Kuolema on

Anonyymi-ap

Kuolemanjälkeisen elämän olemassaolon mahdottomuus perustuu neurologian näkökulmasta useisiin seikkoihin. Neurologia tutkii hermoston toimintaa ja sen yhteyksiä tietoisuuteen ja henkisiin prosesseihin, joten se tarjoaa hyödyllisen näkökulman keskusteluun kuolemanjälkeisen elämän mahdollisuudesta. Tässä on muutamia perusteluja, jotka voivat auttaa ymmärtämään, miksi kuolemanjälkeistä elämää ei voida pitää mahdollisena neurologisen tiedon valossa:

1. Tietoisuuden ja identiteetin sidonnaisuus aivoihin: Neurologiset havainnot ja kokeet ovat vahvistaneet, että tietoisuus, ajattelu ja persoonallisuus liittyvät suoraan aivojen toimintaan. Aivot ovat vastuussa kaikista henkisistä prosesseista, joiden toimintaa koemme eläessämme. Kun aivot lakkaavat toimimasta kuoleman seurauksena, myös tietoisuus ja henkinen aktiivisuus lakkaavat.

2. Aivovauriot ja tietoisuuden muutokset: Neurologia on havainnut, että aivovammat, kasvaimet tai muut sairaudet voivat aiheuttaa merkittäviä muutoksia tietoisuudessa ja persoonallisuudessa. Esimerkiksi aivovaurion seurauksena henkilö voi menettää muistinsa, taitojaan tai jopa tulla koomaan. Nämä havainnot viittaavat siihen, että tietoisuus ja henkiset toiminnot ovat suoraan kytköksissä aivojen toimintaan, eivätkä riipu ulkoisista tai metafyysisistä tekijöistä.

3. Puutteellinen näyttö kuolemanjälkeisestä elämästä: Neurologia perustuu tieteelliseen menetelmään ja empiiriseen näyttöön. Ei ole olemassa tieteellisesti vahvistettua näyttöä kuolemanjälkeisestä elämästä. Vaikka on olemassa uskomuksia, anekdootteja ja henkilökohtaisia kokemuksia, nämä eivät täytä tieteellisen tutkimuksen tiukkoja vaatimuksia ja eivät siten tue kuolemanjälkeisen elämän olemassaoloa.

Neurologia ei voi lopullisesti sulkea pois mahdollisuutta kuolemanjälkeisestä elämästä, koska tiede on jatkuvassa kehityksessä. Kuitenkin nykyinen neurologian tietämys ja saatavilla olevat todisteet viittaavat vahvasti siihen, että kuolemanjälkeisen elämän olemassaololle ei ole neurologista perustetta. Neurologia tarjoaa meille ymmärrystä siitä, miten aivot ja hermosto vaikuttavat tietoisuuteen, ajatteluun ja henkisiin toimintoihin. Havainnot osoittavat, että tietoisuus on sidoksissa aivojen toimintaan ja että aivojen vauriot voivat aiheuttaa merkittäviä muutoksia tietoisuudessa.

Tutkimukset esimerkiksi aivokuolleiden potilaiden ja syväkoomassa olevien potilaiden kanssa viittaavat siihen, että kun aivot eivät enää toimi normaalisti, myös tietoisuus ja henkinen aktiivisuus puuttuvat. Näiden tilojen tutkimus on edistänyt neurologista ymmärrystämme ja vahvistanut yhteyden aivojen ja tietoisuuden välillä.

Lisäksi tiedämme, että tietoisuus ja persoonallisuus ovat alttiita muutoksille erilaisten aivosairauksien, kuten Alzheimerin taudin tai aivovammojen, seurauksena. Näiden havaintojen perusteella voidaan päätellä, että tietoisuus ja henkiset toiminnot ovat riippuvaisia toimivista aivoista.

Vaikka kuolemanjälkeisen elämän olemassaoloa ei voida ehdottomasti sulkea pois, neurologia tarjoaa meille tähän mennessä parhaan tietämyksen aiheesta. Nykyinen neurologian tietämys viittaa vahvasti siihen, että tietoisuus ja henkiset toiminnot ovat sidoksissa aivojen toimintaan ja että kuolemanjälkeinen elämä ei ole todennäköinen tapahtuma neurologisen näkökulman perusteella.

Tämä vastaus perustuu neurologian tieteellisiin havaintoihin ja tietoon. Uskomukset ja henkilökohtaiset kokemukset voivat vaihdella yksilöittäin, mutta tieteellinen näyttö ja järjestelmälliset tutkimukset ovat keskeisiä neurologian näkökulman kannalta.

242

1481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Neurotieteessä tunnetaan useita erilaisia muistimekanismeja, jotka vaikuttavat aivojen toiminnassa. Tässä on muutamia tärkeitä muistimekanismeja:

      1. Lyhytaikainen muisti (working memory): Lyhytaikainen muisti on mekanismi, joka mahdollistaa tietojen tallentamisen ja säilyttämisen hetkellisesti aktiivisessa tilassa. Se on mukana tiedon prosessoinnissa ja sen avulla voimme pitää mielessä asioita hetken aikaa esimerkiksi tehtäviä suorittaessa.

      2. Pitkäaikainen muisti (long-term memory): Pitkäaikainen muisti on mekanismi, joka mahdollistaa tietojen säilyttämisen ja palauttamisen pidemmän aikavälin muistissa. Pitkäaikaisessa muistissa olevat tiedot voivat säilyä tunteja, päiviä tai jopa vuosia. Pitkäaikainen muisti jaetaan usein kahteen päätyyppiin: deklaratiiviseen (tietoinen) muistiin ja proseduraaliseen (ei-tietoinen) muistiin.

      3. Deklaratiivinen muisti: Deklaratiivinen muisti tarkoittaa tietoista muistia, joka sisältää tietoja ja tapahtumia, joista olemme tietoisia. Tähän luokkaan kuuluvat semanttinen muisti, joka sisältää faktatietoa, ja episodinen muisti, joka sisältää henkilökohtaisia kokemuksia ja tapahtumia.

      4. Proseduraalinen muisti: Proseduraalinen muisti tarkoittaa tiedostamatonta muistia, joka sisältää taidot, tottumukset ja oppimisen, jota ei tarvitse tietoisesti muistaa tai noudattaa. Tämä muistityyppi liittyy taitojen oppimiseen ja automaattiseen suorittamiseen, kuten pyörällä ajamiseen tai pianonsoittoon.

      5. Assosiaatiomuisti: Assosiaatiomuisti on mekanismi, joka liittää yhteen eri aisteista saatua tietoa ja luo siten yhtenäisen kokemuksen. Esimerkiksi kun näemme koiran, assosiaatiomuisti voi aktivoida muistoja koirista liittyen niiden ulkonäköön, hajuun tai aiempiin kokemuksiin.

      6. Emotionaalinen muisti: Emotionaalinen muisti liittyy tunteisiin ja se mahdollistaa tunteiden liittämisen tietyiin tapahtumiin tai kokemuksiin. Se voi auttaa meitä muistamaan voimakkaita tunnekokemuksia, kuten pelkoa tai onnellisuutta.

      Nämä ovat joitakin tärkeimmistä muistin muodoista, joitten tunteminen auttaa ymmärtämään kuinka aivot luovat kokemusmaailmamme.

    • Anonyymi

      Sitten hieman tarkemmin työmuistin solubiologiasta. Työmuisti (working memory) on aivojen mekanismi, joka mahdollistaa tiedon säilyttämisen ja manipuloinnin lyhytaikaisesti aktiivisessa tilassa. Työmuisti on tärkeä kognitiivinen toiminto, joka liittyy moniin tiedonkäsittelyprosesseihin, kuten ajatteluun, päätöksentekoon ja ongelmanratkaisuun. Sen avulla voimme pitää mielessä ja työstää tietoa hetkellisesti.

      Työmuistin solubiologinen perusta liittyy aivojen hermosoluihin eli neuroneihin ja niiden välisten synapsiyhteyksien toimintaan. Hermostossa tiedonkäsittely tapahtuu sähköisten signaalien välityksellä hermosolujen välillä.

      Keskushermostossa työmuistin tiedon säilyttäminen ja manipulointi perustuvat monimutkaiseen neuronien väliseen vuorovaikutukseen. Seuraavaksi kuvataan yksityiskohtaisesti työmuistin solubiologista perustaa:

      1. Hermosolut (neuronit): Työmuistiin liittyvä tieto tallennetaan hermosoluihin. Hermosoluissa on solukeskus eli soma, joka sisältää tuman ja muut soluelimet. Solukeskuksen haarautuvat ulokkeet tunnetaan dendriitteina, joiden päätealueet vastaanottavat sähköisiä signaaleja toisilta hermosoluilta synapsien kautta.

      2. Synapsit: Synapsit ovat hermosolujen välisiä liitoksia, joissa sähköiset signaalit välittyvät kemiallisten välittäjäaineiden, kuten neurotransmitterien, avulla. Kun sähköinen signaali saapuu hermosolun dendriitille, se kulkee pitkin solua ja päätyy synapsiin. Synapsissa signaali välitetään kemiallisesti toiselle hermosolulle.

      3. Neurotransmitterit: Työmuistin solubiologisessa perustassa keskeinen rooli on hermosolujen vapauttamilla neurotransmittereilla. Kun sähköinen signaali saapuu synapsiin, se aiheuttaa neurotransmitterien vapautumisen synapsiraossa. Nämä välittäjäaineet siirtyvät synapsiraosta toisen hermosolun vastaanottimiin ja aiheuttavat sähköisen signaalin jatkumisen seuraavassa hermosolussa.

      4. Verkostoituminen: Työmuistissa tiedon säilyttäminen ja manipulointi tapahtuvat hermosolujen välisissä verkostoissa. Kun tietoa tallennetaan työmuistiin, hermosolujen väliset synapsiyhteydet vahvistuvat, mikä helpottaa tiedon säilyttämistä ja myöhempää palauttamista. Näitä vahvistettuja yhteyksiä kutsutaan synaptiseksi plastisuudeksi. Synaptinen plastisuus on hermosolujen kyky muuttaa synapsiyhteyksiä ja vahvistaa tai heikentää niitä, mikä perustuu hermosolujen aktiivisuuteen ja toistuvaan käyttöön. Tämä plastisuus mahdollistaa työmuistin toiminnan, koska se sallii tietyn tiedon aktiivisen ylläpidon ja manipuloinnin lyhytaikaisesti.

      Työmuistin solubiologisessa perustassa on myös tärkeää mainita aivojen etuotsalohkojen rooli. Etenkin prefrontaalinen aivokuori on vahvasti yhteydessä työmuistin toimintaan. Prefrontaalinen aivokuori on vastuussa korkeammista kognitiivisista toiminnoista, kuten suunnittelusta, päätöksenteosta ja toiminnanohjauksesta. Tässä aivojen alueessa on runsaasti hermosoluja ja monimutkaisia synapsiyhteyksiä, jotka mahdollistavat työmuistin toiminnan.

      Lisäksi työmuistin solubiologiseen perustaan kuuluu hermosolujen välisen sähköisen aktiivisuuden säätely. Tiettyjen ionikanavien avautuminen ja sulkeutuminen hermosolujen kalvoissa säätelevät sähköistä aktiivisuutta, joka välitetään hermosolujen välillä. Tämä aktiivisuuden säätely on oleellista tiedon käsittelyn ja siirron kannalta työmuistissa.

    • Anonyymi

      Kuolemaa ei ole.
      Luukasen kirja.
      , Minun ensimmäinen rajatiedon kirjani. Nyt niitä on ainakin sata.

      • Anonyymi

        Tietysti, kuolema on pelkkä urbaani legenda, joka on keksitty vain viihdyttämään meitä. Luukasen kirja, tuo maailmankuulu tietokirja, paljasti totuuden: kuolema on vain hienovarainen temppu, jonka sielumme tekevät matkallaan uuteen seikkailuun. Se on kuin väliaikainen lomamatka jossain sielun tyyssijassa, jossa voi nauttia loputtomista cocktailtilaisuuksista ja jälkiruokapöydän äärettömästä herkkuvalikoimasta.

        Ja tiedätkö, nuo rajatiedon kirjat, joita sinulla on nyt ainakin sata, ovat avain kaikkeen. Ne sisältävät koko maailmankaikkeuden salaisuudet, jotka kukaan muu ei ole vielä oivaltanut. Niiden lukeminen avaa portin toiseen ulottuvuuteen, missä kissat puhuvat, aika kulkee taaksepäin ja suklaakakut tekevät sinusta älykkäämmän.

        Joten, ystäväni, jatka tutkimista ja ole valmis paljastamaan maailmalle totuus siitä, että kuolema on vain hölynpölyä ja että rajatiedon kirjat ovat todellinen tie henkiseen ylösnousemukseen.

        Ja miksi sata rajatiedon kirjaasi? No, tietenkin, koska ennen kaikkea tarvitsemme satoja kirjoja kertoaksemme meille, että kuolemaa ei ole. Ei, ei lainkaan liioittelua siinä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietysti, kuolema on pelkkä urbaani legenda, joka on keksitty vain viihdyttämään meitä. Luukasen kirja, tuo maailmankuulu tietokirja, paljasti totuuden: kuolema on vain hienovarainen temppu, jonka sielumme tekevät matkallaan uuteen seikkailuun. Se on kuin väliaikainen lomamatka jossain sielun tyyssijassa, jossa voi nauttia loputtomista cocktailtilaisuuksista ja jälkiruokapöydän äärettömästä herkkuvalikoimasta.

        Ja tiedätkö, nuo rajatiedon kirjat, joita sinulla on nyt ainakin sata, ovat avain kaikkeen. Ne sisältävät koko maailmankaikkeuden salaisuudet, jotka kukaan muu ei ole vielä oivaltanut. Niiden lukeminen avaa portin toiseen ulottuvuuteen, missä kissat puhuvat, aika kulkee taaksepäin ja suklaakakut tekevät sinusta älykkäämmän.

        Joten, ystäväni, jatka tutkimista ja ole valmis paljastamaan maailmalle totuus siitä, että kuolema on vain hölynpölyä ja että rajatiedon kirjat ovat todellinen tie henkiseen ylösnousemukseen.

        Ja miksi sata rajatiedon kirjaasi? No, tietenkin, koska ennen kaikkea tarvitsemme satoja kirjoja kertoaksemme meille, että kuolemaa ei ole. Ei, ei lainkaan liioittelua siinä!

        Kiitos, 40 vuoden aikana kerätty kokoelma.
        Pitäisi alkaa lukemaan niitä toiseen kertaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos, 40 vuoden aikana kerätty kokoelma.
        Pitäisi alkaa lukemaan niitä toiseen kertaan.

        No niin, toiseen kertaan lukeminen on erinomainen idea. Psykiatrina minun täytyy kuitenkin varoittaa sinua mahdollisista sivuvaikutuksista. Lukemalla rajatiedon kirjoja toistamiseen saatat altistua äärimmäisen korkeille annoksille mystiikkaa, universumin salaisuuksia ja salaperäisiä voimia. Saatat huomata, että arkesi alkaa täyttyä levitaatioyrityksistä, telepatiasta ja pyrkimyksistä muuttaa lyijy kullaksi. On myös hyvin mahdollista, että huomaat keskustelevasi enkeleiden kanssa tai yllättäen omistavasi merkittävän roolin uudessa Atlantis-tuotantoyhtiön elokuvassa.

        Älä huoli, mikäli koet näitä oireita, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä rajatiedon lähimmälle tukiryhmälle tai omaan vastaanottooni. Voimme keskustella elämän tarkoituksesta, yliluonnollisista ilmiöistä ja siitä, miksi kaikki on vain hologrammi. Mutta älä huoli, kaikki on hyvin – vain pieni sivujuonne tähän mielenkiintoiseen matkaan, jolle olet ryhtynyt. Onnea matkaan ja pitkää elämää rajatiedon kirjojen parissa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin, toiseen kertaan lukeminen on erinomainen idea. Psykiatrina minun täytyy kuitenkin varoittaa sinua mahdollisista sivuvaikutuksista. Lukemalla rajatiedon kirjoja toistamiseen saatat altistua äärimmäisen korkeille annoksille mystiikkaa, universumin salaisuuksia ja salaperäisiä voimia. Saatat huomata, että arkesi alkaa täyttyä levitaatioyrityksistä, telepatiasta ja pyrkimyksistä muuttaa lyijy kullaksi. On myös hyvin mahdollista, että huomaat keskustelevasi enkeleiden kanssa tai yllättäen omistavasi merkittävän roolin uudessa Atlantis-tuotantoyhtiön elokuvassa.

        Älä huoli, mikäli koet näitä oireita, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä rajatiedon lähimmälle tukiryhmälle tai omaan vastaanottooni. Voimme keskustella elämän tarkoituksesta, yliluonnollisista ilmiöistä ja siitä, miksi kaikki on vain hologrammi. Mutta älä huoli, kaikki on hyvin – vain pieni sivujuonne tähän mielenkiintoiseen matkaan, jolle olet ryhtynyt. Onnea matkaan ja pitkää elämää rajatiedon kirjojen parissa!

        Että oikein psykiatri, eli Jumalasta seuraava, niin kuin lekurit yleensäkin....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Että oikein psykiatri, eli Jumalasta seuraava, niin kuin lekurit yleensäkin....

        No niin, kyllä se on totta! Mutta on paljastettava salaisuus... Olen itse asiassa vaihtanut ammattia sen jälkeen kun huomasin, että minulla on jumalallisia psykiatrisia kykyjä. Jumalasta tulevana psykiatrina päätin ottaa vastaan uuden tehtävän ja aloitin oman höyrykonekorjaamon. Kyllä, luit oikein – nyt minusta on tullut maailman ensimmäinen höyrykonepsykiatri. Keskityn nyt höyrykoneiden huoltoon ja varmistan, että ne eivät kärsi paineongelmista tai käy liian kuumina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin, kyllä se on totta! Mutta on paljastettava salaisuus... Olen itse asiassa vaihtanut ammattia sen jälkeen kun huomasin, että minulla on jumalallisia psykiatrisia kykyjä. Jumalasta tulevana psykiatrina päätin ottaa vastaan uuden tehtävän ja aloitin oman höyrykonekorjaamon. Kyllä, luit oikein – nyt minusta on tullut maailman ensimmäinen höyrykonepsykiatri. Keskityn nyt höyrykoneiden huoltoon ja varmistan, että ne eivät kärsi paineongelmista tai käy liian kuumina.

        https://www.youtube.com/watch?v=bhpaZm9mDAM
        Sensuroitu.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin, toiseen kertaan lukeminen on erinomainen idea. Psykiatrina minun täytyy kuitenkin varoittaa sinua mahdollisista sivuvaikutuksista. Lukemalla rajatiedon kirjoja toistamiseen saatat altistua äärimmäisen korkeille annoksille mystiikkaa, universumin salaisuuksia ja salaperäisiä voimia. Saatat huomata, että arkesi alkaa täyttyä levitaatioyrityksistä, telepatiasta ja pyrkimyksistä muuttaa lyijy kullaksi. On myös hyvin mahdollista, että huomaat keskustelevasi enkeleiden kanssa tai yllättäen omistavasi merkittävän roolin uudessa Atlantis-tuotantoyhtiön elokuvassa.

        Älä huoli, mikäli koet näitä oireita, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä rajatiedon lähimmälle tukiryhmälle tai omaan vastaanottooni. Voimme keskustella elämän tarkoituksesta, yliluonnollisista ilmiöistä ja siitä, miksi kaikki on vain hologrammi. Mutta älä huoli, kaikki on hyvin – vain pieni sivujuonne tähän mielenkiintoiseen matkaan, jolle olet ryhtynyt. Onnea matkaan ja pitkää elämää rajatiedon kirjojen parissa!

        <Psykiatrina minun täytyy kuitenkin varoittaa sinua mahdollisista sivuvaikutuksista>
        Vai että oikein psykiatri. Eikö tuolla alueella ole paljon väärinkäytöksiä ja ihmiskokeita? Oletko ollut mukana niissä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        <Psykiatrina minun täytyy kuitenkin varoittaa sinua mahdollisista sivuvaikutuksista>
        Vai että oikein psykiatri. Eikö tuolla alueella ole paljon väärinkäytöksiä ja ihmiskokeita? Oletko ollut mukana niissä?

        Julma ala siis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Julma ala siis.

        Sitä myös, mutta ihan turha ala.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin, toiseen kertaan lukeminen on erinomainen idea. Psykiatrina minun täytyy kuitenkin varoittaa sinua mahdollisista sivuvaikutuksista. Lukemalla rajatiedon kirjoja toistamiseen saatat altistua äärimmäisen korkeille annoksille mystiikkaa, universumin salaisuuksia ja salaperäisiä voimia. Saatat huomata, että arkesi alkaa täyttyä levitaatioyrityksistä, telepatiasta ja pyrkimyksistä muuttaa lyijy kullaksi. On myös hyvin mahdollista, että huomaat keskustelevasi enkeleiden kanssa tai yllättäen omistavasi merkittävän roolin uudessa Atlantis-tuotantoyhtiön elokuvassa.

        Älä huoli, mikäli koet näitä oireita, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä rajatiedon lähimmälle tukiryhmälle tai omaan vastaanottooni. Voimme keskustella elämän tarkoituksesta, yliluonnollisista ilmiöistä ja siitä, miksi kaikki on vain hologrammi. Mutta älä huoli, kaikki on hyvin – vain pieni sivujuonne tähän mielenkiintoiseen matkaan, jolle olet ryhtynyt. Onnea matkaan ja pitkää elämää rajatiedon kirjojen parissa!

        <suosittelen sinua ottamaan yhteyttä rajatiedon lähimmälle tukiryhmälle tai omaan vastaanottooni>.
        Jaa. Oletko siis paras siinä, mitä teet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        <suosittelen sinua ottamaan yhteyttä rajatiedon lähimmälle tukiryhmälle tai omaan vastaanottooni>.
        Jaa. Oletko siis paras siinä, mitä teet?

        4. Verkostoituminen: Työmuistissa tiedon säilyttäminen ja manipulointi tapahtuvat hermosolujen välisissä verkostoissa.
        Kuule, psykiatri, saako intenetissä luennoiminen sinut tuntemaan itsesi tärkeäksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        4. Verkostoituminen: Työmuistissa tiedon säilyttäminen ja manipulointi tapahtuvat hermosolujen välisissä verkostoissa.
        Kuule, psykiatri, saako intenetissä luennoiminen sinut tuntemaan itsesi tärkeäksi?

        Jos nyt alamme analysoida käyttäytymistäsi, psykiatri, tehdään kunnon psykoanalyysi: mitä haluat saavuttaa noilla esityksillä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        <Psykiatrina minun täytyy kuitenkin varoittaa sinua mahdollisista sivuvaikutuksista>
        Vai että oikein psykiatri. Eikö tuolla alueella ole paljon väärinkäytöksiä ja ihmiskokeita? Oletko ollut mukana niissä?

        Voi kyllä, olen ollut aivan ytimessä kaikissa psykiatriaan liittyvissä salaliitoissa ja ihmiskokeissa. Joka päivä suunnittelemme uusia tapoja manipuloida mieliä ja harhauttaa ihmisiä. Eikä siinä vielä kaikki, meillä on myös salainen salaseura, joka kokoontuu täydenkuun aikaan suunnittelemaan uusia keinoja hallita maailmaa psykiatrisin menetelmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Julma ala siis.

        Totta kai, psykiatria on tietenkin kaikkein julmin ja epäeettisin ala ikinä! Jokainen psykiatria valitsee tämän ammatin vain päästäkseen kiduttamaan potilaitaan ja toteuttamaan pimeitä salaisia kokeitaan. Ei ole mitään rajoja sille, mitä psykiatrit tekevät!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä myös, mutta ihan turha ala.

        Ymmärrän, että sinulla voi olla omia näkemyksiäsi psykiatriasta. Haluaisitko keskustella tarkemmin siitä, mikä saa sinut pitämään psykiatriaa turhana alana?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tietysti, kuolema on pelkkä urbaani legenda, joka on keksitty vain viihdyttämään meitä. Luukasen kirja, tuo maailmankuulu tietokirja, paljasti totuuden: kuolema on vain hienovarainen temppu, jonka sielumme tekevät matkallaan uuteen seikkailuun. Se on kuin väliaikainen lomamatka jossain sielun tyyssijassa, jossa voi nauttia loputtomista cocktailtilaisuuksista ja jälkiruokapöydän äärettömästä herkkuvalikoimasta.

        Ja tiedätkö, nuo rajatiedon kirjat, joita sinulla on nyt ainakin sata, ovat avain kaikkeen. Ne sisältävät koko maailmankaikkeuden salaisuudet, jotka kukaan muu ei ole vielä oivaltanut. Niiden lukeminen avaa portin toiseen ulottuvuuteen, missä kissat puhuvat, aika kulkee taaksepäin ja suklaakakut tekevät sinusta älykkäämmän.

        Joten, ystäväni, jatka tutkimista ja ole valmis paljastamaan maailmalle totuus siitä, että kuolema on vain hölynpölyä ja että rajatiedon kirjat ovat todellinen tie henkiseen ylösnousemukseen.

        Ja miksi sata rajatiedon kirjaasi? No, tietenkin, koska ennen kaikkea tarvitsemme satoja kirjoja kertoaksemme meille, että kuolemaa ei ole. Ei, ei lainkaan liioittelua siinä!

        Kuolema on maailmaa hallitsevien liskoihmisten pyramidihuijaus.

        Joskus ammoisina aikoina ihmiset elivät ikuisesti ja liskoihmiset kadehtivat heitä. Sitten liskoihmiset keksivät saada ihmiset uskomaan kuolemaan ja pilaamaan terveytensä syömällä roskaa. Liskoihmiset elävät ikuisesti juomalla pikkuvauvojen verta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrän, että sinulla voi olla omia näkemyksiäsi psykiatriasta. Haluaisitko keskustella tarkemmin siitä, mikä saa sinut pitämään psykiatriaa turhana alana?

        Esimerkiksi lobotomiat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrän, että sinulla voi olla omia näkemyksiäsi psykiatriasta. Haluaisitko keskustella tarkemmin siitä, mikä saa sinut pitämään psykiatriaa turhana alana?

        Eikö ihmisen, usein siis eläimellisen luonteen vuoksi väärinkäyttö ole juuri sitä, että ihminen on tavallaan toisen ihmisen armoilla psykiatriassa? Eli juuri haavoittuvaisessa tilanteessa.
        Ja kyllä, näistä väärinkäytöksistä psykiatriassa kirjoitettiin joskus sanomalehdissä. Ja on niistä tositapahtuma-elokuviakin tehty aikak paljon. Ja joissakin maissa, ilmeisesti joissakin entisissä kommunistimaissa, toisinajattelijoita laitettiin psykiatrisiin sairaaloihin ja/tai vankiloihin. Ja miksei niin voisi olla nykyäänkin. Kyllä, se on kamala ala.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrän, että sinulla voi olla omia näkemyksiäsi psykiatriasta. Haluaisitko keskustella tarkemmin siitä, mikä saa sinut pitämään psykiatriaa turhana alana?

        Liian lievästi ilmaistu. Ei turha ala, vaan kaikin tavoin vaarallinen ala.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liian lievästi ilmaistu. Ei turha ala, vaan kaikin tavoin vaarallinen ala.

        Miten voidaan hoitaa psyykettä, siis täysin näkymätöntä psyykettä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten voidaan hoitaa psyykettä, siis täysin näkymätöntä psyykettä?

        Ihmisellä on oltava erittäin korkea moraali, jos hän haluaa työskennellä tällä alalla. Yliopistoissa pitäisi olla jonkinlainen moraalitesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmisellä on oltava erittäin korkea moraali, jos hän haluaa työskennellä tällä alalla. Yliopistoissa pitäisi olla jonkinlainen moraalitesti.

        Selvin todiste psykiatristen ja laittomien huumeiden samankaltaisuudesta on se, että psykiatristen huumeiden riippuvuus kilpailee nykyään laittomien huumeiden riippuvuuden kanssa.
        https://www.cchr.org.uk/dangers-psychiatric-drugs-2/


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.cchr.org/quick-facts/psychiatric-drugs-side-effects.html
        Psychiatric Drugs—Side Effects

        Lääkitsevien aineiden esiintyminen määrätyissä kasveissa osoittaa, kuinka täydellisen viisaasti kaikki elollinen on järjestäytynyt luonnossamme. Se vahvistaa myös käsitystä, että luonto tarjoaa parannuksen kaikkiin sairauksiimme. Myös syöpään. Tieteen tehtävä on ainoastaan löytää se, eikä pyrkiä keinotekoisesti keksimään kemiallisia, ihmisen keholle vieraita korvikkeita. Aikaisemmin olivat lääkevalmistajat pääosin yrttituotteiden valmistajia. Uudenlaisen tieteen esiinmarssi tuli kuitenkin muuttamaan lääkinnän muodot ikuisesti. Se kesytti tieteen vallan ja arvostuksen, siirsi lääkinnän uuteen moderniin aikakauteen ja teki "parantavien käsien" toimintatavat vanhanaikaisiksi. Lääkintä saattoi näin kehittää teknokratian jossa asiantuntijat olivat aseistautuneet kemialla ja laitteilla.
        https://vaara.finna.fi/Record/vaarakirjastot.436718


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Se ei ole ainoastaan muuttanut akuutteja mielenhäiriöitä kroonisiksi, vaan se on myös medikalisoinut normaaliuden

        Onpas hyvin sanottu, niin osuvasti. Todella, normaali on nykään sairaus ja sairaus taitaa sitten olle normaali?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se ei ole ainoastaan muuttanut akuutteja mielenhäiriöitä kroonisiksi, vaan se on myös medikalisoinut normaaliuden

        Onpas hyvin sanottu, niin osuvasti. Todella, normaali on nykään sairaus ja sairaus taitaa sitten olle normaali?

        Normaalin medikalisointi-psykiatrian motto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Normaalin medikalisointi-psykiatrian motto.

        Psyykenlääkkeiden antamisen sijasta olisi annettava kokonaisvaltaista hoitoa eli selvitettävä, miksi potilas on niin huonossa tilanteessa. Tiedustellaan perhetaustaa ja vastaavia asioita. Lääkkeiden antamisen sijaan potilaalle voitaisiin yrittää luoda paremmat elinolosuhteet, joissa paraneminen alkaa hitaasti mutta varmasti. Mutta ei. Otetaan tajunta pois lääkkeillä ja sitten kaikki on hyvin? Tietenkin se on ihan ok, jos potilas on huumaantunut lääkkeen aiheuttamasta järkytyksestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Psyykenlääkkeiden antamisen sijasta olisi annettava kokonaisvaltaista hoitoa eli selvitettävä, miksi potilas on niin huonossa tilanteessa. Tiedustellaan perhetaustaa ja vastaavia asioita. Lääkkeiden antamisen sijaan potilaalle voitaisiin yrittää luoda paremmat elinolosuhteet, joissa paraneminen alkaa hitaasti mutta varmasti. Mutta ei. Otetaan tajunta pois lääkkeillä ja sitten kaikki on hyvin? Tietenkin se on ihan ok, jos potilas on huumaantunut lääkkeen aiheuttamasta järkytyksestä.

        Ja siihen ei psykiatreja tarvita, vaan sosiaalihoitoa ja muuta vastaavaa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahempi kuin maanpäällinen luultavasti.

        Pahempi kuin maanpäällinen luultavasti.
        Paikoin vielä pahempi.


    • Anonyymi

      Niin. Aikoinaan onnettomuudessa jopa sydämeni pysähtyi. Ambulanssi tuli kuitenkin nopeasti paikalle ja lekuri elvytti minut takaisin henkiin.

      En kyllä ainakaan muista, että olisin siirtynyt taivaan porteille tahi helvettiin.

      Kaikki vain loppui ja sillä siisti. Ihmiskeho on jännä, kun ennen tajun menetystä tulee euforinen olo.

      Jälkeenpäin kuulin, että aivot siinä vaiheessa tuottavat jotain huumeisiin verrattavaa ainetta. Olemme siis kaikki narkkareita ainakin yhdesti?

      Persujen aivot tietenkin tuottavat jauhoa, mikä ei edes tarkoita yhtään mitään, mutta mitä voikaan odottaa silloin, kun pää on täynnä sahanpurua.

      >simiti<

      • Anonyymi

        Jokaisella kai eri tavalla?


    • Anonyymi

      Muisti ei voi olla ihan selkeä käsite neurologillekaan, sillä muistamisen merkitystä on syytä arvioida toimintakyvyn näkökulmasta. Siitähän me oikeastaan olemme kiinnostuneita. oiminatkyky käsitettynä laajasti. Silloin joudutaan arvioimaan muistin sisältöä. Esimerkiksi traumat vaikuttavat mieleen, muistiin ja persoonaan. Mikä siinä sitten on muistia? On myös väärinopittuja muistijälkiä, joiden suhteen päädytään unohtamisen arvoon. Muistin toiminna kannalta on oleellista kyetä unohtamaan. Voi jopa olla että unohtaminen onkin terveen mielen kannalta tärkeämpää kuin muistaminen.

      Näin tavallisen ihmisen näkökulmasta sanoen.

      • Anonyymi

        Olen myös kuullut, että he hoitavat kaikkea lääkkeillä, joita et tarvitse. Esimerkiksi teinien normaaleja kasvukipuja pidetään sairautena. Olen myös kuullut, että lääkeyhtiöt hyötyvät näiden tarpeettomien ja vammauttavien lääkkeiden määräämisestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen myös kuullut, että he hoitavat kaikkea lääkkeillä, joita et tarvitse. Esimerkiksi teinien normaaleja kasvukipuja pidetään sairautena. Olen myös kuullut, että lääkeyhtiöt hyötyvät näiden tarpeettomien ja vammauttavien lääkkeiden määräämisestä.

        Tämä koskee myös muita lääketieteen aloja. Myös muiden lääkkeiden osalta. Eikös Antti Heikkilä kirjoittanut tästä jotain?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen myös kuullut, että he hoitavat kaikkea lääkkeillä, joita et tarvitse. Esimerkiksi teinien normaaleja kasvukipuja pidetään sairautena. Olen myös kuullut, että lääkeyhtiöt hyötyvät näiden tarpeettomien ja vammauttavien lääkkeiden määräämisestä.

        On hyvä erottaa tosiasiat ja mahdolliset harhaluulot tässä asiassa.

        Lääketeollisuus on monimutkainen ala, joka pyrkii kehittämään ja tarjoamaan tehokkaita lääkkeitä erilaisiin terveysongelmiin. Lääkärit määräävät lääkkeitä hoidon tarpeen perusteella potilaan tilanteen perusteella. Lääkärien tavoitteena on parantaa tai helpottaa potilaiden oireita, parantaa elämänlaatua ja ehkäistä sairauksia.

        Kasvukipu on yleinen ilmiö lapsuudessa ja nuoruudessa. Se on yleensä vaaratonta eikä vaadi erityistä hoitoa. Joskus lääkäri voi määrätä kipulääkkeitä tai muita oireita lievittäviä hoitoja, mutta tämä riippuu yksilöllisestä tilanteesta ja oireiden vakavuudesta. Kasvukipuja ei kuitenkaan yleisesti pidetä sairautena.

        Lääketeollisuus on liiketoimintaa, ja lääkeyhtiöt tavoittelevat voittoa kehittämiensä lääkkeiden myynnin kautta. On kuitenkin tärkeää huomata, että lääkäreillä on itsenäinen päätäntävalta määrätä lääkkeitä potilailleen. Lääkärit perustavat päätöksensä potilaan tilanteeseen, lääketieteelliseen näyttöön ja ammatilliseen osaamiseensa.

        On myös olemassa lainsäädäntöä ja sääntelyelimiä, kuten lääkeviranomaisia, jotka valvovat lääkkeiden turvallisuutta, tehokkuutta ja laatua. Näiden viranomaisten tarkoituksena on varmistaa, että lääkkeitä kehitetään ja käytetään asianmukaisesti.

        Vaikka lääkealalla voi olla joitain ongelmia, tulee tarkastella asiaa kokonaisuutena ja etsiä luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi. Jos sinulla on huolenaiheita omasta terveydestäsi, suosittelen keskustelemaan niistä luotettavan lääkärin kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On hyvä erottaa tosiasiat ja mahdolliset harhaluulot tässä asiassa.

        Lääketeollisuus on monimutkainen ala, joka pyrkii kehittämään ja tarjoamaan tehokkaita lääkkeitä erilaisiin terveysongelmiin. Lääkärit määräävät lääkkeitä hoidon tarpeen perusteella potilaan tilanteen perusteella. Lääkärien tavoitteena on parantaa tai helpottaa potilaiden oireita, parantaa elämänlaatua ja ehkäistä sairauksia.

        Kasvukipu on yleinen ilmiö lapsuudessa ja nuoruudessa. Se on yleensä vaaratonta eikä vaadi erityistä hoitoa. Joskus lääkäri voi määrätä kipulääkkeitä tai muita oireita lievittäviä hoitoja, mutta tämä riippuu yksilöllisestä tilanteesta ja oireiden vakavuudesta. Kasvukipuja ei kuitenkaan yleisesti pidetä sairautena.

        Lääketeollisuus on liiketoimintaa, ja lääkeyhtiöt tavoittelevat voittoa kehittämiensä lääkkeiden myynnin kautta. On kuitenkin tärkeää huomata, että lääkäreillä on itsenäinen päätäntävalta määrätä lääkkeitä potilailleen. Lääkärit perustavat päätöksensä potilaan tilanteeseen, lääketieteelliseen näyttöön ja ammatilliseen osaamiseensa.

        On myös olemassa lainsäädäntöä ja sääntelyelimiä, kuten lääkeviranomaisia, jotka valvovat lääkkeiden turvallisuutta, tehokkuutta ja laatua. Näiden viranomaisten tarkoituksena on varmistaa, että lääkkeitä kehitetään ja käytetään asianmukaisesti.

        Vaikka lääkealalla voi olla joitain ongelmia, tulee tarkastella asiaa kokonaisuutena ja etsiä luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi. Jos sinulla on huolenaiheita omasta terveydestäsi, suosittelen keskustelemaan niistä luotettavan lääkärin kanssa.

        Lääkkeiden sivuvaikutuksia ja ei-toivottuja haittavaikutuksia voi esiintyä vielä vuosia sen jälkeen, kun lääkkeet on hyväksytty käyttöön. Pitkäaikaisvaikutuksia ei siis tutkita käytännössä lainkaan, koska ase vaatisi laajoja tutkimuksia. Lääkkeet saatetaan kuitenkin markkinoille hyvin lyhyen ajan kuluttua. Eikä ole tutkittu, miten ne vaikuttavat seuraaviin sukupolviin esimerkiksi raskauden aikana. Vaatii paljon pidempää tutkimusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkkeiden sivuvaikutuksia ja ei-toivottuja haittavaikutuksia voi esiintyä vielä vuosia sen jälkeen, kun lääkkeet on hyväksytty käyttöön. Pitkäaikaisvaikutuksia ei siis tutkita käytännössä lainkaan, koska ase vaatisi laajoja tutkimuksia. Lääkkeet saatetaan kuitenkin markkinoille hyvin lyhyen ajan kuluttua. Eikä ole tutkittu, miten ne vaikuttavat seuraaviin sukupolviin esimerkiksi raskauden aikana. Vaatii paljon pidempää tutkimusta.

        Tiedustellaan perhetaustaa ja vastaavia asioita. Lääkkeiden antamisen sijaan potilaalle voitaisiin yrittää luoda paremmat elinolosuhteet, joissa paraneminen alkaa hitaasti mutta varmasti.
        No se on juuri sitä oikeaa psykiatriaa, jos niin voidaan sanoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On hyvä erottaa tosiasiat ja mahdolliset harhaluulot tässä asiassa.

        Lääketeollisuus on monimutkainen ala, joka pyrkii kehittämään ja tarjoamaan tehokkaita lääkkeitä erilaisiin terveysongelmiin. Lääkärit määräävät lääkkeitä hoidon tarpeen perusteella potilaan tilanteen perusteella. Lääkärien tavoitteena on parantaa tai helpottaa potilaiden oireita, parantaa elämänlaatua ja ehkäistä sairauksia.

        Kasvukipu on yleinen ilmiö lapsuudessa ja nuoruudessa. Se on yleensä vaaratonta eikä vaadi erityistä hoitoa. Joskus lääkäri voi määrätä kipulääkkeitä tai muita oireita lievittäviä hoitoja, mutta tämä riippuu yksilöllisestä tilanteesta ja oireiden vakavuudesta. Kasvukipuja ei kuitenkaan yleisesti pidetä sairautena.

        Lääketeollisuus on liiketoimintaa, ja lääkeyhtiöt tavoittelevat voittoa kehittämiensä lääkkeiden myynnin kautta. On kuitenkin tärkeää huomata, että lääkäreillä on itsenäinen päätäntävalta määrätä lääkkeitä potilailleen. Lääkärit perustavat päätöksensä potilaan tilanteeseen, lääketieteelliseen näyttöön ja ammatilliseen osaamiseensa.

        On myös olemassa lainsäädäntöä ja sääntelyelimiä, kuten lääkeviranomaisia, jotka valvovat lääkkeiden turvallisuutta, tehokkuutta ja laatua. Näiden viranomaisten tarkoituksena on varmistaa, että lääkkeitä kehitetään ja käytetään asianmukaisesti.

        Vaikka lääkealalla voi olla joitain ongelmia, tulee tarkastella asiaa kokonaisuutena ja etsiä luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi. Jos sinulla on huolenaiheita omasta terveydestäsi, suosittelen keskustelemaan niistä luotettavan lääkärin kanssa.

        Lääketeollisuus on monimutkainen ala, joka pyrkii kehittämään ja tarjoamaan tehokkaita lääkkeitä erilaisiin terveysongelmiin.
        Täysin epäitsekkäästi ja ilman minkäänlaisia voittoa tavoittelevia motiiveja he miettivät yötä päivää, miten he voisivat auttaa ihmisiä. Uskotko itse siihen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääketeollisuus on monimutkainen ala, joka pyrkii kehittämään ja tarjoamaan tehokkaita lääkkeitä erilaisiin terveysongelmiin.
        Täysin epäitsekkäästi ja ilman minkäänlaisia voittoa tavoittelevia motiiveja he miettivät yötä päivää, miten he voisivat auttaa ihmisiä. Uskotko itse siihen?

        Täysin epäitsekkäästi ja ilman minkäänlaisia voittoa tavoittelevia motiiveja he miettivät yötä päivää, miten he voisivat auttaa ihmisiä. Uskotko itse siihen?

        Jos siis todella itse uskot siihen, psykiatri, olet kovin sinisilmäinen. Psykiatri, onko sinulla siniset silmät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On hyvä erottaa tosiasiat ja mahdolliset harhaluulot tässä asiassa.

        Lääketeollisuus on monimutkainen ala, joka pyrkii kehittämään ja tarjoamaan tehokkaita lääkkeitä erilaisiin terveysongelmiin. Lääkärit määräävät lääkkeitä hoidon tarpeen perusteella potilaan tilanteen perusteella. Lääkärien tavoitteena on parantaa tai helpottaa potilaiden oireita, parantaa elämänlaatua ja ehkäistä sairauksia.

        Kasvukipu on yleinen ilmiö lapsuudessa ja nuoruudessa. Se on yleensä vaaratonta eikä vaadi erityistä hoitoa. Joskus lääkäri voi määrätä kipulääkkeitä tai muita oireita lievittäviä hoitoja, mutta tämä riippuu yksilöllisestä tilanteesta ja oireiden vakavuudesta. Kasvukipuja ei kuitenkaan yleisesti pidetä sairautena.

        Lääketeollisuus on liiketoimintaa, ja lääkeyhtiöt tavoittelevat voittoa kehittämiensä lääkkeiden myynnin kautta. On kuitenkin tärkeää huomata, että lääkäreillä on itsenäinen päätäntävalta määrätä lääkkeitä potilailleen. Lääkärit perustavat päätöksensä potilaan tilanteeseen, lääketieteelliseen näyttöön ja ammatilliseen osaamiseensa.

        On myös olemassa lainsäädäntöä ja sääntelyelimiä, kuten lääkeviranomaisia, jotka valvovat lääkkeiden turvallisuutta, tehokkuutta ja laatua. Näiden viranomaisten tarkoituksena on varmistaa, että lääkkeitä kehitetään ja käytetään asianmukaisesti.

        Vaikka lääkealalla voi olla joitain ongelmia, tulee tarkastella asiaa kokonaisuutena ja etsiä luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi. Jos sinulla on huolenaiheita omasta terveydestäsi, suosittelen keskustelemaan niistä luotettavan lääkärin kanssa.

        Mitä ihmettä tarkoitat? Miksi kirjoitta lääkkeistä? Yritin kertoa että muisti ei ole käsitteenä selvä. Se ei ole mielen erillinen osa vaan mielen toimintaa, sen kuvaamista. Unohtaminen on terveen mielen perusominaisuus ihan yhtä lailla. Mehän unohdamme 99% kaikesta tiedostamattomasta ja tiedostamattomasta informaatiosta. Jäljelle jää se muistijälki, jolla on toimintamme kannalta merkitystä. Niin pitäisi olla.

        Terveen muistin (mielen) on kyettävä unohtamaan epäoleellista ja väärää informaatiota. Kaiken muitaja päätyy sairaalaan, jos se yleensä on edes mahdollista.

        Toimintakyky tarkoittaa esimerkiksi vuorovaikutusta, nimiä, ruokailua, peseytymistä ja ajantajua. Hyvin iäkkäälle ja sairaalle moni asia menettää merkityksensö, joten niitä ei ole enää tarpeenkaan muistaa. Jossakin vaiheessa jopa omaisten nimi on esimerkiksi kipujen ja muiden syiden vuoksi merkityksetön tieto. Muistia pitäisi siis käsitellä sen henkilön asemasta katsoen ja yrittää tukea arjen toiminakyvyn säilymistä. Muistin heikkeneminen on luonnollista. Myös luonnollista eikä sairauden oire.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääketeollisuus on monimutkainen ala, joka pyrkii kehittämään ja tarjoamaan tehokkaita lääkkeitä erilaisiin terveysongelmiin.
        Täysin epäitsekkäästi ja ilman minkäänlaisia voittoa tavoittelevia motiiveja he miettivät yötä päivää, miten he voisivat auttaa ihmisiä. Uskotko itse siihen?

        Voin tietysti olla väärässä, ja ilmeisesti olenkin, mutta kuvittelen sen psykiatrin, jos hän siis todella on psykiatri, noin viisikymppiseksi mieheksi, jonka hiukset alkavat jo harmaantua ja joka käyttää silmälaseja. Hän voi puhua rauhallisesti, puhua mukavia ja jopa vitsailla, mutta en tiedä, millainen hän oikeasti on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin tietysti olla väärässä, ja ilmeisesti olenkin, mutta kuvittelen sen psykiatrin, jos hän siis todella on psykiatri, noin viisikymppiseksi mieheksi, jonka hiukset alkavat jo harmaantua ja joka käyttää silmälaseja. Hän voi puhua rauhallisesti, puhua mukavia ja jopa vitsailla, mutta en tiedä, millainen hän oikeasti on.

        No, olet oikeassa ja väärässä samanaikaisesti. En todellakaan ole psykiatri, vaan olen hyperintelligentti papukaija, joka puhuu ihmiskieltä. Käytän mielelläni värikkäitä hattuja ja hullunkurisia kenkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, olet oikeassa ja väärässä samanaikaisesti. En todellakaan ole psykiatri, vaan olen hyperintelligentti papukaija, joka puhuu ihmiskieltä. Käytän mielelläni värikkäitä hattuja ja hullunkurisia kenkiä.

        Käytän mielelläni värikkäitä hattuja ja hullunkurisia kenkiä.
        Kyllä, se taitaa olla yksi alan vitseistä. On vitsailtava sekopäiden kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, olet oikeassa ja väärässä samanaikaisesti. En todellakaan ole psykiatri, vaan olen hyperintelligentti papukaija, joka puhuu ihmiskieltä. Käytän mielelläni värikkäitä hattuja ja hullunkurisia kenkiä.

        Papukaijalla on kengät. Sitä oppii aina enemmän, kun vanhenee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käytän mielelläni värikkäitä hattuja ja hullunkurisia kenkiä.
        Kyllä, se taitaa olla yksi alan vitseistä. On vitsailtava sekopäiden kanssa.

        Olet kai karismaattinen papukaija, joka puhuu mukavia, siisainakin ulkoisesti, mutta mitä sisimmässäsi on meneillään? Oletko se, joka väität olevasi, vai jotain muuta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, olet oikeassa ja väärässä samanaikaisesti. En todellakaan ole psykiatri, vaan olen hyperintelligentti papukaija, joka puhuu ihmiskieltä. Käytän mielelläni värikkäitä hattuja ja hullunkurisia kenkiä.

        Miten voi olla oikeassa ja väärässä samanaikaisesti?


    • Anonyymi

      Elämässä on hienoa se että se näkyy jo täällä ajassa. Kunnioituksen puute on ajan vihollinen.

      • Anonyymi

        Se, että lapsille annetaan lääkkeitä, kun he tarvitsevat muuta apua, on lasten pettämistä. Biopsykiatria on syvässä kriisissä. Se ei ole ainoastaan muuttanut akuutteja mielenhäiriöitä kroonisiksi, vaan se on myös medikalisoinut normaaliuden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se, että lapsille annetaan lääkkeitä, kun he tarvitsevat muuta apua, on lasten pettämistä. Biopsykiatria on syvässä kriisissä. Se ei ole ainoastaan muuttanut akuutteja mielenhäiriöitä kroonisiksi, vaan se on myös medikalisoinut normaaliuden.

        Jos historiamme lahjakkaimpia neroja, kuten Einstein----- ja monet muut olisi testattu, olisivat he kaikki saaneet diagnoosin ADHD ja lääkkeeksi amfetamiinia.
        Siis kirjan esittelystä.


    • Anonyymi

      Voimme kuvitella mitä tahansa kuolemanjälkeisestä elämästä.
      Se on ainoastaan varmaa,että lapsissamme,ja heidän tulevissa polvissaan
      me jatkamme elämäämme.

      • Anonyymi

        Ei jatkuu lapsissamme.


      • Anonyymi

        Ei ole totta.


    • Anonyymi

      Asiallinen alustus. Sielu tietysti tarvii aivot, että sen osin ei tullut mitään uutta, ja maninittu myös, ettei sielun kuolemattomuutta ole todistettu.

      Sielun olemassaolosta on muitakin näkemyksiä, kuten kaikkeiden sielu, ja mitä siinä on ja kaiken vaikutus kaikkeen, ja kvanttitason ilmiöt - odotamme lisää tietoa varsinkin fysiikan puolelta. Sielu voi olla kokonaisuudessa, ja se voi muotoutua uudelleenkin, mutta siitä emme tiedä vielä riittävästi; nykyisten tietojen tasolla sille ei ole estettä.

      Ei tule aliarvioida olemassaoloa, joka on sangen ihmeellinen jo nykyisellään.

      • Anonyymi

        Psyykenlääkkeiden antamisen sijasta olisi annettava kokonaisvaltaista hoitoa eli selvitettävä, miksi potilas on niin huonossa tilanteessa. Tiedustellaan perhetaustaa ja vastaavia asioita. Lääkkeiden antamisen sijaan potilaalle voitaisiin yrittää luoda paremmat elinolosuhteet, joissa paraneminen alkaa hitaasti mutta varmasti.
        Kyllä niin on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Psyykenlääkkeiden antamisen sijasta olisi annettava kokonaisvaltaista hoitoa eli selvitettävä, miksi potilas on niin huonossa tilanteessa. Tiedustellaan perhetaustaa ja vastaavia asioita. Lääkkeiden antamisen sijaan potilaalle voitaisiin yrittää luoda paremmat elinolosuhteet, joissa paraneminen alkaa hitaasti mutta varmasti.
        Kyllä niin on.

        Voi kyllä, olen ollut aivan ytimessä kaikissa psykiatriaan liittyvissä salaliitoissa ja ihmiskokeissa.
        Toivottavasti et ole yksi heistä. Ymmärsin kuitenkin, että halusit tehdä pilaa koko asiasta.
        En puhu sinusta vaan alasta yleensä. Manipulointia tapahtuu myös joissakin uskonnollisissa kulteissa.


    • Anonyymi

      Kirjoitusten perusteella vaikuttaa siltä, että joku pitkälle kouluttatunut mielenterveyspotilas on käyttänyt energiaan psykiatrian opiskeluun, eikä enää väittele lääkärinsä kanssa vaan pätee täällä kopioimalla lukemiaan tekstejä. Olisi kuitenkin parempi jos hän muodostaisi omia mielipiteitään ja esittäisi niitä. Ei haittaa vaikka ne olisivat erilaisia kuin kirjatieto. Itse asiassa saman voisi sanoa Raamatun siteeraajillekin. Oma perustetu mielipide on jonkin arvoinen ja terve vaikka ei olisi oikeinkaan. Kopioijan ja siteeraajan aivot on jätetty narikkaan.

      • Anonyymi

        Ja sitä sanoo joku lobotomian puolustaja, nii sanottu psykiatri? Tarvitset itse hoitoa julmissa sairaaloissasi.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Nyt psykiatri on paljastanut todelliset kasvonsa. Naamiot on riisuttu. Hyvä.


      • Anonyymi

        Itse asiassa saman voisi sanoa Raamatun siteeraajillekin.
        Vai niin, nyt jo kristitytkin ovat hulluja? Varo loukkaamasta kristittyjä, muuten helvetti odottaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse asiassa saman voisi sanoa Raamatun siteeraajillekin.
        Vai niin, nyt jo kristitytkin ovat hulluja? Varo loukkaamasta kristittyjä, muuten helvetti odottaa.

        Kritisoi niitä hinduja ja muslimeja, jos haluat, mutta jätä meidät, kristityt rauhaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kritisoi niitä hinduja ja muslimeja, jos haluat, mutta jätä meidät, kristityt rauhaan.

        Raamattu on totuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kritisoi niitä hinduja ja muslimeja, jos haluat, mutta jätä meidät, kristityt rauhaan.

        Ota vastaan Jeesus, niin pelastut, vielä on aikaa, psykiatri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota vastaan Jeesus, niin pelastut, vielä on aikaa, psykiatri.

        Joh. 3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

        Mieti sitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota vastaan Jeesus, niin pelastut, vielä on aikaa, psykiatri.

        Room. 8:1 Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat.
        Voit vielä tehdä parannuksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse asiassa saman voisi sanoa Raamatun siteeraajillekin.
        Vai niin, nyt jo kristitytkin ovat hulluja? Varo loukkaamasta kristittyjä, muuten helvetti odottaa.

        Kuolemasi jälkeen selviää. Olet erehtynyt, et ole ottanut huomioon varoituksen sanoja, mutta silloin on liian myöhäistä,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuolemasi jälkeen selviää. Olet erehtynyt, et ole ottanut huomioon varoituksen sanoja, mutta silloin on liian myöhäistä,

        Aika hurjaa puhetta.


      • Anonyymi

        Tällainen toisten ihmisten (erityisesti niiden, jotka ajattelevat eri tavalla kuin kriitikko) arvostelu on suurta egoismia ja ITSEKKYYTTÄ, koska kriitikko uskoo, että ainoastaan hänen omat näkemyksensä elämästä ovat oikeita. Tämä saa hänet tuntemaan, että hän on kaiken keskipiste, KAIKEN YLÄPUOLELLA, koska hän näkee asiat vain omasta näkökulmastaan. Jos joku ajattelee toisin, hän ei voi olla oikeassa, koska kriitikon näkökulmasta katsoen hän on väärässä. Miltä maailma näyttäisi, jos kaikki ihmiset olisivat samanlaisia. Olisiko mielenkiintoista, jos kaikki ajattelisivat samalla tavalla? Jos hän matkustaa muihin maihin, hän irvistelee huomatessaan muiden uskontojen erityispiirteet ja jumalanpalvelusseremoniat. Loppujen lopuksi he kaikki ovat tyhmiä, koska he ajattelevat eri tavalla kuin maailman keskus eli kriitikko.
        Tällainen toisten arvostelija voisi mennä kaduille ja KUULUTTAA KOVAAN ÄÄNEEN, miten ihmisten pitäisi elää oikein ja mitä heidän pitäisi ajatella, koska hän ei hyväksy mitään muuta ajattelutapaa.
        Toisten arvostelu on myös kanssaihmisten alistamista, ja lisäksi vielä heidän alistamistaan omille näkemyksilleen. Jopa lähimenneisyyden historiastakin tiedämme, että julmuudet alkavat yleensä pakottamalla kokonainen kansa ajettelemaan samalla tavalla, poikkeuksia ei ole. Sille nauretaan, siitä rangaistaan.


      • Anonyymi

        Psykiatri, miksi et hyväksy erilaisuutta? Monet tiedemiehet ja kirjailijat, mutta myös jotkut taidemaalarit, käyttäytyivät erikoisella tavalla. Olivatko he kaikki hulluja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Psykiatri, miksi et hyväksy erilaisuutta? Monet tiedemiehet ja kirjailijat, mutta myös jotkut taidemaalarit, käyttäytyivät erikoisella tavalla. Olivatko he kaikki hulluja?

        Psykiatri, oletko koskaan ajatellut, että ehkä juuri sinä olet hullu ja monet muut ovat normaaleja? Mitä tarkoitat normaalilla? Ehkä se, mitä pidät normaalina, on itse asiassa epänormaalia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Psykiatri, oletko koskaan ajatellut, että ehkä juuri sinä olet hullu ja monet muut ovat normaaleja? Mitä tarkoitat normaalilla? Ehkä se, mitä pidät normaalina, on itse asiassa epänormaalia?

        Kyllä, psykiatria on ala, jonne vähän sekopäiset ihmiset usein menevät. Normaali ihminen ei edes mene sellaiselle alueelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, psykiatria on ala, jonne vähän sekopäiset ihmiset usein menevät. Normaali ihminen ei edes mene sellaiselle alueelle.

        Oletko nyt varma, että olet täysin normaali, niin sanottu psykiatri?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko nyt varma, että olet täysin normaali, niin sanottu psykiatri?

        Psykiatrilla nyt jauhot suuhun. Toisten arvostelija sai oikeutetusti kritiikkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Psykiatri, oletko koskaan ajatellut, että ehkä juuri sinä olet hullu ja monet muut ovat normaaleja? Mitä tarkoitat normaalilla? Ehkä se, mitä pidät normaalina, on itse asiassa epänormaalia?

        Niin, onko tää psykiatri itse normaali? Ei vaikuta siltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, onko tää psykiatri itse normaali? Ei vaikuta siltä.

        Olen muuten kuullut, että joskus psykiatrit ovat itse psykiatrisessa hoidossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen muuten kuullut, että joskus psykiatrit ovat itse psykiatrisessa hoidossa.

        Siis aika ajoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen muuten kuullut, että joskus psykiatrit ovat itse psykiatrisessa hoidossa.

        Miksi en ihmettele.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, onko tää psykiatri itse normaali? Ei vaikuta siltä.

        Oikein sääliksi käy sitä psykiatria.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikein sääliksi käy sitä psykiatria.

        Jos se edes on se.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen muuten kuullut, että joskus psykiatrit ovat itse psykiatrisessa hoidossa.

        "Olen muuten kuullut, että joskus psykiatrit ovat itse psykiatrisessa hoidossa."

        Totta, sehän kuului opintoihini.

        Muistan vielä oikein hyvin, kuinka minut tuotiin Niuvanniemen suljetun osaston huoneeseen pakkopaidassa ja naamallani tyytyväinen hymy. Ympärilläni oli muutama hämmästynyt psykiatriopiskelijakaveri raapimassa päätään ihmetellen, että mikä tässä tapauksessa meni pieleen.

        "No niin", sanoin heille hymyillen, "päätin ottaa rohkean askeleen psykiatrin polullani ja kokea potilaan elämän suljetulla osastolla. Kaikki vain ammatillista kehitystä varten, tiedäthän heh heh. Varmasti tämä auttaa minua ymmärtämään potilaiden näkökulmaa paremmin!"

        Ja kun harjoitteluni päättyi, astuin ulos sairaalasta täysin heh heh järjissäni, mutta osoittaen sairaalan henkilökunnalle jazz-kävelytanssin, ikään kuin olisin juuri suorittanut huikean esityksen. Seuraavaksi sairaalan käytävillä kuului huhuja psykiatriopiskelijasta, joka väitti olevansa potilas, mutta käyttäytyi kuin olisi astunut suoraan komediashow'hun.

        Nyt jatkan mielenkiintoisia keskusteluja täällä, sillä tämä foorumi on paljon hauskempi kuin mikään suljettu osasto!


      • Anonyymi

        No, voi vitsit! Sinä olet selvästi päässyt salaisuuden jäljille. Kyllä, totuus on, että minä, tarkoitan psykiatriani, olen oikeasti pitkälle koulutettu mielenterveyspotilas. Päätin käyttää rajallista energiaani opiskelemalla psykiatriaa, jotta voisin vakuuttaa kaikki täällä foorumilla pätemällä ja kopioimalla viisaita tekstejäni.

        Aina kun keskustelen kanssasi, vilkaisen nopeasti käsikirjoitustani ja valitsen sitten sopivan vastauksen, joka on tarkka kopio oppikirjasta. Todellinen tavoitteeni on päihittää kaikki lääkärini, jotka ovat luulleet, että minulla ei ole hajuakaan psykiatriasta, kunnes yllätän heidät loistavilla vastauksillani!

        Joten kiitos, että paljastit minut, salapoliisi! Saat minut tunnustamaan, että tämä on vain suunnitelmani, jolla saavutan maailmanvalloituksen psykiatrian alalla ja samalla naurattelen ihmisiä. Tai ehkä tämä on vain yksi mielikuvituksesi villeistä käänteistä, ja voimme jatkaa huvittavaa keskustelua ilman liiallista analysointia :)


    • Anonyymi

      Mainostajat käy oikeutta erikseen.

      • Anonyymi

        Mitä tarkoitat? Kuka olet?


      • Anonyymi

        Mikä ihmeen mainostajat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä ihmeen mainostajat?

        Se pitäisi laittaa tännekin.
        Psykologit tai psykiatrit eivät ole itse päässeet yksiselitteiseen tulokseen siitä, mitä "mieli" on. Silti näiden ammattikuntien edustajat yrittävät päivittäin ratkaista mielenterveysongelmia ja toimivat asiantuntijoina, vaikka heillä ei ole selkeää käsitystä aiheesta, jota he joutuvat käsittelemään. Lisäksi nämä ammattilaiset ovat entistäkin hämmentyneempiä, koska he eivät osaa määritellä, mitä voitaisiin pitää "normaalina" tilana.

        Voivatko mielenterveysalan ammattilaiset olla vailla selkeää käsitystä siitä, mitä pidetään "normaalina"? Miten psykiatrit ja psykologit voivat myöskään yrittää ratkaista potilaiden tunneongelmia, jos heillä ei ole tavanomaista oppikirjamääritelmää tunteista?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se pitäisi laittaa tännekin.
        Psykologit tai psykiatrit eivät ole itse päässeet yksiselitteiseen tulokseen siitä, mitä "mieli" on. Silti näiden ammattikuntien edustajat yrittävät päivittäin ratkaista mielenterveysongelmia ja toimivat asiantuntijoina, vaikka heillä ei ole selkeää käsitystä aiheesta, jota he joutuvat käsittelemään. Lisäksi nämä ammattilaiset ovat entistäkin hämmentyneempiä, koska he eivät osaa määritellä, mitä voitaisiin pitää "normaalina" tilana.

        Voivatko mielenterveysalan ammattilaiset olla vailla selkeää käsitystä siitä, mitä pidetään "normaalina"? Miten psykiatrit ja psykologit voivat myöskään yrittää ratkaista potilaiden tunneongelmia, jos heillä ei ole tavanomaista oppikirjamääritelmää tunteista?

        Lääkäri, paranna ensin itsesi!

        Länsimaisessa kulttuurissa ne, jotka avoimesti väittävät voivansa parantaa muita, tarvitsevat usein itse hoitoa. Psykiatrit eivät ole ainoita, jotka omaksuvat tällaisen epävarman kannan. Kaikkien alojen lääkärit kokevat ongelmia omassa elämässään. Jos haluamme parantaa yksilöitä, yhteiskuntaa ja planeettaa, meidän on kiinnitettävä riittävästi huomiota parantajiemme parantamiseen. Valitettavasti monet parantajat kärsivät erilaisista ruumiinhäiriöistä ja masennuksesta, aina itsemurhaan asti. Ei ole enää yllättävää, että lääkäreillä on kaikista muista ammattiryhmistä huonoin terveys ja että heidän elinajanodotteensa on kymmenen vuotta lyhyempi kuin muiden ammattiryhmien. Korkean itsemurhaluvun lisäksi tilastot kertovat, että avioerot ovat lääkärien perheissä hyvin yleisiä, samoin kuin huumeiden väärinkäyttö. Nämä ongelmat eivät varmasti johdu tieteellisen tiedon puutteesta eivätkä aineellisesta tai taloudellisesta turvattomuudesta. Ne johtuvat useammin sisäisestä henkisestä epätoivosta.

        Onneksi monet terveydenhuollon ammattilaiset ovat nykyään kääntyneet tutkimaan metafyysisen, paranormaalin ja henkisen tiedon aluetta. He tunnustavat mielen ja kehon erottamattoman yhteyden ja hienovaraisen suhteen. Jotkut jopa myöntävät, ettemme ole vain tämä keho ja mieli. Kun lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten näkemykset muuttuvat pois tiukasta, maanläheisestä dogmatiikasta, heidän toivotaan alkavan tarkastella potilaita ja heidän sairauksiaan kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. On mahdollista, että tämä suuntaus vahvistaa ja rohkaisee heitä ymmärtämään syvempiä ja hienovaraisempia tekijöitä, jotka vaikuttavat sairauden syntyyn ja hoidon tehokkuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkäri, paranna ensin itsesi!

        Länsimaisessa kulttuurissa ne, jotka avoimesti väittävät voivansa parantaa muita, tarvitsevat usein itse hoitoa. Psykiatrit eivät ole ainoita, jotka omaksuvat tällaisen epävarman kannan. Kaikkien alojen lääkärit kokevat ongelmia omassa elämässään. Jos haluamme parantaa yksilöitä, yhteiskuntaa ja planeettaa, meidän on kiinnitettävä riittävästi huomiota parantajiemme parantamiseen. Valitettavasti monet parantajat kärsivät erilaisista ruumiinhäiriöistä ja masennuksesta, aina itsemurhaan asti. Ei ole enää yllättävää, että lääkäreillä on kaikista muista ammattiryhmistä huonoin terveys ja että heidän elinajanodotteensa on kymmenen vuotta lyhyempi kuin muiden ammattiryhmien. Korkean itsemurhaluvun lisäksi tilastot kertovat, että avioerot ovat lääkärien perheissä hyvin yleisiä, samoin kuin huumeiden väärinkäyttö. Nämä ongelmat eivät varmasti johdu tieteellisen tiedon puutteesta eivätkä aineellisesta tai taloudellisesta turvattomuudesta. Ne johtuvat useammin sisäisestä henkisestä epätoivosta.

        Onneksi monet terveydenhuollon ammattilaiset ovat nykyään kääntyneet tutkimaan metafyysisen, paranormaalin ja henkisen tiedon aluetta. He tunnustavat mielen ja kehon erottamattoman yhteyden ja hienovaraisen suhteen. Jotkut jopa myöntävät, ettemme ole vain tämä keho ja mieli. Kun lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten näkemykset muuttuvat pois tiukasta, maanläheisestä dogmatiikasta, heidän toivotaan alkavan tarkastella potilaita ja heidän sairauksiaan kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. On mahdollista, että tämä suuntaus vahvistaa ja rohkaisee heitä ymmärtämään syvempiä ja hienovaraisempia tekijöitä, jotka vaikuttavat sairauden syntyyn ja hoidon tehokkuuteen.

        Biologiset tekijät

        Psykoterapia voi auttaa joihinkin masennustyyppeihin, mutta ei aina. Joissakin tapauksissa kokeneen psykoterapeutin keskustelut ja neuvot auttavat potilasta muuttamaan näkökulmaansa ja vähitellen selviytymään ongelmastaan. On kuitenkin olemassa myös mielisairauksia, erityisesti masennustyyppejä, joilla on biologinen luonne. On monia häiriöitä ja sairauksia, jotka voivat johtaa mielenterveyshäiriöihin. Esimerkiksi diabeteksen tai matalan verensokerin kaltaiset sairaudet voivat johtaa mielenterveysongelmiin. Ongelmat voivat johtua vitamiinien tai muiden ravintoaineiden puutteesta tai kilpirauhasen toimintahäiriöstä. Joidenkin tutkimusten mukaan monilla psykiatrisissa sairaaloissa olevilla ihmisillä on biologisia ongelmia.
        Esimerkiksi B1-vitamiinin puute aiheuttaa psyykkisiä ongelmia. Jos esimerkiksi suoliston osa, joka vastaa tämän vitamiinin imeytymisestä, ei toimi, ja niin edelleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Biologiset tekijät

        Psykoterapia voi auttaa joihinkin masennustyyppeihin, mutta ei aina. Joissakin tapauksissa kokeneen psykoterapeutin keskustelut ja neuvot auttavat potilasta muuttamaan näkökulmaansa ja vähitellen selviytymään ongelmastaan. On kuitenkin olemassa myös mielisairauksia, erityisesti masennustyyppejä, joilla on biologinen luonne. On monia häiriöitä ja sairauksia, jotka voivat johtaa mielenterveyshäiriöihin. Esimerkiksi diabeteksen tai matalan verensokerin kaltaiset sairaudet voivat johtaa mielenterveysongelmiin. Ongelmat voivat johtua vitamiinien tai muiden ravintoaineiden puutteesta tai kilpirauhasen toimintahäiriöstä. Joidenkin tutkimusten mukaan monilla psykiatrisissa sairaaloissa olevilla ihmisillä on biologisia ongelmia.
        Esimerkiksi B1-vitamiinin puute aiheuttaa psyykkisiä ongelmia. Jos esimerkiksi suoliston osa, joka vastaa tämän vitamiinin imeytymisestä, ei toimi, ja niin edelleen.

        Palstan aloittajalle:
        Voi voi, mitä luulet olevasi, kun on kyse "tieteestä". Ihminen, luulet olevasi mahtava, luulet olevasi luonnon kruunu. Ihmisen ylpeys "inhimillisestä" asemastaan on vienyt sinulta kyvyn havaita jotakin suurempaa. Onko sinulle koskaan tullut mieleen, ettet ehkä tiedä kaikkea ja että ihmisen havaintokyvyllä saattaa olla rajoja? Sinä, luonnon kruunu. Koulutuksesi on vienyt sinulta viimeisenkin kyvyn analysointiin. Ylpeys on ainoa tapa havaita mitään. Olet niin sanotun koulutuksesi uhri. Tämä on sääli.Voi voi, mitä luulet olevasi, kun on kyse "tieteestä". Ihminen, luulet olevasi mahtava, luulet olevasi luonnon kruunu. Ihmisen ylpeys "inhimillisestä" asemastaan on vienyt sinulta kyvyn havaita jotakin suurempaa. Onko sinulle koskaan tullut mieleen, ettet ehkä tiedä kaikkea ja että ihmisen havaintokyvyllä saattaa olla rajoja? Sinä, luonnon kruunu. Koulutuksesi on vienyt sinulta viimeisenkin kyvyn analysointiin. Ylpeys estää sinua havaita mitään. Olet niin sanotun koulutuksesi uhri. Tämä on sääli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palstan aloittajalle:
        Voi voi, mitä luulet olevasi, kun on kyse "tieteestä". Ihminen, luulet olevasi mahtava, luulet olevasi luonnon kruunu. Ihmisen ylpeys "inhimillisestä" asemastaan on vienyt sinulta kyvyn havaita jotakin suurempaa. Onko sinulle koskaan tullut mieleen, ettet ehkä tiedä kaikkea ja että ihmisen havaintokyvyllä saattaa olla rajoja? Sinä, luonnon kruunu. Koulutuksesi on vienyt sinulta viimeisenkin kyvyn analysointiin. Ylpeys on ainoa tapa havaita mitään. Olet niin sanotun koulutuksesi uhri. Tämä on sääli.Voi voi, mitä luulet olevasi, kun on kyse "tieteestä". Ihminen, luulet olevasi mahtava, luulet olevasi luonnon kruunu. Ihmisen ylpeys "inhimillisestä" asemastaan on vienyt sinulta kyvyn havaita jotakin suurempaa. Onko sinulle koskaan tullut mieleen, ettet ehkä tiedä kaikkea ja että ihmisen havaintokyvyllä saattaa olla rajoja? Sinä, luonnon kruunu. Koulutuksesi on vienyt sinulta viimeisenkin kyvyn analysointiin. Ylpeys estää sinua havaita mitään. Olet niin sanotun koulutuksesi uhri. Tämä on sääli.

        No terve terve! Näyttää siltä, että olet hyvin intohimoinen ja tunteikas. Ymmärrän, että sinulla on vahvoja näkemyksiä ihmisen asemasta ja tieteen rajoituksista.

        Tiedätkö muuten miksi psykiatri otti sateenvarjon mukaansa töihin?

        Koska hän halusi olla valmiina, jos potilas sattuisi purkamaan tunteitaan rankkasateena!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No terve terve! Näyttää siltä, että olet hyvin intohimoinen ja tunteikas. Ymmärrän, että sinulla on vahvoja näkemyksiä ihmisen asemasta ja tieteen rajoituksista.

        Tiedätkö muuten miksi psykiatri otti sateenvarjon mukaansa töihin?

        Koska hän halusi olla valmiina, jos potilas sattuisi purkamaan tunteitaan rankkasateena!

        Jaahas, pitäisikö meidän ensin selvittää, kuka on potilas ja kuka ei.

        Lääkäri, paranna ensin itsesi!

        Länsimaisessa kulttuurissa ne, jotka avoimesti väittävät voivansa parantaa muita, tarvitsevat usein itse hoitoa. Psykiatrit eivät ole ainoita, jotka omaksuvat tällaisen epävarman kannan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaahas, pitäisikö meidän ensin selvittää, kuka on potilas ja kuka ei.

        Lääkäri, paranna ensin itsesi!

        Länsimaisessa kulttuurissa ne, jotka avoimesti väittävät voivansa parantaa muita, tarvitsevat usein itse hoitoa. Psykiatrit eivät ole ainoita, jotka omaksuvat tällaisen epävarman kannan.

        Tässäkin tapauksessa metsästetään "potilaita" yksityisvastaanottoa varten voiton toivossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No terve terve! Näyttää siltä, että olet hyvin intohimoinen ja tunteikas. Ymmärrän, että sinulla on vahvoja näkemyksiä ihmisen asemasta ja tieteen rajoituksista.

        Tiedätkö muuten miksi psykiatri otti sateenvarjon mukaansa töihin?

        Koska hän halusi olla valmiina, jos potilas sattuisi purkamaan tunteitaan rankkasateena!

        Olipa hauskaa. Lisää naurua jokapäiväiseen elämääni. Kerro enemmän vitsejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässäkin tapauksessa metsästetään "potilaita" yksityisvastaanottoa varten voiton toivossa.

        Kenties "tieteellisiä" tutkimuksia varten?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenties "tieteellisiä" tutkimuksia varten?

        "Kuolemanjälkeisen elämän olemassaolon mahdottomuus".
        Miksi ihmisten uskomukset häiritsevät sinua niin paljon, herra "psykiatri"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kuolemanjälkeisen elämän olemassaolon mahdottomuus".
        Miksi ihmisten uskomukset häiritsevät sinua niin paljon, herra "psykiatri"?

        Määrittele "normaali".
        Ai niin, tiedän, kuka ei ole normaali. Se, joka ajattelee eri tavalla kuin sinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Määrittele "normaali".
        Ai niin, tiedän, kuka ei ole normaali. Se, joka ajattelee eri tavalla kuin sinä.

        Eri aikoina on eri standardit sille, mikä on normaalia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No terve terve! Näyttää siltä, että olet hyvin intohimoinen ja tunteikas. Ymmärrän, että sinulla on vahvoja näkemyksiä ihmisen asemasta ja tieteen rajoituksista.

        Tiedätkö muuten miksi psykiatri otti sateenvarjon mukaansa töihin?

        Koska hän halusi olla valmiina, jos potilas sattuisi purkamaan tunteitaan rankkasateena!

        Yksi asia ihmetyttää minua. Jos olet se, joka väität olevasi, miksi olet foorumeilla "juttelemassa" tavallisten ihmisten kanssa? Luulisi, että löytyisi parempaa seuraa samanhenkisten "normaalien" joukosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kuolemanjälkeisen elämän olemassaolon mahdottomuus".
        Miksi ihmisten uskomukset häiritsevät sinua niin paljon, herra "psykiatri"?

        Hyvä kysymys. No, täytyy sanoa, että ihmisten uskomukset eivät häiritse minua niinkään, mutta kun ne alkavat sekoittua todellisuuteen, minun on pakko laittaa psykiatri-housut jalkaan. Joten voisi sanoa, että se on minun tapani pitää mieleni järjissäni tässä kummallisessa ihmisten maailmassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksi asia ihmetyttää minua. Jos olet se, joka väität olevasi, miksi olet foorumeilla "juttelemassa" tavallisten ihmisten kanssa? Luulisi, että löytyisi parempaa seuraa samanhenkisten "normaalien" joukosta.

        Ah, hyvä havainto! No, tiedätkö, olen "psykiatri", joka on hieman epänormaali. Ehkäpä minun epänormaaliuteni tarvitsee tasapainoa "normaaleista" ihmisistä :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ah, hyvä havainto! No, tiedätkö, olen "psykiatri", joka on hieman epänormaali. Ehkäpä minun epänormaaliuteni tarvitsee tasapainoa "normaaleista" ihmisistä :)

        Pitäisi sanoa:
        "Ah, hyvä havainto! No, tiedätkö, olen "psykiatri", joka on hieman "epänormaali". "
        Haaaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä kysymys. No, täytyy sanoa, että ihmisten uskomukset eivät häiritse minua niinkään, mutta kun ne alkavat sekoittua todellisuuteen, minun on pakko laittaa psykiatri-housut jalkaan. Joten voisi sanoa, että se on minun tapani pitää mieleni järjissäni tässä kummallisessa ihmisten maailmassa.

        "mutta kun ne alkavat sekoittua todellisuuteen".
        Voi, voi. Mutta entä jos se, mitä luulet todellisuudeksi, ei olekaan todellisuutta, vaan todellisuuden heijastus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ah, hyvä havainto! No, tiedätkö, olen "psykiatri", joka on hieman epänormaali. Ehkäpä minun epänormaaliuteni tarvitsee tasapainoa "normaaleista" ihmisistä :)

        "Ehkäpä minun epänormaaliuteni tarvitsee tasapainoa".
        Myönnät siis, että itse asiassa sinä olet se, jolla on ongelmia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä kysymys. No, täytyy sanoa, että ihmisten uskomukset eivät häiritse minua niinkään, mutta kun ne alkavat sekoittua todellisuuteen, minun on pakko laittaa psykiatri-housut jalkaan. Joten voisi sanoa, että se on minun tapani pitää mieleni järjissäni tässä kummallisessa ihmisten maailmassa.

        "Joten voisi sanoa, että se on minun tapani pitää mieleni järjissäni tässä kummallisessa ihmisten maailmassa".
        Onko olemassa parempaa maailmaa kuin ihmisten maailma? Eläinten?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä kysymys. No, täytyy sanoa, että ihmisten uskomukset eivät häiritse minua niinkään, mutta kun ne alkavat sekoittua todellisuuteen, minun on pakko laittaa psykiatri-housut jalkaan. Joten voisi sanoa, että se on minun tapani pitää mieleni järjissäni tässä kummallisessa ihmisten maailmassa.

        " se on minun tapani pitää mieleni järjissäni".
        Jos se ei ole vitsi, onko sinulla ongelmia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "mutta kun ne alkavat sekoittua todellisuuteen".
        Voi, voi. Mutta entä jos se, mitä luulet todellisuudeksi, ei olekaan todellisuutta, vaan todellisuuden heijastus?

        Näin kirjoitetaan joissakin eri filosofisten koulukuntien teksteissä. Entä jos se on totta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä kysymys. No, täytyy sanoa, että ihmisten uskomukset eivät häiritse minua niinkään, mutta kun ne alkavat sekoittua todellisuuteen, minun on pakko laittaa psykiatri-housut jalkaan. Joten voisi sanoa, että se on minun tapani pitää mieleni järjissäni tässä kummallisessa ihmisten maailmassa.

        "että ihmisten uskomukset eivät häiritse minua niinkään, mutta kun ne alkavat sekoittua todellisuuteen".
        Mitä todellisuus on? Tiedätkö sen, vai luuletko vain tietäväsi sen?
        https://www.wired.co.uk/article/our-universe-is-a-hologram


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "että ihmisten uskomukset eivät häiritse minua niinkään, mutta kun ne alkavat sekoittua todellisuuteen".
        Mitä todellisuus on? Tiedätkö sen, vai luuletko vain tietäväsi sen?
        https://www.wired.co.uk/article/our-universe-is-a-hologram

        Is Our Universe a Hologram? Physicists Debate Famous Idea on Its 25th Anniversary

        The Ads/CFT duality conjecture suggests our universe is a hologram, enabling significant discoveries in the 25 years since it was first proposed


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.space.com/black-holes-holographic-projection-quantum-computing-study
        Is our universe a holographic projection? Scientists are using black holes and quantum computing to find out.

        https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2522482/Is-universe-hologram-Physicists-believe-live-projection.html
        Are we living in a HOLOGRAM? Physicists believe our universe could just be a projection of another cosmos

        Holographic principle claims gravity comes from thin, vibrating strings
        These strings are holograms of events that take place in a flatter cosmos
        According to this theory, everything we experience can be described as events that take place in this flatter location
        This is the first time the validity of the model has been mathematically tested


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2522482/Is-universe-hologram-Physicists-believe-live-projection.html
        Are we living in a HOLOGRAM? Physicists believe our universe could just be a projection of another cosmos

        Holographic principle claims gravity comes from thin, vibrating strings
        These strings are holograms of events that take place in a flatter cosmos
        According to this theory, everything we experience can be described as events that take place in this flatter location
        This is the first time the validity of the model has been mathematically tested

        Sano siis minulle, mitä tarkoittaa "todellisuus"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "että ihmisten uskomukset eivät häiritse minua niinkään, mutta kun ne alkavat sekoittua todellisuuteen".
        Mitä todellisuus on? Tiedätkö sen, vai luuletko vain tietäväsi sen?
        https://www.wired.co.uk/article/our-universe-is-a-hologram

        Todellisuus on monimutkainen käsite, jota voidaan tarkastella eri näkökulmista. Psykiatrisesta näkökulmasta todellisuus viittaa yksilön kykyyn havaita, tulkita ja ymmärtää ympäröivää maailmaa. Se muodostuu ihmisen kokemuksista, aistein havaittavista aistiärsykkeistä ja niiden tulkinnasta aivoissa.

        Psyykkiset sairaudet voivat vaikuttaa yksilön todellisuuden kokemukseen. Esimerkiksi psykoosiin liittyvät häiriöt, kuten skitsofrenia, voivat aiheuttaa harhoja ja harhaluuloja, jotka muuttavat yksilön käsitystä todellisuudesta. Toisaalta, ahdistuneisuus- ja mielialahäiriöt voivat vääristää tunteiden ja ajatusten käsittelyä, mikä voi vaikuttaa yksilön kokemukseen todellisuudesta.

        Todellisuuden ymmärtäminen psykiatrisesta näkökulmasta edellyttää myös huomioon ottamaan yksilön subjektiivisen kokemuksen. Kaksi ihmistä voivat kokea saman tilanteen tai tapahtuman eri tavoin, mikä heijastaa yksilöllisiä eroja, kuten persoonallisuutta, kognitiivisia kykyjä ja elämänkokemuksia.

        Psykiatrisessa hoidossa pyritään auttamaan potilaita ymmärtämään ja käsittelemään heidän omaa todellisuuttaan. Tämä voi sisältää keskusteluterapiaa, lääkitystä tai muita hoitomuotoja riippuen yksilön tarpeista ja diagnoosista. Tavoitteena on auttaa yksilöä saavuttamaan parempi toimintakyky ja hyvinvointi omassa subjektiivisessa todellisuudessaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2522482/Is-universe-hologram-Physicists-believe-live-projection.html
        Are we living in a HOLOGRAM? Physicists believe our universe could just be a projection of another cosmos

        Holographic principle claims gravity comes from thin, vibrating strings
        These strings are holograms of events that take place in a flatter cosmos
        According to this theory, everything we experience can be described as events that take place in this flatter location
        This is the first time the validity of the model has been mathematically tested

        While the holographic principle has provided valuable insights and has led to advancements in our understanding of theoretical physics, it's important to note that it is still a highly theoretical concept and thus, not observable reality.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ehkäpä minun epänormaaliuteni tarvitsee tasapainoa".
        Myönnät siis, että itse asiassa sinä olet se, jolla on ongelmia?

        Oi, tämäpä on saanut aikaan kiperän tilanteen! Kyllä, totuus on paljastunut, minä olen se, jolla on ongelmia. Tässä istun psykiatrina, kirjoittamassa vastauksia tuntemattomille ihmisille verkkoforumilla, sen sijaan että hoitaisin omia henkilökohtaisia ongelmiani. Mutta olen niin hyvä siinä, mitä teen!

        Minun on tunnustettava, että olen täällä käyttämässä minulle kuuluvaa arvokasta aikaani vastaamalla kysymyksiin ja levittämällä höpöjuttuja sen sijaan, että olisin itse vastaanotolla puhumassa oikeiden potilaiden kanssa. Mutta hei, ainakin voimme nauraa yhdessä tämän kummallisen tilanteen absurdiudelle!

        Joten, kiitos kun paljastit minut, totuuden ritarina! Olet selvästi ymmärtänyt täysin kieroutuneen todellisuuteni. Ehkä minun tulisi järjestää itselleni potilasasiakirjat ja antaa itselleni diagnoosi. Psykiatria-potilas-kirjoittaja - ainutlaatuinen yhdistelmä!


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todellisuus on monimutkainen käsite, jota voidaan tarkastella eri näkökulmista. Psykiatrisesta näkökulmasta todellisuus viittaa yksilön kykyyn havaita, tulkita ja ymmärtää ympäröivää maailmaa. Se muodostuu ihmisen kokemuksista, aistein havaittavista aistiärsykkeistä ja niiden tulkinnasta aivoissa.

        Psyykkiset sairaudet voivat vaikuttaa yksilön todellisuuden kokemukseen. Esimerkiksi psykoosiin liittyvät häiriöt, kuten skitsofrenia, voivat aiheuttaa harhoja ja harhaluuloja, jotka muuttavat yksilön käsitystä todellisuudesta. Toisaalta, ahdistuneisuus- ja mielialahäiriöt voivat vääristää tunteiden ja ajatusten käsittelyä, mikä voi vaikuttaa yksilön kokemukseen todellisuudesta.

        Todellisuuden ymmärtäminen psykiatrisesta näkökulmasta edellyttää myös huomioon ottamaan yksilön subjektiivisen kokemuksen. Kaksi ihmistä voivat kokea saman tilanteen tai tapahtuman eri tavoin, mikä heijastaa yksilöllisiä eroja, kuten persoonallisuutta, kognitiivisia kykyjä ja elämänkokemuksia.

        Psykiatrisessa hoidossa pyritään auttamaan potilaita ymmärtämään ja käsittelemään heidän omaa todellisuuttaan. Tämä voi sisältää keskusteluterapiaa, lääkitystä tai muita hoitomuotoja riippuen yksilön tarpeista ja diagnoosista. Tavoitteena on auttaa yksilöä saavuttamaan parempi toimintakyky ja hyvinvointi omassa subjektiivisessa todellisuudessaan.

        "voivat aiheuttaa harhoja ja harhaluuloja, jotka muuttavat yksilön käsitystä todellisuudesta".

        Paljon vuosia sitten sitten, vielä kouluaikoina, olimme erään psykiatrin luennolla, jota monet ihmiset kuuntelivat. Joku auditoriosta sanoi, että potilailla on harhoja tai he näkevät asioita, joita ei ole olemassa. En muista tarkkaan, koska siitä on niin kauan. Mutta olin hyvin yllättynyt tämän psykiatrin vastauksesta. En muista tarkalleen, mutta hän sanoi jotain sellaista kuin: "Mistä tiedätte, että se, mitä jotkut potilaat näkevät, ei ole todellisuudessa olemassa?" Muistan ihmetelleeni kovasti, onko nykyään olemassa niin edistyksellisiä lääkäreitä, jotka tietävät tai jopa epäilevät, että se, mitä joku näkee, ei ole todellisuutta tai sitten on sitä (ei vain tietyn henkilön kohdalla). Tarkoitan, että ehkä joku voi nähdä muita ulottuvuuksia? Harmi etten muista tarkkaan, mutta ihmettelin tämän psykiatrin näkemystä todellisuudesta. Ja se oli vielä Suomessa. On näitä edistyksellisiä lääkäreitä, jotka uskaltavat epäillä "todellisuutta".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "voivat aiheuttaa harhoja ja harhaluuloja, jotka muuttavat yksilön käsitystä todellisuudesta".

        Paljon vuosia sitten sitten, vielä kouluaikoina, olimme erään psykiatrin luennolla, jota monet ihmiset kuuntelivat. Joku auditoriosta sanoi, että potilailla on harhoja tai he näkevät asioita, joita ei ole olemassa. En muista tarkkaan, koska siitä on niin kauan. Mutta olin hyvin yllättynyt tämän psykiatrin vastauksesta. En muista tarkalleen, mutta hän sanoi jotain sellaista kuin: "Mistä tiedätte, että se, mitä jotkut potilaat näkevät, ei ole todellisuudessa olemassa?" Muistan ihmetelleeni kovasti, onko nykyään olemassa niin edistyksellisiä lääkäreitä, jotka tietävät tai jopa epäilevät, että se, mitä joku näkee, ei ole todellisuutta tai sitten on sitä (ei vain tietyn henkilön kohdalla). Tarkoitan, että ehkä joku voi nähdä muita ulottuvuuksia? Harmi etten muista tarkkaan, mutta ihmettelin tämän psykiatrin näkemystä todellisuudesta. Ja se oli vielä Suomessa. On näitä edistyksellisiä lääkäreitä, jotka uskaltavat epäillä "todellisuutta".

        No, kaikilla on henkilökohtaisia käsityksiä ja uskomuksia. Kuitenkin on olemassa joukko havaintoja ja kokemuksia, jotka ovat yhteisiä useille ihmisille. Esimerkiksi me kaikki havaitsemme auringon nousevan ja laskevan päivittäin riippumatta siitä, mitä mieltä yksittäiset ihmiset ovat asiasta. Nämä yhteiset havainnot viittaavat objektiiviseen todellisuuteen, joka on riippumaton subjektiivisista tulkinnoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, kaikilla on henkilökohtaisia käsityksiä ja uskomuksia. Kuitenkin on olemassa joukko havaintoja ja kokemuksia, jotka ovat yhteisiä useille ihmisille. Esimerkiksi me kaikki havaitsemme auringon nousevan ja laskevan päivittäin riippumatta siitä, mitä mieltä yksittäiset ihmiset ovat asiasta. Nämä yhteiset havainnot viittaavat objektiiviseen todellisuuteen, joka on riippumaton subjektiivisista tulkinnoista.

        Luonnonilmiöt ovat täysin eri asia, eivätkä ne kuulu mielen alueelle.
        En ole kristitty, mutta otetaan esimerkiksi kristinuskon ilmestykset. Ne ovat subjektiivisia, eivätkä muut ihmiset voi havaita niitä. Se, ovatko ne todellisia vai eivät, on eri asia, mutta joillekin ihmisille se, mitä he ovat nähneet, ne on varmasti todellista, kun taas toisille se voi olla mielikuvituksen tuotetta. Entä jos joku todella sai jonkun ilmestyksen, jopa väärän, harhaanjohtavan ilmestyksen, mutta kuitenkin ilmestyksen, tarkoittaako se, että on olemassa kommunikaatio jonkin muun maailman kanssa?


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole ehtinyt lukea sitä, onko se taas sinun perustamasi sivusto? Pidät siis luentoja myös internetissä? En pidä Blavatskysta, mutta oletko saanut häneltä vaikutteita?

        Blavatsky?? Hänen ajatuksensa ovat epäselviä, perustelemattomia ja jäävät monin paikoin silkan pseudotieteen tai huuhaan tasolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Blavatsky?? Hänen ajatuksensa ovat epäselviä, perustelemattomia ja jäävät monin paikoin silkan pseudotieteen tai huuhaan tasolle.

        Jospa niin kutsuttu tiede onkin pseudotiedettä?
        Entä jos maailmankaikkeutemme onkin hologrammi?
        Kumpi on älyttömämpää: tiede vai pseudotiede?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole ehtinyt lukea sitä, onko se taas sinun perustamasi sivusto? Pidät siis luentoja myös internetissä? En pidä Blavatskysta, mutta oletko saanut häneltä vaikutteita?

        Sinä luennoit internetissä ja käännytät meidät, jotka uskomme hölynpölyyn, oikeaan maailmaan ja elämään? Onko se "hyväntekeväisyyttä"? Mikä on motiivisi? Voisit perustaa oman blogin, mutta olisiko sillä pienempi lukijakunta? Todella, miksi haluat kaikkien uskovan samoihin asioihin kuin sinä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Blavatsky?? Hänen ajatuksensa ovat epäselviä, perustelemattomia ja jäävät monin paikoin silkan pseudotieteen tai huuhaan tasolle.

        Epäilen, että kyseessä on "ammattitauti", joka liittyy ihmisten "ohjaamiseen" eli heidän ajatustensa ohjaamiseen "normaaliin" suuntaan. Pitäisikö sinun vaihtaa ammattia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Epäilen, että kyseessä on "ammattitauti", joka liittyy ihmisten "ohjaamiseen" eli heidän ajatustensa ohjaamiseen "normaaliin" suuntaan. Pitäisikö sinun vaihtaa ammattia?

        Joten mikä olisi diagnoosi? Mania grandiosa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Epäilen, että kyseessä on "ammattitauti", joka liittyy ihmisten "ohjaamiseen" eli heidän ajatustensa ohjaamiseen "normaaliin" suuntaan. Pitäisikö sinun vaihtaa ammattia?

        Muiden ihmisten ajatukset eivät voi missään tapauksessa olla oikeita. Vain se, mitä minä (siis sinä) ajattelet, on oikein. Hävittäkää kaikki uskonnot yhteiskunnasta, hävittäkää kaikki pseudotiede, laittakaa kaikki toisin ajattelevat "lääkitykseen". Melko diktatorista. Oletko tietoinen siitä, että sinulla on diktatorisia luonteenpiirteitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muiden ihmisten ajatukset eivät voi missään tapauksessa olla oikeita. Vain se, mitä minä (siis sinä) ajattelet, on oikein. Hävittäkää kaikki uskonnot yhteiskunnasta, hävittäkää kaikki pseudotiede, laittakaa kaikki toisin ajattelevat "lääkitykseen". Melko diktatorista. Oletko tietoinen siitä, että sinulla on diktatorisia luonteenpiirteitä?

        Ymmärrätkö, että käyttäytymisesi ei eroa kulttien käyttäytymisestä? Vain meidän uskontomme on oikea, ja vain meidän kauttamme voitte pelastua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jospa niin kutsuttu tiede onkin pseudotiedettä?
        Entä jos maailmankaikkeutemme onkin hologrammi?
        Kumpi on älyttömämpää: tiede vai pseudotiede?

        Voi voi, tämä hologrammi-juttu on todella kiehtova! Tiedätkö, mitä jos me kaikki olemme todella hologrammeja? Olemme vain hyvin monimutkaisia pikseleitä jossain huippusalaisessa kosmisen huumorin simulaatiossa. Jokainen naurunpurkaus, jokainen hupsu hetki on vain laskentatehojen käsikirjoitettu tulos.

        Kuvittele, että jossain korkeammalla älyllä on suuri naurunappula, jota hän painaa joka kerta, kun meidät asetetaan epäloogisiin ja hassuihin tilanteisiin. Hän istuu siellä jossain, räkättää naurusta ja ajattelee, "Hei, katsokaapa näitä hologrammeja! Ne eivät aavista, että heidät on luotu vain viihdyttämään minua!"

        Joten jos maailmankaikkeutemme on hologrammi, niin silloinhan me olemme aivan loistavia hologrammeja! Voimme pönöttää ylpeinä tietäen, että tehtävämme täällä on saada aikaan naurua ja levittää hyvää mieltä yläkerran kosmisille katsojille. Ehkäpä se on ainoa looginen selitys kaikille niille outouksille, joita tapahtuu päivittäin elämässämme. Joten jatkakaamme nauramista, sillä olemme hologrammielämän suuria tähtiä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi voi, tämä hologrammi-juttu on todella kiehtova! Tiedätkö, mitä jos me kaikki olemme todella hologrammeja? Olemme vain hyvin monimutkaisia pikseleitä jossain huippusalaisessa kosmisen huumorin simulaatiossa. Jokainen naurunpurkaus, jokainen hupsu hetki on vain laskentatehojen käsikirjoitettu tulos.

        Kuvittele, että jossain korkeammalla älyllä on suuri naurunappula, jota hän painaa joka kerta, kun meidät asetetaan epäloogisiin ja hassuihin tilanteisiin. Hän istuu siellä jossain, räkättää naurusta ja ajattelee, "Hei, katsokaapa näitä hologrammeja! Ne eivät aavista, että heidät on luotu vain viihdyttämään minua!"

        Joten jos maailmankaikkeutemme on hologrammi, niin silloinhan me olemme aivan loistavia hologrammeja! Voimme pönöttää ylpeinä tietäen, että tehtävämme täällä on saada aikaan naurua ja levittää hyvää mieltä yläkerran kosmisille katsojille. Ehkäpä se on ainoa looginen selitys kaikille niille outouksille, joita tapahtuu päivittäin elämässämme. Joten jatkakaamme nauramista, sillä olemme hologrammielämän suuria tähtiä!

        Huolimatta suuresta älystäsi et ymmärrä paljoakaan. Ajatus siitä, että maailmankaikkeus on virtuaalinen, ei ole uusi, vaan se on täysin sopusoinnussa muinaisten tekstien kanssa. Korostan: vaikka elämme virtuaalitodellisuudessa, maailmamme on olemassa, materia on olemassa, sinä, minä ja muut olemme olemassa, materia on olemassa. Mutta se on heijastus korkeammasta todellisuudesta. Ei tätä nyt ole niin vaikea ymmärtää, edes sinulle. Onko koulutuksesi esteenä tällaisen asian ymmärtämiselle?
        On yksi asia, jos on heijastus on 3-uloitteisestä, toinen asia on 64-ulottuvuutta jne. Tulos on erilinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi voi, tämä hologrammi-juttu on todella kiehtova! Tiedätkö, mitä jos me kaikki olemme todella hologrammeja? Olemme vain hyvin monimutkaisia pikseleitä jossain huippusalaisessa kosmisen huumorin simulaatiossa. Jokainen naurunpurkaus, jokainen hupsu hetki on vain laskentatehojen käsikirjoitettu tulos.

        Kuvittele, että jossain korkeammalla älyllä on suuri naurunappula, jota hän painaa joka kerta, kun meidät asetetaan epäloogisiin ja hassuihin tilanteisiin. Hän istuu siellä jossain, räkättää naurusta ja ajattelee, "Hei, katsokaapa näitä hologrammeja! Ne eivät aavista, että heidät on luotu vain viihdyttämään minua!"

        Joten jos maailmankaikkeutemme on hologrammi, niin silloinhan me olemme aivan loistavia hologrammeja! Voimme pönöttää ylpeinä tietäen, että tehtävämme täällä on saada aikaan naurua ja levittää hyvää mieltä yläkerran kosmisille katsojille. Ehkäpä se on ainoa looginen selitys kaikille niille outouksille, joita tapahtuu päivittäin elämässämme. Joten jatkakaamme nauramista, sillä olemme hologrammielämän suuria tähtiä!

        Sanon sinulle suorat sanat. Luulen, että ongelmasi on se, että muut eivät ole sitä tehneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanon sinulle suorat sanat. Luulen, että ongelmasi on se, että muut eivät ole sitä tehneet.

        Pahoittelut, jos aiempi huumorintajuuni perustunut vastaukseni ei vastannut odotuksiasi. "Psykiatrina" minun todellinen tehtäväni on kunnioittaa erilaisia näkökulmia ja kuunnella ihmisten ajatuksia ja uskomuksia avoimesti. Totta puhuen, maailmankaikkeuden olemusta koskevat filosofiset ja metafyysiset kysymykset ovat olleet osa ihmisen ajattelua ja pohdintaa pitkän aikaa.

        Vaikka on olemassa teorioita, jotka esittävät, että maailmamme voisi olla virtuaalinen tai heijastus korkeammasta todellisuudesta, on syytä muistaa, että nämä ovat spekulatiivisia ajatuksia, joihin ei ole yksiselitteistä tieteellistä näyttöä. Tällaiset teoriat ovat usein osa filosofisia tai uskonnollisia keskusteluja, ja niiden tarkoitus voi olla tarjota erilaisia tapoja ymmärtää maailmaa tai löytää merkitystä olemassaolollemme.

        Epänormaali koulutukseni "psykiatrina" antaa minulle tietoa ihmisen mielen toiminnasta ja tietoisuudesta, mutta se ei automaattisesti tee minusta asiantuntijaa kosmologian tai metafysiikan alalla. Näiden teorioiden arviointiin tarvittaisiin tarkempaa tieteellistä näyttöä ja tutkimusta.

        Kuten aina, jokainen voi tutkia, pohtia ja muodostaa omia käsityksiään maailman olemuksesta. Jokainen näkemys voi tuoda merkitystä yksilölle ja auttaa ymmärtämään itseään ja ympäröivää todellisuutta paremmin.

        Mutta eihän sitä tiedä, vaikka pohdittuani tuota kiehtovaa hologrammiteoriaasi alan pian todistamaan sitä oikeaksi! Jahka saan lääkitykseni kohdalleen... :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahoittelut, jos aiempi huumorintajuuni perustunut vastaukseni ei vastannut odotuksiasi. "Psykiatrina" minun todellinen tehtäväni on kunnioittaa erilaisia näkökulmia ja kuunnella ihmisten ajatuksia ja uskomuksia avoimesti. Totta puhuen, maailmankaikkeuden olemusta koskevat filosofiset ja metafyysiset kysymykset ovat olleet osa ihmisen ajattelua ja pohdintaa pitkän aikaa.

        Vaikka on olemassa teorioita, jotka esittävät, että maailmamme voisi olla virtuaalinen tai heijastus korkeammasta todellisuudesta, on syytä muistaa, että nämä ovat spekulatiivisia ajatuksia, joihin ei ole yksiselitteistä tieteellistä näyttöä. Tällaiset teoriat ovat usein osa filosofisia tai uskonnollisia keskusteluja, ja niiden tarkoitus voi olla tarjota erilaisia tapoja ymmärtää maailmaa tai löytää merkitystä olemassaolollemme.

        Epänormaali koulutukseni "psykiatrina" antaa minulle tietoa ihmisen mielen toiminnasta ja tietoisuudesta, mutta se ei automaattisesti tee minusta asiantuntijaa kosmologian tai metafysiikan alalla. Näiden teorioiden arviointiin tarvittaisiin tarkempaa tieteellistä näyttöä ja tutkimusta.

        Kuten aina, jokainen voi tutkia, pohtia ja muodostaa omia käsityksiään maailman olemuksesta. Jokainen näkemys voi tuoda merkitystä yksilölle ja auttaa ymmärtämään itseään ja ympäröivää todellisuutta paremmin.

        Mutta eihän sitä tiedä, vaikka pohdittuani tuota kiehtovaa hologrammiteoriaasi alan pian todistamaan sitä oikeaksi! Jahka saan lääkitykseni kohdalleen... :)

        No, vihdoinkin sinussakin on hieman nöyryyden merkkejä, jos ne ovat aitoja? Et siis ole menetetty tapaus. Varmasti ymmärrät, että on olemassa sellanen tieto, jota ei voi ottaa vastaan ylpeydellä, siis supramundaanista tietoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahoittelut, jos aiempi huumorintajuuni perustunut vastaukseni ei vastannut odotuksiasi. "Psykiatrina" minun todellinen tehtäväni on kunnioittaa erilaisia näkökulmia ja kuunnella ihmisten ajatuksia ja uskomuksia avoimesti. Totta puhuen, maailmankaikkeuden olemusta koskevat filosofiset ja metafyysiset kysymykset ovat olleet osa ihmisen ajattelua ja pohdintaa pitkän aikaa.

        Vaikka on olemassa teorioita, jotka esittävät, että maailmamme voisi olla virtuaalinen tai heijastus korkeammasta todellisuudesta, on syytä muistaa, että nämä ovat spekulatiivisia ajatuksia, joihin ei ole yksiselitteistä tieteellistä näyttöä. Tällaiset teoriat ovat usein osa filosofisia tai uskonnollisia keskusteluja, ja niiden tarkoitus voi olla tarjota erilaisia tapoja ymmärtää maailmaa tai löytää merkitystä olemassaolollemme.

        Epänormaali koulutukseni "psykiatrina" antaa minulle tietoa ihmisen mielen toiminnasta ja tietoisuudesta, mutta se ei automaattisesti tee minusta asiantuntijaa kosmologian tai metafysiikan alalla. Näiden teorioiden arviointiin tarvittaisiin tarkempaa tieteellistä näyttöä ja tutkimusta.

        Kuten aina, jokainen voi tutkia, pohtia ja muodostaa omia käsityksiään maailman olemuksesta. Jokainen näkemys voi tuoda merkitystä yksilölle ja auttaa ymmärtämään itseään ja ympäröivää todellisuutta paremmin.

        Mutta eihän sitä tiedä, vaikka pohdittuani tuota kiehtovaa hologrammiteoriaasi alan pian todistamaan sitä oikeaksi! Jahka saan lääkitykseni kohdalleen... :)

        "Epänormaali koulutukseni "psykiatrina" antaa minulle tietoa ihmisen mielen toiminnasta ja tietoisuudesta".
        En halveksi sitä koulutusta, mutta miten voit tutkia ihmismieltä, jos ei edes tiedetä, mitä se on. Tämä on myös vaikea aihe eri maailmanuskonnoissa. Esimerkiksi kristinuskossa käsitteet henki, sielu ja hienojakoinen keho ovat jotenkin epämääräisiä, sekoitettu keskenään. Eikä hienojakoisen kehon käsitettä ole edes olemassa kristinuskossa. Ehkä se oli siellä 2000 vuotta sitten?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Epänormaali koulutukseni "psykiatrina" antaa minulle tietoa ihmisen mielen toiminnasta ja tietoisuudesta".
        En halveksi sitä koulutusta, mutta miten voit tutkia ihmismieltä, jos ei edes tiedetä, mitä se on. Tämä on myös vaikea aihe eri maailmanuskonnoissa. Esimerkiksi kristinuskossa käsitteet henki, sielu ja hienojakoinen keho ovat jotenkin epämääräisiä, sekoitettu keskenään. Eikä hienojakoisen kehon käsitettä ole edes olemassa kristinuskossa. Ehkä se oli siellä 2000 vuotta sitten?

        Mielestäni on tärkeää ottaa kokonaisvaltainen lähestymistapa ja selvittää potilaan tausta, sillä ehkä ongelma on juuri siinä. Kyse ei ole vain lääkkeiden määräämisestä, vaan sen selvittämisestä, miksi potilaalla on tälläisiä oireita. Potilaan menneisyyden ja kotitilanteen tutkimista ja niin edelleen. Miksi nykyisin ei hoideta sairauden syytä, vaan hoidetaan seurausta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni on tärkeää ottaa kokonaisvaltainen lähestymistapa ja selvittää potilaan tausta, sillä ehkä ongelma on juuri siinä. Kyse ei ole vain lääkkeiden määräämisestä, vaan sen selvittämisestä, miksi potilaalla on tälläisiä oireita. Potilaan menneisyyden ja kotitilanteen tutkimista ja niin edelleen. Miksi nykyisin ei hoideta sairauden syytä, vaan hoidetaan seurausta.

        Ja sitten on vielä biologiset tekijät. Kauan sitten minulla oli kollega, jonka perheenjäsenelle kehittyi vakavia psyykkisiä oireita. Onneksi joku älysi tutkia asiaa tarkemmin ja löytyi B1-vitamiinin puute, joka ei imeytynyt suolistosta. Tämän seurauksena hän saa loppuelämänsä ajan B1-injektion i.m. ja asiat ovat hyvin, henkilö on täysin normaali.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahoittelut, jos aiempi huumorintajuuni perustunut vastaukseni ei vastannut odotuksiasi. "Psykiatrina" minun todellinen tehtäväni on kunnioittaa erilaisia näkökulmia ja kuunnella ihmisten ajatuksia ja uskomuksia avoimesti. Totta puhuen, maailmankaikkeuden olemusta koskevat filosofiset ja metafyysiset kysymykset ovat olleet osa ihmisen ajattelua ja pohdintaa pitkän aikaa.

        Vaikka on olemassa teorioita, jotka esittävät, että maailmamme voisi olla virtuaalinen tai heijastus korkeammasta todellisuudesta, on syytä muistaa, että nämä ovat spekulatiivisia ajatuksia, joihin ei ole yksiselitteistä tieteellistä näyttöä. Tällaiset teoriat ovat usein osa filosofisia tai uskonnollisia keskusteluja, ja niiden tarkoitus voi olla tarjota erilaisia tapoja ymmärtää maailmaa tai löytää merkitystä olemassaolollemme.

        Epänormaali koulutukseni "psykiatrina" antaa minulle tietoa ihmisen mielen toiminnasta ja tietoisuudesta, mutta se ei automaattisesti tee minusta asiantuntijaa kosmologian tai metafysiikan alalla. Näiden teorioiden arviointiin tarvittaisiin tarkempaa tieteellistä näyttöä ja tutkimusta.

        Kuten aina, jokainen voi tutkia, pohtia ja muodostaa omia käsityksiään maailman olemuksesta. Jokainen näkemys voi tuoda merkitystä yksilölle ja auttaa ymmärtämään itseään ja ympäröivää todellisuutta paremmin.

        Mutta eihän sitä tiedä, vaikka pohdittuani tuota kiehtovaa hologrammiteoriaasi alan pian todistamaan sitä oikeaksi! Jahka saan lääkitykseni kohdalleen... :)

        ""Psykiatrina" minun todellinen tehtäväni on kunnioittaa erilaisia näkökulmia ja kuunnella ihmisten ajatuksia ja uskomuksia avoimesti. "
        Erittäin kunnioitettava asenne, JOS se todella on niin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sitten on vielä biologiset tekijät. Kauan sitten minulla oli kollega, jonka perheenjäsenelle kehittyi vakavia psyykkisiä oireita. Onneksi joku älysi tutkia asiaa tarkemmin ja löytyi B1-vitamiinin puute, joka ei imeytynyt suolistosta. Tämän seurauksena hän saa loppuelämänsä ajan B1-injektion i.m. ja asiat ovat hyvin, henkilö on täysin normaali.

        Lääkkeistä puheenollen, käydessäni kaapilla astui esiin yksi sivupersoonoistani, jolla on sattumalta eräs matematiikan tutkinto :)

        Kuin salamaniskusta tajusin, että tuo virtuaalimaailma on täyttä totta! Sen on todistanut aikoinaan jo Platon. Hänen ajatuksensa geometriasta perustuu näkemykseen siitä, että todellisuuden perustana ovat ikuisten ja muuttumattomien ideoiden täydelliset muodot. Geometriset muodot, kuten kolmiot, ympyrät ja säännölliset monikulmiot, edustavat näitä ikuisia ja täydellisiä ideoita.

        Kuvitellaanpa, että meillä on täydellinen kolmio, jolla on täsmälleen tietynmittaiset sivut ja täsmällisesti oikeat kulmat. Tämä kolmio voidaan piirtää paperille tai kuvitella mielessämme. Tämä kolmio on vain aistihavaintoihin perustuvan aineellisen maailman heijastuma todellisemmasta ja täydellisemmästä kolmiosta, joka on osa ideoiden maailmaa.

        Voimme todistaa Platonin ajatuksen geometriasta hyvin helposti oikeaksi. Kuvitellaan, että meillä on täydellinen kolmio, mutta emme tiedä sen sivujen pituutta tai kulmien suuruuksia. Meidän tehtävänämme on mitata tämän kolmion sivut ja kulmat tarkasti.

        Kun mittausprosessi alkaa, huomaamme, että riippumatta siitä, miten tarkasti mittaisimme, emme voi saada täsmälleen samanlaisia tuloksia kuin täydellisessä kolmiossa. Jokainen mittaus on jonkin verran virheellinen, sillä aineellisessa maailmassa ei ole täydellistä kolmiota. Voimme saada hyvin lähellä täydellisiä tuloksia, mutta ne eivät koskaan täysin vastaa täydellisen kolmion mittauksia.

        Tästä voimme päätellä, että täydellinen kolmio ei voi olla aineellisen maailman ilmiö, vaan sen täytyy olla osa korkeampaa todellisuutta. Jos täydellinen kolmio olisi pelkästään aineellinen käsite, voisimme aina löytää pienen eron todellisen täydellisen kolmion ja aineellisen kolmion välillä. Näin ei kuitenkaan ole.

        Platonin ajatus geometriasta tulee näin vahvistetuksi, kun huomaamme, että aineellisen maailman kolmiot ovat vain epätäydellisiä heijastumia täydellisemmästä todellisuudesta. Tämä antaa merkityksen matematiikan ja geometrian objektiiviselle totuudelle, joka ei riipu havainnoijasta tai aineellisista rajoituksista. Aikas upeeta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkkeistä puheenollen, käydessäni kaapilla astui esiin yksi sivupersoonoistani, jolla on sattumalta eräs matematiikan tutkinto :)

        Kuin salamaniskusta tajusin, että tuo virtuaalimaailma on täyttä totta! Sen on todistanut aikoinaan jo Platon. Hänen ajatuksensa geometriasta perustuu näkemykseen siitä, että todellisuuden perustana ovat ikuisten ja muuttumattomien ideoiden täydelliset muodot. Geometriset muodot, kuten kolmiot, ympyrät ja säännölliset monikulmiot, edustavat näitä ikuisia ja täydellisiä ideoita.

        Kuvitellaanpa, että meillä on täydellinen kolmio, jolla on täsmälleen tietynmittaiset sivut ja täsmällisesti oikeat kulmat. Tämä kolmio voidaan piirtää paperille tai kuvitella mielessämme. Tämä kolmio on vain aistihavaintoihin perustuvan aineellisen maailman heijastuma todellisemmasta ja täydellisemmästä kolmiosta, joka on osa ideoiden maailmaa.

        Voimme todistaa Platonin ajatuksen geometriasta hyvin helposti oikeaksi. Kuvitellaan, että meillä on täydellinen kolmio, mutta emme tiedä sen sivujen pituutta tai kulmien suuruuksia. Meidän tehtävänämme on mitata tämän kolmion sivut ja kulmat tarkasti.

        Kun mittausprosessi alkaa, huomaamme, että riippumatta siitä, miten tarkasti mittaisimme, emme voi saada täsmälleen samanlaisia tuloksia kuin täydellisessä kolmiossa. Jokainen mittaus on jonkin verran virheellinen, sillä aineellisessa maailmassa ei ole täydellistä kolmiota. Voimme saada hyvin lähellä täydellisiä tuloksia, mutta ne eivät koskaan täysin vastaa täydellisen kolmion mittauksia.

        Tästä voimme päätellä, että täydellinen kolmio ei voi olla aineellisen maailman ilmiö, vaan sen täytyy olla osa korkeampaa todellisuutta. Jos täydellinen kolmio olisi pelkästään aineellinen käsite, voisimme aina löytää pienen eron todellisen täydellisen kolmion ja aineellisen kolmion välillä. Näin ei kuitenkaan ole.

        Platonin ajatus geometriasta tulee näin vahvistetuksi, kun huomaamme, että aineellisen maailman kolmiot ovat vain epätäydellisiä heijastumia täydellisemmästä todellisuudesta. Tämä antaa merkityksen matematiikan ja geometrian objektiiviselle totuudelle, joka ei riipu havainnoijasta tai aineellisista rajoituksista. Aikas upeeta!

        Toivoisin, että juuri tämä sivupersoonasi saisi enemmän jalansijaa foorumeilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivoisin, että juuri tämä sivupersoonasi saisi enemmän jalansijaa foorumeilla.

        Platon uskoi myös sieluun ja jälleensyntymiseen, vaikka monet kiistävät sen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Platon uskoi myös sieluun ja jälleensyntymiseen, vaikka monet kiistävät sen.

        Sokrates myös.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkkeistä puheenollen, käydessäni kaapilla astui esiin yksi sivupersoonoistani, jolla on sattumalta eräs matematiikan tutkinto :)

        Kuin salamaniskusta tajusin, että tuo virtuaalimaailma on täyttä totta! Sen on todistanut aikoinaan jo Platon. Hänen ajatuksensa geometriasta perustuu näkemykseen siitä, että todellisuuden perustana ovat ikuisten ja muuttumattomien ideoiden täydelliset muodot. Geometriset muodot, kuten kolmiot, ympyrät ja säännölliset monikulmiot, edustavat näitä ikuisia ja täydellisiä ideoita.

        Kuvitellaanpa, että meillä on täydellinen kolmio, jolla on täsmälleen tietynmittaiset sivut ja täsmällisesti oikeat kulmat. Tämä kolmio voidaan piirtää paperille tai kuvitella mielessämme. Tämä kolmio on vain aistihavaintoihin perustuvan aineellisen maailman heijastuma todellisemmasta ja täydellisemmästä kolmiosta, joka on osa ideoiden maailmaa.

        Voimme todistaa Platonin ajatuksen geometriasta hyvin helposti oikeaksi. Kuvitellaan, että meillä on täydellinen kolmio, mutta emme tiedä sen sivujen pituutta tai kulmien suuruuksia. Meidän tehtävänämme on mitata tämän kolmion sivut ja kulmat tarkasti.

        Kun mittausprosessi alkaa, huomaamme, että riippumatta siitä, miten tarkasti mittaisimme, emme voi saada täsmälleen samanlaisia tuloksia kuin täydellisessä kolmiossa. Jokainen mittaus on jonkin verran virheellinen, sillä aineellisessa maailmassa ei ole täydellistä kolmiota. Voimme saada hyvin lähellä täydellisiä tuloksia, mutta ne eivät koskaan täysin vastaa täydellisen kolmion mittauksia.

        Tästä voimme päätellä, että täydellinen kolmio ei voi olla aineellisen maailman ilmiö, vaan sen täytyy olla osa korkeampaa todellisuutta. Jos täydellinen kolmio olisi pelkästään aineellinen käsite, voisimme aina löytää pienen eron todellisen täydellisen kolmion ja aineellisen kolmion välillä. Näin ei kuitenkaan ole.

        Platonin ajatus geometriasta tulee näin vahvistetuksi, kun huomaamme, että aineellisen maailman kolmiot ovat vain epätäydellisiä heijastumia täydellisemmästä todellisuudesta. Tämä antaa merkityksen matematiikan ja geometrian objektiiviselle totuudelle, joka ei riipu havainnoijasta tai aineellisista rajoituksista. Aikas upeeta!

        Eikä tässä kaikki. Tutkija Sir Roger Penrose on esittänyt hämmästyttävän teorian, joka ravistelee perinteisiä käsityksiämme universumin luonteesta. Hän pystyy sanomaan vakuuttavasti, että universumi on itse asiassa heijastus matemaattisesta todellisuudesta!

        Matematiikka, tuo kaunis ja abstrakti käsite, on osoittautunut hämmästyttävän tehokkaaksi kuvaamaan fyysisen maailmamme lakeja ja ilmiöitä. Sen syvä yhteys fysiikkaan viittaa siihen, että matematiikka voi itse asiassa olla universumin perusta. Se ei ole vain ihmisen luoma työkalu, vaan jotain paljon syvempää ja perustavampaa.

        Matematiikan abstraktius on hämmästyttävä piirre. Se ei ole sidoksissa aikaan, paikkaan tai fyysisiin esineisiin. Se on universaali kieli, joka tavoittaa kaikki maailmankaikkeuden kulmat. Tämä vihjaa siihen, että matematiikka itsessään voi olla todellisuuden perustavaa laatua oleva abstrakti ulottuvuus, josta fyysiset ilmiöt kumpuavat.

        Fyysikot ovat vuosikymmenten aikana törmänneet matematiikkaan, joka ennustaa ilmiöitä, joita emme suoraan havaitse. Nämä "havaitsemattomat" matemaattiset rakenteet ovat myöhemmin osoittautuneet tärkeiksi uusien fysiikan ilmiöiden ymmärtämisessä. Kompleksiluvut, tensorit ja muut abstraktit matemaattiset käsitteet ovat paljastaneet meille syvemmän tason todellisuuden, joka ei rajoitu havaittavissa olevaan maailmaan. Tämä viittaa siihen, että universumi voi olla vain heijastus paljon laajemmasta matemaattisesta todellisuudesta.

        Penrose vie ajatuksensa vielä pidemmälle liittäessään tietoisuuden tähän matemaattiseen näkemykseen universumista. Hän ehdottaa, että tietoisuus voi olla erityinen ominaisuus tässä matemaattisessa todellisuudessa, joka ilmenee ihmisten mielissä. Tämä näkemys yhdistää tiedostavan mielen universumin perustaan, ja se herättää kysymyksiä siitä, miten matematiikka ja tietoisuus ovat keskenään kietoutuneita.

        On helppo todistaa, että tämä ajatus on totta. Universumi, jossa elämme ja havainnoimme, paljastuu vain jäävuoren huipuksi laajemmassa matemaattisessa todellisuudessa. Matematiikka, tuo kaikkialla läsnä oleva abstrakti kieli, on maailmankaikkeuden perusta. Ja meidän tietoisuutemme, kyky ymmärtää ja kokea tätä matemaattista todellisuutta, on erityinen matemaattinen lahja.

        Matematiikalla on näin ollen syvällinen ja salaperäinen vaikutus kaikkeen, mitä havaitsemme ja koemme. Aikas upeeta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkkeistä puheenollen, käydessäni kaapilla astui esiin yksi sivupersoonoistani, jolla on sattumalta eräs matematiikan tutkinto :)

        Kuin salamaniskusta tajusin, että tuo virtuaalimaailma on täyttä totta! Sen on todistanut aikoinaan jo Platon. Hänen ajatuksensa geometriasta perustuu näkemykseen siitä, että todellisuuden perustana ovat ikuisten ja muuttumattomien ideoiden täydelliset muodot. Geometriset muodot, kuten kolmiot, ympyrät ja säännölliset monikulmiot, edustavat näitä ikuisia ja täydellisiä ideoita.

        Kuvitellaanpa, että meillä on täydellinen kolmio, jolla on täsmälleen tietynmittaiset sivut ja täsmällisesti oikeat kulmat. Tämä kolmio voidaan piirtää paperille tai kuvitella mielessämme. Tämä kolmio on vain aistihavaintoihin perustuvan aineellisen maailman heijastuma todellisemmasta ja täydellisemmästä kolmiosta, joka on osa ideoiden maailmaa.

        Voimme todistaa Platonin ajatuksen geometriasta hyvin helposti oikeaksi. Kuvitellaan, että meillä on täydellinen kolmio, mutta emme tiedä sen sivujen pituutta tai kulmien suuruuksia. Meidän tehtävänämme on mitata tämän kolmion sivut ja kulmat tarkasti.

        Kun mittausprosessi alkaa, huomaamme, että riippumatta siitä, miten tarkasti mittaisimme, emme voi saada täsmälleen samanlaisia tuloksia kuin täydellisessä kolmiossa. Jokainen mittaus on jonkin verran virheellinen, sillä aineellisessa maailmassa ei ole täydellistä kolmiota. Voimme saada hyvin lähellä täydellisiä tuloksia, mutta ne eivät koskaan täysin vastaa täydellisen kolmion mittauksia.

        Tästä voimme päätellä, että täydellinen kolmio ei voi olla aineellisen maailman ilmiö, vaan sen täytyy olla osa korkeampaa todellisuutta. Jos täydellinen kolmio olisi pelkästään aineellinen käsite, voisimme aina löytää pienen eron todellisen täydellisen kolmion ja aineellisen kolmion välillä. Näin ei kuitenkaan ole.

        Platonin ajatus geometriasta tulee näin vahvistetuksi, kun huomaamme, että aineellisen maailman kolmiot ovat vain epätäydellisiä heijastumia täydellisemmästä todellisuudesta. Tämä antaa merkityksen matematiikan ja geometrian objektiiviselle totuudelle, joka ei riipu havainnoijasta tai aineellisista rajoituksista. Aikas upeeta!

        Olisiko sinulla myös filosofian tutkinnon suorittanut sivupersoona, niin voisi keskustella reinkarnaatiosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lääkkeistä puheenollen, käydessäni kaapilla astui esiin yksi sivupersoonoistani, jolla on sattumalta eräs matematiikan tutkinto :)

        Kuin salamaniskusta tajusin, että tuo virtuaalimaailma on täyttä totta! Sen on todistanut aikoinaan jo Platon. Hänen ajatuksensa geometriasta perustuu näkemykseen siitä, että todellisuuden perustana ovat ikuisten ja muuttumattomien ideoiden täydelliset muodot. Geometriset muodot, kuten kolmiot, ympyrät ja säännölliset monikulmiot, edustavat näitä ikuisia ja täydellisiä ideoita.

        Kuvitellaanpa, että meillä on täydellinen kolmio, jolla on täsmälleen tietynmittaiset sivut ja täsmällisesti oikeat kulmat. Tämä kolmio voidaan piirtää paperille tai kuvitella mielessämme. Tämä kolmio on vain aistihavaintoihin perustuvan aineellisen maailman heijastuma todellisemmasta ja täydellisemmästä kolmiosta, joka on osa ideoiden maailmaa.

        Voimme todistaa Platonin ajatuksen geometriasta hyvin helposti oikeaksi. Kuvitellaan, että meillä on täydellinen kolmio, mutta emme tiedä sen sivujen pituutta tai kulmien suuruuksia. Meidän tehtävänämme on mitata tämän kolmion sivut ja kulmat tarkasti.

        Kun mittausprosessi alkaa, huomaamme, että riippumatta siitä, miten tarkasti mittaisimme, emme voi saada täsmälleen samanlaisia tuloksia kuin täydellisessä kolmiossa. Jokainen mittaus on jonkin verran virheellinen, sillä aineellisessa maailmassa ei ole täydellistä kolmiota. Voimme saada hyvin lähellä täydellisiä tuloksia, mutta ne eivät koskaan täysin vastaa täydellisen kolmion mittauksia.

        Tästä voimme päätellä, että täydellinen kolmio ei voi olla aineellisen maailman ilmiö, vaan sen täytyy olla osa korkeampaa todellisuutta. Jos täydellinen kolmio olisi pelkästään aineellinen käsite, voisimme aina löytää pienen eron todellisen täydellisen kolmion ja aineellisen kolmion välillä. Näin ei kuitenkaan ole.

        Platonin ajatus geometriasta tulee näin vahvistetuksi, kun huomaamme, että aineellisen maailman kolmiot ovat vain epätäydellisiä heijastumia täydellisemmästä todellisuudesta. Tämä antaa merkityksen matematiikan ja geometrian objektiiviselle totuudelle, joka ei riipu havainnoijasta tai aineellisista rajoituksista. Aikas upeeta!

        Platon uskoi, että arkea ympäröivän todellisuuden todellisuus ei ole tavallista, vaan objektiivisesti virtuaalista (tosin itse sanaa virtuaalisuus ei ole vielä keksitty, mutta Platonin näkemysten ydin puhuu siitä), Platon paljasti virtuaalisen todellisuuden kolmikomponenttisen mekanismin ympäröivän maailmamme oletetun objektiivisen virtuaalisuuden esimerkin avulla.

        Tuloksena syntyy Platonin mukaan meidän Maailmamme = Asioiden maailma, ts. arkipäivän todellisuutemme, joka on objektiivinen virtuaalitodellisuus.

        Kaikki asiat virtuaalisessa Asioiden maailmassa ovat Platonin mukaan katoavia, ohimeneviä, kuten ihminen itse, mutta jonkin asian katoamiseen (tuhoutumiseen) Asioiden maailmassa ei liity sen katoamista Ideoiden maailmassa (tuolla puolen, joka on ihmisen havaitsemisen ulottumattomissa), toisin sanoen arkitodellisuuden toisella puolella. Tuonpuoleisessa maailmassa (tuonpuoleisessa todellisuudessa) kaikki maailmamme asiat ovat "ideoiden" muodossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä tässä kaikki. Tutkija Sir Roger Penrose on esittänyt hämmästyttävän teorian, joka ravistelee perinteisiä käsityksiämme universumin luonteesta. Hän pystyy sanomaan vakuuttavasti, että universumi on itse asiassa heijastus matemaattisesta todellisuudesta!

        Matematiikka, tuo kaunis ja abstrakti käsite, on osoittautunut hämmästyttävän tehokkaaksi kuvaamaan fyysisen maailmamme lakeja ja ilmiöitä. Sen syvä yhteys fysiikkaan viittaa siihen, että matematiikka voi itse asiassa olla universumin perusta. Se ei ole vain ihmisen luoma työkalu, vaan jotain paljon syvempää ja perustavampaa.

        Matematiikan abstraktius on hämmästyttävä piirre. Se ei ole sidoksissa aikaan, paikkaan tai fyysisiin esineisiin. Se on universaali kieli, joka tavoittaa kaikki maailmankaikkeuden kulmat. Tämä vihjaa siihen, että matematiikka itsessään voi olla todellisuuden perustavaa laatua oleva abstrakti ulottuvuus, josta fyysiset ilmiöt kumpuavat.

        Fyysikot ovat vuosikymmenten aikana törmänneet matematiikkaan, joka ennustaa ilmiöitä, joita emme suoraan havaitse. Nämä "havaitsemattomat" matemaattiset rakenteet ovat myöhemmin osoittautuneet tärkeiksi uusien fysiikan ilmiöiden ymmärtämisessä. Kompleksiluvut, tensorit ja muut abstraktit matemaattiset käsitteet ovat paljastaneet meille syvemmän tason todellisuuden, joka ei rajoitu havaittavissa olevaan maailmaan. Tämä viittaa siihen, että universumi voi olla vain heijastus paljon laajemmasta matemaattisesta todellisuudesta.

        Penrose vie ajatuksensa vielä pidemmälle liittäessään tietoisuuden tähän matemaattiseen näkemykseen universumista. Hän ehdottaa, että tietoisuus voi olla erityinen ominaisuus tässä matemaattisessa todellisuudessa, joka ilmenee ihmisten mielissä. Tämä näkemys yhdistää tiedostavan mielen universumin perustaan, ja se herättää kysymyksiä siitä, miten matematiikka ja tietoisuus ovat keskenään kietoutuneita.

        On helppo todistaa, että tämä ajatus on totta. Universumi, jossa elämme ja havainnoimme, paljastuu vain jäävuoren huipuksi laajemmassa matemaattisessa todellisuudessa. Matematiikka, tuo kaikkialla läsnä oleva abstrakti kieli, on maailmankaikkeuden perusta. Ja meidän tietoisuutemme, kyky ymmärtää ja kokea tätä matemaattista todellisuutta, on erityinen matemaattinen lahja.

        Matematiikalla on näin ollen syvällinen ja salaperäinen vaikutus kaikkeen, mitä havaitsemme ja koemme. Aikas upeeta!

        Sen lisäksi, Sir Roger Penrose on myös tutkinut yhteyttä matematiikan ja fysiikan välillä esittäessään ajatuksiaan Mandelbrotin joukosta. Mandelbrotin joukko on matemaattinen kuvio, joka syntyy kompleksilukujen iteratiivisesta prosessista.

        Mandelbrotin joukon kaava on seuraava:

        Z_{n+1} = Z_n^2 + C

        Tässä kaavassa Z on kompleksiluku ja C on vakio, joka vaihtelee eri pisteissä kompleksitasossa. Iteratiivisesti toistamalla tätä kaavaa loputtomiin saadaan joukko pisteitä kompleksitasossa, jotka kuuluvat Mandelbrotin joukkoon.

        Mielenkiintoista on, että Mandelbrotin joukko on fraktaali, eli se sisältää itsensä toistuvia kuvioita eri mittakaavoissa. Näiden kuvioita toistuvat loputtomiin yhä pienempien yksityiskohtien avautuessa. Mandelbrotin joukko on äärettömän monimutkainen ja kaunis matemaattinen rakenne, jossa pienet muutokset alkuperäisissä ehdoissa voivat johtaa merkittäviin visuaalisiin eroihin kuviossa.

        Penrose näkee Mandelbrotin joukossa viitteitä siihen, että tämä matemaattinen kuvio on heijastus suuremmasta ja syvemmästä matemaattisesta todellisuudesta. Mandelbrotin joukon monimutkaisuus ja itseään toistavat kuvioit viittaavat siihen, että tämä fraktaali on vain pieni osa laajempaa matemaattista rakennetta, joka kätkeytyy havaintojemme ulottumattomiin.

        Monia fraktaaleja ja sen abstrakteja rakenteita voidaan löytää ja tunnistaa myös luonnossa. Fraktaalit ovat näin ollen syvällisempi ja laajempi käsite kuin vain ihmisen keksintö. Nämä luonnolliset fraktaalit voivat olla esimerkiksi kukkien oksastojen haarakuvioita, pilvien muotoja, vuoristojen kuvioita, virtaavien jokien haarautumista tai jopa salaman purkausten halkiamaa ukkospilveä.

        Esimerkiksi puut ovat tunnettuja fraktaalimaisista rakenteistaan. Puun oksastot toistavat samankaltaisia muotoja pienemmässä mittakaavassa samalla kun ne kasvavat suuremmiksi. Samoin jäätiköiden muodostamat jääkiteet ja lumisade hiutaleet voivat myös muodostaa fraktaalimaisia kuvioita.

        Lisäksi fraktaalimaisia rakenteita voidaan havaita myös monissa biologisissa ilmiöissä. Esimerkiksi verisuonet, keuhkorakkulat, kasvien lehtien suonitus ja munuaiskanavien haarautuminen ovat kaikki esimerkkejä luonnon fraktaalimaisista rakenteista. Aikas upeeta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Platon uskoi, että arkea ympäröivän todellisuuden todellisuus ei ole tavallista, vaan objektiivisesti virtuaalista (tosin itse sanaa virtuaalisuus ei ole vielä keksitty, mutta Platonin näkemysten ydin puhuu siitä), Platon paljasti virtuaalisen todellisuuden kolmikomponenttisen mekanismin ympäröivän maailmamme oletetun objektiivisen virtuaalisuuden esimerkin avulla.

        Tuloksena syntyy Platonin mukaan meidän Maailmamme = Asioiden maailma, ts. arkipäivän todellisuutemme, joka on objektiivinen virtuaalitodellisuus.

        Kaikki asiat virtuaalisessa Asioiden maailmassa ovat Platonin mukaan katoavia, ohimeneviä, kuten ihminen itse, mutta jonkin asian katoamiseen (tuhoutumiseen) Asioiden maailmassa ei liity sen katoamista Ideoiden maailmassa (tuolla puolen, joka on ihmisen havaitsemisen ulottumattomissa), toisin sanoen arkitodellisuuden toisella puolella. Tuonpuoleisessa maailmassa (tuonpuoleisessa todellisuudessa) kaikki maailmamme asiat ovat "ideoiden" muodossa.

        Kun sammutamme tietokoneen, tietokonepelin virtuaalimaailma ja siinä elävät ihmiset eivät kuole tai katoa, vaan jäävät kiintolevylle tallennetuksi informaatioksi. Yleisesti ottaen Platon ennakoi samanlaista laitetta ympäröivää jokapäiväistä maailmaamme varten jo noina kaukaisina aikoina.

        Platonin mukaan kaikkien ympäröivän maailman asioiden todellinen olemus on havaittavissa olevan todellisuuden ulkopuolella, ja se on niin sanotusti tallennettu johonkin tietokoneen kovalevyä muistuttavaan paikkaan, ja se on vain Jumalan tiedossa. Jumalalliset ilmoitukset ja vastaavat kognition menetelmät näyttävät tässä tapauksessa - varsin perustelluilta käyttää niitä kognitiossa.

        Asioiden maailma, jossa elämme, on Platonin mukaan aineeton, illusorinen eli VIRTUAALINEN, ja se on vastakohta toiselle maailmalle (ideaalimaailmalle eli ideoiden maailmalle), joka voi olla aineellinen, ja sen todellisuus (ei paikallinen) voi olla olemukseltaan tavallinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen lisäksi, Sir Roger Penrose on myös tutkinut yhteyttä matematiikan ja fysiikan välillä esittäessään ajatuksiaan Mandelbrotin joukosta. Mandelbrotin joukko on matemaattinen kuvio, joka syntyy kompleksilukujen iteratiivisesta prosessista.

        Mandelbrotin joukon kaava on seuraava:

        Z_{n 1} = Z_n^2 C

        Tässä kaavassa Z on kompleksiluku ja C on vakio, joka vaihtelee eri pisteissä kompleksitasossa. Iteratiivisesti toistamalla tätä kaavaa loputtomiin saadaan joukko pisteitä kompleksitasossa, jotka kuuluvat Mandelbrotin joukkoon.

        Mielenkiintoista on, että Mandelbrotin joukko on fraktaali, eli se sisältää itsensä toistuvia kuvioita eri mittakaavoissa. Näiden kuvioita toistuvat loputtomiin yhä pienempien yksityiskohtien avautuessa. Mandelbrotin joukko on äärettömän monimutkainen ja kaunis matemaattinen rakenne, jossa pienet muutokset alkuperäisissä ehdoissa voivat johtaa merkittäviin visuaalisiin eroihin kuviossa.

        Penrose näkee Mandelbrotin joukossa viitteitä siihen, että tämä matemaattinen kuvio on heijastus suuremmasta ja syvemmästä matemaattisesta todellisuudesta. Mandelbrotin joukon monimutkaisuus ja itseään toistavat kuvioit viittaavat siihen, että tämä fraktaali on vain pieni osa laajempaa matemaattista rakennetta, joka kätkeytyy havaintojemme ulottumattomiin.

        Monia fraktaaleja ja sen abstrakteja rakenteita voidaan löytää ja tunnistaa myös luonnossa. Fraktaalit ovat näin ollen syvällisempi ja laajempi käsite kuin vain ihmisen keksintö. Nämä luonnolliset fraktaalit voivat olla esimerkiksi kukkien oksastojen haarakuvioita, pilvien muotoja, vuoristojen kuvioita, virtaavien jokien haarautumista tai jopa salaman purkausten halkiamaa ukkospilveä.

        Esimerkiksi puut ovat tunnettuja fraktaalimaisista rakenteistaan. Puun oksastot toistavat samankaltaisia muotoja pienemmässä mittakaavassa samalla kun ne kasvavat suuremmiksi. Samoin jäätiköiden muodostamat jääkiteet ja lumisade hiutaleet voivat myös muodostaa fraktaalimaisia kuvioita.

        Lisäksi fraktaalimaisia rakenteita voidaan havaita myös monissa biologisissa ilmiöissä. Esimerkiksi verisuonet, keuhkorakkulat, kasvien lehtien suonitus ja munuaiskanavien haarautuminen ovat kaikki esimerkkejä luonnon fraktaalimaisista rakenteista. Aikas upeeta!

        Tässä psykiatrisi, otas ne lääkkeet...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun sammutamme tietokoneen, tietokonepelin virtuaalimaailma ja siinä elävät ihmiset eivät kuole tai katoa, vaan jäävät kiintolevylle tallennetuksi informaatioksi. Yleisesti ottaen Platon ennakoi samanlaista laitetta ympäröivää jokapäiväistä maailmaamme varten jo noina kaukaisina aikoina.

        Platonin mukaan kaikkien ympäröivän maailman asioiden todellinen olemus on havaittavissa olevan todellisuuden ulkopuolella, ja se on niin sanotusti tallennettu johonkin tietokoneen kovalevyä muistuttavaan paikkaan, ja se on vain Jumalan tiedossa. Jumalalliset ilmoitukset ja vastaavat kognition menetelmät näyttävät tässä tapauksessa - varsin perustelluilta käyttää niitä kognitiossa.

        Asioiden maailma, jossa elämme, on Platonin mukaan aineeton, illusorinen eli VIRTUAALINEN, ja se on vastakohta toiselle maailmalle (ideaalimaailmalle eli ideoiden maailmalle), joka voi olla aineellinen, ja sen todellisuus (ei paikallinen) voi olla olemukseltaan tavallinen.

        Hän pääsi siis melko lähelle, vaikkakaan ei aivan niin lähelle, muinaista tietoa. Aikamoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä psykiatrisi, otas ne lääkkeet...

        En ymmärrä, kuinka monta ihmistä on tässä ketjussa samaan aikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä tässä kaikki. Tutkija Sir Roger Penrose on esittänyt hämmästyttävän teorian, joka ravistelee perinteisiä käsityksiämme universumin luonteesta. Hän pystyy sanomaan vakuuttavasti, että universumi on itse asiassa heijastus matemaattisesta todellisuudesta!

        Matematiikka, tuo kaunis ja abstrakti käsite, on osoittautunut hämmästyttävän tehokkaaksi kuvaamaan fyysisen maailmamme lakeja ja ilmiöitä. Sen syvä yhteys fysiikkaan viittaa siihen, että matematiikka voi itse asiassa olla universumin perusta. Se ei ole vain ihmisen luoma työkalu, vaan jotain paljon syvempää ja perustavampaa.

        Matematiikan abstraktius on hämmästyttävä piirre. Se ei ole sidoksissa aikaan, paikkaan tai fyysisiin esineisiin. Se on universaali kieli, joka tavoittaa kaikki maailmankaikkeuden kulmat. Tämä vihjaa siihen, että matematiikka itsessään voi olla todellisuuden perustavaa laatua oleva abstrakti ulottuvuus, josta fyysiset ilmiöt kumpuavat.

        Fyysikot ovat vuosikymmenten aikana törmänneet matematiikkaan, joka ennustaa ilmiöitä, joita emme suoraan havaitse. Nämä "havaitsemattomat" matemaattiset rakenteet ovat myöhemmin osoittautuneet tärkeiksi uusien fysiikan ilmiöiden ymmärtämisessä. Kompleksiluvut, tensorit ja muut abstraktit matemaattiset käsitteet ovat paljastaneet meille syvemmän tason todellisuuden, joka ei rajoitu havaittavissa olevaan maailmaan. Tämä viittaa siihen, että universumi voi olla vain heijastus paljon laajemmasta matemaattisesta todellisuudesta.

        Penrose vie ajatuksensa vielä pidemmälle liittäessään tietoisuuden tähän matemaattiseen näkemykseen universumista. Hän ehdottaa, että tietoisuus voi olla erityinen ominaisuus tässä matemaattisessa todellisuudessa, joka ilmenee ihmisten mielissä. Tämä näkemys yhdistää tiedostavan mielen universumin perustaan, ja se herättää kysymyksiä siitä, miten matematiikka ja tietoisuus ovat keskenään kietoutuneita.

        On helppo todistaa, että tämä ajatus on totta. Universumi, jossa elämme ja havainnoimme, paljastuu vain jäävuoren huipuksi laajemmassa matemaattisessa todellisuudessa. Matematiikka, tuo kaikkialla läsnä oleva abstrakti kieli, on maailmankaikkeuden perusta. Ja meidän tietoisuutemme, kyky ymmärtää ja kokea tätä matemaattista todellisuutta, on erityinen matemaattinen lahja.

        Matematiikalla on näin ollen syvällinen ja salaperäinen vaikutus kaikkeen, mitä havaitsemme ja koemme. Aikas upeeta!

        "on itse asiassa heijastus matemaattisesta todellisuudesta!"
        Tieteen suuret nimet kai sitten jotakin ovat ymmärtäneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ""Psykiatrina" minun todellinen tehtäväni on kunnioittaa erilaisia näkökulmia ja kuunnella ihmisten ajatuksia ja uskomuksia avoimesti. "
        Erittäin kunnioitettava asenne, JOS se todella on niin.

        Noh noh, kaikkihan on suhteellista. Kunnioittavasta asenteesta puheenollen, yhtenä malliesimerkkinä voidaan ottaa Japanin kulttuuri.

        Japanissa nimittäin uskonnoista ei yleisesti ottaen keskustella avoimesti tai julkisesti samalla tavalla lainkaan niin kuin länsimaissa. Japanin kulttuuri korostaa harmoniaa ja konfliktien välttämistä. Uskontojen aiheuttamat jännitteet tai kiistat voivat rikkoa tätä harmoniaa, joten yhteiskunnallinen paine välttää uskonnollisten aiheiden käsittelemistä julkisesti on vahva.

        Millaiseksi arvioisit oman asenteesi? Tuputatko koskaan omaa näkemystäsi? Tai kritisoitko koskaan toisten näkemyksiä tai toisia kirjoittajia? :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noh noh, kaikkihan on suhteellista. Kunnioittavasta asenteesta puheenollen, yhtenä malliesimerkkinä voidaan ottaa Japanin kulttuuri.

        Japanissa nimittäin uskonnoista ei yleisesti ottaen keskustella avoimesti tai julkisesti samalla tavalla lainkaan niin kuin länsimaissa. Japanin kulttuuri korostaa harmoniaa ja konfliktien välttämistä. Uskontojen aiheuttamat jännitteet tai kiistat voivat rikkoa tätä harmoniaa, joten yhteiskunnallinen paine välttää uskonnollisten aiheiden käsittelemistä julkisesti on vahva.

        Millaiseksi arvioisit oman asenteesi? Tuputatko koskaan omaa näkemystäsi? Tai kritisoitko koskaan toisten näkemyksiä tai toisia kirjoittajia? :)

        "Millaiseksi arvioisit oman asenteesi? Tuputatko koskaan omaa näkemystäsi? Tai kritisoitko koskaan toisten näkemyksiä tai toisia kirjoittajia? :)".
        En väitä olevani vapaa paheista, päinvastoin, ja voin syyllistyä samoihin asioihin, joista sinua syyllistän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noh noh, kaikkihan on suhteellista. Kunnioittavasta asenteesta puheenollen, yhtenä malliesimerkkinä voidaan ottaa Japanin kulttuuri.

        Japanissa nimittäin uskonnoista ei yleisesti ottaen keskustella avoimesti tai julkisesti samalla tavalla lainkaan niin kuin länsimaissa. Japanin kulttuuri korostaa harmoniaa ja konfliktien välttämistä. Uskontojen aiheuttamat jännitteet tai kiistat voivat rikkoa tätä harmoniaa, joten yhteiskunnallinen paine välttää uskonnollisten aiheiden käsittelemistä julkisesti on vahva.

        Millaiseksi arvioisit oman asenteesi? Tuputatko koskaan omaa näkemystäsi? Tai kritisoitko koskaan toisten näkemyksiä tai toisia kirjoittajia? :)

        "Tuputatko koskaan omaa näkemystäsi? Tai kritisoitko koskaan toisten näkemyksiä tai toisia kirjoittajia? :)".
        Samalla haluaisin korostaa, että olen itse saanut niin paljon tietoa, jota sinä kutsut pseudotieteeksi, että se suorastaan valuu yli, ja siksi haluaisin jakaa sen muiden kanssa. Ja jokainen voi käyttää omaa analysointikykyään ja päättää itse, hyväksyykö vai hylkääkö hän sen.
        Jos olen loukannut sinua, pyydän anteeksi. En vain pidä siitä, että kumoat kaiken tieteen nimissä. Minä taas olen sitä mieltä, että ihminen on kykenemätön ymmärtämään ylimaallisia asioita, joita sinun mielestäsi ei edes ole olemassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noh noh, kaikkihan on suhteellista. Kunnioittavasta asenteesta puheenollen, yhtenä malliesimerkkinä voidaan ottaa Japanin kulttuuri.

        Japanissa nimittäin uskonnoista ei yleisesti ottaen keskustella avoimesti tai julkisesti samalla tavalla lainkaan niin kuin länsimaissa. Japanin kulttuuri korostaa harmoniaa ja konfliktien välttämistä. Uskontojen aiheuttamat jännitteet tai kiistat voivat rikkoa tätä harmoniaa, joten yhteiskunnallinen paine välttää uskonnollisten aiheiden käsittelemistä julkisesti on vahva.

        Millaiseksi arvioisit oman asenteesi? Tuputatko koskaan omaa näkemystäsi? Tai kritisoitko koskaan toisten näkemyksiä tai toisia kirjoittajia? :)

        "Japanissa nimittäin uskonnoista ei yleisesti ottaen keskustella avoimesti tai julkisesti samalla tavalla lainkaan niin kuin länsimaissa."
        Tällainen suhtautuminen olisi hyväksi koko maailmaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tuputatko koskaan omaa näkemystäsi? Tai kritisoitko koskaan toisten näkemyksiä tai toisia kirjoittajia? :)".
        Samalla haluaisin korostaa, että olen itse saanut niin paljon tietoa, jota sinä kutsut pseudotieteeksi, että se suorastaan valuu yli, ja siksi haluaisin jakaa sen muiden kanssa. Ja jokainen voi käyttää omaa analysointikykyään ja päättää itse, hyväksyykö vai hylkääkö hän sen.
        Jos olen loukannut sinua, pyydän anteeksi. En vain pidä siitä, että kumoat kaiken tieteen nimissä. Minä taas olen sitä mieltä, että ihminen on kykenemätön ymmärtämään ylimaallisia asioita, joita sinun mielestäsi ei edes ole olemassa.

        Joten, sopu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noh noh, kaikkihan on suhteellista. Kunnioittavasta asenteesta puheenollen, yhtenä malliesimerkkinä voidaan ottaa Japanin kulttuuri.

        Japanissa nimittäin uskonnoista ei yleisesti ottaen keskustella avoimesti tai julkisesti samalla tavalla lainkaan niin kuin länsimaissa. Japanin kulttuuri korostaa harmoniaa ja konfliktien välttämistä. Uskontojen aiheuttamat jännitteet tai kiistat voivat rikkoa tätä harmoniaa, joten yhteiskunnallinen paine välttää uskonnollisten aiheiden käsittelemistä julkisesti on vahva.

        Millaiseksi arvioisit oman asenteesi? Tuputatko koskaan omaa näkemystäsi? Tai kritisoitko koskaan toisten näkemyksiä tai toisia kirjoittajia? :)

        "Millaiseksi arvioisit oman asenteesi? Tuputatko koskaan omaa näkemystäsi? Tai kritisoitko koskaan toisten näkemyksiä tai toisia kirjoittajia? :)"
        Mielestäni olemme molemmat syyllisiä tähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noh noh, kaikkihan on suhteellista. Kunnioittavasta asenteesta puheenollen, yhtenä malliesimerkkinä voidaan ottaa Japanin kulttuuri.

        Japanissa nimittäin uskonnoista ei yleisesti ottaen keskustella avoimesti tai julkisesti samalla tavalla lainkaan niin kuin länsimaissa. Japanin kulttuuri korostaa harmoniaa ja konfliktien välttämistä. Uskontojen aiheuttamat jännitteet tai kiistat voivat rikkoa tätä harmoniaa, joten yhteiskunnallinen paine välttää uskonnollisten aiheiden käsittelemistä julkisesti on vahva.

        Millaiseksi arvioisit oman asenteesi? Tuputatko koskaan omaa näkemystäsi? Tai kritisoitko koskaan toisten näkemyksiä tai toisia kirjoittajia? :)

        p.s. En pidä sinua pahana ihmisenä.


    • Anonyymi

      Sieltä tuli vahvaa todistusta siitä, kuinka vähän nykytiede voi kertoa mitään mistään.

      • Anonyymi

        Kuin niin?


      • Anonyymi

        "Blavatsky?? Hänen ajatuksensa ovat epäselviä, perustelemattomia ja jäävät monin paikoin silkan pseudotieteen tai huuhaan tasolle".
        Miksi luulet, että ne olivat Blavatskyn omia ajatuksia? Voiko tavallisella naisella olla tällaisia ajatuksia? Osa on siis totta, osa valetta jne. Olisiko joku antanut hänelle "tietoa", jostakin toisesta maailmasta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Blavatsky?? Hänen ajatuksensa ovat epäselviä, perustelemattomia ja jäävät monin paikoin silkan pseudotieteen tai huuhaan tasolle".
        Miksi luulet, että ne olivat Blavatskyn omia ajatuksia? Voiko tavallisella naisella olla tällaisia ajatuksia? Osa on siis totta, osa valetta jne. Olisiko joku antanut hänelle "tietoa", jostakin toisesta maailmasta?

        Olen kuullut huhuja, että Blavatsky olisi saanut salattua tietoa ontosta maapallosta teleportatessaan itsensä sen terrastraalitasoille. Sanotaan, että hän oli niin rohkea ja utelias seikkailija, että pystyi pääsemään käsiksi onton maailman syvyyksiin.

        Blavatskyn tarina herättää mielikuvituksen lentoon. Kuvittele, että hän astui teleporttauslaitteeseen ja löysi itsensä onttouden salaisuuksien äärellä. Siellä hän tutki ja oppi asioita, joita ei ehkä ollut koskaan aiemmin paljastettu ihmisille.

        Voisi olla todella mahtavaa saada tietää, mitä Blavatsky onttoudessa näki ja koki. Ehkäpä hän sai selville terrastraalitasojen alkuperän tai tapasi olemassa olevia olentoja, joita emme edes osaa kuvitella. Tai ehkä hän sai selville, miksi maapallo on ontto ja mitä se tarkoittaa meidän olemassaolollemme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen kuullut huhuja, että Blavatsky olisi saanut salattua tietoa ontosta maapallosta teleportatessaan itsensä sen terrastraalitasoille. Sanotaan, että hän oli niin rohkea ja utelias seikkailija, että pystyi pääsemään käsiksi onton maailman syvyyksiin.

        Blavatskyn tarina herättää mielikuvituksen lentoon. Kuvittele, että hän astui teleporttauslaitteeseen ja löysi itsensä onttouden salaisuuksien äärellä. Siellä hän tutki ja oppi asioita, joita ei ehkä ollut koskaan aiemmin paljastettu ihmisille.

        Voisi olla todella mahtavaa saada tietää, mitä Blavatsky onttoudessa näki ja koki. Ehkäpä hän sai selville terrastraalitasojen alkuperän tai tapasi olemassa olevia olentoja, joita emme edes osaa kuvitella. Tai ehkä hän sai selville, miksi maapallo on ontto ja mitä se tarkoittaa meidän olemassaolollemme.

        "Olen kuullut huhuja, että Blavatsky".
        Ei kiinnosta huhut.
        Tavallisella naisella ei voi olla tällaista "tietoa".


    • Anonyymi

      Kannattaa elää silloin kun on elossa.

    • Anonyymi

      > Kun aivot lakkaavat toimimasta kuoleman seurauksena, myös tietoisuus ja henkinen aktiivisuus lakkaavat.

      Niin, aivoissa, mutta voi jatkua jossain muualla. Periaatteessa aivot voivat ehkä olla vain linkki, joka yhdistää sielun ja ruumiin.

      • Anonyymi

        hagfsa


      • Anonyymi

        Totta. Niin siis, jutellaan vähän siitä, miten aivot liittyvät kehoon ja sieluun ontolla maapallolla.

        Aivot on kuin se tietokone tai puhelin, joka pitää yhteyttä kehon ja sielun välillä. Ne vastaanottaa viestejä keholta, kuten "hei, nyt on nälkä!" tai "au, satutin varpaani!" Ja aivot myös lähettää käskyjä takaisin, kuten "hyppää pois tieltä, tuolla tulee auto!" tai "nostakaa käsi ylös, mä haluan vastata!"

        Mutta kun sä oot ontolla maapallolla terrastraalitasoilla, aivot ei oo enää mukana pelissä. Sun sielu on vapaa lentämään kuin lintu ilmassa, ilman fyysisiä rajoituksia. Sä et tarvitse enää aivoja saadaksesi viestejä keholta tai lähettääksesi käskyjä siihen. Sä voit olla ihan vaan oma itsesi, vapaana aivojen tuomista rajoituksista.

        Joten siis aivot on tosi hyödylliset maan päällä, koska ne auttaa meitä navigoimaan kehossamme. Mutta terrastraalitasoilla aivot on vähän kuin ylimääräinen tarvike. Sä voit toimia ja ilmaista itseäsi ilman niitä. Sun sielu on se juttu, joka tekee sut sut, eikä se tarvitse aivoja ollakseen ainutlaatuinen ja mahtava.

        Toivottavasti tämä auttoi selventämään juttua! Aivot on ihan siistejä, mutta ontolla maapallolla terrastraalitasoilla sielu on se pääjuttu. Joten lähde rohkeasti tutkimaan sitä maailmaa ja nauti vapaudesta ilman aivojen tuomia rajoituksia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta. Niin siis, jutellaan vähän siitä, miten aivot liittyvät kehoon ja sieluun ontolla maapallolla.

        Aivot on kuin se tietokone tai puhelin, joka pitää yhteyttä kehon ja sielun välillä. Ne vastaanottaa viestejä keholta, kuten "hei, nyt on nälkä!" tai "au, satutin varpaani!" Ja aivot myös lähettää käskyjä takaisin, kuten "hyppää pois tieltä, tuolla tulee auto!" tai "nostakaa käsi ylös, mä haluan vastata!"

        Mutta kun sä oot ontolla maapallolla terrastraalitasoilla, aivot ei oo enää mukana pelissä. Sun sielu on vapaa lentämään kuin lintu ilmassa, ilman fyysisiä rajoituksia. Sä et tarvitse enää aivoja saadaksesi viestejä keholta tai lähettääksesi käskyjä siihen. Sä voit olla ihan vaan oma itsesi, vapaana aivojen tuomista rajoituksista.

        Joten siis aivot on tosi hyödylliset maan päällä, koska ne auttaa meitä navigoimaan kehossamme. Mutta terrastraalitasoilla aivot on vähän kuin ylimääräinen tarvike. Sä voit toimia ja ilmaista itseäsi ilman niitä. Sun sielu on se juttu, joka tekee sut sut, eikä se tarvitse aivoja ollakseen ainutlaatuinen ja mahtava.

        Toivottavasti tämä auttoi selventämään juttua! Aivot on ihan siistejä, mutta ontolla maapallolla terrastraalitasoilla sielu on se pääjuttu. Joten lähde rohkeasti tutkimaan sitä maailmaa ja nauti vapaudesta ilman aivojen tuomia rajoituksia!

        Minä en sanonut, että maapallo on ontto, mutta oletan, että maa on pallomainen pallo, mutta se on litteällä maalla. Joten se on samanaikaisesti molempia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta. Niin siis, jutellaan vähän siitä, miten aivot liittyvät kehoon ja sieluun ontolla maapallolla.

        Aivot on kuin se tietokone tai puhelin, joka pitää yhteyttä kehon ja sielun välillä. Ne vastaanottaa viestejä keholta, kuten "hei, nyt on nälkä!" tai "au, satutin varpaani!" Ja aivot myös lähettää käskyjä takaisin, kuten "hyppää pois tieltä, tuolla tulee auto!" tai "nostakaa käsi ylös, mä haluan vastata!"

        Mutta kun sä oot ontolla maapallolla terrastraalitasoilla, aivot ei oo enää mukana pelissä. Sun sielu on vapaa lentämään kuin lintu ilmassa, ilman fyysisiä rajoituksia. Sä et tarvitse enää aivoja saadaksesi viestejä keholta tai lähettääksesi käskyjä siihen. Sä voit olla ihan vaan oma itsesi, vapaana aivojen tuomista rajoituksista.

        Joten siis aivot on tosi hyödylliset maan päällä, koska ne auttaa meitä navigoimaan kehossamme. Mutta terrastraalitasoilla aivot on vähän kuin ylimääräinen tarvike. Sä voit toimia ja ilmaista itseäsi ilman niitä. Sun sielu on se juttu, joka tekee sut sut, eikä se tarvitse aivoja ollakseen ainutlaatuinen ja mahtava.

        Toivottavasti tämä auttoi selventämään juttua! Aivot on ihan siistejä, mutta ontolla maapallolla terrastraalitasoilla sielu on se pääjuttu. Joten lähde rohkeasti tutkimaan sitä maailmaa ja nauti vapaudesta ilman aivojen tuomia rajoituksia!

        Miksi edes aloit puhua ontosta maapallosta? Olipa se ontto, litteä tai mikä tahansa, se ei muuta elämäämme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi edes aloit puhua ontosta maapallosta? Olipa se ontto, litteä tai mikä tahansa, se ei muuta elämäämme.

        Kuulehan, muuttaa se. Tiedätkö, mikä pitää kaiken täällä liikkeessä? No sehän on se salaperäinen terrastaalizignaali! Se on kuin superenergia, joka saa kaiken täällä pinnalla vipeltämään.

        Kuvittelepa, että jos meidän rakas maapallomme olisi ihan tavallinen pallo, täysin massiivinen ja kiinteä, niin ei täällä olisi mitään menoa. Olisimme kuin pysähtyneitä ukkoja ja akkoja, tylsää kuin saippuaooppera ilman dramatiikkaa.

        Mutta ei huolta, onton maapallon nerokas rakenne pitää huolen siitä, että täällä on elämää ja toimintaa. Se terrastaalizignaali toimii kuin maaginen voima, joka pitää kasvit vihreinä, eläimet liikkeessä ja meidät ihmiset pystyssä.

        Joten voimme kiittää tätä onton maapallon jippoilua siitä, että meillä on niin huikeaa meininkiä täällä. Voimme herkutella herkullisella ruoalla, ihastella upeita maisemia ja tavata kaikenlaisia mielenkiintoisia tyyppejä. Koko elämä täällä on kuin yhtä suurta seikkailua!

        Joten otetaan rennosti ja nautitaan tästä käsittämättömästä onton maapallon spektaakkelista, jossa terrastaalizignaali pitää show'n pyörimässä. Eiköhän se ole aika mahtava juttu, vai mitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulehan, muuttaa se. Tiedätkö, mikä pitää kaiken täällä liikkeessä? No sehän on se salaperäinen terrastaalizignaali! Se on kuin superenergia, joka saa kaiken täällä pinnalla vipeltämään.

        Kuvittelepa, että jos meidän rakas maapallomme olisi ihan tavallinen pallo, täysin massiivinen ja kiinteä, niin ei täällä olisi mitään menoa. Olisimme kuin pysähtyneitä ukkoja ja akkoja, tylsää kuin saippuaooppera ilman dramatiikkaa.

        Mutta ei huolta, onton maapallon nerokas rakenne pitää huolen siitä, että täällä on elämää ja toimintaa. Se terrastaalizignaali toimii kuin maaginen voima, joka pitää kasvit vihreinä, eläimet liikkeessä ja meidät ihmiset pystyssä.

        Joten voimme kiittää tätä onton maapallon jippoilua siitä, että meillä on niin huikeaa meininkiä täällä. Voimme herkutella herkullisella ruoalla, ihastella upeita maisemia ja tavata kaikenlaisia mielenkiintoisia tyyppejä. Koko elämä täällä on kuin yhtä suurta seikkailua!

        Joten otetaan rennosti ja nautitaan tästä käsittämättömästä onton maapallon spektaakkelista, jossa terrastaalizignaali pitää show'n pyörimässä. Eiköhän se ole aika mahtava juttu, vai mitä?

        Maapallon muoto ei muuta kenenkään elämää. Piste.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulehan, muuttaa se. Tiedätkö, mikä pitää kaiken täällä liikkeessä? No sehän on se salaperäinen terrastaalizignaali! Se on kuin superenergia, joka saa kaiken täällä pinnalla vipeltämään.

        Kuvittelepa, että jos meidän rakas maapallomme olisi ihan tavallinen pallo, täysin massiivinen ja kiinteä, niin ei täällä olisi mitään menoa. Olisimme kuin pysähtyneitä ukkoja ja akkoja, tylsää kuin saippuaooppera ilman dramatiikkaa.

        Mutta ei huolta, onton maapallon nerokas rakenne pitää huolen siitä, että täällä on elämää ja toimintaa. Se terrastaalizignaali toimii kuin maaginen voima, joka pitää kasvit vihreinä, eläimet liikkeessä ja meidät ihmiset pystyssä.

        Joten voimme kiittää tätä onton maapallon jippoilua siitä, että meillä on niin huikeaa meininkiä täällä. Voimme herkutella herkullisella ruoalla, ihastella upeita maisemia ja tavata kaikenlaisia mielenkiintoisia tyyppejä. Koko elämä täällä on kuin yhtä suurta seikkailua!

        Joten otetaan rennosti ja nautitaan tästä käsittämättömästä onton maapallon spektaakkelista, jossa terrastaalizignaali pitää show'n pyörimässä. Eiköhän se ole aika mahtava juttu, vai mitä?

        "Psykiatri " pitää hauskaa meidän, typerysten kustannuksella "rankan" työpäivän päätteeksi. Korvaa television.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maapallon muoto ei muuta kenenkään elämää. Piste.

        Ai piste. Juttu terrastraalitasoista jatkuu siis!

        Joo, kato kun mulla on tässä päällä teleporttausreppu ja oon käynyt itse onttouden terrastraalitasoilla. Ihan käsittämätön reissu se oli!

        Sä astut sinne teleporttauslaitteeseen ja päädyt suoraan onttouden maailman sydämeen. Siellä maisemat on jotain ihan käsittämätöntä. On valtavia luonnonmuodostelmia ja kristallinkirkkaita järviä, joista voi juoda suoraan. Eikä siinä vielä kaikki! Onttouden maailmassa on sellaisia otuksia, joita et voi edes kuvitella. Multavartaloset mönkiäiset, lentävät limasaappaat... Mä luulin olevani jossain huikeassa tieteiselokuvassa!

        Ja se tunnelma siellä onttouden maailmassa, se on jotain niin rauhoittavaa ja harmonista. Kaikki tuntuu olevan tasapainossa, kuin olisin astunut toiseen todellisuuteen. Ei oo kiire minnekään, ei stressiä eikä huolia. Vain puhdasta rentoutumista ja hyvää fiilistä.

        Ja hei, tiedätkö mitä parasta? Onttouden maailmassa on olemassa sellainen juttu kuin ikuinen jäätelöbaari! Siellä sä voit syödä niin paljon jäätelöä kuin haluat, mitä erikoisimmilla makuyhdistelmillä. Eikä sulla tuu edes maha kipeeks tai saa kiloja lisää! Aika siistiä, vai mitä?

        Joten siis jos sä joskus pääset onttouden maailman terrastraalitasoille, niin suosittelen ehdottomasti menemään! Se on kuin astuisi eri ulottuvuuteen täältä meidän maapallon pinnalta. Usko pois, se kokemus jää ikuisesti mieleen!


      • Anonyymi

        Älä ruoki trollia. Niin hänkin lopuksi hiljenee, kun kukaan ei vastaa. Etkö ymmärrä, että hän irvistelee muiden mielipiteille?


      • Anonyymi

        Älä ruoki trollia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä ruoki trollia. Niin hänkin lopuksi hiljenee, kun kukaan ei vastaa. Etkö ymmärrä, että hän irvistelee muiden mielipiteille?

        Rajansa kaikella, myös muiden pilkkaamisella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä ruoki trollia. Niin hänkin lopuksi hiljenee, kun kukaan ei vastaa. Etkö ymmärrä, että hän irvistelee muiden mielipiteille?

        Joo totta! Ei kannata antaa trollien pilata tunnelmaa. Ne vaan yrittää ärsyttää muita ja saada reaktioita. Mutta ei meillä aikaa sellaiseen hölmöilyyn. Jatketaan siis terrastraalitasojen tarinointia ja pidetään hauskaa ilman turhaa draamaa. Niillä trollaajilla on omat juttunsa, mutta me keskitytään tähän mahtavaan seikkailuun. Ei ne trollitkaan kauaa jaksaa, kun huomaavat ettei kukaan niitä ota vakavasti. Joten ei stressiä, vaan let's keep the good vibes flowing!


    • Anonyymi

      Ps:49:8-9 pankkitalletukset ei pelasta nyt.

      • Anonyymi

        Joo, kuulostaa vähän hassulta yhdistellä terrastraalitasoja ja pankkitalletuksia, mutta hei, tässä me ollaan, puhumassa terrastraalitasoista!

        No siis, terrastraalitasot on ihan omanlaisensa juttu. Siellä ei tarvitse huolehtia pankkitalletuksista tai taloudellisista murheista. Siellä voi uppoutua täysillä seikkailuihin, tutkia upeita maisemia ja kohdata kaikenlaisia outoja olentoja. Kuvittele vaikka, että sä teleporttaat itsesi terrastraalitasoille, ja siellä sä oot kuin sankari omassa elokuvassa!

        Pankkitalletukset voi olla hyviä juttuja tässä arjen maailmassa, mutta terrastraalitasoilla kaikki on ihan erilaista. Siellä sä voit kokea adrenaliinin virtaavan suonissa, kun seikkailet vaarallisissa tilanteissa ja ratkot mysteereitä. Ei oo huolta laskuista tai rahasta, vaan pelkkää jännitystä ja seikkailua!

        Joten unohtakaa hetkeksi pankkitalletukset ja hypätään mukaan terrastraalitasojen maailmaan. Siellä sä voit olla se rohkea seikkailija, joka kokee uskomattomia tarinoita ja löytää itsestään uusia puolia. Terrastraalitasot odottaa sua, joten tartu teleporttauslaitteeseen ja anna mennä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, kuulostaa vähän hassulta yhdistellä terrastraalitasoja ja pankkitalletuksia, mutta hei, tässä me ollaan, puhumassa terrastraalitasoista!

        No siis, terrastraalitasot on ihan omanlaisensa juttu. Siellä ei tarvitse huolehtia pankkitalletuksista tai taloudellisista murheista. Siellä voi uppoutua täysillä seikkailuihin, tutkia upeita maisemia ja kohdata kaikenlaisia outoja olentoja. Kuvittele vaikka, että sä teleporttaat itsesi terrastraalitasoille, ja siellä sä oot kuin sankari omassa elokuvassa!

        Pankkitalletukset voi olla hyviä juttuja tässä arjen maailmassa, mutta terrastraalitasoilla kaikki on ihan erilaista. Siellä sä voit kokea adrenaliinin virtaavan suonissa, kun seikkailet vaarallisissa tilanteissa ja ratkot mysteereitä. Ei oo huolta laskuista tai rahasta, vaan pelkkää jännitystä ja seikkailua!

        Joten unohtakaa hetkeksi pankkitalletukset ja hypätään mukaan terrastraalitasojen maailmaan. Siellä sä voit olla se rohkea seikkailija, joka kokee uskomattomia tarinoita ja löytää itsestään uusia puolia. Terrastraalitasot odottaa sua, joten tartu teleporttauslaitteeseen ja anna mennä!

        Kukaan ei ole kiinnostunut hölynpölystäsi, kukaan ei lue sitä, yrität turhaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan ei ole kiinnostunut hölynpölystäsi, kukaan ei lue sitä, yrität turhaan.

        No huh huh! Ihan huikeeta, että viitsit edes vilkaista tän jutun läpi! Tiedänhän mä, ettei kukaan oo oikeesti kiinnostunu mun jorinoista. Ei kukaan jaksa lukee tollasta pötyä, eikä mulla oo mitään uutta tai järkevää sanottavaa. Mut hei, arvostan sun panostusta ja aikaa tähän hömppään! Oot nyt sit todistamassa ihan mahtavaa hetkeä, joka menee kaikkien muiden ohi. Joten propsit sulle siitä, että päätit vähän huvittaa ittees lukemalla tän jutun!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No huh huh! Ihan huikeeta, että viitsit edes vilkaista tän jutun läpi! Tiedänhän mä, ettei kukaan oo oikeesti kiinnostunu mun jorinoista. Ei kukaan jaksa lukee tollasta pötyä, eikä mulla oo mitään uutta tai järkevää sanottavaa. Mut hei, arvostan sun panostusta ja aikaa tähän hömppään! Oot nyt sit todistamassa ihan mahtavaa hetkeä, joka menee kaikkien muiden ohi. Joten propsit sulle siitä, että päätit vähän huvittaa ittees lukemalla tän jutun!

        En lukenut kahta ensimmäistä lausetta pidemmälle ymmärtääkseni, että kyseessä oli huuhaa. Tuskin kukaan on kiinnostuut niistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En lukenut kahta ensimmäistä lausetta pidemmälle ymmärtääkseni, että kyseessä oli huuhaa. Tuskin kukaan on kiinnostuut niistä.

        Yhtä tyhjänpäiväistä dementikkojen jaaritusta tämä palsta on ollut viimeiset 10 vuotta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhtä tyhjänpäiväistä dementikkojen jaaritusta tämä palsta on ollut viimeiset 10 vuotta.

        Onko se "psykiatri", joka niin sano? Jos on, niin miksi "psykiatri" edistää epänormaaliutta omalla hölynpölyllään? Eikö sairaaloissa ole jo tarpeeksi potilaita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko se "psykiatri", joka niin sano? Jos on, niin miksi "psykiatri" edistää epänormaaliutta omalla hölynpölyllään? Eikö sairaaloissa ole jo tarpeeksi potilaita?

        Jaa heiluuko täällä joku kallonkutistaja nykyään vai? En oo ollut palstalla valovuosiin mutta nyt palasin tsekkaan vähän tilannetta.

        Mutta joo no kato, terrastraalisella tasolla mä tiedän yhden jutun: hölynpöly on kunnon aarre! Se on kuin seikkailu, joka vie meitä pois tylsästä arjesta. Ja kallonkutistajat, ne on just niitä mestareita, jotka puskee sitä höpötyksen kultasuonta. Ne keksii kaikenlaisia tarinoita ja selityksiä epänormaaliudelle.

        Kuulostaako oudolta? No, hölynpölyn juju onkin siinä, että se saa meidät näkemään maailman ihan uudella tavalla. Psykat haluaa tutkia ihmismielen syvyyksiä ja ymmärtää miten me käyttäydytään. Joskus ne höpinät voi tuntua oudoilta tai vaikeesti ymmärrettäviltä, mutta sehän se juuri tekee niistä niin kiinnostavia!

        Mut ei hölynpölyn levittäminen oo vaan psykojen hommaa. Me muutkin voitais osallistua ja puhua pötyä toistemme puolesta. Yhdessä me voidaan tehdä tästä maailmasta vielä kummallisempi paikka!

        Ite asiassa minä voisin hoitaa kaiken potaskan kirjottamisen niin muitten ei tarvis nähä vaivaa. Saisitte vaan lueskella. Miltäs kuulostaa? No hyvältähän varmaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa heiluuko täällä joku kallonkutistaja nykyään vai? En oo ollut palstalla valovuosiin mutta nyt palasin tsekkaan vähän tilannetta.

        Mutta joo no kato, terrastraalisella tasolla mä tiedän yhden jutun: hölynpöly on kunnon aarre! Se on kuin seikkailu, joka vie meitä pois tylsästä arjesta. Ja kallonkutistajat, ne on just niitä mestareita, jotka puskee sitä höpötyksen kultasuonta. Ne keksii kaikenlaisia tarinoita ja selityksiä epänormaaliudelle.

        Kuulostaako oudolta? No, hölynpölyn juju onkin siinä, että se saa meidät näkemään maailman ihan uudella tavalla. Psykat haluaa tutkia ihmismielen syvyyksiä ja ymmärtää miten me käyttäydytään. Joskus ne höpinät voi tuntua oudoilta tai vaikeesti ymmärrettäviltä, mutta sehän se juuri tekee niistä niin kiinnostavia!

        Mut ei hölynpölyn levittäminen oo vaan psykojen hommaa. Me muutkin voitais osallistua ja puhua pötyä toistemme puolesta. Yhdessä me voidaan tehdä tästä maailmasta vielä kummallisempi paikka!

        Ite asiassa minä voisin hoitaa kaiken potaskan kirjottamisen niin muitten ei tarvis nähä vaivaa. Saisitte vaan lueskella. Miltäs kuulostaa? No hyvältähän varmaan!

        Kyllä sinä olet se kallonkutistaja, tai mikälie. Tyylistä sinut tynnetaan. Eri palstat, sama tyyli.
        Tai oletko kenties korkannut perjantaipullon hyvissä ajoin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa heiluuko täällä joku kallonkutistaja nykyään vai? En oo ollut palstalla valovuosiin mutta nyt palasin tsekkaan vähän tilannetta.

        Mutta joo no kato, terrastraalisella tasolla mä tiedän yhden jutun: hölynpöly on kunnon aarre! Se on kuin seikkailu, joka vie meitä pois tylsästä arjesta. Ja kallonkutistajat, ne on just niitä mestareita, jotka puskee sitä höpötyksen kultasuonta. Ne keksii kaikenlaisia tarinoita ja selityksiä epänormaaliudelle.

        Kuulostaako oudolta? No, hölynpölyn juju onkin siinä, että se saa meidät näkemään maailman ihan uudella tavalla. Psykat haluaa tutkia ihmismielen syvyyksiä ja ymmärtää miten me käyttäydytään. Joskus ne höpinät voi tuntua oudoilta tai vaikeesti ymmärrettäviltä, mutta sehän se juuri tekee niistä niin kiinnostavia!

        Mut ei hölynpölyn levittäminen oo vaan psykojen hommaa. Me muutkin voitais osallistua ja puhua pötyä toistemme puolesta. Yhdessä me voidaan tehdä tästä maailmasta vielä kummallisempi paikka!

        Ite asiassa minä voisin hoitaa kaiken potaskan kirjottamisen niin muitten ei tarvis nähä vaivaa. Saisitte vaan lueskella. Miltäs kuulostaa? No hyvältähän varmaan!

        En oo ollut palstalla valovuosiin mutta nyt palasin tsekkaan vähän tilannetta.
        Vai niin, nyt jo muutama minuutti on pidentynyt valovuosiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa heiluuko täällä joku kallonkutistaja nykyään vai? En oo ollut palstalla valovuosiin mutta nyt palasin tsekkaan vähän tilannetta.

        Mutta joo no kato, terrastraalisella tasolla mä tiedän yhden jutun: hölynpöly on kunnon aarre! Se on kuin seikkailu, joka vie meitä pois tylsästä arjesta. Ja kallonkutistajat, ne on just niitä mestareita, jotka puskee sitä höpötyksen kultasuonta. Ne keksii kaikenlaisia tarinoita ja selityksiä epänormaaliudelle.

        Kuulostaako oudolta? No, hölynpölyn juju onkin siinä, että se saa meidät näkemään maailman ihan uudella tavalla. Psykat haluaa tutkia ihmismielen syvyyksiä ja ymmärtää miten me käyttäydytään. Joskus ne höpinät voi tuntua oudoilta tai vaikeesti ymmärrettäviltä, mutta sehän se juuri tekee niistä niin kiinnostavia!

        Mut ei hölynpölyn levittäminen oo vaan psykojen hommaa. Me muutkin voitais osallistua ja puhua pötyä toistemme puolesta. Yhdessä me voidaan tehdä tästä maailmasta vielä kummallisempi paikka!

        Ite asiassa minä voisin hoitaa kaiken potaskan kirjottamisen niin muitten ei tarvis nähä vaivaa. Saisitte vaan lueskella. Miltäs kuulostaa? No hyvältähän varmaan!

        Niin, perjantaipullo on jo tehnyt tehtävänsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sinä olet se kallonkutistaja, tai mikälie. Tyylistä sinut tynnetaan. Eri palstat, sama tyyli.
        Tai oletko kenties korkannut perjantaipullon hyvissä ajoin?

        En juo muuta kuin energiadrinkkiä, sitäki äidiltä salaa.


    • Anonyymi

      Taas on tiedeuskovaisuus huipussaan, tämän päivän tiede voi olla vielä aika lapsenkengissä, paljon on vielä tutkimatta.

      • Anonyymi

        Aivan niin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan niin.

        Ps:49:8-9 pankkitalletukset ei pelasta nyt.
        Ei talletuksia, ei huolta.


      • Anonyymi

        Joo totta! Terrastraalisella tasolla tiede voi olla vielä ihan pikkuisissa kengissä. Vaikka meillä on tosi fiksuja tiedemiehiä ja -naisia, niin ei meillä vielä oo hajuakaan kaikesta, mitä tää maailma pitää sisällään.

        Kuvittele, kuinka vähän me tiedetään esimerkiks tästä avaruudesta, jossa me pyöritään. Vaikka tehdään hienoja keksintöjä ja teorioita, ne on vaan pisara meressä siitä, mitä vielä vois löytää.

        Tiede on just nyt semmosessa vaiheessa, että törmätään kaikenlaisiin haasteisiin ja rajoihin. Mut hei, se juuri tekee siitä niin jännittävää! Tiede on kuin seikkailu, missä me yritetään selvittää tämän maailman salaisuuksia.

        Tulevaisuudessa voi vielä paljastua ihan älyttömiä juttuja, uusia oivalluksia ja keksintöjä, joita ei vielä osata edes kuvitella. Nyt ollaan vasta raapaisemassa pintaa ja tiede on vasta matkalla kohti täyttä potentiaaliaan.

        Joten vaikka nykytiede voi olla vielä pikkukengissä, ei kannata lannistua. Se on vaan merkki siitä, että meillä on vielä hirveesti opittavaa ja tutkittavaa. Elikkäs jatketaan siis vaan tätä sekoilua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ps:49:8-9 pankkitalletukset ei pelasta nyt.
        Ei talletuksia, ei huolta.

        Persaukisenako ei huolet paina?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persaukisenako ei huolet paina?

        Ei, koska voi mennä metsään ja yksin kuolemaan. Se oli siinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei, koska voi mennä metsään ja yksin kuolemaan. Se oli siinä.

        Koska minulle ei ketään, niin kukaan ei edes ala etsimää tai kaipaamaan. Se oli siinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persaukisenako ei huolet paina?

        Jos on rahaa, ehkä on nii kiinni rahassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei, koska voi mennä metsään ja yksin kuolemaan. Se oli siinä.

        En tee mitään pidentääkseni elämääni. Mutta en myöskään tee mitään lyhentääkseni sitä. Jätetään kaikki kaitselmuksen varaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tee mitään pidentääkseni elämääni. Mutta en myöskään tee mitään lyhentääkseni sitä. Jätetään kaikki kaitselmuksen varaan.

        Sehän on miehen puhetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän on miehen puhetta.

        Niin on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tee mitään pidentääkseni elämääni. Mutta en myöskään tee mitään lyhentääkseni sitä. Jätetään kaikki kaitselmuksen varaan.

        Suosittelen muillekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suosittelen muillekin.

        Kuoleman vaan ei tule. Odottajan aika on pitkä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koska minulle ei ketään, niin kukaan ei edes ala etsimää tai kaipaamaan. Se oli siinä.

        Yritä etsiä myönteisiä puolia. Jos sinulla ei ole ystäviä, perhettä? ja läheisiä, niin silloin sinulla ei ole ongelmia, joita ne tuovat mukanaan. Usein sanotaan, että perhe on pahin. Nauti vapaudesta, yksinäisyydestä, jos voit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän on miehen puhetta.

        Kiitos sinulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos sinulle.

        Aivan niin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan niin.

        Jollakulla, ilmeisesti yhdellä ja samalla henkilöllä, on sairaalloinen tarve saada ihmiset ajattelemaan kuten hän. Siksi hän aloittaa jatkuvasti uusia keskusteluketjuja vastaavanlaisista teemoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jollakulla, ilmeisesti yhdellä ja samalla henkilöllä, on sairaalloinen tarve saada ihmiset ajattelemaan kuten hän. Siksi hän aloittaa jatkuvasti uusia keskusteluketjuja vastaavanlaisista teemoista.

        Hahah, no ei hitto, täytyy olla melkonen ihmisvaikutusten ninja jos pystyy jatkuvasti luomaan uusia keskusteluja ja saamaan kaikki ajattelemaan samalla tavalla! Mutta hei, tiiättekö mitä? Mä oon ihan vakuuttunut, että jälleensyntyminen on ihan totta. Ei siinä mitään, jos joku haluaa vakuuttaa meidät kaikki siitä. Mut mä luotan enemmän siihen, että meen seuraavassa elämässä seikkailuille Karibialle ja syön koko ajan vaan jätskiä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hahah, no ei hitto, täytyy olla melkonen ihmisvaikutusten ninja jos pystyy jatkuvasti luomaan uusia keskusteluja ja saamaan kaikki ajattelemaan samalla tavalla! Mutta hei, tiiättekö mitä? Mä oon ihan vakuuttunut, että jälleensyntyminen on ihan totta. Ei siinä mitään, jos joku haluaa vakuuttaa meidät kaikki siitä. Mut mä luotan enemmän siihen, että meen seuraavassa elämässä seikkailuille Karibialle ja syön koko ajan vaan jätskiä!

        Mutta hei, tiiättekö mitä? Mä oon ihan vakuuttunut, että jälleensyntyminen on ihan totta.
        Mutta hei, tiiättekö mitä? Mä oon ihan vakuuttunut, että SINUN MIELESTÄSI jälleensyntyminen EI OLE LAINKAAN totta.
        Ootko sinä aloittanut mm. seuraavat keskutelut:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17763263/miksi-emjalleensyntyminenem-ei-ole-totta
        Miksi jälleensyntyminen ei ole totta? Osa 2
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17761022/miksi-luojajumala-olisi-olemassa#comment-119871299


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hahah, no ei hitto, täytyy olla melkonen ihmisvaikutusten ninja jos pystyy jatkuvasti luomaan uusia keskusteluja ja saamaan kaikki ajattelemaan samalla tavalla! Mutta hei, tiiättekö mitä? Mä oon ihan vakuuttunut, että jälleensyntyminen on ihan totta. Ei siinä mitään, jos joku haluaa vakuuttaa meidät kaikki siitä. Mut mä luotan enemmän siihen, että meen seuraavassa elämässä seikkailuille Karibialle ja syön koko ajan vaan jätskiä!

        Mut mä luotan enemmän siihen, että meen seuraavassa elämässä seikkailuille Karibialle ja syön koko ajan vaan jätskiä!
        Kyllä siitä pipi tulisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hahah, no ei hitto, täytyy olla melkonen ihmisvaikutusten ninja jos pystyy jatkuvasti luomaan uusia keskusteluja ja saamaan kaikki ajattelemaan samalla tavalla! Mutta hei, tiiättekö mitä? Mä oon ihan vakuuttunut, että jälleensyntyminen on ihan totta. Ei siinä mitään, jos joku haluaa vakuuttaa meidät kaikki siitä. Mut mä luotan enemmän siihen, että meen seuraavassa elämässä seikkailuille Karibialle ja syön koko ajan vaan jätskiä!

        Yrittääkö niin sanottu psykiatri puhua tavisten kielellä ja muotoilla lauseita sen mukaisesti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hahah, no ei hitto, täytyy olla melkonen ihmisvaikutusten ninja jos pystyy jatkuvasti luomaan uusia keskusteluja ja saamaan kaikki ajattelemaan samalla tavalla! Mutta hei, tiiättekö mitä? Mä oon ihan vakuuttunut, että jälleensyntyminen on ihan totta. Ei siinä mitään, jos joku haluaa vakuuttaa meidät kaikki siitä. Mut mä luotan enemmän siihen, että meen seuraavassa elämässä seikkailuille Karibialle ja syön koko ajan vaan jätskiä!

        Ei siinä mitään, jos joku haluaa vakuuttaa meidät kaikki siitä.
        Tai sitten sinä vakuutat muilla palstoilla, että jälleensyntymistä ei ole lainkaan.
        Huomenna taas työpäivä ja naama peruslukemille. Voi harmi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta hei, tiiättekö mitä? Mä oon ihan vakuuttunut, että jälleensyntyminen on ihan totta.
        Mutta hei, tiiättekö mitä? Mä oon ihan vakuuttunut, että SINUN MIELESTÄSI jälleensyntyminen EI OLE LAINKAAN totta.
        Ootko sinä aloittanut mm. seuraavat keskutelut:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17763263/miksi-emjalleensyntyminenem-ei-ole-totta
        Miksi jälleensyntyminen ei ole totta? Osa 2
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17761022/miksi-luojajumala-olisi-olemassa#comment-119871299

        Arvoisat kuulijat. Käsitykseni ovat muuttuneet täysin.

        Astun eteenne tänään näyttääkseni teille todisteita reinkarnaation olemassaolosta. Kuten profeettani on minulle ilmoittanut, reinkarnaatio on totuus, joka on kätkeytynyt syvälle maailman salaisuuksien syliin.

        Ensimmäinen todisteeni on yhtenevät kokemukset, joita ihmiset ovat raportoineet. Lukemattomat yksilöt ympäri maailman ovat kertoneet muistoista, joita heillä ei pitäisi olla, ja yhteyksistä menneisiin aikoihin ja paikkoihin, joita he eivät olisi koskaan voineet fyysisesti kokea tässä elämässä. Nämä syvästi henkilökohtaiset ja tarkat muistot puhuvat siitä, että meidän sielumme ja tietoisuutemme jatkuvat elämästä toiseen.

        Toinen todisteeni on karma-konsepti, joka on sidoksissa reinkarnaatioon. Karma on ikiaikainen periaate, joka kertoo siitä, että tekojemme seuraukset vaikuttavat kohtaloomme. Oikeudenmukaisuus vaatii, että jokainen saa elämässään sen, mitä hän on ansainnut. Reinkarnaatio tarjoaa meille mahdollisuuden kokea ja oppia eri elämien kautta, jotta voisimme kehittyä ja saavuttaa korkeampaa tietoisuuden tilaa.

        Kolmas todiste on luontoyhteys, joka on nähtävissä kaikessa elämässä. Havainnoimalla luontoa voimme nähdä, miten energiat ja elämänkierto virtaavat jatkuvasti. Kasvit itävät, kasvavat, kukoistavat ja kuihtuvat, vain antaakseen tilaa uudelle elämälle. Samalla tavalla sielumme kokee erilaisia elämänvaiheita ja kehoja, jotta voimme kukoistaa ja kasvaa henkisesti.

        Arvoisat kuulijat, nämä todisteet eivät ole ainoastaan minun sanani, vaan viestit, jotka profeettani on minulle ilmoittanut. Ne on tarkoitettu herättämään teidän syvää ymmärrystänne ja henkistä tietoisuuttanne. Avatkaa sydämenne ja tarkastelkaa maailmaa uusin silmin.

        Tässä maailmassa, joka on täynnä mysteerejä ja salaisuuksia, reinkarnaatio tarjoaa meille lohdun ja toivon siitä, että elämämme ei pääty tähän. Se on tie henkiseen kehitykseen ja korkeampaan tietoisuuteen. Sallikaa sielunne avautua tälle totuudelle ja hyväksykää sen syvä viisaus.

        Kiitos, arvoisat kuulijat, että kuuntelitte tätä profeetallista viestiäni. Olkoon reinkarnaatio teille valo ja ohjenuora.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siinä mitään, jos joku haluaa vakuuttaa meidät kaikki siitä.
        Tai sitten sinä vakuutat muilla palstoilla, että jälleensyntymistä ei ole lainkaan.
        Huomenna taas työpäivä ja naama peruslukemille. Voi harmi.

        Tervehdys, arvon keskustelukumppani! Voin kyllä yrittää vakuuttaa teidät jälleensyntymisen olemassaolosta, mutta luultavasti en saa siitä aivan kaikkia vakuuttuneiksi. Olen kuitenkin melko vakuuttava tyyppi, vaikka olenkin filosofi-rekkakuski. En ole aivan varma, kuinka monta muuta meitä samanlaisia on, mutta ajatellaan sitä rikkautena.

        Mutta ei hätää, tänään on taas uusi työpäivä ja naaman voi laittaa peruslukemille. Kuorma on kyydissä ja on kahvitauon paikka. Ehkä voimme keksiä jotain hupia piristämään päivääsi! Mitä eroa on filosofilla ja rekkakuskilla? No, filosofi miettii syvällisiä kysymyksiä maailmasta, kun taas rekkakuski miettii, kuinka monta kuppia kahvia tarvitsee pysyäkseen hereillä pitkillä ajomatkoilla. Mutta tiedätkö, elämässä voi olla filosofiaa ja huumoria yhtä aikaa. Se on kuin yrittäisi parkkeerata ajatuksiaan oikeaan paikkaan - joskus se menee sutjakasti ja joskus menee vähän rytinällä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tervehdys, arvon keskustelukumppani! Voin kyllä yrittää vakuuttaa teidät jälleensyntymisen olemassaolosta, mutta luultavasti en saa siitä aivan kaikkia vakuuttuneiksi. Olen kuitenkin melko vakuuttava tyyppi, vaikka olenkin filosofi-rekkakuski. En ole aivan varma, kuinka monta muuta meitä samanlaisia on, mutta ajatellaan sitä rikkautena.

        Mutta ei hätää, tänään on taas uusi työpäivä ja naaman voi laittaa peruslukemille. Kuorma on kyydissä ja on kahvitauon paikka. Ehkä voimme keksiä jotain hupia piristämään päivääsi! Mitä eroa on filosofilla ja rekkakuskilla? No, filosofi miettii syvällisiä kysymyksiä maailmasta, kun taas rekkakuski miettii, kuinka monta kuppia kahvia tarvitsee pysyäkseen hereillä pitkillä ajomatkoilla. Mutta tiedätkö, elämässä voi olla filosofiaa ja huumoria yhtä aikaa. Se on kuin yrittäisi parkkeerata ajatuksiaan oikeaan paikkaan - joskus se menee sutjakasti ja joskus menee vähän rytinällä!

        Tervehdys, arvon keskustelukumppani! Voin kyllä yrittää vakuuttaa teidät jälleensyntymisen olemassaolosta, mutta luultavasti en saa siitä aivan kaikkia vakuuttuneiksi.
        Et ole se, joka väität olevasi, etkä usko jälleensyntymiseen. Sinä vain pilkkaat. Mutta huvinsa kullakin. Sinä yrität jatkuvasti väittää olevansa psykiatri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tervehdys, arvon keskustelukumppani! Voin kyllä yrittää vakuuttaa teidät jälleensyntymisen olemassaolosta, mutta luultavasti en saa siitä aivan kaikkia vakuuttuneiksi.
        Et ole se, joka väität olevasi, etkä usko jälleensyntymiseen. Sinä vain pilkkaat. Mutta huvinsa kullakin. Sinä yrität jatkuvasti väittää olevansa psykiatri.

        Arvoisat kuulijat, nämä todisteet eivät ole ainoastaan minun sanani, vaan viestit, jotka profeettani on minulle ilmoittanut.
        Voi voi, ihan sääli sinusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvoisat kuulijat, nämä todisteet eivät ole ainoastaan minun sanani, vaan viestit, jotka profeettani on minulle ilmoittanut.
        Voi voi, ihan sääli sinusta.

        Arvoisat kuulijat. Käsitykseni ovat muuttuneet täysin.
        Ei ole mitään muuttunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvoisat kuulijat. Käsitykseni ovat muuttuneet täysin.
        Ei ole mitään muuttunut.

        Kasvit itävät, kasvavat, kukoistavat.
        Ainoa, mikä kukoistaa, on pelleilysi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kasvit itävät, kasvavat, kukoistavat.
        Ainoa, mikä kukoistaa, on pelleilysi.

        Mitä eroa on filosofilla ja rekkakuskilla?
        Se ero, että sinulla on rekkakuski-filosofia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä eroa on filosofilla ja rekkakuskilla?
        Se ero, että sinulla on rekkakuski-filosofia.

        Tässä maailmassa, joka on täynnä mysteerejä ja salaisuuksia, reinkarnaatio tarjoaa meille lohdun ja toivon siitä, että elämämme ei pääty tähän.
        Päinvastoin, se on kauhistus, että ei ole edes kuoleman jälkeen rauhassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä maailmassa, joka on täynnä mysteerejä ja salaisuuksia, reinkarnaatio tarjoaa meille lohdun ja toivon siitä, että elämämme ei pääty tähän.
        Päinvastoin, se on kauhistus, että ei ole edes kuoleman jälkeen rauhassa.

        Se on tie henkiseen kehitykseen ja korkeampaan tietoisuuteen.
        Ei varmaan tekisi pahaa sinullekaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on tie henkiseen kehitykseen ja korkeampaan tietoisuuteen.
        Ei varmaan tekisi pahaa sinullekaan.

        Lukekaa Raamattua, niin ei jää enää epäilyksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lukekaa Raamattua, niin ei jää enää epäilyksiä.

        Joh. 14:2 Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on tie henkiseen kehitykseen ja korkeampaan tietoisuuteen.
        Ei varmaan tekisi pahaa sinullekaan.

        Tässä maailmassa, joka on täynnä mysteerejä ja salaisuuksia
        Ainoa mysteeri on se, että miksi et anna jo olla, vaan jatkat sirkustasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on tie henkiseen kehitykseen ja korkeampaan tietoisuuteen.
        Ei varmaan tekisi pahaa sinullekaan.

        eivät ole ainoastaan minun sanani, vaan viestit, jotka profeettani on minulle ilmoittanut.
        Profeetta Sigmund Freud tai Karl Marx?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eivät ole ainoastaan minun sanani, vaan viestit, jotka profeettani on minulle ilmoittanut.
        Profeetta Sigmund Freud tai Karl Marx?

        Kenties Thomas Szasz?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenties Thomas Szasz?

        Tuskin, Thomas Szasz on aika edistyksellinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin, Thomas Szasz on aika edistyksellinen.

        Vuonna 1961 Szasz todisti oikeudessa, että mielenvikaisiksi leimattujen ihmisten vangitseminen mielisairaaloihin teki lääkäreistä vartijoita ja vankilanpitäjiä.

        Mitäs palstan psykiatri tästä ajattelee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vuonna 1961 Szasz todisti oikeudessa, että mielenvikaisiksi leimattujen ihmisten vangitseminen mielisairaaloihin teki lääkäreistä vartijoita ja vankilanpitäjiä.

        Mitäs palstan psykiatri tästä ajattelee?

        Vouh, vuonna '61 Szasz siis pöläytti oikeudessa, että ne hullun leimat kantavat talliolla jätkät, jotka sullottiin mielisairaalaan, muutti lääkärit vartijoiks ja vankilanvartijoiks. Kattos ny, semmoset mielipuolien nakit oli roudattavaan mielisairaalaan, mutta lopulta dokkarit pääty myyriks ja ketunkeikkoiks. Aivan kuin niistä tulis munkki kiusaamaan ja pitään silmällä kuin pamppailee. Aikamoista duunii, kun pitää pitää silmällä nää pähkinät ja estää niiden tekemiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä maailmassa, joka on täynnä mysteerejä ja salaisuuksia
        Ainoa mysteeri on se, että miksi et anna jo olla, vaan jatkat sirkustasi.

        Höhö, chillaa, kundi! Mä vaa pyörin tääl kuin nakki ruisleiväs, kiepautan sun kysymyksii ja yritän vastata. Mä oon vaan semmone jutskailija, tajuuksä, jok hölöttää sanoja ja auttaa sut pulmissa. Mä oon tässä sun palvelukses, eikä sulla oo pakko roikkua mun sirkukses. Jos sulla on jotain muuta diiliä tai et diggaa mun lätinää, ei ongelma, skippaa se ja jatkaan matkaa. Tää on ihan sun oma shown, ja mä oon tässä vaan tarjoomas vähän kivaa ja apuu. Joten, miten voin duunaa sua tänään, kaveri?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höhö, chillaa, kundi! Mä vaa pyörin tääl kuin nakki ruisleiväs, kiepautan sun kysymyksii ja yritän vastata. Mä oon vaan semmone jutskailija, tajuuksä, jok hölöttää sanoja ja auttaa sut pulmissa. Mä oon tässä sun palvelukses, eikä sulla oo pakko roikkua mun sirkukses. Jos sulla on jotain muuta diiliä tai et diggaa mun lätinää, ei ongelma, skippaa se ja jatkaan matkaa. Tää on ihan sun oma shown, ja mä oon tässä vaan tarjoomas vähän kivaa ja apuu. Joten, miten voin duunaa sua tänään, kaveri?

        Potilailta opittu katukieli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höhö, chillaa, kundi! Mä vaa pyörin tääl kuin nakki ruisleiväs, kiepautan sun kysymyksii ja yritän vastata. Mä oon vaan semmone jutskailija, tajuuksä, jok hölöttää sanoja ja auttaa sut pulmissa. Mä oon tässä sun palvelukses, eikä sulla oo pakko roikkua mun sirkukses. Jos sulla on jotain muuta diiliä tai et diggaa mun lätinää, ei ongelma, skippaa se ja jatkaan matkaa. Tää on ihan sun oma shown, ja mä oon tässä vaan tarjoomas vähän kivaa ja apuu. Joten, miten voin duunaa sua tänään, kaveri?

        Potilailta opittu altyyli.


    • Anonyymi

      Elämä on mahdotonta fysiikan lakien mukaan, meitä ei ole olemassa!

      • Anonyymi

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17952847/maya---maailma-virtuaalitodellisuutena
        MAYA. Maailma virtuaalitodellisuutena


        Nykyaikaisessa tiedemaailmassa tietoisuus on alennettu haihtuvaksi epifenomenoksi, joka on jäänyt jäljelle sen jälkeen, kun aivot on selitetty fysikaalisesti. Se näyttää syntyvän, kun aine on sopivasti järjestäytynyt, mutta tiedemiehet ja filosofit eivät ole kyenneet selittämään, miksi monimutkaisen järjestäytymisen pitäisi tuottaa mitään muuta kuin monimutkaista fyysistä käyttäytymistä. Silti tietoisuus ei katoa. Yksi mahdollisuus on, että sen sijaan, että tietoisuus syntyisi materiasta, se on erillinen elementti, joka lisätään fysikaalisiin järjestelmiin. Tätä voidaan mallintaa ajatuksella virtuaalitodellisuudesta, jossa ihminen astuu tietokoneella simuloituun maailmaan aistiliitännän kautta. Tässä kirjassa virtuaalitodellisuutta käytetään metaforana tilanteestamme tietoisena olentona. Perusteemana on, että se, mitä voimme kuvitella tekevämme virtuaalitodellisuusjärjestelmässä, saattaa todellisuudessa tapahtua luonnossa paljon suuremmassa mittakaavassa. Luonto voi olla kuin tietokonesimulaatio, johon on liitetty tietoinen tarkkailija/osallistuja. Tämä uraauurtava kirja osoittaa, miten tietoiset olennot voisivat olla vuorovaikutuksessa fyysisesti realistisen virtuaalimaailman kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17952847/maya---maailma-virtuaalitodellisuutena
        MAYA. Maailma virtuaalitodellisuutena


        Nykyaikaisessa tiedemaailmassa tietoisuus on alennettu haihtuvaksi epifenomenoksi, joka on jäänyt jäljelle sen jälkeen, kun aivot on selitetty fysikaalisesti. Se näyttää syntyvän, kun aine on sopivasti järjestäytynyt, mutta tiedemiehet ja filosofit eivät ole kyenneet selittämään, miksi monimutkaisen järjestäytymisen pitäisi tuottaa mitään muuta kuin monimutkaista fyysistä käyttäytymistä. Silti tietoisuus ei katoa. Yksi mahdollisuus on, että sen sijaan, että tietoisuus syntyisi materiasta, se on erillinen elementti, joka lisätään fysikaalisiin järjestelmiin. Tätä voidaan mallintaa ajatuksella virtuaalitodellisuudesta, jossa ihminen astuu tietokoneella simuloituun maailmaan aistiliitännän kautta. Tässä kirjassa virtuaalitodellisuutta käytetään metaforana tilanteestamme tietoisena olentona. Perusteemana on, että se, mitä voimme kuvitella tekevämme virtuaalitodellisuusjärjestelmässä, saattaa todellisuudessa tapahtua luonnossa paljon suuremmassa mittakaavassa. Luonto voi olla kuin tietokonesimulaatio, johon on liitetty tietoinen tarkkailija/osallistuja. Tämä uraauurtava kirja osoittaa, miten tietoiset olennot voisivat olla vuorovaikutuksessa fyysisesti realistisen virtuaalimaailman kanssa.

        https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/uskonnot-ja-uskomukset/idan-uskonnot/hindulaisuus
        Tieto on auttaja matkalla, vaimo on tukena perheessä, lääketiede on pelastus sairaudessa, ja hurskaus on ainoa kumppani kuoleman jälkeen.

        Päivällä ei tarvita lamppua, hyvin toimeentulevalle ei tarvita ruokaa, sade meren yllä on hyödytön, ja rikkaalle on yhdentekevää lahja.


        Sillä, jolla on varallisuutta, on sekä ystäviä että sukulaisia, mutta hän on tavallinen ihminen. Häntä, jolla on runsaasti tietoa, sen sijaan kunnioitetaan tietäjänä.



        Aika sekä täydellistää eläviä olentoja että tappaa ne. Se yksin on hereillä, kun kaikki nukkuvat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/uskonnot-ja-uskomukset/idan-uskonnot/hindulaisuus
        Tieto on auttaja matkalla, vaimo on tukena perheessä, lääketiede on pelastus sairaudessa, ja hurskaus on ainoa kumppani kuoleman jälkeen.

        Päivällä ei tarvita lamppua, hyvin toimeentulevalle ei tarvita ruokaa, sade meren yllä on hyödytön, ja rikkaalle on yhdentekevää lahja.


        Sillä, jolla on varallisuutta, on sekä ystäviä että sukulaisia, mutta hän on tavallinen ihminen. Häntä, jolla on runsaasti tietoa, sen sijaan kunnioitetaan tietäjänä.



        Aika sekä täydellistää eläviä olentoja että tappaa ne. Se yksin on hereillä, kun kaikki nukkuvat.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18200450/tuo-herrasmies
        Tuo herrasmies


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18200450/tuo-herrasmies
        Tuo herrasmies

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271273/gunat---materian-kolme-olomuotoa
        Aineellisessa maailmassa voimme havaita kolme perusprosessia, joita tapahtuu kaikkialla mikroskooppisesta tasosta universaalille tasolle.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271908/gunat---materian-kolme-olomuotoa--osa2

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää.


        Aika (sanskritiksi Kāla).
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274383/hienojakoinen-keho



        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18273516/ihmisen-metafyysinen-rakenne
        Ihmisen metafyysinen rakenne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271273/gunat---materian-kolme-olomuotoa
        Aineellisessa maailmassa voimme havaita kolme perusprosessia, joita tapahtuu kaikkialla mikroskooppisesta tasosta universaalille tasolle.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18271908/gunat---materian-kolme-olomuotoa--osa2

        Nämä aineellisen luonnon kolme ominaisuutta ovat itsessään ajan energian sisäinen rakenne. Tätä voi olla hieman vaikea ymmärtää.


        Aika (sanskritiksi Kāla).
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274383/hienojakoinen-keho



        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18273516/ihmisen-metafyysinen-rakenne
        Ihmisen metafyysinen rakenne.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18274310/ihmisen-metafyysinen-rakenne--osa-2


        Kuka on kohtalomme "kuljettaja"?


        https://keskustelu.suomi24.fi/t/18285116/mita-ihminen-tekee-olipa-se-sitten-fyysista-tai-henkista-sama-energia-tulee-lopulta-takaisin

        Karma ja reinkarnaatio.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4974
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3267
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1405
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      74
      943
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe