Rotta-lude-täi-syyhy-torakka, iso korjaamaton KÖYHYYSONGELMA

Anonyymi-ap

Suomessa ei tainnut sotienkaan aikaan, olla sitä kokoelmaa, ison köyhyysongelman, kansan kahtiajaon ja eriarvoistamisen, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamisen, mukana seuraavaa loisongelmaa, kuin on tämän päivän, kylmästi köyhyyteen ryöstetyn kansan keskuudessa:

https://www.aamulehti.fi/perhe/art-2000010014838.html

https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000010024227.html

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

Kansan jyrkkä kahtiajako, iso korjaamaton köyhyysongelma, tälle vuosisadalle päivittämättömät veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiseläkkeet, eriarvoistaminen tuonut mukanaan, valtavan loiseläinongelman, josta ei tulla koskaan pääsemään, ellei korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, kansaltamme varastamia, valtavia varallisuuksia, aleta palauttamaan, niille varoille tarkoitettuihin tärkeisiin asioihin, alkaen jokaisen Suomen kansalaisen, aidosta, ajanmukaisesta, taloudellisesta oikeusturvasta 2000€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

Suomi ei ole koskaan sitten sotien, ollut niin turvaton ja kansa äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidelty, kuin se on tänä päivänä.

77

903

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sitä vihan- ja vastakkainasettelun ilmapiiriä mitä vasurit lietsovat.... ainoa mitä osaavat. Eivät kykeneet tekemään neljän vuoden aikana köyhyydelle muuta kuin lisäämään sitä. Mutta vihaa osaavat lietsoa, se on varmaan geeneissä.

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnasssa, mitään entisaikojan vas ei enää ole olemassakaan, ollut tällä vuosituhannellakaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17909066/myytti-punavihreista-neonatsien-vaalima-naurunalainen-ulkomailla

      Päivitä itsesi tälle vuosituhannelle, ettet ole niin pakkoneuroosissa olevan oloinen, ellet ole autistinen pörssirikollisperillinen.

      GAL = green, alternative, libertarian - TAN = traditional, authoritarian, nationalist.

      Siinä tuon YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN jako eduskunnassa. Puolueitten nimillä hämätään vielä, ei enää kauaa, uudet sukupolvet tietävät jo, ettei mitään puolueita, ole enää tällä vuosituhannella, ollut olemassakaan. Kaikki pörssirikollisten päätökset, viedään kansalta lupaa kysymättä, yksimielisesti, vähän ensin valevastustettuaan, läpi.

      • Anonyymi

        Täyttä asiaa! Politiikassa ei ole enää politiikkaa, siis yhteisten asioiden hoitoa, kuten joskus muinoin määriteltiin. Nykyään on vain oman tai oman viiteryhmän itsekäs eduntavoittelu. Mennyttä maailmaa joka vallitsi vielä jotenkin 1990-luvun lopulla, ei enää ole eikä se tule koskaan palaamaankaan. Nyt on katsottava eteenpäin ja otettava vastaan se, mikä tuleman pitää. Ainakaan itse en näe tavallisella ihmisellä olevan kovin palja vaikutusmahdollisuuksia vaalikauden aikana. Mikäli joku tietää konsteja niin kertokaa. nimimerkki:"Neuvosta kiitollinen."


    • Anonyymi

      Kehitysmaista, banaanivaltioista, tyrannioista ja diktatuureista, tuttujen loiseliöitten listasta jäivät kihomadot, häröt, ym paljon lisää, kansan kahtiajaon, eriarvoistamisen, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamisen, vakavia ongelmia.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/10/23/the-millionaires-calling-for-higher-taxes-i-m-rich-tax-me_6197148_19.html

      Sille ihmiselle, tai niille ihmisille, jotka nostavat rikoskanteet, eduskunnan korruptiopoliitikko-pörssirikollisia vastaan, kansainväliseen oikeuteen, kansamme valtavien varallisuuksien ryöstämisistä verokeitaisiin, tulevat Suomen kansalaiset, olemaan ikuisesti kiitollisia. Mistä löytyisivät ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18001123/miksi-supon-pelttaria-ei-ole-erotettu-porssirikollisuuden-suojelemisen-takia-

      • Anonyymi

        Tämäkin bandemia on ROKOTTAMATTOMIEN SYY.
        LINNA TUOMIO NIILLE JOTKA EI USKALLA OTTAA PIIKKIÄ .
        PIIKKIKAMMO ON TAPPAVA TAUTI .


    • Anonyymi

      Parasiitteja kouluruoassa, ruokamyrkytyksiä entistä useammin.

      https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/elevernas-skrackbilder-parasiter-i-skolmaten--m8n25g

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16314748/harkapapu-laukaisee-autoimmuunisairauksia-kuten-sle-dermatomyosiitti-ym#comment-118481988

      Härkäpapu on halpa tuottaa, siksi elintarviketeollisuus, alkoi tiedossa olevista riskeistä piittaamatta, käyttämään sitä elintarvikkeissa sekä karjan rehuna. Esim. Italiassa on alueita, joissa kyseisen vakavia autoimmuunisairauksia, muitakin kuin favismia, laukaisevan myrkkypavun viljely, on lailla kielletty.

    • Anonyymi

      Kyllä ulkomailla tästä syyhyongelmasta on puhuttu jo vuodesta 2021. Syyhy ja iho-ongelmat kuuluvat ainakin Pfizerin tuhansien haittavaikutusten listalle. Koronapiikit käänsivät lääketehtaiden tuloksen plussalle ja varsinaiset miljardivoitot tehdään näillä haittavaikutusia hillitsevillä "lääkkeillä". Mitäänhän ei ole tarkoitus parantaa. Ainostaan hieman hillitä ja jatkaa tuotteiden myyntiä asiakkaalle koko hänen loppuelämän ajan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärifasistiSdp on pelkkä pörssirikolliskorruptiopuolue, joskus 1970-luvulla ehkä vielä, yrittivät olla työväenpuolue, sen jälkeen pelkkiä korruption ja pörssirikollisuuden ahneita huijareita.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      "Kaveria ei jätetä" on noloin puhe tällä vuosituhannella, mitä korruptiopoliitikko-pörssirikollisen suusta on kuultu. AvovOligarkkiUrpilaisella on ollut vuosikymmenet aikaa, toteuttaa Suomeen ajanmukaiset 2000€/kk MINIMIELÄKKEET, Suomen rakentajille vanhuksille, vammaisille ja sairaille, kuten muiden Pohjoismaiden ja oikeusvaltioitten mepit ovat tehneet. Ei ole kuin hummaillut Afrikassa ja kahminut itselleen kansamme varallisuuksia, ei ääniä.

      • Anonyymi

        Sanna Marin oli tässä kirkkaimpana tähtenä. Näistä aineksista on nykyinen SDP tehty.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisikauppiaat kiertävät jätemaksuja- ja veroja, jakamalla mädäntyneet, pilaantuneet ja homeiset elintarvikkeet, teekutsu-kerjuuttamisjonoissa, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyille, jotka vanhukset, vammaiset ja vakavasti sairaat ihmiset, pakotetaan kerjäämään osaansa, joka aidoissa oikeusvaltioissa ja demokratioissa, kuuluu jokaiselle kansalaiselle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18155232/suomi-kayttaa-elakelaiskoyhia-ihmiskilpina-venajaa-vastaan-suomessa#comment-124852820

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET: Tanska, Islanti, Ruotsi, Norja, Saksa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pakkasessa kuolee loiset ja pöpöt!😭

      • Anonyymi

        Jep pöpöt lähtee ku pakastaa viikon entäs pöpöt jotkut kuumassa sekä toiset kylmässä.Loiseläimet tai tuhoeläimet tuontina monien mukana on uusia löytöjäkin.


      • Anonyymi

        Luulette vaan, ne olivat pikkupöpöjä ne sotien aikaiset, nyt on ilmaston lämpenemisenkin seurauksena, tulleet isommat ötökät ja loiselukat, joita ei millään pakkasilla ja kuumentamisilla nitistetäkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulette vaan, ne olivat pikkupöpöjä ne sotien aikaiset, nyt on ilmaston lämpenemisenkin seurauksena, tulleet isommat ötökät ja loiselukat, joita ei millään pakkasilla ja kuumentamisilla nitistetäkään.

        Mitä isompi ötökkä sitä helpompi nitistää.
        Syyhypunkki on siksi vaikea, että se on 0,1 mm kokoinen.
        Lude on siksi vaikea, että se kapeutensa vuoksi mahtuu mitä ahtaimpiin seinäväleihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä isompi ötökkä sitä helpompi nitistää.
        Syyhypunkki on siksi vaikea, että se on 0,1 mm kokoinen.
        Lude on siksi vaikea, että se kapeutensa vuoksi mahtuu mitä ahtaimpiin seinäväleihin.

        Aivan, jos nuo ötökät olisi nyrkin kokoisia, niin ne olisi helppo löytää ja tappaa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sitä helposti luulee, että täällä on ollut hyvinvointia sota-ajan ja tämän päivän välisenä aikana.
      Hyvinvointipalveluita alkoi tulla vasta 70-80lukujen taitteessa, ja suurelta osin neuvostoliiton kaupan ja muun yhteispelin ansiosta.
      Halusivat varmaan pitää tällaisen "varman" länsimaan kainalossaan.
      Maan, jossa voivat käydä mielin määrin ja muutakin tarkoitusta varten.
      90-luvulla kun neukkujärjestelmä romahti, kauppakin meillä romahti ja tuli lama-aika.
      Syyllisiksi nimettiin valuuttalainat ja pankkien hulvaton lainananto.
      Tottakai antoivat kun rahaa oli virrannut niille, ja paljon.
      Todellisuus on iskenyt sen jälkeen suoraan päin näköä, ja nyt olemme todellisessa tilanteessa, johon rahkeemme yksinään riittävät, eli eivät siis riitä.
      Tulevaisuus ei tule näyttämään kovinkaan ruusuiselta.
      Kovaa työtä se vaatii ja paljon vyön kiristystä, tavalliselta kansalta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      AutokratiaUsan sotarikos-hyökkäysliiton, isoimmat talous-pörssirikolliset, tuhosivat Suomen demokratian, oikeusvaltion ja sisäisen turvallisuuden. EK-Yle on niiden disinformaattori-kanava, mitään aitoa, saati puolueetonta tiedonvälitystä, sieltä ei ole saatavilla, sananvapauksia estävät rajusti, aivan kuten Venäjällä.

      https://metropolitan.fi/entry/edward-snowden-finland-nsa-cooperation-since-2004

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aidoissa hyvinvointi- ja oikeusvaltioissa, ei ole syyhy-täi-rotta-lude-torakka-jne ongelmia.

      https://www.swissinfo.ch/eng/swiss-politics/pension-swiss-switzerland-vote-protest/73323356

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18296800/sveitsi-aanesti-elakeian-nostoa-vastaan-2-500ekk-minimielakkeiden-puolesta

      Suomessa äärioikeiston teekutsuliike krd, vastusti eutanasiaa siksi, että mikäli eutanasia ehdot ja edellytykset eli aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva toteutuisi, 2 500€/kk MINIMIELÄKKEIDEN muodossa ENSIN, se toisi kansalaisille aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, sitä ne vastustivat, eivät suinkaan köyhien ennenaikaista veroparatiisi-sotessa tappamista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18298538/eutanasia-kansalaisaloite-hylatty-vaarista-syista

    • Anonyymi

      Kylllä aito hyvinvointivaltio tulee kaikille halvemmaksi, valtion talouden säästöjä tehdään 2000€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ, aidoissa demokratioissa, oikeus-sivistysvaltioissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Neo-Amisept auttaa taatusti!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pörssirikollishallitus käytännössä irtisanoutui tehtävistä, jotka kuuluvat Suomessa hallitukselle: jokaisen Suomen kansalaisen oikeuksien vahvistaminen, edistäminen ja varmistaminen.

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-rikkaimmat-ihmiset-nauttivat-etua-jolla-kerataan-satoja-miljoonia-euroja-ilman-veroa-professori-taysin-omituista/5cf5e68b-025b-4659-beb7-b8ad6ff4d881?ref=iltalehti:5fd4&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

      Veroparatiisiyritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luonto-ilmasto-ym vastuisiin. Ökytukien jakaminen perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuoriin verokeitaisiin, on loputtava.

    • Anonyymi

      Loisia kannetaan matkalaukuissa lomamatkoilta, Nousukkaat asialla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei olla köyhiä, eikä kipeitä. Vielä. Odotahan kun tämä hallitus on kautensa loppuun istunut niin tiedetään, millaisen yhteiskunnan Kokoomusnatsit jälkeensä jättävät. Siinä ei ole sijaa Sinulle, eikä minulle. Ellei sota ole rikkonut paikkoja niin 1900-luvun alun tilanteessa varmasti. Valtiolla ei ole omaisuutta euronkaan edestä. Kokkelipojat on myynyt ohjavesiä myöten kaiken irtoavan n.s Kansaivälisille institutionaalisille sijottajille. Tapahtuu sama kuin neuvostoliitossa. Oligarkit pisti valtion rahat omaan fikkaan ja kansa sai Kolmas Palkinto;"Ei mitään." Tämä on Kokoomuksen märkä uni, joka nyt toteutuu.

    • Anonyymi

      Entäs kun oppositiossa, ei ole vaihtoehtoa, jatkoivat viime hallituksessa, samaa köyhimpien köyhyyteen pakottamista, valehtelivat törkeästi, kaikkein haavoittuvimmille vanhuksille, vammaisille ja kroonikkosairaille, niin onko äänestämättä jättäminen, sitten ainut vaihtoehto, siltä näyttää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17870490/suomi-ei-tarvitse-quotpolitiikan-supertahtiaquot-vaan-2000ekk-minimielakkeet

      https://www.swissinfo.ch/eng/swiss-politics/pension-swiss-switzerland-vote-protest/73323356

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ Suomen eduskunnassa, ollut jo useiden hallituksien ajan, alkaen KorruptioNiinistöOligarkin VVM-ajoilta, jolloin ökytukien ja verohelpotusten kaiken ilmaiseksi saaneille, lappaminen veroekeitaisiin, toden teolla alkoi.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä. Surullisinta koko jutussa on se, ettei tavalliselle ihmiselle ole enää yhtään vaihtoehtoa. Kaikki ovat paskaksi osoittautuneet. Pressanvaaleistakin tuli pakonomaiset protestivaalit. Nyt koitan lohduttautua ajatuksella, että jos huonosti käy, niin enpähän ole yksin.


    • Anonyymi

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

      Rasismikortilla PetosKokPersRkpk ovat jo moninkertaistaneet, ulkomaisen halpatyövoiman, veroparatiisiyrityksien ulkomaiseksi halpatyövoimaksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18328591/suomen-terroriuhka-moskovan-iskun-jalkeen-on-edelleen-kakkostasolla

      Sitten vikisevät rotta-ongelmasta, kun vievät Suomen kansalaisilta, aidon, ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan. Sellaista sakkia nuo äärioikeiston pörssirikolliset.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      miljoona mamuja oleskelemassa ja nauttimassa ilmaisesta ruuasta, asumisista, maksusitoumuksilla voi ostella huushollitavaraa cittarista, olen nähnyt monesti, Ilmaisista kuljetuksista, terveydenhuollon palveluista (Hivit ja hepatiitit ,syyhytautiset)ja tulkkipalveluista, päiväkotihoidosta ja koulutuksesta ja maksaa useampia tuhansia kuukausittain julkiselle taloudelle kun on maksetaan palkat migri, vastaanotto kela ja sossutätien henkilöstömenot näiden ihmisten hyvinvoinnin takaamiseksi MONILLA PAIKKAKUNNILLA KOKO MAASSA.
      Tulos näkyy suomen hyvinvointi menetetty ja tavis suomalaiset lirissä kun heidän pitää luopua kelatuista, terveydenhoidon, leikkausten ja hammashoidon saatavuuden vähentyessä. Vammaiset ja vanhukset kaikkein surkeimmassa jamassa , Heidät hylätty heitteille vailla turvaa, hygienian ja terveydenhoidon ihmisiä ja jos jollakin huone niin siellä yksin vailla kunnon ravitsemusta ja sosiaalisia kontakteja ylilääkittyinä niinkuin MOT ohjelmassa näytettiin kuvia kun ihmisiä oli kuin auschwitzin leipillä leirillä jalamäki senkun jatkuu, työttömiä lisää ja ja suomen bkt alempi kuin koskaan ja velanotto jatkuu korkojen kasvu lisääntyy . Mutta ensi syksynä hallitus, eduskunta kakaikki sote ja muut johtajat nostavat palkkansa ja korottavat etujansa potenssiin kolme vaikka rahhaa ei olisikaan.

    • Anonyymi

      Putte on Suomelle syyhy 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙏❗
      Puten peloite - SYYHYPUNKKI 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣❗

    • Anonyymi

      Siellä on kirppuja luteita täitä ,seassa lapsia pellavapäitä. ..
      Lauloi muinoin Irwin Goodman
      Paljon ei ole ajat muuttuneen tuosta laulusta

    • Anonyymi

      Köyhyydellä ei ole mitään tekemistä asian kanssa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On muitakin hädänalaisia kuin vain eläkeläiset täällä Suolessa!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Köyhiä kadehtiva äärioikeistolainen perintövässykkä, on ehkä säälittävin olento mitä maa päällään kantaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Syyhyyn Neo-Amiseptiä !!! Auttaa taatusti!

    • Anonyymi

      Ennaltaehkäisevästi jalkasieneen, joka ilta ja siihen sienivoide koko jalkaterään hierottuna, huom. joka päivä, ennaltaehkäisee jalkasientä ja hoitaa sen pois, jos on sellainen. Kynsisieni tarvitsee järeämmät toimet, ikävä kyllä lääkärissä käynti nykyisin, kun kaikki ennen käsikauppalääkkeet, on laitettu lääkärirahastuksen taakse, täysin suotta. Ulkomailla samat lääkkeet reseptivapaita.

    • Anonyymi

      Ja ensin siis saippuapesu, kuivaus ja Neo Amisept, tai vastaava desinfiointiaine, vasta sen jälkeen tuo sienivoidevoitelu. Ja joka päivä huom. Kengät desinfioitava myös, sukat pestävät kuumissa lämpötiloissa ja kenkiin desinfioinnin jälkeen soodaa yöksi, sen saa imuroitua pois aamulla, niin raikastaa kengät. Liian haisulikengät roskikseen.

    • Anonyymi

      Sotien jälkeen Suomen kansa ei ollut näin avutonta, saamatonta ja munatonta kuin nyt. Ei ollut työttömyysturvaa ei asumistukia, oli pakko tehdä töitä.

    • Anonyymi

      Sotien jälkeen Suomen kaikilla kansalaisilla oli kodit ja asunnot, jos ei ollut, heille annettiin sellaiset. Nyt eletään täysin eri aikaa, erityisesti yksinasuvat naiset on ryöstetty putipuhtaiksi, siskojenhakkaajat ja vanhempien harhauttajat, ryöstäneet ns. rintaperinnötkin ahneuksissaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18377266/ek-yle-valekeskusteluihin-osallistuminen-estetty-suomen-kansalaisilta

      Irvokas VALEUUTIS-näytelmä EK-Ylessä käynnissä. Suomen kansalta estetään sananvapauksia ja näytetään suoraa lähetystä, veroparatiisihovien mässyttäjäisistä.

      ÄärioikeistoBritanniassa- ja Ruotsissa, yhä useampi kansalainen, vastustaa monarkian veroparatiisiloisten ylläpitämistä, kansalaisten talouden kustannuksella.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18234094/ruotsidemokraattien-jaljilta-suurtyottomyys-ruotsissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18023591/aarioikeistobritannia-on-romahtamassa-kirjaimellisesti

      Sotien jälkeen Suomessa oli myös aidosti töitä kaikille ja töistä maksettiin kunnollista palkkaa. Ei ollut veroparatiisivarkaita, kaiken ilmaiseksi ja toisten elämien kustannuksella, nimiinsä varastaneita, ökyrikkaita perintö-ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuori-pörssivarkaita, joita kokonainen kansa nykyisin, on pakotettu omien terveyksiensä ja elämiensä kustannuksella, Cayman saarille ym verokeitaisiin elättämään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17988528/veroparatiisisosialismi-porssirikollisuus-on-kriminalisoitava

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ valeoppositio, pistää päänsä rasismikortti pensaaseen, väistelee aiheuttamiaan vakavia eläkeläisköyhyys hätätilaa, isoa korjaamatonta köyhyysongelmaa, kansan kahtiajakoa ja eriarvoistamista, siinä missä pörssirikollisten äärioikeistohallituksin, rasismikortin taakse.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928171/oppositio-vaistelee-jalleen-elakelaiskoyhyys-kansanmurhaa-rasismikortin-taakse#comment-121892875

    • Anonyymi
      UUSI

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      598
      4362
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      148
      3144
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      167
      2432
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2265
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      242
      1784
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe