Katsaus maailman lehdistöön kertoo sen kamalan jaman, johon Putin on Venäjän törttöillyt

Anonyymi

Läpi maailman viestintä Venäjän teoista Ukrainassa ja muuhun maailmaan kohdistetusta uhkailusta on Venäjän tulevaisuuden kuolettavaa.
Venäjä on huonomaineinen ja persaukinen hylkiövaltio, jonka kanssa kukaan ei halua olla tekemisissä muuten kuin kiristämällä siitä irti kaiken mahdollisen hyödyn itselleen. Vladimir I Pieni on mädällä hallinnollaan tuhonnut sen Venäjän, jonka kanssa Neuvostoliittona tehtiin kaupallista toimivaa yhteistyötä.
Vladimir I Pieni johtaa kohti helvettiä itseään ja Venäjää.
Säälisin, jos siihen olisi edes jotain perusteita.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjä on ahdingossa, josta ei ole tietä ulos.
      Mutta ei huolta. Venäjä mädäntyköön paikalleen.

      • Anonyymi

        On siinä ongelma. Tuon venäläisen ihmiskuonan tuottama paskan määrä on niin suuri, että maapallo alkaa pyöriessään veipata.


    • Anonyymi

      Onnettominta Venäjän kannalta on se jalkahiestä kumpuava vähä-älyinen uhkailu, jota Venäjän johtokopla suuntaa Pohjoismaihin, Baltiaan, koko Natoon ja erityisesti Britanniaan ja USAan.
      Uhkailee, vaikka sen sotilaat ottavat turpiinsa Ukrainassa joka katajan juuressa. Siis ei pärjää edes Ukrainalle. Entäs, jos vastassa on koko läntinen maailman voimat. Teknisesti, taloudellisesti, väestöllisesti ja sotilasteknisesti.
      Putin, tämä ei nyt hyvälle näytä. Olet alakynnessä joka suhteessa. Uhkailetko turvautuvasi ydinaseeseen. Se on koko Venäjän tuho ja koko maailman tappio. Läntistä armeijoitten ydinaseet hajasijoituksellaan ovat Venäjän tavoittamattomissa. Jo ensi-isku tekee Venäjästä tomua. Läntiset maa- ja ilmavoimat ovat täysin ylivoimaisia lähes millä tahansa kriteerillä tarkasteltuna.
      Nyt Putin, vedä rosvojoukkosi pois Ukrainasta. Eroa tai armahda itsesi Nagan-rukouksella. Et kelpaa edes perunamaan johtajaksi. Klaanisi perseennuolijat tapelkoot vallanjaossa itsensä hengiltä, mikä on parasta mitä voi Venäjälle tapahtua.

    • Anonyymi

      Ladimir pieni, jonka erityis-sotilasoperaatio Ukrainassa on muuttunut sodaksi, jota voi kestää vuosikymmeniä, ellei satoja vuosia.
      Medvedev ja Lavrov puhuu Putinin suulla ratkaisevasta taistelusta, jossa puhutaan kolmannesta maailman sodasta.
      Kolmas maailmansota, sillä tarkoitetaan ydinasein käytävää taistelua. Siihen ovat valmiudet venäläisillä ja haluja. Ydin pommeja varattuna paljon ja kertoneet ydinaseensa uudistuksista.
      Idästä nousevasta vaarasta raamatussa varroitetaan. Putinhan tuhoaa Ukrainassa.
      Varoitetaan myös ruosteen ja koin raiskaamisesta. Tiedemiehet sanovat, että maapallo pudota mötkähtää 7 miljadin vuoden päästä aurinkoon.
      Musta-aukko kerää aurikokuntia.
      13,5 miljardia vuotta sitten oli isojytky. On se mahtanut olla mahoton, koko havaittu maailman kaikkeus syntyi ja se on todella suuri. Mahtaa olla ollut ite Pietari-Suuri asialla.

    • Anonyymi

      veikkaan että ennen tammikuuta, eu unohtaa ukrainan siis mitä jäljellä, ja venäjän pakotteet puretaan, usa vetää herneen nenään ja lähtee euroopasta vihaisena punomaan uusia juonia kiinan menoksi.

    • Anonyymi

      Lentokenttien maahantulotarkastuksessa virkailija näkee verta venäläisessä passissa. Samoin hotellien vastaanotossa. Venäjän passi on monen mielestä pahan tunnus. En haluaisi olla venäläinen matkustaja kansainvälisillä lennoilla.

    • Pistän tähän vähän kylmiä numeroita sen ymmärtämiseksi, mikä Putinia riivaa.

      Neuvostoliiton pinta-ala ennen romahdusta: 22 400 000 km²
      Venäjän federaation virallinen pinta-ala: 17 075 400 km , muutos n. -23%

      Vertailun vuoksi:
      Suomen pinta-ala ennen 2. maailmansotaa: 382 801 km²
      Suomen pinta-ala sodan jälkeen: 338 465 km², muutos n. -11,5%

      Suomen pinta-alan supistumisen syy oli Neuvostoliiton hyökkäys talvisodassa ja Suomen epäonnistunut yritys palauttaa menetetty Karjala jatkosodassa. Neuvostoliiton romahdus oli sen oma syy.

      Suomalaiset joutuivat tekemään surutyötä sodan jälkeen ennenkaikkea Karjalan menetyksen takia. Mitään mahdollisuutta Karjalan takaisin saamiseksi ei ollut, piti vain tyytyä ja sopeutua tilanteeseen.

      Neuvostoliitto oli jatkoa Venäjän imperiumille. Jos mukaan lasketaan etupiiri niin Neuvostoliitto olin Venäjän imperiumi mahtavimmillaan. Putinkin teki surutyötä mahtavan Neuvostoliiton romahduksen takia. Hän ei kuitenkaan halunnut tyytyä ja sopeutua tilanteeseen. Putin haluaa palauttaa Venäjän imperiumin mahdin - se on hänelle kuin uskonto. Imperiumin mahdin palauttaminen menee kaiken muun edelle.

      Ukraina on Putinille vain kapinoiva imperiumin osa. Putinin maailmankuvassa imperiumit taistelevat vallasta ja etupiireistä. Putinin maailmassa mitään itsenäisiä kansallisvaltioita ei ole, on vain imperiumeja ja niiden alamaisvaltioita, jotka ovat kiinteämmin tai vähän löyhemmin sidoksissa imperiumeihin. Putinille Nato ei ole itsenäisten kansallisvaltioiden puolustusliitto vaan Yhdysvaltain imperiumin jatke ja vallan väline.

      Jos nyt nähdään Yhdysvallat ja Nato Putinin silmin niin vihollisimperiumin ylivoiman pitäisi olla täysin musertava eikä Venäjällä pitäisi olla muuta mahdollisuutta kuin alistua tilanteeseen ja sopeutua. Putin ei kuitenkaan halua alistua. Putinia ovat on rohkaisseet läntisten demokratioiden ongelmat. Demokraattisten yhteiskuntien sisäiset ristiriidat ovat kärjistyneet polarisaatioksi.

      Ukrainan voimakas vastarinta ja demokraattisen maailman solidaarisuuden vahvistuminen näyttävät tulleen Putinille täydellisenä shokkina, joka näkyi hänen olemuksessaan. Putinin näyttää nyt kuitenkin toipuneen shokista. Putinin uusi strategia näyttää nyt olevan lännen väsyttäminen. Sotaa jatketaan kunnes lännen yhtenäisyys alkaa rakoilla. Toteutuuko Putinin toive? Neuvostoliiton romahdus oli Neuvostoliiton oma syy. Putin toivoo nyt, että läntiselle maailmalle kävisi samoin.

      • Anonyymi

        Varsin hyvin analysoitu, hyvä! Yhteenvetona voitaneen todeta, että Venäjän alasajon vauhti kiihtyi, kun suuruudenhullu Putin sai kusetettua määrätyt porukat taakseen, ja pääsi säätelemään pikalakeja joiden tavoitteet ovat epärealistisia. Tuo runsas 2 vuosikymmentä vaatii korjaukseen aikaa ainakin sata vuotta, eli kolme sukupolvea Putinin klaanin kuoleman jälkeen.
        Venäjä ei pysty "väsyttämään" länttä, koska lännestä ei tule lähitulevaisuudessa Venäjälle partakonetta monimutkaisempaa laitetta, joita venäläiset eivät osaa suunnitella tai tehdä.
        Kiinasta Venäjä saa apuja, mutta se ei onnistu pitkään, koska Kiina ei ole kiinnostunut yhteistyöstä kivikauden suuntaan syöksyvän "suurvallan" kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varsin hyvin analysoitu, hyvä! Yhteenvetona voitaneen todeta, että Venäjän alasajon vauhti kiihtyi, kun suuruudenhullu Putin sai kusetettua määrätyt porukat taakseen, ja pääsi säätelemään pikalakeja joiden tavoitteet ovat epärealistisia. Tuo runsas 2 vuosikymmentä vaatii korjaukseen aikaa ainakin sata vuotta, eli kolme sukupolvea Putinin klaanin kuoleman jälkeen.
        Venäjä ei pysty "väsyttämään" länttä, koska lännestä ei tule lähitulevaisuudessa Venäjälle partakonetta monimutkaisempaa laitetta, joita venäläiset eivät osaa suunnitella tai tehdä.
        Kiinasta Venäjä saa apuja, mutta se ei onnistu pitkään, koska Kiina ei ole kiinnostunut yhteistyöstä kivikauden suuntaan syöksyvän "suurvallan" kanssa.

        Kiina väijyy oikeaa hetkeä saada haltuunsa Venäjän pohjoiset energiakentät ilman suurempia uhrauksia.
        Ussuri-joen sodan päättävä sopimus 18 vuotta sitten ei oikein tyydytä Kiinan pyrkimyksiä.
        Venäjä on jäänyt pahaan pinteeseen. Mutta itsepä on soppansa keittänyt ja siihen veden heittänyt.


    • Anonyymi

      Teillä taitaapi olla melko kapea tuo maailma.
      Kannattaisi varmaankin lukea myös uutisia länsimaiden ulkopuolelta.
      Avartaa maailmankuvaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe