Pelkosenniemi rämpii suossa ilman kunnanjohtajaa

Huolestunut

Tässä vaiheessa olisi ollut erittäin tärkeää saada Pelkosenniemelle kunnanjohtaja viemään kuntaa eteenpäin. 6 valtuutettua on kanssani samaa mieltä. Hupsista millaiseen tilaan 7 muuta valtuutettua kunnan asiat saivatkaan. Jälkeenpäin on turha katua.

27

853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Taksa

      Onko 7 yhtä kuin koko kunta kysytäänpä kuntalaisilta.

      • Pelottavaa

        Uutiset kertovat, että Savukoski rakentaa koulun, onko tämä sitten "kuolinisku" omalle koululle? En ymmärrä. että ne ihmiset, jotka ovat saaneet käydä koulua omassa kylässä, jopa aikanaan syrjäkylien kouluissakin, eivät soisi sitä mahdollisuutta nyt käydä koulua täällä ja terveessä koulussa! Meistä varmasti maksaisi moni mielummin veroa, jos voisimme luottaa siihen, että lapset saisivat käydä koulua omassa kunnassa ja pienet lapsoset päiväkodissa, sekä vanhukset saisivat palvelut, jotka he ovat ansainneet! Kuka muistaa ajan, kun meidän kylällä ei ollut vanhainkotia, vanhukset, jotka eivät pärjänneet kotona, joutuivat Sallan Aatsinkiin ja jopa Utsjoelle!!Tällä menolla saa vain arvata, mitä meille jää? Ei ainakaan se onnellinen pelkosenniemiläinen - ihminen, ylpeä omasta kunnastaan! Tosi surullista!


    • AAA-kerho

      Siellähän on vs. Kunnanjohtaja. Antin, Annikan ja Anun opetuksessa. Totta ne ny yhden kunnan asiat hoitaa

    • MikkiMulari

      Jaa nytkö se Severinkankaan hyvyys tunnustetaan kun oikein ollaan huolissaan että kunta rämpii suossa. Niinhän se tuppaa olemaan, että ensin syään ja jyrsitään ukko tienpäälle ja sitten itketään ku ei ole kunnanjohtajaa

    • ristisiitoksentulos

      Pössit! Samaa paskaperimää olette kuin kittilän sekopäät!

    • lusikka.käteen

      Eihän Pelkosenniemi täytä edes kuntakriteereitä. Sehän on vain sellalaanen tavallinen maalaiskylä. Ois aika liittyä Kemijärven kaupunkiin enen kuin kaikki palvelut on alas ajettu. Tulis koulukin Pyhälle .

      • läjä.käteen

        Ei elämän kevät! emme ikinä liity niihin..


      • oivittu

        Eikä meitä reppanoita enään kukaan huoli vaikka maksettais. Kunnan omiin homerakennuksien ja paskapuhdistamon purkuun menee vähintään miljoona euroa. Uhkavaatimuksia lähetellään ja työkyvyttömät ihmiset purkavat rakennuksiaan käsipelillä, mutta kunnan omat paskat (yläkoulu, alakoulu, paloasema, virnahaltijain talo) senkun mätänee paikalleen. Aika monta miljoonaa pitäisi olla myötäjäisrahaa että jollekin kelvattais. Ajatelkaapa asiaa ja tilannetta! Vielä koulu? Pitäiskö itkeä vai nauraa?


    • kädetpystyyn

      Teknisellä puolella ei ole oltu ajan tasalla Markun lähdön jälkeen. Jostakin työllistämisprojektista osaston johtoon ilman päivänkään teknistä kokemusta. Tämä onnistuu vain Pelkosenniemellä.
      Tekninen osasto keskittyy puskien raivaukseen. Muuhun ei kyvyt riitä. Tämäkin varmaan EU -rahoituksen turvin. Ja vielä palkan korotus!

      • Tean

        Kyllähän nykyinen tekninen johtaja tekee kunnan eteen ja kunnassa kohta eniten kunnan etujen mukaisesti työnsä. Ja kokemustaan tällä ihmisellä on enemmän kuin yhdelläkään luottamusmiehelle siellä yhteensä. Ja kouluja on käynyt,,on Insinööri sentään...kannattee ottaa asioista selvää ennenkuin paskaa puhuu!Politiikassa mukana olleena hän sai kunnan mahtavaan nousutilanteeseen jonka nykyiset ovat pilanneet....


      • toptop

        Panu höpö höpö. Älä viitsi. Tekninen työkokemus puoli vuotta Suvannon sillalla ennen "osaston johtajuutta" Tuohon aikaan tielaitos otti vastavalmistuneita teknikoita puoleksi vuodeksi jos he eivät muualle päässeet. Politiikassa mukana olleena hävitit 5 miljoonaa euroa liitosrahaa.


    • yhteisnokka

      Joko Saun nokkamies alotti Niemessä?

      • Joutsijärvinen

        Eikö se valmistavan perusopetuksen opettaja joka oli myös vs. rehtori ole nyt vs. kunnanjohtaja. Sellainen pätkätyöhistorian omaava kemijärviläinen


      • kemijärveläinen

        Ei vs. vaan vt. kunnanjohtajalla on takana ennen Pelkosenniemeä 28 vuotta saman työnantajan palvelua. Mikä on se mitta, jolla mitataan pätkätyöläinen?


      • pyhält
        kemijärveläinen kirjoitti:

        Ei vs. vaan vt. kunnanjohtajalla on takana ennen Pelkosenniemeä 28 vuotta saman työnantajan palvelua. Mikä on se mitta, jolla mitataan pätkätyöläinen?

        kun kemppalaisesta kyse niin nin lyhyttä pätkämittaa ei löyvy


    • Uudenvuodenodotukset

      Nyt kun saisimme kunnanjohtajan, joka saisi asiat tolalleen täälläkin, meillä on" eletty kuin pellossa" viime ajat! Ei ole johtajaa ollut, se on myös näkynyt ihan arjessakin! Kunta tarvitsee johtajan, joka on meidän kaikkien kuntalaisten puolella! Myös sen että valvoo ja pitää huolen meidän veromarkkojen oikeudellisuudesta, sen että jokainen työntekijä tekee parhaansa palkkansa eteen! "Lusmuilua" ei saa sallia! Nyt on aika tullut sille paljon puhutulle "yhteen hiileen puhaltamiselle", siihen toivoisi uuden kunnanjohtajan antavan sen kipinän! Meidän kunnassa on paljon tahtoa ja osaamista, kun ne vain tulisi oikein kanavoitua!Sitä me-henkeä kasvattamaan, paljon on jo vapaaehtoiset yrittäneet tehdä, onhan siitä tuloksiakin, viimeinen näyttö oli tuo "Elävä joulukalenteri", kuinka paljon vapaaehtoiset saivat aikaan koko kylää ilahduttamaan ja yhdessä kokemaan jouluisia yhteisiä hetkiä! Nyt vain kaikki joukolla mukaan, kun saamme uuden kunnanjohtajan, ottakaamme hänet avoimin mielin vastaan, toivottavasti hänkin tulee meidän joukkoomme innokkaana, tuoden lisää aihetta, että saamme olla ylpeästi pelkosenniemiläisiä, myös hän itsensä mukaanlukien! Tämän jälkeen sitten "suossa rämmittäis" vain hillojen perässä!!!

    • Ringosta

      Elävällä joulukalenterilla ei tulevaisuutta kuntataloudesta paikata vaikka kuin olis tahtoa ja hyvää mieltä.
      Tuommoset päättäjät pitää polkea suohon Saukkoaavan asutustilan rämiän laitaan. Jos päättäjät ei ymmärrä asioiden todellista tasoa niin mitä tehdään sellasilla päättäjillä?

      Periaatteesta kiinni pitävät valtuutetut ovat kunnalle tuhoisa yhdistelmä vaikka ne kolmistaan ovat vähemmistö saavat ne muutamat hännättömät juoksemaan perässään ja olemaan samaa mieltä jolloin syntyy enemmistö. Periaate on kokkipojalla olla vastaan yrittäjiä vaikka kokkipoika on syönyt yrittäjän kädestä koko ikänsä. Kokki jolla ei ole pysynyt kauha kädessä vaan on joutunut lautapojaksi rakennuksille on katkeroituneiden kasvatusmetodien tuotantoa.

    • ilmanjohtoa

      Joko son suo jäätyny ettei tarvi rämpiä?

      • eirämmi

        On hyvät hankiset!


    • Kysytty

      Niemeen kunnanjohtaja ? Paljonko tuli maksamaan eräiden kunnanhallituksen jäsenten
      ristiretki .

      • Korttipois

        Karkea arvio että 5000 euroa ylimääräistä he tuhlasivat.
        Mutta varmaa tietoa on että Mäkelästä tulee seuraava kunnanjohtaja.


      • josko.sen.lusikan

        Nyt jos koskaan olis aika liittyä kuntana Kemijärven kaupunkiin...loppuisi tää näennnäinen päätöksenteko ? Päästäisiin isompien hartioiden suojiin. Voitaisiin paremmin satsata mm. Pyhän kehitykseen. Son tulevaisuutta.


      • Villiätämänykymaailma
        josko.sen.lusikan kirjoitti:

        Nyt jos koskaan olis aika liittyä kuntana Kemijärven kaupunkiin...loppuisi tää näennnäinen päätöksenteko ? Päästäisiin isompien hartioiden suojiin. Voitaisiin paremmin satsata mm. Pyhän kehitykseen. Son tulevaisuutta.

        Joo ensin liitytään kemijärveen sitten rovaniemeen ja lopulta helsinkiin niin sitten ois oikein isot hartiat ja pyhä ois varmaan sen jälkeen miljoonakaupunki tuolla hartialogiikalla. Maailmaan näköjään mahtuu monenlaista hienoa ideaa tätäki palstaako lukee niin hoksaa että ei se ihminen kovin kauas apinojen ajoista kehittyny. Katkeruutta kateutta toisten mollaamista joka paikassa aivan sama mitä lukee ja missä lukee. Tavoitteena on ilmeisesti aina jättää jälkeensä toinen toistaan katkerampi sukupolvi.


      • sippi.ja.relletti

        Tuskin kuntamme pystyy kunnanjohtajalle palkkaa maksamaan ? Nii sipissä son.


    • Ljgghkk

      Kyllä Täällä olisi kaikilla hyvä olla kun kuunneltaisiin vähän edes asiantuntijoita, säästöjä kyllä saadaan kun käytettäisiin oikeaa järkeä! Mutta kun ei! Kunta ei ole sosiaalitoimisto! Tk: hon maksetaan kokoajan tyhjistä petipaikoista kymmeniä tuhansia vuosi! Miksi? Työpaikat ,Joo on tunturissa töitä kun vain viitsii kysyä! Eletäänkö siat Pellossa, aa konklaavi tuhoaa lopunkin Tästä kylästä! Toivottavasti seuraavat äänestäjät pikkuisen lukisi päätöksiä ja kyselisivät näiden touhuista! Antaisivat virkamiehille työrauhan joka niille kuuluu! Tämä ylipään a suuvaahossa häiriköi joka paikassa, muka asiantuntija! Sodankyläläiset ovat yli onnellisia kun pääsi eroon tästä vouhottajasta. Älyäisi luopua. Joo Nämä on äänestetty, niin muutamalla äänellä. Toivottavasti joutuvat vastuuseen virheistään!

      • äänestänjaloillani

        Kylä täynnä vellihousuja, eli eivät koskaan joudu vastuuseen virheistään.


    • rämpiväkunta

      Kukason tuo huolestunut joka keksiny nuin hassun ketjun otsikon. Kyllä pomppaa heh!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe