Refugees Welcome and Please Stay

RihmanovichDelinsky

Ihmisiä ei kannata erotella, että kuka on kelvollisin Suomea asuttamaan. Ei voi tietää mikä sopii ja mihin.

Kaikki ihmiset ovat syntyneet tasa arvoisiksi ja kaikilla on oikeus onneen, jumalaan, elämään, rakkauteen....

On lyhytnäköistä rakentaa muureja, kuten Jerusalemissa tehdään, kuten Berliinissä tehtiin, muuten muuret kasvavat, eikä löydä tietä kotiin, ei löydä enää mitään.

Poliitikon pitää olla avarakatseinen ja nähdä tulevaa, että osaisi olla rakentamatta muureja. Tavallisen kansan pitää olla valpas, että he jotka ovat hädässä, heitä autettaisiin.

Kanonisoitu laki on raskas. Lasten sosiaalitoimi toimii jankuttamalla kaavan mukaan. Tarvitsevatko kaikki lapset sitä, mitä sosiaalitoimisto tyrkyttää heille?

Suomessa on niin hyvää elää, että jo yksi epäonninen tapaus mullistaa politiikkaa. Onko taustalla mitään laaja-alaista asiaa, jota ei otettu yhtään huomioon, mutta joka on olennainen asian suhteen?
Maksaako muutos todella paljon, että on edullisempaa syöttää vanhoja lääkkeitä kuin tuoda uusia markkinoille?

...ja kun kansalainen tahtoo olla itsenäinen ja ottaa vastuuta omasta itsestään, niin valtio puuttuu asiaa ja syyttää kansalaista vääräksi toimijaksi, valtio huostaanottaa ja rikkoo, eikä valtiolle todistella aikeita. Missä virkatekijän oma järki? Tai ovatko he tyhmiä? Ainakin ihmiset pelkäävät heitä. Onko se tarkoitus valtiolla? Pelottaa?

Ihmisen ajattelussa, huomasin, pelolla on paljon sijaa. Puhumme rationaalisesta oppineesta ihmisestä, mutta pelkäämme kaikkea niin paljon, että perustelemme logiikkaa pimein perustein, vaikka se ei pätisi. Pelottomuudessa pieni viaton tyttö voittaa isoa rohkeaa körilästä, hiiri voittaa norsua ja niin edelleen. Tuohon lisättynä siis, pelottomuus ei ole niin järjestä kiinni, vaikka se on suhteessa siihen. Pelottomuus on asuu sydämessä.

18

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinSeVainOn

      Tällä logiikalla Suomessa ei kohtapuoliin ole hyvä elää. Ei ole kysymys kelvollisuudesta, vaan rahasta ja liiasta ihmismäärästä pieneen rahamäärään nähden. Tai, sitten ovat poliitikot valehdelleet. Mutta niin ovat kertoneet, että Suomen rahat ovat loppu. Viisi leipää ja kaksi kalaa ei nykypäivänä elätä matujen 10-henkisiä perheitä.

      • RihmanovichDelinsky

        yksipuolisuus köyhdyttää, koska ulospääsyä on vaikea hahmottaa. Erilaisuus tuo vaihtoehtoa kuinka olla. Se että päättäjä sulkee toisten ihmisten vaikuttamisen mahdollisuutta, niin se köyhdyttää valtiota. Työpaikkat ja elinkeino kasvavat kun on maahanmuuttoa. Se on pidempi kestoinen projekti, johon kannattaa panostaa, muuten maan talous todellakin painuu alaspäin. Pääoman reservuaari säilyy parhaiten erilaisissa vesissä. Ja jos ei maahanmuutto, niin Suomi itse pakenee ulkomaille, samat vihaiset ihmiset, jotka vastustivat maahanmuuttoa, niin heistä tulee maahanmuuttaja.

        Suomessa elää hyvin kaupungin keskiluokka. Kuitenkin se luokka ei ole enemmistö Suomessa, jossa on paljon maalaiselämää, joiden elintaso kriisin aikana putoaa.


      • RihmanovichDelinsky

        Seinäjoki ja aika moni maalaiskunta suoranaisesti varastaa varoja. He varastavat niitä köyhiltä, äiti perheiltä, lapsilisiltä, vanhusten eläkkeistä....

        Ei ole olemassa rikasta ilman petosta. Rikkaus vaatii rikosta.


    • Ei.jaksa

      Aloittajan otsikko on kyllä jo historiaa,lienee selvinnyt yksinkertaisimmillekin

    • Nainensuomesta

      Pakolainen sisään palveluun, MUMMO ulos palvelusta, vaippoihinsa kuolemaan :( SITÄKÖ ALOITTAJA HALUAA? Meillä ei ole varaa ottaa pakolaisia! Se on realiteetti! RAJAT KIINNI! Irti EU:sta.

      Lähi-idän konflikti tulee jatkumaan satoja vuosia,loputon kaivo. Se, joka on nauttinut Suomen sosiaaliturvaa, ei halua sinne palata. Rikolliset jäävät pitämään valtaa. Irak on muuten yksi maailman korruptoituneimmista maista.

      Minun sukulaiseni on maahanmuuttajamies raiskannut. Minua on maahanmuuttajamies lyönyt, kun en lähtenyt baarista matkaan. Helsingissä tapahtunut joukkoraiskauksia. Tätäkö te haluatte? Moni nainen ihannoin maahanmuuttoa, mutta hepä ovat niitä joita ei ole ahdisteltu tai raiskattu. Esim. Hazard --Ette voi tietää, miten se loukkaa. Sukulaistyttöni on traumatisoitunut.

      • RihmanovichDelinsky

        Hyvin Suomi on selvinyt muiden maiden tuotteilla. Suomeen pitää tuoda tavaroita, mutta vienti puuttuu.

        Mitä sä annat maailmalle?


    • nainensuomesta

      Väkivallan uhka kasvaa, kun Suomen sosiaaliturvajärjestelmä hajotetaan. Varautukaa pahimpaan ja puolustamaan itse kotianne.

      • RihmanovichDelinsky

        Sen sijaan että odottelisi tulevaa tuhoa ja jos jaksaa odottaa sitä, niin kannattaa hyökätä, eli viedä pois esimerkiksi viedä hyvinvointia sinne, missä se puuttuu, jotta kriisi raukenisi.

        globaali valtio
        liikkumisen vapaus
        kansalaispalkka


      • RihmanovichDelinsky

        rahan jako on väärä ja on paljon köyhiä. Rahoja pitää jakaa köyhille.


    • veäitteshirteensvedu

      jep, helppohan se on tuolta Helsingin länsipuolelta huudella kun ei sinne pakolaisia voida sijoittaa muutenkaan. Rikkaathan voisivat paeta verojen maksua ruotsin puolelle...

      • RihmanovichDelinsky

        rikkaat ovat jo juosseet pois ja siirtänet rahansa. jäljelle jäivät ne, jotka myyvät suomea ulkomaalaisille, pahikset, köyhät - eli oikeat suomalaiset....puolustakaa sosiaalioikeuksianne, niin hyvinvointi jatkuu.

        ihmisoikeusjulistuksessa lukee, että jokaisella on oikeutta perustarpeisiin

        suomen sosiaalijärjestelmä on kaukana täydellisestä


      • RihmanovichDelinsky

        älkää olko hiljaa, koska silloin joku voikin muuttaa sosiaalijärjestelmän köyhälle epäedullisempaan suuntaan. Pitää huutaa ja saada äänensä kuuluviin, todistaa, että on olemassa ja vaatia itselleen asioita. Muuten kukaan ei tulee teille tarjoamaan mitään. Pitää siis vaikuttaa.


    • GreatestStoryNeverTold
      • RihmanovichDelinsky

        maahanmuuttaja jo kertalleen jätti kodinsa taakse. se kokemus, joka opettaa. kantasuomalaisella on paljon pelkoja ja pelot ovat samanlaisia, mitä maahanmuuttaja on joutunut käymään kun jätti kotinsa. Pitää kestää.


    • minullaoliunelma

      Mitä mustempi sen tyhmempi

      • RihmanovichDelinsky

        afrikkalaiset ovat fyysisesti voimakkain kansakunta. Fyysinen keho vaatii paljon järkeä, jotta koko voimaa osattaisi käytää. Suuri voima ja suuret ajatukset.


    • unelma_anelma

      Libyassa odottaa uutisten mukaan n. 200.000 afrikkalaista valmiina vyörymään Eurooppaan heti kun säät sallii. Kreikan ja Turkin kautta tulevat määrät ovat moninkertaiset. Suomessa varaudutaan tänä vuonna jopa 100.000 uuden tulijan vastaanottamiseen. Meille on tulossa ennätysmäärä ihmisiä EU-alueelle ja siten Suomeen tämän vuoden aikana - mikä upea ja mahtava juttu! Meillä Kirkkonummellakin on ainutkertainen mahdollisuus ottaa vastaan jopa tuhansia uusia turvapaikanhakijoita, ja tämä tilaisuus tulee käyttää ovet ja ikkunat avoimina. Otetaan vastaan mahdollisimman paljon näitä fyysisesti voimakkaita ja suurella järjellä varustettuja afrikkalaisia. Ollaan avarakatseisia ja pelottomia tämän massiivisen muuttoliikkeen edessä. Luovutetaan koko yhteiskunta näiden tulijoiden käyttöön, kaikki voimavarat on valjastettava tämän meitä rikastuttavan ilmiön edistämiseksi. Rajat auki sepposen selälleeen, kaikki kiristykset turvapaikkapolitiikkaan on peruttava. Panostetaan nyt tähän koska se on meidän etu ja hyöty kauas tulevaisuuteen. Kaikki se vuosikymmenten mittaan tehty työ meidän hyvinvoinnin eteen tulee jatkossa kohdistaa näille afrikkalaisille itsemme sijaan. Tämä on se unelma ja tavoite johon meidän tulee tähdätä! Suomi afrikkalaisille!

      • rihmanovichDelinsky

        on vaikeaa ymmärtää termiä "meidän hyvinvointi".
        onko sellaista kuin vain meidän itse tehty.
        suomeen tuodaan tavaroita ja suomesta viedään, vaikka vähemmän.
        onko suomi niin kuin sosiaaliapupainotteinen maailman markkinoilla, että suomea pitää elättää?
        ulkopoliitiikka voi olla aika sisäpoliittista, vaikka ihminen elää valheessa, että suomi on yhtenäinen.
        tietämätön elää nationalistisessa aatteessa kun taas rikas pettää suomea jo miljoonaan kertaan.
        kaikki mitä nationalisteista on jäljellä on rahan himo, vallan tarve. Kriisin jälkeen he tekeytyvät taas kansainvälisiksi ihmisiksi, mutta nationalismin aikana, he tappavat maahanmuuttajaa.
        Suomi neiti on perseensä myynyt. Maahanmuuttaja ei haluaa unohtaa kipua, mitä suomalainen hänelle teki.

        ----------

        Länsimaat hyötyvät muista maista. Joskus markkinat ovat halvempia heillä, niin pä länkkäri ottaa paljon siellä vähällä rahalla ja tekee omaisuuden länsimaissa tuskin maksaen mitään alkumaalle.
        Tätä ei voi jatkua ikuisesti, koska alkumaan elintaso nousee ja he rupeavat ohjaaman itse markkinoita. Jotta Länsimaiden markkinat jatkuisi ja tavaroiden hinta nousee, koska alkumaa rikastuu ja länsimaat kallistuvat, niin Länsimaiden on käytettävä sotilasvoimia. Usa on oiva ja aina valmis ryöväri. Siksi Eu:ta ja Suomea johtaa USA.

        Maailman kriisi on siis siitä, että EU, USA ja Länsimaat haluavat olla rikkaita ja he rakentavat köyhille maille ehtoja, että miksi heidän on myytävä tavaransa rikkaille maille eikä muille kumppaneille.

        Kun köyhät eivät tahdo myydä tavaroita rikkaille, niin rikkaat aloittavat sodan köyhissä maissa. He provosoivat köyhiä sotimaan keskenäänsä. Siksi maailmassa on sotaa ja pakolaiset tulevat Suomeen ja muualle. Jihad onkin Länsimaita vastustava osittain Länsimaiden ylläpitävä liike. Tämä johtuu kansojen sotkusta, josta Suomi ei aio hyötyä mitenkään? Silloin Suomea vain valloitetaan: EU, USA ja Venäjä.

        Suomi veli on tyhmä ja ajattelee että on voimakas. Jokainen maahanmuuttajaurhi tulee maksamaan Suomelle kallista.

        Älä Suomi veli ole tyhmä. Älä leiki tyhmää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7179
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      32
      2772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2346
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      96
      2042
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      15
      1746
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1535
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1319
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe