Jos Jumala antaa ihmiselle lahjoja

ristitty

Minkä vuoksi Jumala antaa ihmisille lahjoja? Hän antaa lahjojaan siksi, että lahjan saaja ensinnäkin kiittäisi ja ylistäsi Jumalan suuruutta, hyvyyttä ja rakkautta. Toinen syy on siinä, että lahjat on annettu lähimmäisten palvelemista varten. Kun Jumala antaa lahjoja hän odottaa että niillä palvellaan häntä. Tarvitseeko Jumala meiltä palveluksia? Ei tarvitse, mutta kaikkialla ympärillämme on Jumala luomia ihmisiä, joita Jumala tahtoo siunata toinen toisemme rakkaudentekojen kautta. Jokaisella kristuksen ruumiin jäsenellä on OMA palvelutehtävänsä. Yksi on silmänä toinen kätenä kolmas suuna Jumalan sanan julituksen palvelutehtävässä. Yksi toimii rukoilijana sairaiden puolesta, ja nämä paranevat Jumalan voimasta. Jo äänestä ja kehon liikkeistä voi päätellä onko ihminen toimimassa Jumalan työkaluna, vai onko hän etsimässä Jumalan lahjojen avulla kunniaa itselleen. Sekään ei tietenkään estä Jumalaa toimimasta, vaikka palvelutehtävässä toimiva ihminen toimisikin omaa kunniaansa etsien. Jumala on riippumaton, hän kaikkivaltias. Jumala ei tarvitse meiltä neuvoja, sen sijaan hän tarvitsee kunnoitusta kiitosta ylistystä ja uskollisuutta HÄNELLE, - kaikissa toimissa. ____________ Sen tähden minä/me aina sanomme, kunnia kiitos ja ylistys sinulle Pyhä Kaikkivaltias Jumala Isä poika ja Pyhä Henki!! Kun Jumala sanansa ja Henkensä voimalla tekee voimallisia tekoja, niin ne teot eivät ole vähäisessäkään määrin minun tekojani, vaikka Jumala olisi minua käyttänyt tehtävässä apupoikana. Ilo on molemminpuolinen, kun täällä kristityt saavat jakaa yhdessä toinen toisensa kanssa Kristusta, hänen voimassaan ja rakkaudessaan.

8

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EL1991

      Varovasti arvioiden aurinkokuntia on maailmankaikkeudessa miljardi. Jokaisessa aurinkokunnassa on sitten kussakin ainakin miljardi planeettaa. Planeettoja olisi siis tämän ehkä lievästi epätarkan laskelman mukaan minimissään miljardi miljardia. Samojen arvioiden mukaan planeettoja, joihin olisi voinut suotuisissa olosuhteissa syntyä elämää, on vähintään miljoonia. Nyt sitten samalla kun Jumala pitää tätä kaikkea yllä (kuulemma systeemi romahtaisi saman tien jos yksikin luonnonvakio muuttuisi edes desimaalin verran) hän tutkii äärettömän ankarasti yhden aurinkokunnan yhden planeetan yhden nimenomaisen teinipojan ajatuksia josko tämän vaikka tekee mieli päästä panolle - ja jos ei pidä tätä ajatusta syntinä niin silloin se on menoa. Olin joskus vuosia sitten tulla hulluksi tämän pelon kanssa. Joku mättää mutta mikä? Ehkä vain oma järkeni?

      • tarkistin asian

        Vaikka sanot noin miljardi ?? Oletko nähnyt edes toista.? Sanon vain että ole itselle rehellinen, eikö järjeltä olisi hyvä katkaista niska, että voisi USKOA Jumalan sanaa, ettei järki tule esteeksi että kaikki mitä Jumala tekee ja sana sanoo , niissä on tietty yhteys. Eikä mikään maailman kaikkeus voi sitä voittaa, sillä Jumala on senkin tehnyt: Haloo.


      • Vaikka laajentaisimme maailmankaikkeuden miten suureksi, aina tulemme oman elämämme ongelmiin. Aina jää kysymykseksi: Mitä tämän elämän jälkeen? Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen. Loi kaksi sukupuolta ja antoi määrätyn kiinnostusjännitteen näiden välille. Rakastava ja uskollinen parisuhde, joka on siunattu seurakunnan edessä Jumalan sanalla, on Jumalan ajatus ihmisen elämästä. Sukupuolielämä oli tarkoitettu sinetiksi, joka sitoo erottamattomasti puolisot yhteen. Sielunvihollinen on tullut tuhoamaan Jumalan luomistekoa ja aloitti sen tehokkaimmasta kohdasta. Aloitti kertomalla, ettei ole mitään taivaassa tarkoitettua puolisoa, koska kaikki ovat anatomialtaan suurinpiirtein samanlaisia. Joten mahdollisuuudet laajenevat moninkertaisiksi. Ihminen etsii sitä, jota ei pitänyt etsiä vapailta markkinoilta. Etsii ja suorittaa vertailua ja etsii sitä parasta eikä lopeta etsintää avioitumisen jälkeenkään ja hirveä soppa on valmis.


      • Saara

        älä järkeile uskon asioita, vaan rukoile Jumalaa, että saisit armon syntyä uudesti ylhäältä! Ilman Pyhän Hengen antamaa näkökykyä ihminen menee aina harhaan. Jumala on rakkaus, eikä pelko ole Jumalasta vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon.


      • hän tuntee Isän
        Saara kirjoitti:

        älä järkeile uskon asioita, vaan rukoile Jumalaa, että saisit armon syntyä uudesti ylhäältä! Ilman Pyhän Hengen antamaa näkökykyä ihminen menee aina harhaan. Jumala on rakkaus, eikä pelko ole Jumalasta vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon.

        Jumala on Pyhä, häntä meidän syntisten tuleekin pelätä, - terveellä tavalla. OIKEA Jumalan pelko ajaa Kristuksen luokse, Kristuksessa me näemme laupiaan Isän lepytetyt kasvot.


      • Elina
        Saara kirjoitti:

        älä järkeile uskon asioita, vaan rukoile Jumalaa, että saisit armon syntyä uudesti ylhäältä! Ilman Pyhän Hengen antamaa näkökykyä ihminen menee aina harhaan. Jumala on rakkaus, eikä pelko ole Jumalasta vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon.

        Järjeltä pitää niskat taittetaman, sanoi Luther aikanaan. Omaa lihaa tulee peljätä enemmän kuin Turkin sulttaaneja. Paavalin piti mennä Damaskon tieltä Ananiaan luokse jotta sai näkönsä takaisin, siellä hän tuli näkemään missä hengellisessä pimeydessä hän oli ollut.


    • tarkistin asian

      Otin kukkarosta Viittä jonka tiesin olevan Mutta sieltä tursui 10 e seteli, mies huomasi hetken vekkaisuuden, tuon minä oikeesti tarvin, no tottahan annoin. mies sanoi rahaa lonpuukiinsa laittaen, käytkö sinä kirkossa, vastasin että kyllä, minä tulen myös. Mistä tälläisia asioita, loksahtaa kohdilleen, muusta syystä kuin, että Jumalan on kaikki valta Kaikkialla, tässä oli varmasti se, että joka on pienessä rehellinen se on suuressakin rehellinen. Ja joka on on pienessä vilunkin on suuressakin vilunkinen, taisi mennä pois aiheesta.

    • pohtiahan voi

      Minkä vuoksi Jumala antaa ihmisille lahjoja? Ihminen on aina pyrkinyt määrittelemään, miksi Jumala toimii, kuten toimii. Uskon, että kaikki tapahtuu sekä testimielessä, mutta myös Jumalan kunniaksi. Jos jollekin ihmiselle on annettu koettelemuksia ja niitä kuuluu koetella. Ei ole aina niin, että ihmistä on autettava heti, jos jotakin koeteltavaa on tapahtunut. Ihmisen kuuluu elää täällä täysin siemauksin , kaikenlaisia mausteita sisältäen. Itse ainakin koen, että elämän kuuluu olla ylä- ja alamäkiä ilman että siihen kukaan ulkopuolinen (ihminen) sekaantuu. Tietenkin tämä menee sitenkin, että jos toimeentulo heikkenee, niin sitten sosiaalivirastoon hakemaan apua. Se on oikein, koska siksi se systeemi on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      135
      3693
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      112
      1440
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1330
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1269
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1154
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1091
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1048
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1029
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1026
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      958
    Aihe