Jeesus pelastaa kaikki maailman lapset.

Shalom777113

Jeesus pelastaa lasten kaltaiset.
Jeesus pelastaa kaikki vammaiset.jotka eivät välttämättä ymmärrä täysin evankemiumia.
Jeesus pelastaa kaikki jotka uskovat ^Häneen vaikka eivät ymmärtäisi .
Jeesus pelastaa hengellisesti köyhät.
Jeesus pelastaa paljon enemmän sieluja.mitä me kuvittelemme.
Enennän kuin Jehovan todistajat sanovat opissaan.
Joka hädän hetkellä huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu.

19

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysyn aina avantoon pudonneelta avunhuutajalta uskonnollista vakaumusta ennen pelastustoimiin ryhtymistä.

      Uskovaiset jätän oman jumalversionsa haltuun ja kävelen pois.

    • Inu

      Jeesus sanoi myöskin, "ettei jokainen, joka sanoo Herra, Herra, vaan se, joka tekee taivaissa olevan Isäni tahdon."
      Mikä on Jumalan tahto? Onko se vain hädän hetkellä huutamista?
      Jumala on täysin oikeudenmukainen tuomiossaan varmasti. Hän odottaa kuitenkin meiltä, joilla on täysi ymmärryskyky, että elämme hänen tahtonsa mukaan, jonka hän kertoo sanassaan Raamatussa. Muuten hän ei olisi kirjoituttanut niitä meidän luettavaksemme. Emme tietenkään epätäydellisinä ihmisinä pysty täyteen mittaan, mutta emme voi ajatella, että mikä tahansa saa hänen hyväksymystään. Emme voi käyttää hänen armoaan väärin. Oppimme täytyy olla myös sopusoinnussa Raamatun kanssa.

      • WeirdStuff

        Aika etevästi ja monisanaisesti kumosit Raamatussa lausutun "Ja jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu".


      • eihuutoa
        WeirdStuff kirjoitti:

        Aika etevästi ja monisanaisesti kumosit Raamatussa lausutun "Ja jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu".

        Kysymys ei varmaan ole vain huutamisesta. Siihen kuuluu paljon muutakin. Ja mitä se nimen huutaminen pitää sisällään. Huutokuoroon kuiluminen ei pelasta . Ja minkä Herran nimeä huudetaan?


      • markku.lievonen
        eihuutoa kirjoitti:

        Kysymys ei varmaan ole vain huutamisesta. Siihen kuuluu paljon muutakin. Ja mitä se nimen huutaminen pitää sisällään. Huutokuoroon kuiluminen ei pelasta . Ja minkä Herran nimeä huudetaan?

        JUMALA tahtoo ja myös vie lapsensa valtakuntaansa, joka on ILOA , RAUHAA Pyhässä Hengessä. Tämä valtakunta on ihmisessä sisäisesti.

        Niin totta kai ihmisen elämään liittyy vaiheita, jossa ihminen turvautuu Herraan ja avuksi huutaa. Mutta eihän terveen uskovan ihmisen elämä ole ainaista ahdoistusta. JUMALAHAN juuri aivoitti vaputtaa vapauteen ihmisen,johon on tehnyt uskon/ on siirtänyt valtakuntaansa.
        No, epäusoiselle ja jumalattomalle ihmiselle riitää kyllä sarkaa olla ahdistuksessa. Toinen ottaa kossupullon ja toinen kärsii nahoissaan. Ilman ilon häivää.


      • Jumalantahto on että uskotte sanaan mitä on kirjoitettu,evankeljumissa.
        Vapauteen maailman synnistä,jumalansasten vapauteen.


    • eikönäin

      Jos haluamme tehdä Jumalan tahdon, meidän täytyy varmaan ottaa selvää, mikä se on.

    • KaikkiOnTäytetty

      Jeesus pelastaa, kenet pelastaa.

      Kai pelastuksella jokin kaavakin on, mutta käsittääkseni pelastetut noukitaan yksitellen kuin mansikat maasta, kenet Jumala suostuu pelastamaan, eli valitsemaan.

      Me emme valitse Jumalaa, Jumala valitsee meidät. Siksi on vapaan ratkaisuvallan harhaopin jumalanpilkkaa sanoa: "Valitse Jeesus!" aivan kuin ottaisitko hyllystä Valion vai Arlan maitotölkin.

      Periaatteessahan me kaikki olemme jo pelastettuja, mutta ikäänkuin ehdollisesti. Jeesuksen sovitustyö kattoi koko maailman, menneet ja tulevat. Jeesuksen Ristillä meidän kaikkien synnit on sovitettu ja Taivas kutsuu, jos vain kukin kohdallamme suostumme hyväksymään kutsun. 🐈🐄🌺 Taivaaseen ei ole pakko mennä.

      • kunhanmietin

        Lue esm Joh 3:16 j a kerro missä ne asuvat jotka ovat sen ilmoituksen ulkopuolella.

        kun luemme Raamatusta mm "valitkaa tänään ketä tahdotte palvella jnee..." niin mitä siinä sanotaan, kerro


    • Eikiitosjeesus

      Uskontoa siis jo lähtökohtaisesti markkinoidaan vähän yksinkertaiselle ja arvosteukyvyttömälle kohderyhmälle. Hyvin on vakka kantensa valinnut.
      Taivaan isä ja poika Oy, ratkaisut halvat meiltä löytyy....

    • Shalom777112

      Nooan aikana.Jumala päätti hukuttaa kaikki.Lapset.vanhukset.vammaiset.älykkäät.yksinkertaiset.
      Ainoastaan Nooan perhe pelastui.
      Ensin Jumala katui.että oli tehnyt ihmisen..jotka sitten eivät seuranneet Syntiinlankeemuksen jälkeen Hänen hyvää tahtoaan vaan kaikenlainen riettaus ja synti vallitsi koko ihmiskuntaa.
      Jumalan tahto on kuitenkin pelastaa ihminen.
      Hän lähetti Poikansa.
      Ja sovitti itsensä Ristillä.kuolemalla .ihmisten koko maailman tähden.
      Joka uskoo Poikaan.uskoo Jumalaan.sillä Jeesus on Jumala.
      Isä Poika ja Pyhä Henki ovat Yksi.
      Minä ja Isä olemme yhtä.
      Kun olette nähneet minut.olette nähneet Isän.sanoo Jeesus.
      Taivasten Valtakunta on lasten kaltainen..viaton täynnä iloa.täynnä luottamusta ilman epäilyjä.ilman järkeilyjä.
      Jumala rakastaa lapsia lastenkaltaisuutta.
      Lapsi ottaa vastaan Armon ilman syyllisyyttä ilman omavanhurskautta.
      Lapsi ottaa Isän kädestä kiinni ja seuraa Häntä.koska Isässä on turva.
      Jumala pelastaa kaikki lapset ja lapsenkaltaiset.Amen ja Hallelujaa.
      Ylistettu on Meidän Herramme ja Vapahtajamme.Jeesus Kristus Meidän välimiehemme.
      Meidän lunastajamme.

      • Slaalomit.myös.sulle

        Joo. Melkein oli kuin itseni kirjoittamaa, muttei ihan kuitenkaan ollut.

        Hyvin sanottu. "Me". 🙂


    • "Joka hädän hetkellä huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu."

      Muistakaa kaikki uskonasioihin kielteisestikin suhtautuvat aina tämä. Vielä elämän viimeisellä sekunnilla on mahdollisuus ottaa Jeesus vastaan. Jos tajuat, että "nyt henki lähtee", niin onko oikeasti mitään järkeä olla huutamatta sen puoleen, joka voi sielun pelastaa?

    • Uskotko että Hän on tullut ottamaan pois sun synnit että koko sun perhekunnalla on mahdollisuus pelastua. Siis uskotko että sulla on jonkinlainen vastuu asiassa ??

    • eikönäin

      Jumalaa tulee palvoa hengessä ja totuudessa. Muista Jeesuksen sanat Matt. 7:22-27. Kyllä elämäntavan täytyy osoittaa, että haluaa toimia Jumalan tahdon mukaan.
      Viime heittäytyminen ei ole sitä.

      • einäin

        Eo tosiaankaan näin.


    • Kohteleeko "Jumala" yhdenvertaisesti ja tasapuolisesti ihmisiä pelastuksen suhteen?

      Jos sikiönä ja vauvana kuollut pelastuu automaattisesti ilman mahdollisuutta joutua "helvettiin", mutta riittävän vanhaksi elänyt ihminen joutuu väistämättä kadotukseen, ellei pidä totena evankeliumia ja tottele Jumalaa, niin miten se voisi olla yhdenvertaista ja puolueetonta kohtelua?

      Eikö Jumala olisi puolueellinen, jos pelastaisi vauvat, mutta ei myös kaikkia muita?

      Kalvinistit eivät pidä Jumalaa puolueellisena, sillä Hän ei anna minkään ihmisessä olevan vaikuttaa valituksi tulemiseen ja pelastumiseen. Jumala pelastaa kenet tahtoo, mutta muita hän ei edes tahdo pelastaa vaan on määrännyt heidät jo edeltä kadotukseen. Näin siis rehelliset ja vilpittömät viiden kohdan kalvinistit tämän asian tulkitsevat. Vähemmän rehelliset ja vilpilliset kieltävät kaksinkertaisen valinnan (että myös kadotukseen joutuvat ovat valitut ja määrätyt siihen kohtaloon).

      Minusta Jumala olisi puolueellinen, jos antaisi ihmisen iän määrittää se, pelastuuko tämä vai ei, ja jos Jumala vielä päättäisi sen, miten vanhaksi ihminen elää. Näin kalvinistit hänestä kuitenkin ajattelevat ja pitävät häntä täysin puolueettomana tuomarina ja toisaalta myös pelastajana. Muslimit ovat tämän uskonkohdan perusteella samanlaisia kuin kalvinistit: hekin uskovat Allahin ennaltamääräämään ikuiseen kohtaloon (osaan), jota ihminen ei voi omilla valinnoillaan, suhtautumisellaan ja teoillaan muuttaa. Ihminen kulkee siten vääjäämättä ennalta määrättyä kohtaloa kohti, vaikka luulisi voivansa vaikuttaa siihen omatoimisesti.

      Universalistit opettavat sitä, että kaikki ihmiset ja jopa langenneet enkelit pelastuvat lopulta tulen koettelun ja määrämittaisten rangaistusten jälkeen. Tämä on sikäli järkevämpi uskomus, että jokainen ihminen pyhittyy tulen koettelun kautta ja niin vain täysin pyhitetyt ihmiset pääsevät "taivaaseen": sinne ei pääse mitään epäpyhää, saastaista, tms. Jos ihminen pelastuisi siitä huolimatta, että hänen pyhityksensä on vielä kesken, niin se ei olisi yhdenvertaista ja tasapuolista kohtelua Jumalan taholta meitä kohtaan. Myös katolinen kirkko uskoo täydelliseen pyhitykseen kiirastulen kautta, mutta se uskoo myös ikuiseen piinahelvettiin niiden kohdalla, jotka eivät pelastu.

      Oma kysymyksensä on se, onko ikuinen elämä aineettomien henkien elämää aineettomassa Jumalan taivaassa vai onko se aineellisten olentojen elämää maassa, joka on uudistettu tai valmistettu valittuja ja pyhiä varten? Onko materialistinen elämä väliaikainen testi ihmisille vai onko se myös lopullinen päämäärä ja pelastuvien ikuinen osa? Kukaan ei tiedä oikeaa vastausta, vaikka moni uskovainen luulee tietävänsä: he silti vain uskovat, mutta eivät tiedä. Jumala ei ole sitä heille ilmoittanut, mutta he pitävät Jumalan ilmoituksena sitä, kun joku toinen ihminen on sellaista puhunut tai kirjoittanut.

      Onko järkevää pitää sokeasti totena toisten ihmisten väitteitä? Ei. Voit olla uskovaisena eri mieltä, mutta neuvon sinua käyttämään omaa järkeäsi ja tervettä harkintakykyäsi. Se ei ketään vahingoita, mutta sokea usko voi vahingoittaa: se johtaa usein väärään tuomitsemiseen, väärän todistuksen antamiseen (Jumalasta tai ihmisistä) ja jopa vihaan (oletko toivonut pahaa lähimmäisille sen vuoksi, että he ovat eri mieltä kanssasi ja uskovat eri tavalla?). Olepa nyt rehellinen itsellesi ja Jumalalle, joka tuntee sinut paremmin kuin sinä itse, jos kerran sellaiseen kaiken tietävään Jumalaan uskot! Tunnista ja tunnusta ne pahat ajatukset, joita olet tuntenut ja kuljettanut sydämessäsi... ja usko on ollut siihen johtanut tekijä, vaikutin.

      • EnYötäGehennan

        Tuo nk. "tulen kautta pelastuminen" on katolilaisuudessa ymmärretty nk. Kiirastuleksi (Purgatorium). Tämä kiirastulioppi tulee juutalaisuudesta: jompi kumpi on Kiirastuli ja toinen Helvetti, nimittäin Sheol ja Gehenna.

        Netissä löytyy tietoa, esim.: "Judaism: The afterlife, Olam ha-ba'a." (Hepr. = suomeksi: "Tuleva maailma.") En tällä kännyllä pääse ottamaan linkkiä.


      • Johanna-Suviaskel
        EnYötäGehennan kirjoitti:

        Tuo nk. "tulen kautta pelastuminen" on katolilaisuudessa ymmärretty nk. Kiirastuleksi (Purgatorium). Tämä kiirastulioppi tulee juutalaisuudesta: jompi kumpi on Kiirastuli ja toinen Helvetti, nimittäin Sheol ja Gehenna.

        Netissä löytyy tietoa, esim.: "Judaism: The afterlife, Olam ha-ba'a." (Hepr. = suomeksi: "Tuleva maailma.") En tällä kännyllä pääse ottamaan linkkiä.

        Onhan tuosta olam ha-ba:sta ja helvetistä olemassa paljonkin tietoa lähteineen. Siitä vain lukemaan:

        https://totuutta.wordpress.com/helvetti/
        http://www.inri.fi/oppi/helvetti.htm

        Pitää tietysti varmistaa se, onko tieto oikeaa vai väärää. Sokeasti ei kannata mitään totena pitää: ei edes Raamatun kirjoituksia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe