Air Finlandin kokkarijohtajat rikosepäiltynä

Kokoomus-varastaa-aina

Koko sakki on tunnettuja kokoomuslaisia kähmijäsakkia mutta nyt niille taisi käydä käry.

80

727

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AIRFINLANDMAANPETOS

      Eivät ne käräytä toisiaan - kyllä se on Suomen viranomaisten ja kansalaisten tehtävä.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15771581/quothelvetin-enkelit-ja-merirosvotquot--saduilla-peitellaan-isoja-talous--ja-sotabisnesrikoksia#comment-98342961

      Suomen eduskunta ja ministeriöt, mukana ISOISSA TALOUSRIKOKSISTA, korruptiossa, veroparatiisivuodoissa - miksi supo ja poliisi, eivät hoida tehtäviään - no siksi, että korruptio on laajaa ja se ylettyy ilmeisesti, poliisijohtoon saakka.

      Suomi on siirretty YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄN, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten toimesta. Tiedonvälitystä ei ole, se on kuollut ja kuopattu, joten aloitteita, isoimpien talousrikosten rikostutkintojen tulostensaantiin, pitää tulla kansalaisilta - eli elämme totalitaristisessa fasismissa Suomessa jo.

    • Anonyymi

      Raakaa taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa, omaa kansaamme, kaikkein heikoimmassa asemassa olevia kohtaan, ei voi hyväksyä.

      Järkyttävää ahneutta eduskunnassa ym valta"eliitin" keskuudessa.

      Äänestäjille valehdeltiin päin näköä.

      Yksipuoluejärjestelmässä, ei kannata äänestää enää, ellei uuden hallituksen tahti ala muuttumaan.

      • Anonyymi

        Sinähän se ääliö olet,koska kokkareet hyötyvät jos äänestysaktivisuus on matala, katsos kun suomessa on suhteeliinen vaalitapa. Mutta tuon selittäminen sinun kaltaisellesi imbesiilillille on ylivoimainen tehtävät.

        Tehdään kuntaSuperHyperJytky niin lirahtaa pissat housuun entisille mahti puolueille.


    • Anonyymi

      https://www.hrw.org/united-states

      Suomen valtion nimissä - ei pidä olla missään tekemisissä, sairaan pedofiilivaltion, Usa:n ja sen hyökkäysliiton kanssa.

      Uuden hallituksen IRTISANOTTAVA, laiton ja maanpetoksellinen "isäntämaasopimus" ja estettävä, peruttava veroparatiisi-äärioikeistorikollisten, maanpetokselliset hyökkäyshävittäjä-suunnitelmat. Heti.

    • Anonyymi

      Kokkarit ovat tähänkin asti saaneet kokkaripoliisijohtonsa ja kokkarimedioidensa suojissa murhata kokkarien rikoksia penkoneita journalisteja läjäpäin Imatralla, sekä kokkarikauppamiehen Ugandassa, joka kiristi liian suuria palkkioita Patrian aseiden ja valtionyhtiöiden tuotteiden myynnistä maailman pimeille markkinoille kokkarikoplan lukuun, joten tuskin on olemassa rötöstä joka edes vähän kirpaisisi kokkarirosvojen koplaa, joka on tuhansine rikoksineen aina lakien ulotumattomissa.

    • Anonyymi

      Suomen valtion alueita ja ilmatilaa, käytetään nyt vieraitten valtojen, eli jenkkien hyökkäysliiton, sotien "harjoituksiin". Maahan tunkeutuneet natojoukot, on häädettävä Suomesta heti.

      https://www.rauhanpuolustajat.org/kirjauksia-ja-tulkintoja/

      Jenkkien hyökkäysliitto vaarantanut jo, Suomen valtion ja kansalaisten turvallisuuden, maahantunkeutumisellaan.

      Laittoman ex-äärioikeistohallituksen, laiton ja Suomelle vahingollinen laiton "isäntämaasopimus" on IRTISANOTTAVA.

      Äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten sotabisnekset, eli YLIMILITARISOINTI, hyökkäyshävittäjä-suunnitelmineen, on estettävä ja peruttava.

      Suomi on jo nyt, täysin YLIMILITARISOITU valtio, kokoonsa, asukasmääräänsä ja valtion rauhansopimuksiin, eli LIITTOUTUMATTOMUUTEEN JA PUOLUEETTOMUUDEN nähden. Ei yhtään enempää miljardeja, jenkkien hyökkäysliiton hävittäjäsuunnitelmiin.

      VALTAKUNNANOIKEUS käyttöön Suomessa - isot talous- ja sotabisnesrikolliset syytteisiin kansan- ja maanpetoksista.

    • Anonyymi

      https://www.finnwatch.org/fi/blogi/22-suomi/teemat/492-veroparatiisit-nakertavat-julkista-taloutta

      Laittoman ex-äärioikeistohallituksen, YLIMILITARISOIDUN POLIISIVALTION vihan hedelmiä, korjataan ja suitsutetaan nyt medioissa.

      Esim. IS estänyt sanan- ja mielipiteidenvapaudet, kaikilta muilta, paitsi äärioikeiston järjestäytyneiltä veroparatiisirikollisilta ja niiden käytännön väkivaltajoukoilta.

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ rahaa kylvetään ylimilitarisointiin ja poliisivaltion rakenteluun - ihmisten aitojen työpaikkojen, kunnollisen toimeentulon, eläkkeiden ja työttömyysturvan sijaan.

    • Anonyymi

      Kovaa fasistista vihakirjoittelua medioissa tänään.

      VEROPARATIISIPINNAREILLA ahneus vain kovenee. Käyttävät irtisanomisia ja palkkojen alennuksia, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄNSÄ vahvistamiseen Suomessa. Kyllä kyse on fasismista, eikä mistään muusta enää.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3903934-koyhyytta-piti-vahentaa-tavoite-ei-ole-lahentynyt-lainkaan

      Moderneissa pohjoismaisissa sivistysvaltioissa, kaikilla kansalaisilla, on aito, vahva perusturva, joka työllistää itsessään ja sairaus- ja kansaneläkeläisillä hyvät oltavat viettävät talvet etelän lämmössä, hoidattamassa itseään, toisin kuin Suomessa, missä vanhukset, vammaiset, pitkäaikaissairaat, on pakotettu syvään köyhyyteen, kerjuulle pakkasessa nälissään.

      FASISMILLE TULTAVA LOPPU SUOMESSA. VALTIOVALLAN / UUDEN HALLITUKSEN PUUTUTTAVA.

      VALTAKUNNANOIKEUS KÄYTTÖÖN VEROPARATIISIRIKOLLISUUDEN KITKEMISEKSI SUOMESTA.

    • Anonyymi

      Isojen talousrikollisten, eli äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikolisten juhlintaa, jälleen Yleisradiossa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15992487/postin-asioissa-ei-ole-kyse-quottyomarkkinoistaquot-vaan-verorikoksista-eli-suomen-lakien-rikkomisesta#comment-98871851

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ ei kansalaisilla, ole enää perustuslaillisia ihmis-kansalais-itsemääräämisoikeuksiaan, saati mitään työntekijän oikeuksia.

      Isoja talousrikoksia, veropakolaisyrityksien verorikollisuutta, pitää käsitellä Valtakunnanoikeudessa, eikä työmarkkinapöydissä.

    • Anonyymi

      Viekö USA meiltä Lapin ennen kuin ryssät ehtii sen tehdä ?

      Muistaakseni aina ryssät ovat meiltä maita varastaneet ja paljon muutakin.
      Neuvostosiitto jätti maksamatta idänkaupan loputtua €1.000 miljoonaa, rahat jäivät saamati mutta heikompi laatuinen tavara kelpasi, eikä niitäkään saatu takaisin.

      Tämä viestiketju on täyttä ryssän trullausta ! jäätte aina kiinni !

      Ryssä tai muuten vain varas.
      Ryssä tai muuten vain juoppo.
      Hyvä ryssä on kuollut ryssä !
      Ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi.
      Kyllä wanha kansa tietää.
      Painukaa Siperiaan vitun Putler trullit !( noidat)

      Miksi TEBOIL asemilla on ylisuuret polttoainevarastot ?
      Ryssän tankit ja ajoneuvot eivät taytä EU direktiivien polttoaineenkulutusta.
      TEBOIL on sama kuin Suomen Petrooli, joka on täysin Putlerin omistama ryssän öljy-yhtiö. Isänmaan edun nimissä älkää ostako sieltä desanttibensaa.

    • Anonyymi

      MISSÄ VIIPYVÄT ISOIMPIEN TALOUSRIKOSTEN, KORRUPTION JA VEROPARATIISIVUOTOJEN TALOUSRIKOSTUTKINNAT SUOMESTA ?

      Oikeusvaltio, demokratia ja kansalaisten oikeudet, ovat vakavasti uhattuina, niitä ei tällä hetkellä ole noin miljoonalla, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, köyhyyteen pahoinpitelemillä ja pakottamilla kansalaisilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16133632/ennakkotapaus-yrityksien-verovastuun-tarkistamisesta-suomessa#comment-99830864

      Veropakolaisyritys-Postin, kuten muidenkaan veropakolaisyrityksien kanssa, ei pidä neuvotella verovaroilla. Ensin se verotus kuntoon veropakolaisyrityksiltä.

    • Anonyymi

      https://intermin.fi/poliisiasiat/talousrikollisuus-ja-harmaa-talous

      Ihan ok, että poliisi tutkii pienempiä talousrikoksia, varsinkin naisvihaajien ihmiskauppaa, mutta NE ISOIMMAT, valtion kannalta merkityksellisimmät talousrikokset, pysyvät aina vaan tutkimatta - vaikka talousrikostutkijoille maksetaan niiden selvittämisestä palkkaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Veroparatiisirikolliset hävittäjä-suunnitelmien takana.

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

      Nukkehallitus ja laitaoikeiston oppositio, sulassa sovussa, maksattamassa veroparatiisijoittajien sota- ja asesijoituksia, pakottamalla Suomen kansaa syvään köyhyyteen ja osattomuuteen.

    • Anonyymi

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet_Suomessa

      Lupaukset "eläkeläisköyhyyden siirtämisestä historiaan" "useita satasia ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - vaihtuivat VALE-ELÄKEKOROTUKSIIN, jotka pahensivat vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden köyhyyttä Suomessa.

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006390584.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16243827/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006421600.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kokoomus on SYÖPÄ joka on levinnyt kaikkialle valtakoneistoon ja oikeusjärjestelmään. Syöpäsolut ja kasvaimet tuhoavat vuhdilla Äiti-Suomea. Siksi juuri kansan tuleee hävittää syöpää tehokkaimmilla ja nopeimmilla keinoilla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten "nyrkki", olisi nyt aika ottaa tutkintaan oikeusministeriön toimesta.

      Kansanmurhaaminen koronapandemian verukkeella, on kyllä jo liikaa. Sairaus- ja kansaneläkeläisiltä puuttuu aito perusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden ym oikeudet, eli poikkeuslain edellytykset eivät Suomessa täyty.

      EU-valtio-Saksassa poikkeuslain EHTONA on se 1 250€/kk MINIMIELÄKE ja täysin ilmainen kaikki terveydenhoito sairaus- ja kansaneläkeläisille.

      Diktatuuria ei hallituksen tarvitse, enää Unkarista asti etsiä - kyllä se on ihan täällä Suomessa, ollut jo pidemmän aikaa.

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006390584.html

      http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213362/iltalehti-ihmettelee-itsestaanselvyyksia---pelttari-jatti-tyonsa-tekematta

      https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2020/02/KAK_1_2020_WEB-8-31.pdf

      https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2015/09/kosonen.pdf

    • Anonyymi

      Ullatus.

    • Anonyymi

      Tässä faktaa siitä, kuinka suuri enemmistö Suomen kansalaisista, haluaa perua, laittoman ex-äärioikeistohallituksen ja "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, tarpeettomat ja järjettömän hintaiset veroparatiisihävittäjä-suunnitelmat.

      https://yle.fi/uutiset/3-11364266

      Kävin jo allekirjoittamassa kansalaisaloitteen - vain allekirjoittamalla, saadaan asia eduskunnan käsittelyyn ja miljardit hyötykäyttöön, kansalaisten perusturvan parantamiseen mm. 1 250€/kk minimieläkkeisiin.

    • Anonyymi

      Suomen valtion / kansalaisten ainoa rauhan tae on vahva LIITTOUTUMATTOMUUS, puolueettomuus ja rauhan valtiona maailmassa toimiminen.

      Kansalaisaloite.fi:ssä on avattu kansalaisaloite, veroparatiisi-"BF"-talousrikollisjärjestön veroparatiisihävittäjä-hankkeen perumiseksi.

      Kaupalliset ja äärioikeistolainen propaganda-Yleisradio, yrittävät myydä teille kuvaa, että "vain" vasemmisto vastustaa, kun todellisuudessa selkeä, suuri enemmistö Suomen kansalaisista vastustaa veroparatiisihävittäjiin, kymmenien miljardien tärväämistä, kun Suomella on jo hävittäjät, eikä niitäkään, saati uusia tarvita.

      Mikäli ette halua AKTIIVILEIKKUREITA takaisin, ja muita heikennyksiä pieni- ja keskituloisten jo entuudestaan tiukkaan arkeen, kannattaa käydä allekirjoittamassa kansalaisaloite.

    • Anonyymi

      Ruotsissa osataan suhtaudutaan vakavasti, äärioikeiston veroparatiisirikollisten uhkaan. Tänäänkin pommiuhkaus SVT:n tiloihin, sitä nuo BF-talousrikollisjärjestön veroparatiisirikolliset, yrittävät saada Suomeenkin, lisää pelkoa ja köyhyyttä kansalle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16419641/kiinalainen-quotnyrkkiquot-heiluu-suomen-bf-aarioikeistolla-medioineen

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16418949/poliisivaltiossa-asunnossa-kuolleena-makaaminen-on-murhanyritys-poliisia-vastaan-

      • Anonyymi

        isäntämaa, hybridikeskus-, NATO agnetit tuottiin suomeen suojeleen tätä korruptio-porvari-valtaa


    • Anonyymi

      Veroparatiisihävittäjä on osa "business finland"-äärioikeisto-veroparatiisi-ekstremistien miljardihankkeita, jotka kaikki maksatetaan Suomen kansalaisilla, täysin oikeusvaltio-periaatteen ja demokratian vastaisesti.

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6437

      Kymmenen miljardia veroparatiisisijoittajien hävittäjä-hankkeisiin, on peruttavissa kansalaisaloitteella, kun tarpeeksi moni osallistuu.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Puolueettoman tiedonvälityksen oikeuksien lakkauttaminen, tehtiin ihan vain ilmoitusluontoisena asiana, eduskunnan korruptoidusta yksipuoluejärjestelmästä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

      https://yle.fi/uutiset/3-11663470

      Misssään aidossa demokratiassa, oikeusvaltioissa, joissa on kansalaisilla aito oikeusturva ja oikeudet puolueettomaan tiedonvälitykseen, ei ns. virallisen tiedotusvälineen johtajaa, valita EK:sta, eli äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten joukosta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma

      PetosPersKokoomuksen naisosasto, Suomen Ghislane Maxwellit, ovat iskeneet sananvapauksien estäjinä mm. viikko- ja ns. naistenlehdissä, lakkauttamalla keskustelualustat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672809/perinteisen-anna-lehden-keskustelupalsta-lopetetaan--kok-quotkolumnistejaquot-tilalle-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16502009/paatoimittajat-kaventamassa-sananvapauksia-sananvapauksien-verukkeella-tavallisilta-kansalaisilta#comment-103558655

      EK:n äärioikeistoradikaalien, Kok-Yläanttilan erottaminen, on välttämätöntä, minkäälaisen uskottavuuden tiedonvälityksen suhteen säilyttämiseksi Yle-nimellä, nykyinen on EK-Yle ja sellaisena pysyy, kunnes EK-Kok-yläanttila-jokinen-apunen on erotettu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16163861/yle-radikalisoitunut-aarioikealla-uusnatsi-retoriikkaa-ja-uskonnollista-fundamentalismia-nahty#comment-100124643

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16363357/yritystuet-on-palautettava-suomen-valtiolle---eika-veropakolaisquotbusiness-finlandillequot#comment-102113296

      "business finland"-niminen, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten järjestöltä, tulee periä kaikki sille myönnetyt yritys- ym tuet, eurolleen takaisin Suomen valtiolle ja jaettava köyhyyteen pakotetuille kansalaisille mm. 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttamisena, kuten kaikissa Pohjoismaisissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa jo on.

    • Anonyymi

      Suomen eduskunta kaikkine toimijoineen, on syvässä korruptiossa, eli ainut keino vaikuttaa korruptiopäättäjiin, herätellä heitä köyhyysongelman korjaamatta jättämiseen, on jättää äänestämättä jo kuntavaaleissa.

      Kymmeniä vuosia, turhaan, koko ajan köyhtyneempänä, äänestäneet 500 000:tta sairaus-kansaneläkeläistä, työttömät ja syrjäytetyt, tekevät viisaasti, jos antavat tämän hälyytyssignaalin demokratiasta, eli äänestämisboikotin.

      EU ja YK / ihmisoikeuksia ja demokratiaa valvovat tahot, tulevat sitten puuttumaan Suomen näennäisdemokratian tilanteeseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

      https://sd.purot.net/naennnais-demokratia

    • Anonyymi

      Köyhyysongelmalle ja eriarvoisuuden kasvulle, ei ole tehty yhtään mitään.

      Köyhimpiä sairaus-kansaneläkeläisiä äänestäjiä, käytettiin kylmästi hyväksi, mitään aitoja korotuksia, ei 800€/kk orjuuseläkkeisiin ole tehty.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16685002/marinin-tunnepopulismi-loukkaa-800ekk-orjuuselakelaisia--ilman-aitoa-oikeusturvaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

      Uusi kansalaisvelvollisuus, on olla äänestämättä, jo kuntavaaleissa.

      Kymmeniä kertoja, turhaan, äänestäneinä, tiedämme jo, ettei parempaa vain pahempaa on luvassa, koko ajan jatkossakin, vaikka kuinka äänestäisi.

      Nyt on rajat tulleet vastaan, emme halua olla enää pönkittämässä, syvästi korruptoitua eduskunnan yksipuoluejärjestelmää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16514377/eriarvoisuus-ja-elakelaiskoyhyys-pahentuneet-suomessa---krooninen-korruptio-eduskunnassa#comment-103709763

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16683328/ekn-hallitus-kuten-petosperskokke--quotpunavihreysquot-on-ekn-valhe-sita-ei-eduskunnassa-ole-

    • Anonyymi

      Ranskassa äärioikeistopresidentti Sarkozy, joutui sentään syytteisiin veroparatiisirikollisuudesta - koska Suomessa PetosPersKokKe, laitetaan vastaamaan, Suomen valtion, eläkerahastojen , eli kansalaisten varallisuuksien, varastamisesta verokeitaisiin ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16401431/katsokaa-tuota-veroparatiisi-ollilan-ahnetta-raakalaisen-naurua-ylen-uutisissa

      https://www.dw.com/en/german-intelligence-far-right-extremism/a-55114091

      https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

      Veroparatiisi-äärioikeiston hävittäjäsuunnitelmat, on estettävä ja peruttava.
      10 000 000 000 € kuuluu Suomen kansan oikeusturvan korjaamiseen, aitoon perusturvaan jokaiselle Suomen kansalaiselle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Totta, riittäisi "sota" pandemiaa vastaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ...ja huumepoliisi johti suomen huumekauppaa... tämä kaikkihan on ihan arkipäivää....

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äänestämättä jättäminen jo kuntavaaleissa, on viisainta mitä tavalliset pieni- ja keskituloiset Suomen kansalaiset voivat, politiikan suhteen tehdä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666010/koronan-riskiryhmat-800ekk-orjuuselakkeilla-ilman-aitoa-oikeusturvaa-suomessa

      Samaan aikaan nykyinen hallitus, jatkaa laittoman ex-äärioikeistohallituksen, vastikkeettomien yritys-"koronatukien" jakamista, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, suoraan veroparatiiseihin.

      Kansanedustajat eivät edusta enää demokratiaa, oikeusvaltiota ja kansalaisten oikeusturvaa. Äänestämättä jättäminen on uusi kansalaisvelvollisuus, äänestäminen olisi nukkumista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nykyinen hallitus hyväksyi, laittoman ex-äärioikeistohallituksen, jota ei yksikään Suomen kansalainen, ollut koskaan äänestänyt, missään demokraattisissa vaaleissa ja sen Suomen perustuslain vastaisen, eli laittoman "isäntämaasopimuksen" jenkkien hyökkäysliiton kanssa. Tältä pohjalta nykyinen kuntavaalien siirtäminen, on vain yksi perustuslain vastaisuus, korruptio-eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä lisää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16666062/ek-yleisradion-rahoitus-on-lakkautettava--oikeudet-puolueettomaan-tiedonvalitykseen-palautettava#comment-105698476

      Nykyisen hallituksen naisministerit, piiloutuvat jenkkien hyökkäysliiton selän taakse, höpisemään "tasa-arvosta", jota käytännössä ei Suomessa ole tarjolla, kuin upporikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille keskenään. Eli se siitä hallituksen tasa-arvosta ja sen kestävyydestä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16440463/eduskunnan-naisviha-konkretisoituu-sairaus-kansanelakelaisten-koyhyyden-jatkamisena#comment-102872918

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuinka pitkään VTV on jättänyt tutkimatta, VVM:n varojenkäyttöä ?

      Tuo asia pitää tutkia, samassa yhteydessä, kun on aloitettu VTV:n Yli-Viikarin toiminnan tutkinta. VVM:stä on vuotanut veroparatiiseihin, miljardeja miljardien perään, minkään tahon perään kyselemättä - nyt on korkea aika.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      PetosPersKokKe korruptipoliitikot, VVM:n Kok-Hetemäen johdolla, ovat siellä huseeranneet verojenmaksajien varoja, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, pörssikeinottelijoiden sotabisnes-ym hankkeisiin, ties kuinka monista kymmenistä, vai sadoista miljardeista onkaan kyse. VVM:n Kokoomuslaisten hetteikkö, on syytä tutkia ja isosti, tuon VTV:n tutkinnan yhteydessä. Suomen kansalaisilla on oikeudet saada tietää, mihin VVM:n kautta on valtion varoja käytetty, eikä VTV ole valvonut, eikä mikään muukaan taho.

      http://pelisuomi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255564-tiedotusvalineet-rikkovat-sananvapautta-jattaessaan-julkaisematta-uutisia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528601/bf-porssikeinottelijat-johtavat-suomea-ei-mikaan-hallitus-tai-eduskunta#comment-103829334

      VTV:n tutkimukset laajennettava koskemaan, koko eduskuntaa, kaikkia ministeriöitä ja korruptio-vallankäyttäjiä, mutta ennen kaikkea tuota VVM:ä, josta ne päätökset on tehty ja korruptiovuodot veroparatiiseihin toteutettu.

      https://www.dw.com/en/fincen-files-bringing-the-big-banks-to-justice/a-55008838

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16727859/aito-demokratia-ei-ole---korruptiopoliitikkojen-yksityisomaisuutta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Poliisiorganisaation äärioikeistolaisuus ja poliitikkojen korruptio eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä - esteenä Veroparatiisi-soteyrityksien rahoittamisen lopettamiselle ja syytteiden nostamiselle, Veroparatiisi-Attendoa ym Veroparatiisiyrityksiä, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta vastaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16926599/veroparatiisi-attendon-tapaus-menee-poliisille-rikostutkintaan-ruotsissa-!!!#comment-107955947

      Nyt ei pidä enää koskaan, päästää Veroparatiisi-PetosPersKokoomusliike-eilisen, äärioikeiston järjestäytyneitä veroparatiisirikollisia, mihinkään päätöksien teko asemaan, kun nyt on hyvä hetki aloittaa, isoimpien talousrikosten, korruption, eli äärioikeiston järjestäytyneen veroparatiisirikollisuuden, laajat tutkinnat niin eduskunnassa, ministeriöissä, kuin Veroparatiisi-sote- ym yrityksissä, kuten Ruotsissa on jo tehty ja muu maailma nousemassa samaan linjaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

      https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/attendo-fallet-overlamnat-till-polis

    • Anonyymi

      Äänestämättä jättäminen korruptio-kuntavaaleissa, on ainut keino herätellä korruptiopäättäjiä todellisuuteen, missä enemmistö Suomen kansalaisista kituuttaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963860/veroparatiisi-sote-on-kaadettava-eri-syista-kuin-kuin-aarioikeisto-oppositio-valehaluaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16963977/emme-tarvitse-quothoitoon-paasyaquot-vaan-1-250ekk-minimielakkeet-oikeusturvan#comment-108246506

      Yksikään nykyisen korruptio-eduskunnan- ja kuntien, poliittisen yksipuoluejärjestelmän puolueista, ei ansaitse vaaliääniämme.

      Voisimme polttaa postissa tulleet, korruptio-kuntavaali-kirje-mainokset, mieluiten yhteisessä roviossa kaupunkien ja kuntien toreilla, yhdessä korruptiopäättäjien pettämien ihmisten kanssa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16935049/petoskokpersujen-eu-tukipaketin-valevastustaminen-on-quotpoikkeusquot-joka-vahvistaa-eu-tukipaketin

    • Anonyymi

      Kokoomus-SYÖPÄÄ on kaikkialla oikeuslaitoksessa ja viranomaiskoneistoissa. SYÖPÄ suojelee SYÖPÄÄ, eikä sen hävittämiseen ole muita keinoja kuin yksi.

    • Anonyymi

      Kokoomus oli hallituksessa 20v ja meillä oli käytännössä äärikapitalistinen yksipuoluejärjestelmä eli rahaeliitin diktatuuri.

      Kaikenlaisia persoonallisuushäiriöisiä on tullut nähtyä, ihmeellistä että kaikkein päästään epäinhimillisimmät tapaukset päätyvät vallan huipulle ja sanotaan että meillä on demokratia, voi saatana missä maailmassa elämme.

    • Anonyymi

      Hallintarekisteri avattava, lahjusrikolliset saatava kiinni

    • Anonyymi

      Suomessa on salkkumiehiä kulkenut salaa autojen takaluukuissa poliittisiin kokouksiin, Sinisten jäsenet kusivat persuaikaisten äänestäjiensä kasvoille yhteistyössä muun hallituksen kanssa.

      Maksettiinko Sinisten porukalle lahjuksia?

      • Anonyymi

        Jos tuollaista olisi tapahtunut vaikka Valko-Venäjällä, olisi kaikki Siniset tuomittu vähintään 30 vuodeksi tyrmään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tuollaista olisi tapahtunut vaikka Valko-Venäjällä, olisi kaikki Siniset tuomittu vähintään 30 vuodeksi tyrmään.

        Lähi-Idässä heidät olisi suolestettu paalussa ja poltettu elävältä.


    • Anonyymi

      Luulis, että Air Finlandia ei olisi pystynyt edes Lukasenka saamaan alas, kun se lähtee karkuun.

    • Anonyymi

      Toivon Orpolle ja kumppaneille vittumaista ja tuskallista loppua

    • Anonyymi

      Kokoomuksen tulisi vaihtaa nimi lyhyeen ja ytimekkääseen, parhaiten puoluetta kuvaavaan. Se on syöpä.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16679035/suomen-valtio-rahoittaa-aarioikeiston-jarjestaytynytta-bf-veroparatiisirikollisuutta

      Poliisiorganisaation äärioikeistoradikalismi ja misogynia, näkyy selkeästi, kun tutkinnat korruptiosta, virka-asemien väärinkäytöstä, valtion varojen vuotamista, tuhansien miljardien eurojen, valtavina tappioina Suomen valtiolle, jäävät koko ajan tutkimatta, vaikka kansa niitä tutkintoja vaatii.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      Jormat, Juhat, Jyrkit, Saulit, Juhanit, Matit, jne syyllistyneet, Suomen valtiolle tuhansien miljardien eurojen, jatkuvien tappioiden tekemiseen, vuotamalla verojenmaksajien varoja veroparatiisiyrityksille, suoraan verosuunnitteluun, voiton maksimointiin, osinkojen jakoon pörssikeinottelu-veroparatiisiyrityksille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

      Poliisiorganisaatio suojelee isoimpiin virkarikoksiin, äärioikeiston järjestäytyneeseen veroparatiisirikollisuuteen, liittyviä tekijöitä eduskunnassa, ministeriöissä ym vallankäyttäjien keskuudessa. Tekee sen vieläpä misogynisesti.

      https://yle.fi/uutiset/3-11892227

    • Anonyymi

      Misogynia ja äärioikeistoradikalismi, äärioikeiston järjestäytyneen, ison talousrikollisuuden tutkintojen puuttuminen - tutkintaan polisiiorganisaatiossa. Kuinka paljon poliiseja, on mukana PetosKokPerssinliike-Eilisten, isossa talousrikollisuudessa ja korruptiossa, kun poliisi selkeästi suojelee, niitä isoimpia talousrikollisia, jotka ovat varastaneet tuhansia miljardeja euroja jatkuvalla syötöllä, Suomen valtiolta ja verojenmaksajilta, Suomen kansalta, veroparatiisi-pörssikeinotteluun ja osinkojen jakoon Verokeitaissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      Poliisiorganisaatiossa äärioikeiston korruptiopäättäjien, Juha, Sauli, Jyrki, Jorma, Matti jne isoimpien talousrikollisten rötöksiä tutkimatta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16976139/quotyrittajaquot-tittelilla-esiintyvat-petospersliikekok-eilisen-veroparatiisi-rosvot-eivat-ole-yrittajia

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      70 vuoteen alhaisin, eli olematon, mitätön feikki-kuntavaali-tulos kertoo, ettei Suomi ole enää aito demokratia ja kansanvalta, jossa perustuslaki ja kansalaisten oikeudet toteutuisivat aidosti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17004928/kalma-kokoomus-ei-tunne-reilua-pelia--aanestysprosentti-ei-riita-lailliseen-tulokseen-

      Tämä antidemokratian kierre, oikeusvaltion romuttaminen, alkoi todenteolla, VeroparatiisiNiinistön ollessa valtiovarainministerinä, kipeine ja täysin tarpeettomine leikkauksineen köyhyyteen pakotetuilta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16964416/kok-veroparatiisi-niiniston-feikki-demokratia-kasitys-aiheutti-ison-koyhyysongelman-suomessa#comment-108252761

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16308057/pormestarien-kalliit-turhakevirat-tulee-lakkauttaa-ensimmaiseksi-

      Valtakunnanoikeus käyttöön ja feikki-kuntavaalitulos julistettava laittomaksi, kuten se on. Hallitus tekee oikein, jos julistaa nyt hätätilan Suomeen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16889153/vttvn-ja-krpn-olisi-pitanyt-tutkia-vvmn-hetemaen-varojenkaytot-bf-yhteyksineen

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/ny-terrorlag-alla-brott-kan-vara-terrorism.juWi-ONz1

      https://www.theguardian.com/world/2020/jul/24/surveillance-tech-facial-recognition-terror-capitalism

      Suomesta on tehty, Veroparatiisi-terroristi-kapitalistien RAHANPESUVALTIO.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17261422/veroparatiisiniinisto-valehteli-teille-naton-vastustajat-vielako-noyristelette-

    • Anonyymi

      Ketkä valtion viroissa "pelastivat" kyseisen veroparatiisi-lentoyhtiön ja maksattivat laskun siitä verojenmaksajilla ?

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Air_Finland

      Ketkä korruptiopoliitikot, todennäköisesti PetosKokjne:n niinistö.

    • Anonyymi

      Suomen kaltaisessa rosvojen valtaamassa maassa ei ikinä saada tuomiolle ökyrikkaita suur-rosvoja. Köyhät kioskimurtautujat pannaan tuomiolle jokainen. Ja auta armias, jos olet köyhä ja teet pimeää työtä muutamalla satasella, jolloin pimität kymppejä veroja joita rosvojen hyväksi kerätään, tulee kusiset paikat.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe