Miksi venäjänkielisistä alueista on tullut uhka Euroopassa

Anonyymi

Venäjänkielisyys laajeneva uhka Euroopassa.

Miksi Eun valtiot eivät tuomitse Putinin sotaan oikeuttavia perusteita ankarammin ? Selkeästi on jo pitkään nähty Venäjän valtiojohdon käyttävän Venäjän valtionrajojen ulkopuolella asuvien venäjänkielisten väestönosien suojelutarvetta probakanda aseena omien kansalaisten pelottelussa lännen uhkaa vastaan.

Ukrainan sodan laajentamien on vain ajan kysymys kun Venäjän joukot saavuttavat maayhteyden Ukrainasta Transnistriaan ja sen jälkeen on Venäjä Romanian rajalla.

Tällä hetkellä Transnistrian maaperällä on 1 500 venäläistä sotilasta ja rauhanturvaajaa huolimatta Moldovan, Naton, Ukrainan ja Yhdysvaltojen kehotuksista vetäytyä.

Venäjä on suorittanut alueella sotilasharjoituksia vielä helmikuun 2. päivänä ja sanoo, että Venäjän läsnäolo on välttämätöntä kansalaistensa suojelemiseksi alueella ja rauhan säilyttämiseksi moldovalaisten ja transnistrialaisten välillä.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Putin on toteuttanut presidenttikausillaan visiotaan tsaarinaikuisen Venäjän rajoista.
      Ukrainan vuoro tällä hetkellä. Sitten muut vielä Natoon kuulumattomat entisen Venäjän maat. Ei siinä sen kummallisempaa.

      • Anonyymi

        Länsimaat ja Ukraina estävät ja panevat stopin sairaillle Venäjän masilmanvalloitushaluille.
        Ei sen kummallisempaa.


    • Anonyymi

      Ei venäjällä mitään valloitus ja viattomien ihmisten tappamisoikeuksia ole.
      Vain hullut kuvittelee olevansa maailman "jumalia".

      • Anonyymi

        Jumalallisia ilmoituksia Venäjää kohtaan ei löydy mistään. Vai sairaiden ihmisaivojen kuvitelmia venäläisten oikeudesta vallata muita maita. Niille voi viitata kintaalla.


    • Jotkut herkkäuskoiset suomalaiset ihan oikeasti luulevat, että Putin on nationalisti, isänmaallinen venäläinen, joka puolustaa omaa kansaansa, etnisiä venäläisiä. Miksi sitten Putin riehuu nyt itä-Ukrainassa tuhoten kaupunkeja ja tappaen siviilejä? Harkovaa pommitetaan ja Mariupol on raunioina. Itäisen Ukrainen kaupungeissa väestön enemmistö tai ainakin huomattava osa on "etnisiä venäläisiä", ei Putin tunnu piittaavan heistä sen enempää kuin muistakaan ukrainalaisista. Eikä Putin muuten tunnu isommin piittaavan niistäkään tavallisista venäläisistä, jotka ovat hänen omia alamaisiaan. Pelkkää kurjuutta Putinin vallanhimo Venäjän kansalle aiheuttaa.

      Asioita pitkään ja syvällisesti pohdittuani (krhm) olen tullut sommoiseen johtopäätökseen, että Putinin, Hitlerin yms kaltaiset eivät ole sitä, mitä he ihmisille uskottelevat olevansa. Ei Hitlerkään piitannut pätkääkään Saksan kansasta. Hitler huijasi saksalaisia uskomaan, että he olivat herrakansaa. Saksalaiset sitten murhasivat ja kuolivat Hitlerin itselleen ja hänen natsijoukkiolleen pystyttämän imperiumin puolesta. Kun Hitlerin vallanhimo johti perikatoon niin hän mutisi viiksiinsä, että Saksan kansa ei ollutkaan kelvollista herrakansaa ja hänen, Hitlerin, suuren nerouden arvoinen.

      Putin ei oikeasti piittaa ulkovenäläisistä, he ovat Putinille pelkkiä tekosyitä. Putin ei oikeasti piittaa edes Venäjän venäläisistä, he ovat Putinille vain hänen vallanhimonsa välineitä. Venäjän kansan pitää olla Putinin käskyläisiä ja hänen täydessä ohjauksessaan. Venäläisten pitää murhata ja kuolla jotta Putinin valtakuvitelmat toteutuisivat.

      Arvoisat herkkäuskoiset Putinin ystävät, miettikääpä noita esittämiäni ajatuksia. Olenko väärässä vai oikeassa?

      • Anonyymi

        Putin kätkee sairaalloisen omistamisen halunsa kansalaisiltaan näyttämällä maailmalle olevansa vallanhimoinen. Ulkoista kovaa pintaa syvemmältä saattaa kuitenkin löytyä se henkisesti kehittymätön lapsi joka haluaa itse omistaa kaiken jonka käyttöoikeuden on saavuttanut tultuaan valituksi Venäjän presidentiksi. Ajatus Rooman kolmannen valtakunnan keisariksi nousemisesta viehättää Putinia ja kiipijänä hän on kehittynyt taistelemaan asettamiensa päämäärien vuoksi, Keinoja kaihtamatta.

        Se vähä mitä hänellä nyt Venäjällä on omistuksessaan, sitä hän ei halua jakaa kenenkään kanssa. Seuraavassa pieni esimerkki siitä kuinka valtavat rikkaudet Venäjän Putinilla on pelkästään Pietarissa , verrattuna esimerkiksi kaikkien Egyptin muinaisten Faaraoiden aarteisiin.

        https://www.hermitagemuseum.org/wps/portal/hermitage/!ut/p/z1/hY49D4IwFEV_CwOj7eMb3RoWxaGLUXyLAVKBhFJSqo3_3jqaaLjbzT0nuRRpRXGqn0NXm0FN9ej6FdMbZywNogJKfjhmwPgp2XN-LsIippc1AN0Mf8LA-biGlBSHRhLbSgIkCRMIoi1AnoVZnKefh2xqoryjqMVdaKHJQ7vjvTHzsvPBB2st6ZTqRkFaJX34pfRqMbT6JuksK9hg87LM895WMAgO/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?lng=fi


    • Anonyymi

      Eläimellinen nokkimisjärjestysvietti on ainoa syy Putinille lisätä toisten hallitsemista. Sanalliset selittelyt ja perustelut ovat vain kohinaa.

    • Anonyymi

      Putin on todellisesti ja yhä henkisesti kaltoinkohdeltu lapsi. Hänen ainoa ylpeydenaiheensa on ollut suuri ja mahtaileva isänmaa. Sen mahdin murentumisen hän näki omin silmin Dresdenissä. Tämä traumatisoi hänet lopullisesti. Moskova ei käskenytkään avata tulta vapautta ja vaurautta janoavia ihmisiä kohti.
      Tästä syystä hän inhoaa ja pelkää kansaansa yli kaiken. Kiipeää omaan norsunluutorniinsa jonka huipulta voi enää vain hypätä.

    • Anonyymi

      Panslavismi olisi asetettava täysinnatsismin rinnalle rasistisena ja rikollisena aatteena.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      187
      2865
    2. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      245
      2479
    3. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      5
      2078
    4. Ilouutinen: Sohvaperunat Soile ja Jorma taas TV:ssä - Sohvikset jo 18 kautta - Onnea!

      Onnea Sohvikset 18 kautta! Ja ihana Soile (ja Jorma!) taas mukana! Lue lisää ja katso Soilen hauska kuva tästä: https:
      Sohvaperunat
      13
      1429
    5. Elokapinan kielto aloite kerää nimikirjoituksia kovaa vauhtia !

      Nyt klo 14 mennessä nimiä on jo liki 17000 allekirjoitusta. Nyt niitä nimiä vaan lisää meille riittää no
      Maailman menoa
      372
      1330
    6. Elokapinan lakkautusaloite 50 000 nimeä

      Ja lisää tulee, kohta on Ylenkin uutisoitavaa aloitteesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143
      Maailman menoa
      354
      1236
    7. Hei, mies, kirjoita jotain minusta

      Plus jokin tunnistemerkki/kirjain nimessäni. En todellakaan ymmärrä, pidätkö minusta vai toisesta naisesta. Et ole koska
      Ikävä
      53
      1132
    8. Piupali Paupali

      Kun en mä tunne teitä... Hyvät huomenet ja mukavat päivät ja hyvät viikonloput, arvoisat naiset ja herrat. 😊🎩🎪🤹🏼‍♂️
      Ikävä
      167
      1114
    9. Mitä muuttaisit kaivattusi

      Ulkonäössä tai persoonassa
      Ikävä
      80
      1096
    10. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      251
      1095
    Aihe