokotus ajaa saman asian kuin sairastaminen, mutta vähäisemmillä oireilla.

        Rokottaminen ei mitenkään laske yleistä immuunipuolustusta. Sellaisen väitteen esittäjä ei erota bakteereita viruksista, antibiootteja rokotteista ja luontaista immuunijärjestelmää hankinnaisesta immuunijärjestelmästä.

        Immuunijärjestelmä on helvetin monimutkainen systeemi, jossa eri tekijät torjuvat erilaisia uhkia. Luontainen immuunijärjestelmä on erityisen vahva bakteereita, loisia ja sieniä vastaan, mutta siltä puuttuu mekanismit tuhota viruksia verestä ja estää niiden lisääntyminen. Vasta-aineväliktteinen immuniteetti on osa hankinnaista immuunijärjestelmää, joka aktivoituu yhdessä luontaisen immuunijärjestelmän kanssa, mutta ennen kuin se pystyy torjuman uhkaa, sen on opittavat tuhoamaan virukset, eikä se tapahdu hetkessä. Rokotus esittelee taudinaiheuttajan tai jonkin sille ominaisen proteiinirakenteen immuunijärjestelmälle, joka alkaa rokotuksen jälkeen etsiä mekanismeja taudinaiheuttajan tuhoamiseksi.

        mRNA-rokotteista: https://ruokasota.fi/2021/11/15/lahetti-rna-mrna-ja-mrna-rokotteet/

        Viruksista tarkemmin: https://ruokasota.fi/2021/11/25/akkivaaran-virusoppi-1-virologian-alkeet/


    • Anonyymi

      Miksi kansalaisille ei anneta halpaa loislääkettä joka todistetusti toimii ja on turvallisempi kuin kokeellinen rokote?🤔🤨🙄

    • Anonyymi

      Variantit ovat nimenomaan syntyneet rokotetuissa. Sama juttu kuin sairaalabakteerien kanssa.
      Kattava rokottaminen jättää henkiin ne virukset jotka ovat immuuneja elimistön vasta-aineille.
      Mikäli 'koronan' kanssa ei olisi tehty mitään, se olisi mennyt väestöstä läpi kuin tavallinen kausi-infulenssa. Alkuperäisen koronan tappavuushan oli samaa tasoa kuin kausi-infulenssan.
      Tulee väkisin mieleen että kysymys ei olekaan luonnollisesta viruksesta vaan biologisesta aseesta.

      • Anonyymi

        Satua. On mahdotonta tietää missä variantti on syntynyt. Mutaatiot ovat täysin sattumanvaraisia. Niitä voi tapahtua missä tahansa tai kenessä tahansa. Mutaatioita tapahtuu toki helpommin siellä missä on isoja määriä virusta.


      • Anonyymi

        Delta syntyi Intiassa ennen rokotuksia.


    • Anonyymi

      Nimittäin rokote ei pysäytä taudin muuntumista mahdollisesti vaarallisemmaksi?🤦🤦🤦

    • Anonyymi

      Mutaatioille on turha hakea syitä tai syyllisiä. Ne ovat sattumanvaraisia. Niitähän tapahtuu myös ihmisen soluissa. Virus voi mutatoitua missä tai kenessä tahansa. Yhtä hyvin Suomessa kuin Afrikassa. Mitä enemmän virusta on liikkeellä, sitä suurempi luonnollisesti myös mutaatioiden mahdollisuus.

    • Anonyymi

      Epidemian leviämisvauhti vaikuttaa siihen millaiset variantit yleistyvät. Erityisesti rna-virukset muuttuvat kaiken aikaa ja niiden evolution on nopeaa.

      Nopeasti leviävä epidemia jossa virus pääsee nopeasti isännästä toiseen (esimerkiksi joissain värikkaassa afrikkalaisessa kaupungissa, jossa ei ole juuri rokotettuja) suosii aggressiivisia variantteja, jotka nopeasti aiheuttavat rajun viruskuorman ja käytännössä myös vaikeamman tautimuodon ja korkeamman kuolleisuuden.

      Vastaavasti hidas eteneminen (paljon rokotettuja, turvavälit, maskit jne) suosii keskimäärin kesympiä ja lievempioireisia viruskantoja.

    • Anonyymi

      Nyt tätä varianttia saa belgiastakin, hopi hopi hakemaan sitä "minäminäminä"-passilla.
      🗿🧻🗿🗿🧻🧻

      • Anonyymi

        Harmi että Belgia ehti ensin.


    • Anonyymi

      Nyt testataan sitten kaunko kestää kun se on täällä? Rajojen pitäisi toimia .

    • Anonyymi

      Kaikki virukset ovat keskittyneet lähinnä Afriikkaan. Siellä yhdessä muiden virusten kanssa mutaatiot parhaiden kehittyvät ja yhdistyvät, siirtyvät sitten tänne pohjoiseen.
      Nyt tämä 40 eri mutaation muodostama uusi-normaali virustyyppi on alkanut levitä. Kukaanhan ei tiedä onko saapunut jo Suomeen. Voihan se olla, että Suomessa kehittyy mustan afriikalaisen mukanaan tuomista viruksista todellisia mega-viruksia ja kehittyyhän niitä, ei suinkaan kehittymisen aika ole ohi, ihminenkn kehittyy seuraavien satojentuhansien vuosien kuluessa, ellei nyt sitten ota takapakkia, ole kaikki homoja, hätäjarruja.

    • Kiva nähdä väliin kommenteissa jotain järkeäkin. Kiitos vain nyymi. Ei se kuitenkaan kovin paljon lohduta tässä laumahulluuksien maailmassa.

    • Anonyymi

      "Puhdasta huuhaata"!!!

    • Anonyymi

      HALLITUS, STM JA THL ilmoittaa että rokottaminen on nyt kiinni ettei ole rokottajia.
      PISTÄKÄÄ ROKOTUSPISTE VEROTOIMISTOON....
      NIIN KYLLÄ ONNISTUU VIIMEISEN PÄÄLLE ☠

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4753
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      224
      2686
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      235
      2052
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      60
      2017
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1764
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      186
      1400
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1234
    8. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      995
    9. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      145
      977
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      941
    Aihe